Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



20
Δεκ
Πανσεληνος 22/12/2018
Από signingstar

Η Πανσέληνος στις 22 Δεκεμβρίου στην 1η μοίρα του Καρκίνου μοιάζει να ενεργοποιεί τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο απέναντι σε μία διετία που θα αλλάξει τη ζωή τους.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να είναι πολύ σιωπηλή, αλλά ταυτόχρονα να γεννά εσωτερικές κραυγές σε άτομα που αναζητούν έναν τρόπο να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους. Θα συγκρουστείς με ένα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σου, όχι απαραίτητα επειδή έχεις διαφορές μαζί τους, αλλά επειδή βλέπεις σε εκείνο το άτομο ένα δειλό κομμάτι του εαυτού σου. Ίσως πάλι να έρθεις σε επαφή  με ένα άτομο που έχει τολμήσει να κάνει τομές στη ζωή του, έχοντας ξεπεράσει το σκόπελο της εσωτερικής ανασφάλειες, και να έρθει στην επιφάνεια μία έντονη ζήλια από την πλευρά σου.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος δημιουργεί  μία ρωγμή στο χρόνο, θέλοντας να χωρίσει το παρελθόν από το μέλλον. Καλείσαι να επιλέξεις την κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθείς, οπότε όσο δειλιάζεις, τόσο θα βρίσκεσαι σε ένα έδαφος που ανοίγει στα δύο και απειλεί να σε καταπιεί.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο μοιάζει να κλείνει το κεφάλαιο μίας χρονιάς κατά την οποία καλείσαι να ολοκληρώσεις ένα κεφάλαιο που δεν έχει νόημα να διατηρείς ανοικτό, αφού σε ταλαιπωρεί και σε περιορίζει. Θα ήταν χρήσιμο να αποφασίσεις να απομακρυνθείς από ένα περιβάλλον που μοιάζει να σε στενεύει, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως κλείνεις πίσω σου μία πόρτα την οποία δεν είναι καθόλου εύκολο να ακούσεις να βγάζει έναν τέτοιο ήχο. Είναι όμως η ώρα που θα αποχαιρετήσεις ανθρώπους και παραστάσεις και θα δείξεις αποφασιστικότητα απέναντι σε ξεκινήματα που κουβαλούν αρκετό ενθουσιασμό μαζί τους, αλλά και ευθύνες τις οποίες καλείσαι να φέρεις εις πέρας. 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί να σε βοηθά να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα του συγγενικού κύκλου, να νιώσεις την ασφάλεια που αναζητάς μετά από μία χρονιά που έχει φέρει μεγάλες ανατροπές. Ένα ταξίδι προς το μέρος που  θα συναντήσεις αγαπημένα πρόσωπα αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για την περίοδο των γιορτών που έχει πλέον φτάσει. Αν πάλι χρειάζεται να κάνεις μία ανακοίνωση, τότε φρόντισε να έχεις ζυγίσει καλά τα πράγματα και να μπορείς να υποστηρίξεις κάποιες αποφάσεις που θέτουν στο περιθώριο άτομα που έχουν συνηθίσει να λαμβάνουν μεγάλο μερίδιο του χρόνου και της προσοχής σου. 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο δηλώνει πως χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η με θέματα οικονομικού περιεχομένου, τα οποία είναι πιθανό να σε εκθέσουν αν δεν ελέγξεις. Ίσως να αποφασίζεις να ξοδέψεις χρήματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφες στιγμές με το έτερο ήμισυ ή να αποφασίσεις αυτές τις γιορτές να αγοράσεις δώρα σε άτομα που έχουν σταθεί δίπλα σου όλη την προηγούμενη χρονική περίοδο. Ίσως πάλι  να προκύπτει μία νέα οικονομική και επαγγελματική συμφωνία, την οποία θα επισημοποιήσεις από τη νέα χρονιά,  κάτι που σε κάνει να βλέπεις το μέλλον περισσότερο αισιόδοξα από όσο έχεις συνηθίσει να κάνεις. 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, σε προετοιμάζει για αποφάσεις που καλείσαι να λάβεις και εμπεριέχουν την έννοια της κίνησης από το υπάρχον περιβάλλον σου. Είναι ώρα να αποφασίσεις αν θα τολμήσεις να πάρεις αποστάσεις από το περιβάλλον που έχεις μάθει να ζεις και θα ακολουθήσεις ένα όνειρο που ταυτόχρονα μοιάζει και με μεγάλη  πρόκληση. Η αλήθεια είναι πως αισθάνεσαι τις σεισμικές δονήσεις κάτω από τα πόδια σου, οπότε είναι άχρηστο να προσπαθείς να πείσεις τους γύρω σου και τον εαυτό σου πως η ζωή σου κυλά με σταθερότητα και ομαλότητα. Τα πράγματα αλλάζουν και καλείσαι να επιβεβαιώσεις πως συμβιβάζεσαι με λιγότερα από όσα μπορείς ή πως τολμάς να κάνεις τομές που σε τρομάζουν.

Λέων

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί να ρίχνει την αυλαία σε μία κατάσταση που κινήθηκε στα όρια του άπιαστου και αμφίβολου και να καλείσαι να επανέλθεις στην πραγματικότητα. Θα χρειαστεί να ακούσεις τον εαυτό σου και να προχωρήσεις σε επιλογές που μπορεί  να έρχονται σε αντίθεση με τις επιθυμίες άλλων προσώπων που κινούνται γύρω σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να αναμετρηθείς με τις βαθιές σου ασυνείδητες διαθέσεις και επιθυμίες και να κοντραριστείς με ένα κομμάτι του εαυτού σου που επιλέγει να λειτουργήσει με τρόπο που δεν μπορείς να ελέγξεις με τη δύναμη του μυαλού σου.  

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο μοιάζει αποφασιστικής σημασίας σχετικά με ένα ζήτημα προσωπικού χαρακτήρα που επηρεάζει και ένα ακόμα άτομο. Μία σχέση δοκιμάζεται πάνω στη δύναμη του συναισθήματος που μπορεί να κουβαλά μαζί της, αφού χρειάζεται να γίνουν βήματα που δείχνουν πως υπάρχει μέλλον μέσα από πράξεις που αλλάζουν το ρόλο σου μέσα σε αυτή. Ίσως να συναντάς εμπόδια όσο επιμένεις να αφήνεις το πάνω χέρι στην άλλη πλευρά, με αποτέλεσμα να είναι μάλλον καιρός να κάνεις εσύ μία κίνηση που θα πυροδοτήσει εξελίξεις. Αρκεί βέβαια να είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις κάθε πιθανή αντίδραση από την άλλη πλευρά, που θα μπορούσε βέβαια να μην είναι αυτή που επιθυμείς να δεις.  

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί να δηλώνει το τέλος μίας εποχής που αφορά τον επαγγελματικό τομέα και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως είναι καιρός να ολοκληρώσεις μία κατάσταση που δεν μπορεί να συνεχίσει να σε κάνει να νιώθει εσωτερική και οικονομική πληρότητα. Ίσως να είναι ώρα να παραδεχτείς πως θέλεις μία αλλαγή στο ρόλο που σου έχει ανατεθεί και να ζητήσεις κάτι τέτοιο με τρόπο που είναι εμφανέστατος σε πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να βάλεις τελεία σε μία δουλειά που μετατρέπεται πλέον σε βάρος στους ώμους σου, με αποτέλεσμα να ανακοινώνεις κάτι που είναι σε θέση να έχει επίδραση ακόμα και στο οικογενειακό  σου περιβάλλον.  

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο μοιάζει με την έκρηξη του συναισθηματικού σου κόσμου απέναντι σε μία πραγματικότητα την οποία δεν αντέχεις να συνεχίσεις να αντιμετωπίζεις μέσα από τη λογική. Θέλεις να κάνεις ένα ταξίδι με το πρόσωπο που σε συμπληρώνει και δεν μπορείς να σκοντάφτεις πάνω σε εμπόδια που είναι πολύ πιο μικρά από όσο εμφανίζονται μπροστά σου. Θέλεις να τολμήσεις να δοκιμάσεις να βρεθείς σε έναν  τόπο που θα μπορούσες να βρεις την επόμενη επαγγελματική πρόκληση, απομακρυνόμενος/η από ένα περιβάλλον που έχεις πλέον καταλάβει πως σε περιορίζει. Θέλεις να ξεσπάσεις απέναντι σε άτομα που γνωρίζεις πως χρειάζεται να διατηρείς καλές σχέσεις μαζί τους, αφού δεν αντέχεις να συνεχίσεις να παίζεις θέατρο.  

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί να σε κάνει να ανησυχήσεις για θέματα οικονομικού και οικογενειακού περιεχομένου, με στόχο να ιεραρχήσεις κάπως διαφορετικά τις προτεραιότητες σου. Καλείσαι να δείξεις το ενδιαφέρον σου  για ένα πρόσωπο που βρίσκεται στον άμεσο κύκλο σου και να στηρίξεις τις αποφάσεις του, ακόμα και αν αυτές μπορεί να μοιάζουν πως βρίσκονται σε απόσταση σε σχέση με τις δικές σου σκέψεις. Αυτό βέβαια μπορεί να σε προβληματίζει αφού θα χρειαστεί να ασχοληθείς με ένα ζήτημα που σε αγχώνει και τρομάζει, αλλά δεν είναι κακό να επιστρέφεις σε ένα περιβάλλον που υπάρχουν άτομα που μοιράζεστε κομμάτια του ίδιου DNA 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος απέναντι σου αποτελεί ένα σημάδι πως είναι καιρός να καταλάβεις πως μπαίνεις σε μία περίοδο που θα δεις τη ζωή σου να αλλάζει. Καλείσαι να βγεις από τις σκιές και τις αμφιβολίες σου, να τολμήσεις να εκφράσεις τις επιθυμίες σου και να δοκιμάσεις τη σχέση σου πάνω σε μία νέα βάση. Θα χρειαστεί να πάψεις να ζεις μέσα στις σκέψεις σου και να δημιουργήσεις εικόνες με τις λέξεις σου που έχουν άμεση σχέση με την πραγματικότητα σου. Τόλμησε να μιλήσεις με το έτερο ήμισυ και να αναδείξεις αυτά που φοβάσαι, μήπως και προλάβεις μία απομάκρυνση που  θα μπορούσε να είναι και καταδικαστική. Τέλος, σταμάτα να αυτομαστιγώνεσαι στον επαγγελματικό τομέα και μίλησε ειλικρινά σχετικά με τις προθέσεις σου.  

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο μοιάζει να θέλει  να σου  μιλήσει για την καθημερινότητα σου και τις βελτιώσεις που επιδέχεται ώστε να πάψεις να ακολουθείς ένα αρρωστημένο πατρόν. Μία αναταραχή στον εργασιακό χώρο θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια ότι είναι δυσλειτουργικό και επιδέχεται βελτίωσης και επιδιόρθωσης. Ίσως να έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις κάποιο άτομο που είναι σε θέση να καταλάβει τις εσωτερικές σου ανάγκες και επιθυμίες και να προλάβει να σε προειδοποιήσει για κάποιες κινήσεις που σχεδιάζεις να κάνεις και θα μπορούσαν να σε βάλουν σε ένα έντονο ξόδεμα χωρίς ανταπόδοση.  

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο είναι μία καλή ευκαιρία για να μπορέσεις να αποκτήσεις μπροστά σου όλη την εικόνα μίας κατάστασης που αφορά την προσωπική σου ζωή. Μπορεί να βιώνεις μία παράλληλη κατάσταση, που έχει να κάνει με αυτό που πραγματικά ζεις αλλά και το αγκάθι μέσα σου που δεν μπορείς να εξαφανίσεις. Αυτό το ανεκπλήρωτο και το ανικανοποίητο που βιώνεις είναι δύο στοιχεία που σε αναγκάζουν να παραδέχεσαι πως υπάρχουν κατάλοιπα από ένα παρελθόν που σου έχει αφήσει χαρακιές. Αν όμως γυρίσεις το κεφάλι στο σήμερα, τότε θα δεις πως έχεις κοντά σου  ένα άτομο που καταφέρνει να απορροφήσει όλα τα άγχη και τις ανασφάλειες σου και να σε κάνει να φαίνεσαι και πάλι  χαρούμενος/η, οπότε πάψε να έχεις τις ανασφάλειες που σε στοιχειώνουν. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων