Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



01
Οκτ
Παιχνιδια ενηλικων
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω την Τρίτη 2 Οκτωβρίου μοιάζει να φέρνει δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Τα όρια που τίθενται σε διαπροσωπικές σχέσεις μοιάζουν να καταπνίγουν τις συναισθηματικές εκφράσεις κάποιων, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αμφιβολίες ως προς επιθυμίες και διαθέσεις που δηλητηριάζουν την επικοινωνία ανθρώπων. Ίσως να χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με έναν τοίχο που καταφέρνει να φρενάρει το ρυθμό σου, αλλά την ίδια στιγμή σε βοηθά να δεις την αλήθεια, την οποία πιθανότατα να παρατηρούσες μέσα από μία διαστρεβλωμένη οπτική γωνία. Αν η πραγματικότητα απέχει από αυτό που θεωρούσες πως είναι μέχρι σήμερα, τότε φρόντισε να μην κλειστείς στο καβούκι σου, αλλά να χωνέψεις τα νέα δεδομένα και να προχωρήσεις κανονικά στο δρόμο σου.

Από την άλλη πλευρά, ίσως να είσαι εσύ αυτός/η που θέτει κανόνες και υψώνει τείχη, αφού προσπαθείς να προφυλάξεις τον εαυτό σου από κινήσεις ατόμων που φαντάζουν τουλάχιστον απειλητικές. Ίσως να επιδιώκεις να κρύψεις τον εαυτό σου πίσω από μία μάσκα που είναι σε θέση να παγώσει ή να τρομάξει την άλλη πλευρά, να λειτουργήσει σαν τον τροχονόμο σε μία λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας. Ίσως πάλι να δοκιμάζεις την ικανότητα σου να επιβάλεις τον εαυτό σου σε συζητήσεις και καταστάσεις που κάτω από άλλες περιστάσεις θα φαινόσουν αόρατος/η. Δοκίμασε να παίξεις αυτό το ρόλο, θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη εμπειρία στο μέλλον. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων