Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



21
Νοε
Πανσεληνος 23/11/2018
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 23ης Νοεμβρίου στην 1η μοίρα των Διδύμων, σε αντίθεση με το Δία από τον Τοξότη και σε τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθείς, μοιάζει να επαναφέρει τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο στο προσκήνιο των εξελίξεων.

Είναι χρήσιμο να αναγνωρίσεις πως βρίσκεσαι μπροστά σε μία νέα τάξη πραγμάτων, που σου προσφέρει ευκαιρίες και προοπτικές, χωρίς όμως να είναι βέβαιο πως μπορείς να κατακτήσεις όλες τις προκλήσεις. Θα χρειαστεί να επεξεργαστείς τα δεδομένα, να θέσεις το μυαλό σου σε λειτουργία ώστε να εξετάσεις μήπως πέφτεις σε παγίδες. Θα πρέπει να είσαι σε θέση να διαχωρίσεις τις δικές σου επιθυμίες από αυτές που θέτουν άλλοι και σε κάνουν να πιστεύεις πως είναι δικές σου, κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να τεντώσει τα νεύρα σε συζητήσεις και συνδιαλλαγές από τις οποίες απουσιάζει η ουσία και η φερεγγυότητα. Προσπάθησε λοιπόν να μην οδηγηθείς σε λεκτικές συγκρούσεις, αλλά να επιλύσεις με γόνιμο τρόπο τις αναταράξεις.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στους Διδύμους θα σε βάλει στη διαδικασία να μπεις σε μία κουβέντα που θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια κάποια ζητήματα που δεν είναι ώρα να αποκαλυφθούν. Επειδή όμως είναι εύκολο να εκτεθείς,  είτε μέσα από τις υποσχέσεις που θα δώσεις, είτε επειδή θα εκφράσεις σκέψεις σου που δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένες, θα σου πρότεινα να πάρεις αποστάσεις από συζητήσεις που βράζουν. Προσπάθησε να αποδράσεις κάπου μακριά, να προσπαθήσεις να ολοκληρώσεις τη σκέψη σου σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα και να βρεις το χρόνο να αλλάξεις παραστάσεις από μία καθημερινότητα που έχει μεγάλες απαιτήσεις και σε φορτίζει με τρόπο που δεν είναι απαραίτητα αντικειμενικός. 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στους Διδύμους  μοιάζει να ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σου, μέσα από τη συνειδητοποίηση εξόδων που ίσως να μην είχες στο μυαλό σου. Ίσως να χρειαστεί να γίνει μία κουβέντα στον εργασιακό χώρο ώστε να λυθούν ζητήματα ρόλων μέσα σε μία ομάδα που συμμετέχεις, έχοντας βέβαια κατά νου πως αυτό μπορεί να αλλάξει και τις ισορροπίες. Είναι καιρός να εκφράσεις τα παράπονα που κουβαλάς και σε εμποδίζουν να είσαι ο εαυτός σου, οπότε μη φοβηθείς να φέρεις στην επιφάνεια αυτό που σε ενοχλεί. 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου είναι μία καλή ευκαιρία ώστε να κάνεις μία πρώτη κίνηση σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, δείχνοντας πως είσαι διατεθειμένος/η να αναταράξεις τις βαλτωμένες ισορροπίες. Είναι πιθανό να υπάρξει μία σύγκρουση με ένα άτομο που έχει βαρύνουσα σημασία στον εργασιακό χώρο, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ίσως να ειπωθούν αιχμηρές εκφράσεις, να προκύψουν κουβέντες που είναι αρκετά πιθανό να προκαλέσουν πληγές και αμυχές που δύσκολα κρύβονται. Είναι όμως καιρός να διώξεις από πάνω σου ότι σε βαραίνει και κουβαλάς υποχρεωτικά, ώστε να καταφέρεις να αποδράσεις από το περιβάλλον που σε φυλακίζει. Στον προσωπικό τομέα, πρόσεξε μήπως μπερδεύεις το χθες με το σήμερα.  

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στους Διδύμους θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια ένα κομμάτι του χαρακτήρα σου που θέλεις να κρύβεις, αφού γνωρίζεις πως είναι σε θέση να προκαλέσει αναταραχές σε υπάρχουσες καταστάσεις. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η στις κινήσεις σου σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού είναι εύκολο  να υπάρξουν περιστάσεις στις οποίες η ασάφεια και η αμφιβολία μπορούν να σε κάνουν το εξιλαστήριο θύμα. Θα χρειαστεί να αποφύγεις να ασχοληθείς με ζητήματα που δεν εμπλέκεσαι, αφού η βοήθεια σου μπορεί να θεωρηθεί μοχλός πίεσης τρίτων. Φρόντισε να αποφύγεις το παρασκήνιο και θα δεις πως η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να σε βοηθήσει να κοιτάξεις κατάματα καταστάσεις που θεωρούσες απειλητικές για εσένα. 

Λέων

Η Πανσέληνος στους Διδύμους μοιάζει να δημιουργεί ένα κλίμα ευφορίας σε θέματα  ερωτικού ενδιαφέροντος, αφού είναι ικανή να φέρει στην επιφάνεια μία γνωριμία που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό ή να βοηθήσει ώστε να προχωρήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και σχετίζονται με την υπάρχουσα σχέση σου. Αυτό που χρειάζεται όμως να προσέξεις είναι η πλάνη, αφού μπορεί να επενδύσεις σε ανθρώπους και φιλοδοξίες που δεν έχουν καμία σταθερή βάση. Προσπάθησε λοιπόν να πάρεις τη γνώμη κοντινών σου προσώπων, που είναι πάντα παρόντα και σου δίνουν χρήσιμες συμβουλές, ώστε να αποφύγεις βεβιασμένες κινήσεις και άστοχες επιλογές.  

Παρθένος

Η Πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί να φέρει αναστάτωση στην ισορροπία ερωτικής/επαγγελματικής ζωής, κυρίως μέσα από σκέψεις που δείχνουν πως δεν μπορείς να συνδυάσεις τα δύο παραπάνω στοιχεία. Αν δεν έχεις σαφείς ενδείξεις σχετικά με τις προθέσεις της άλλης πλευράς που υπάρχει στη ζωή σου, τότε τόλμησε να κάνεις ευθείες ερωτήσεις που ζητούν άμεσες απαντήσεις. Αν είσαι μπερδεμένος/η ανάμεσα σε επιλογές που είναι πολύ μακρινές μεταξύ τους, τότε προσπάθησε να εστιάσεις στον εαυτό σου και στην εικόνα της ζωής σου το επόμενο χρονικό διάστημα, χωρίς να πρέπει να διαμορφωθεί αυτή μέσα από την παρουσία του άλλου ατόμου. Η αλήθεια είναι πως είσαι αρκετά μπερδεμένος/η αυτή την περίοδο και θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο να έβρισκες το χρόνο να κάνεις διάλογο με τον εαυτό σου.  

Ζυγός

Η Πανσέληνος στους Διδύμους θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να τολμήσεις να πραγματοποιήσεις μία κοντινή ή πιο μακρινή απόδραση θέλοντας να σπάσεις μία καθημερινότητα που σε έχει καθηλώσει. Επίσης, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τις σκέψεις σου και να πάψεις να κρύβεσαι πίσω από αμφιβολίες και ανασφάλειες. Αν θέλεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στον προσωπικό τομέα, τότε θα χρειαστεί να είσαι ειλικρινής με τις προθέσεις και τα αισθήματα σου, χωρίς να προσφέρεις ψεύτικες ελπίδες στην άλλη πλευρά.  

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στους Διδύμους μοιάζει να φέρνει στο προσκήνιο το λογαριασμό που καλείσαι να πληρώσεις για το προηγούμενο δωδεκάμηνο κατά τη διάρκεια του οποίου είχες το Δία σύμμαχο από το ζώδιο σου. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να σε αγχώνει απαραίτητα, αφού μπορεί να αφορά έξοδα τα οποία γνωρίζεις και είναι καιρός να τακτοποιήσεις. Αν όμως υπάρξουν και κάποιες εκπλήξεις, τότε φρόντισε να διώξεις από πάνω σου τις προοπτικές που σου προκαλούν βάρη και έξοδα, αφού δε χρειάζεται αν συνεχίσεις να ρισκάρεις. Είναι καιρός να επενδύσεις σε άτομα και προοπτικές που έχουν βάσεις και να πάψεις να κυνηγάς ουτοπικούς παραδείσους.  

Τοξότης

Η Πανσέληνος απέναντι σου θα αποτελέσει την πρώτη δοκιμασία σου σχετικά με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα. Μία λεκτική σύγκρουση αυτή την εποχή μπορεί να έχει ευρύτερες διαστάσεις και να αποτελέσει την αφορμή για να αρχίσεις να αναγνωρίζεις ουσιαστικά προβλήματα σε μία σχέση που δεν είναι όπως τη γνώρισες. Καλείσαι να ακούσεις τα λεγόμενα της άλλης πλευράς, χωρίς να είναι όμως βέβαιο πως θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις και όλες τις προεκτάσεις τους. Θα χρειαστεί λοιπόν να προσέξεις τα λεγόμενα σου, γιατί μπορεί να αφήσουν ίχνη που δύσκολα θα σβήσουν, εκτός και αν είσαι πλέον έτοιμος/η για ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών που θα μπορούσε να οδηγήσει και στο τέλος μίας σχέσης που κρατά καιρό.  

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στους Διδύμους θέλει προσοχή στον τομέα της καθημερινότητας σου, αφού μπορεί να ανατρέψει τη ροή αυτής. Θα χρειαστεί να προσέξεις τον εαυτό σου, αφού είναι αρκετά εύκολο να προκαλέσεις ένα μικρό ατύχημα στον εαυτό σου ή να φροντίσεις να ασχοληθείς με ζητήματα της υγείας σου μέσα από εξετάσεις που έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας. Ίσως πάλι να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με πρόσωπα του εργασιακού σου περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα να αντιληφθείς πως κάποια λεγόμενα έχουν επίδραση στη διάθεση σου, χωρίς να μπορείς να εξηγήσεις πλήρως αυτή τη σχέση ανάμεσα στα δύο αυτά στοιχεία.  

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στους Διδύμους μοιάζει με μία κουβέντα που θα γίνει με ένα πρόσωπο σχετικά με τις προτεραιότητες σου για τη ζωή. Ίσως να χρειάζεται να τεθούν κάποια όρια στον τρόπο που ιεραρχείς τα δεδομένα, αφού καλείσαι να εντάξεις στη ζωή σου και νέα στοιχεία, με αποτέλεσμα να μην έχεις τον απαραίτητο χρόνο για όλους και όλα. Επίσης, θα ήταν χρήσιμο να ασχολιόσουν με τα οικονομικά σου ώστε να βελτιώσεις τη θέση σου. Προσπάθησε να μετριάσεις τα έξοδα σου, γιατί μπορεί να αποδεχτείς κάποιες προτάσεις που σου έχουν γίνει, με αποτέλεσμα να αναλαμβάνεις βάρη που δεν είναι βέβαιο πως μπορείς να διαχειριστείς.  

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί να ταράξει τα νερά στον τομέα του σπιτιού ή της οικογένειας, αφού καλείσαι να διαχειριστείς πολύπλοκες καταστάσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ίσως να βρίσκεσαι σε διαδικασία ανακαίνισης του χώρου σου, να προσπαθείς να θέσεις προτεραιότητες, να παλεύεις να ξεχωρίσεις την αλήθεια από την ουτοπία. Φρόντισε να έχεις ανοικτά τα αυτιά σου, να μπορείς να επεξεργαστείς τα δεδομένα που λαμβάνεις, ώστε να μην υποπέσεις σε κάποια λάθος κρίση που είναι πολύ εύκολο να σε οδηγήσει σε βεβιασμένες και λανθασμένες αποφάσεις. 

10 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
23 Νοε 2018 | 13:34
Εδώ και τόσους μήνες διαβάζω για τις θετικες εξελιξεις στα επαγγελματικά των Υδροχόων και είμαι εδώ και πολλούς πολλούς μήνες άνεργη. Είμαι στη σκέψη να κάνω κάτι δικό μου, αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμη σε τί! Φοβάμαι, φυσικά... Δεν ξέρω λοιπόν πόσο επηρεάζεται το προσωπικό μου ωροσκόπιο από όλα όσα περιγράφοναι στις προβλέψεις των τελευταίων μηνών. Θα μπορούσε η χθεσινή Πανσεληνος στους Διδύμους (ωροσκόπος μου), να είναι θετική, άραγε; Να σημειώσω ότι, αυτό το φλέγον κομμάτι των επαγγελματικά μου έχει επηρεαστεί στο μέγιστο από το βάρος των αισθηματικών μου, μετά από μια ..σχέση 1μισή σχεδόν χρόνου κατά την οποία υπέστην συναισθηματική κακοποίηση από έναν άνθρωπο (Αιγόκερω με ωροσκόπο Κριό) που, ενοσω υπέφερα η ιδια, πάσχιζα να του δείξω πόσο χρειάζεται βοήθεια ειδικού, καθώς κατά ...τα άλλα είναι ένα ...καλό παιδί με πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση, και κατέληξα εγώ να πάω πιο κάτω στη δική μου χαμηλή αυτοεκτίμηση και στο πόσο πιστεύω στην αυτοικανότητά μου, να μην είμαι σίγουρη για το αν θα τα καταφέρω και να χάνομαι σε έναν κικεώνα σκέψεων που δε με οδηγούν πουθενά. Δεν ξέρω πια πώς θα προχωρήσω...
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
22 Νοε 2018 | 23:10
Μου έκανες μια ερώτηση με Ερμή στην 10η του Τοξότη σε παραλληλία με Κρόνο και την Σελήνη σε παραλληλία με ωροσκόπο σου...κράτα τα αυτά τα δύο στοιχεία για το παρακάτω...που λες Verka στα γενέθλια αποτυπώματα σας παίζει πολύ έντονα στην παρούσα φάση η 20η μοίρα. 20η μοίρα ο ωροσκόπος σου, 20η η γεν Σελήνη του άλλου, 20η η γεν RA γενέθλια Σελήνη σου, 20η ο γεν Ερμής, γεν. Αφροδίτη και RA γεν Δίας..την 20η διελαύνει ποιος;  ο Πλούτωνας ...φοβάσαι  αλλά μπορείς! Μπορείς να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Εστίασε στο απόλυτα κοινό σας  σημείο την Σελήνη στον Καρκίνο ...επιδίωξε να ψαχουλεύεις τον άλλο με ευνοϊκή Σελήνη στην 20η, αυτό άλλωστε είναι και το χάρισμα σου, μπορείς να αναγνωρίζεις τις κρυφές ανάγκες (Σελήνη στην ακμή του 12ου) και μπορείς να το κάνεις εύκολα, ευχάριστα και με έξυπνο τρόπο ( Δίας, Αφροδίτη, Ερμής) Αν σε ικανοποιεί προχώρα... σαν τον κάβουρα ...αν δεν...δεεεν.  You are the master now!  Γνωρίζεις τον άλλον πλέον με βεβαιότητα, δεν τρέφεις φρούδες ελπίδες ( διελ Κρόνος ολοκληρώνει και από αντισκιά την αντίθεση με γεν Ήλιο σου σε παραλληλία με  γεν Κρόνο και γεν Ποσειδώνα) Έχετε ένα  πολύ ευνοϊκό σημείο μεταξύ σας. Αυτός, με γεν Δία στον Τοξότη (RA στην 10η Τοξότη..είδες ο Ερμής ο ανάδρομος στην 10η σήμερα ;)  σε παραλληλία με Ουρανό σε παραλληλία με γεν Αφροδίτη σου. Με διελ  Δία στην  10η -12η του Τοξότη σε σύνοδο με γεν Δία του και σε παραλληλία με γεν Αφροδίτη σου όποιες κι αν είναι οι συνθήκες θα είναι οι ευνοϊκότερες δυνατές.
Εικόνα ζωδίου
verka
22 Νοε 2018 | 20:49
Με πατέρα ανάδρομο... άντε να δούμε 16.6.88 10.30πμ αθενσς
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
22 Νοε 2018 | 20:42
Εννοώ τα δικά σου στοιχεία ...αυτά που έγραψες είναι του άλλου; για να δούμε θα συνεννοηθούμε με Ερμή ανάδρομο; Ρ
Εικόνα ζωδίου
verka
22 Νοε 2018 | 20:29
Και????
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
22 Νοε 2018 | 20:24
Τα δικά σου βρε!
Εικόνα ζωδίου
verka
22 Νοε 2018 | 20:16
Καρμα μου...πονω και τρεμω Την 28/10/83 03.30πμ.Τι βλέπεις?
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
22 Νοε 2018 | 20:09
Λατρεύωωω Διδύμια που θαλασσοπνίγονται σε διλήμματα τριλήμματα. Ό,τι κι αν είναι για καλό θα είναι ...άραααξεεε https://youtu.be/OOjWLVbpY2I Ps για πες ημερομηνία, ώρα κτλ
Εικόνα ζωδίου
verka
22 Νοε 2018 | 19:42
Αφού ο Δίας μπήκε και νέες προοπτικές ανοίγονται,εγώ γιατί τρομάζω?Είναι το σημάδι του Κρόνου?Είναι που μια απόφαση που έδειχνε να είχε παρθει(από την αλλη πλευρα)δεν περνά στην πράξη?Ανησυχω...και περιμένω και εργάζομαι ένα κρονος ξέρει πόσο...Με ποια θα προχωρήσει ο σκορπιός μου?με εμένα που λέει πως είναι ερωτευμένος ή θα με αφήσει για τα σίγουρα που παλεύει να διώξει από τη ζωή του?για πού θα τραβήξει πορεία?σε λίγο θα πρέπει να έρθουν πραξεις κι από την άλλη πλευρα(εγώ με κόπο και πόνο έκανα και κάνω τις δικές μου..μα εκείνος?)Μια Κάποια,μου είχε πει υπομονή και την έκανα μα εχθές το βράδυ ξέσπασα...όλα μοιάζουν οκ εγώ όμως φοβάμαι.Ειναι το παρελθόν η έχω λόγο?Κρόνος ήταν και πέρασε?ΘΑ έχω πια την ευκαιρία μου μαζί του και γενικά ευκαιρίες εκεί που υπήρχαν εμπόδια?Γιατί φοβάμαι?
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
21 Νοε 2018 | 15:42
...που λες Αστρολόγε μου, είχα μια απορία μάλλον δύο που η μία είναι η λύση της άλλης.  Η πρώτη, γιατί οι Δεσμοί της Σελήνης ακολουθούν φαινομενικά και κυριολεκτικά ανάδρομη πορεία και η δεύτερη, εφόσον το φαινόμενο της απόλυτης αρτιότητας- όψης είναι μάλλον  μια ιδεατή κατάσταση ...πότε και πώς έχει την δυνατότητα κάποιος να αλληλεπιδράσει στο μάξιμουμ με μια αποτυπωμένη  συγκλίνουσα ή αποκλίνουσα όψη και προς τις δύο κατευθύνσεις. Πανσέληνος...Ήλιος σε αντισκιά και παραλληλία με Δεσμούς, Δίας σε παραλληλία με Δεσμούς... που σημαίνει πως   ό,τι εμπεριέχεται εντός των αξόνων και κώνων  Διδύμων Καρκίνου  και Τοξότη Αιγόκερω αλλά και ό,τι  "βλέπουν" έχει την δυνατότητα, μέσα στην επόμενη διετία Δεσμών - Δία να επεκταθεί και εμπρός και πίσω...η Πανσέληνος είναι μια εξαιρετική ευκαιρία αντίληψης και σχεδιασμού του βηματισμού...σαν τον κάβουρα  θα προχωρώ  Αστρολόγε μου!  https://youtu.be/wFhs7WVvuXk
Θεσεις πλανητων