Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



14
Σεπ
Με διαφορετικο τροπο σκεψης
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου μοιάζει να αλλάζει σκηνικά στην παράσταση των τελευταίων ημερών, αφού δυναμώνει το αίσθημα της αισιοδοξίας και της καλής διάθεσης. 

Αν προσφέρεται η ευκαιρία μίας κοντινής απόδρασης, τότε αυτή δεν μπορεί να περάσει ανεκμετάλλευτη, αφού είναι σε θέση να ελαφρύνει το κλίμα των τελευταίων ημερών, να αλλάξει τις προτεραιότητες και να λειτουργήσει σαν την αφορμή για να έρθει στην επιφάνεια μία άλλη συζήτηση. Τόλμησε να εκφράσεις απόψεις που μπορούν να σοκάρουν κάποια άτομα γύρω σου, αρκεί να είσαι προετοιμασμένος/η σχετικά με αντιδράσεις, αλλά ταυτόχρονα θα φέρεις προς το μέρος σου και κάποια άτομα που ιντριγκάρονται από τη διαφορετικότητα σου. 

Η  σημερινή πάλι ημέρα είναι εξαιρετική για να ασχοληθείς με θέματα καθημερινότητας που αφήνεις στην άκρη όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Μπορείς να θέσεις διαφορετικές προτεραιότητες, να ανοίξεις θέματα που εμπεριέχουν την έννοια της εκκαθάρισης εκκρεμοτήτων, να τακτοποιήσεις αυτά που έχουν μείνει στη μέση. Φρόντισε να πετάξεις αντικείμενα που κρατάς από συνήθεια, να σβήσεις αναμνήσεις που σου χαλάνε τη διάθεση, να κοιτάξεις παρακάτω θέτοντας εσένα στο κέντρο της σκηνής και όχι άλλους. Αυτό μπορεί να μοιάζει εγωιστικό, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να εστιάσεις στον εαυτό σου για να διαμορφώσεις τη μεγάλη εικόνα γύρω σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων