Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



01
Φεβ
Νεα Σεληνη 4/2/2019
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 4 Φεβρουαρίου στη 15η μοίρα του Υδροχόου σε σύνοδο με τον Ερμή, μοιάζει να κινητοποιεί κινήσεις που είναι πιθανό να κουβαλούν μαζί τους την έννοια του απρόβλεπτου, του αναπάντεχου και της έκπληξης. Είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει διαχωρισμός ανάμεσα στην ατομική πρωτοβουλία και στη λειτουργία μέσα στα πλαίσια της ομάδας, με αποτέλεσμα να προκύπτουν αποφάσεις που είναι σε θέση να σοκάρουν κάποια άτομα.

Ίσως πάλι να προκύπτει η ανάγκη να διαμορφωθεί εκ νέου μία ομάδα που έχει δεχτεί πλήγματα τον τελευταίο καιρό, ακόμα και μέσα από την ανάληψη προσωπικής δράσης από ένα πρόσωπο που φαίνεται έτοιμο να πάρει στους ώμους του ευθύνες και υποχρεώσεις. Σε μία τέτοια περίπτωση, προσπάθησε να διαβάσεις καλά τις διαθέσεις αυτού του προσώπου, αφού κουβαλά μαζί του την έννοια της ισότητας και ισονομίας, αλλά κάποιες φορές αρέσκεται να λειτουργεί αρκετά ατομικιστικά, ίσως και με διάθεση επιβολής.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα μπορούσε να σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με νέα άτομα, με πρόσωπα που είναι σε θέση να μεγαλώσουν τον κοινωνικό σου κύκλο. Καλείσαι να λειτουργήσεις περισσότερο ομαδικά από όσο έχεις συνηθίσει τον τελευταίο καιρό, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως θα ρίξεις τον προσωπικό σου εγωισμό. Αυτό δεν είναι κάτι εύκολο για εσένα, αλλά αυτή την περίοδο έχεις την ευκαιρία να λάβεις τη βοήθεια προσώπων που είναι γύρω σου και σε στηρίζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Στον προσωπικό τομέα, μία φιλία μπορεί να γίνει κάτι που εμπεριέχει και την έννοια του ερωτισμού, αλλά δεν είναι βέβαιο πως αυτή η νέα κατάσταση μπορεί να έχει διάρκεια στο χρόνο. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει μία αναστάτωση στον επαγγελματικό τομέα, αφού θα σε βάλει στη διαδικασία να βγεις από καβούκι σου, να μιλήσεις ανοικτά, να έρθεις ακόμα και σε σύγκρουση με κάποια άτομα. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεσαι φρέσκο αέρα, πως αναζητάς διέξοδο από ένα πνιγηρό περιβάλλον στον οποίο έχεις βρεθεί και μπορεί να έχει να κάνει και με την αποδόμηση της εικόνας ενός προσώπου που είχες εμπιστευτεί. Δείξε ανωτερότητα, πάρε τις αποστάσεις σου και φρόντισε να αποδείξεις πως μπορείς να λειτουργήσεις με διαφορετικό τρόπο όταν εξηγήσεις τα γεγονότα μέσα από μία ψυχρή ματιά. 

Δίδυμοι

Η φιλική προς εσένα Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μοιάζει να σε βοηθά να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που έχεις ανάγκη και είναι σε θέση να φέρει νέα δεδομένα στη ζωή σου. Αν αυτό λαμβάνει χώρα για επαγγελματικούς σκοπούς, τότε φρόντισε να διατηρήσεις την επαφή που θα κάνεις, αφού είναι πιθανό να συναντάς ένα πρόσωπο που θα χρειαστείς στην καριέρα σου. Αν πάλι απλά αποφασίζεις να ταξιδέψεις για λόγους αναψυχής, τότε μία γνωριμία θα μπορούσε να φέρει κάτι περισσότερο από μία φιλία, αρκεί να ακούσεις καλά αυτά που έχει να σου πει η άλλη πλευρά. 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια κάποια νέα που αφορούν συζητήσεις που είναι σε θέση να ταρακουνήσουν τη θέση σου μέσα σε περιβάλλοντα που κινείσαι. Η απόφαση που λαμβάνει ο/η σύντροφος ή το άτομο που υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον ανάμεσα σας, θα μπορούσε να φέρει εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή. Ίσως λοιπόν να καλείσαι να διαχειριστείς τα νέα που έχουν να κάνουν με μία μετακίνηση ή μετακόμιση, μέσα από μία απόφαση που θα μπορούσε να προκαλέσει ανατάραξη στο περιβάλλον σου. Ίσως πάλι να λαμβάνεις νέα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου και αφορούν το οικονομικό κομμάτι, κάτι που θα ανοίξει το δρόμο για το επόμενο βήμα που θα πρέπει πλέον να είναι αρκετά γρήγορο, αφού δεν μπορείς να συνεχίσεις να δίνεις χρόνο σε καταστάσεις που δεν έχουν περισσότερη δυναμική.  

Λέων

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου μοιάζει να σου ζητά να λάβεις αποφάσεις σχετικά με τη σχέση σου μέσα από συζητήσεις που είναι σε θέση να φέρουν μεγάλες εξελίξεις. Η πρόθεση της άλλης πλευράς να ακολουθήσει ένα δρόμο που επηρεάζει τις δικές σου επιθυμίες, θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν τον καταλύτη σε μία αντίδραση που εδώ και αρκετό καιρό έχει παραμείνει αδρανής.  Μία νέα γνωριμία αυτή την εποχή είναι σε θέση να βάλει φωτιά στην προσωπική σου ζωή, χωρίς όμως να είναι βέβαιο πως θα υπάρξει συνέπεια και χρονική διάρκεια σε ότι και αν αποφασίσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβεις πως μπορείς να πυροδοτήσεις εξελίξεις επαγγελματικού ή προσωπικού περιεχομένου, μέσα από μία πρόκληση που δεν μπορείς να αφήσεις αναπάντητη. 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα μπορούσε να σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας κατάστασης στον εργασιακό τομέα. Καλείσαι να διαχειριστείς μία μεταβλητότητα που προκύπτει, να φροντίσεις να απορροφήσεις κραδασμούς που θα μπορούσαν να έχουν σχέση με διαπροσωπικές σχέσεις με άτομα που δε μιλάτε την ίδια γλώσσα. Θα χρειαστεί όμως να συνηθίσεις αυτή την κατάσταση και να αντιληφθείς πως θέτεις την καθημερινότητα σου σε μία ροή που δεν είναι εύκολο να αντέξεις. Ίσως λοιπόν να είναι καιρός να διαμορφώσεις ένα νέο μοντέλο διατροφής και διαβίωσης, κάτι που θα ταιριάζει με τα καινούργια δεδομένα τα οποία δεν μπορείς να συνεχίσεις να αγνοείς.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα μπορούσε να αλλάξει μία κατάσταση στον ερωτικό τομέα, μέσα από κινήσεις που εμπεριέχουν την έννοια της ταχύτητας και της έκπληξης.  Τόλμησε να μιλήσεις για αυτά που σκέφτεσαι, τα οποία βέβαια φοβάσαι μήπως προκαλέσουν εξελίξεις που δεν μπορείς να διαχειριστείς, αφού δεν είναι εφικτό να διατηρηθεί μία υπάρχουσα σχέση αν δεν επικοινωνηθούν όσα χρειάζονται. Επίσης, καλό θα ήταν να έχεις ανοικτά τα μάτια σου,  αφού είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που θα μπορούσε να προκαλέσει ηλεκτροπληξία σε μία βαλτωμένη ερωτική ζωή. Τέλος, αν υπάρχουν θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά σου, τότε προσπάθησε να ακούσεις τη γνώμη προσώπων που κουβαλούν βαθιά γνώση και εμπειρία. 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα πρέπει να αποτελέσει ένα καμπανάκι ώστε να αφήσεις στην άκρη συνήθειες και καταστάσεις που είναι σε θέση να λειτουργούν αρνητικά πάνω στη σωματική και πνευματική σου υγεία. Φρόντισε να λειτουργήσεις με αμεσότητα και να απομακρύνεις από κοντά σου ανθρώπους που καταφέρνουν να προκαλέσουν αναταραχή τις στιγμές που αναζητάς την ηρεμία και τη γαλήνη. Προσπάθησε να καθαρίσεις το σπίτι σου από αντικείμενα που δεν έχουν καμία θέση στη ζωή σου, ώστε να ελαφρύνεις από περιττά βάρη. Και τέλος, προσπάθησε να λειτουργήσεις μέσα από διάλογο στον επαγγελματικό τομέα, αφού δεν είναι απαραίτητο να φτάσεις σε ακρότητες σε περίπτωση που υπάρχει μία κατάσταση που μοιάζει πιεστική.  

Τοξότης

Η φιλική προς εσένα Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σε βάζει σε έντονη κίνηση, που δε μένει  μόνο στο εγκεφαλικό επίπεδο, αλλά μπορεί να βρει διέξοδο και σε ένα ταξίδι. Αν μπορείς να εκμεταλλευτείς τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, τότε τόλμησε να προτείνεις μία εκδρομή στο πρόσωπο που θέλεις να έχεις κοντά σου, ώστε να περάσετε χρόνο μαζί και να βελτιώσετε τη σχέση σας. Αν πάλι αναζητάς τον τρόπο να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του συγγενικού κύκλου, τότε προσπάθησε να συνδυάσεις μία συζήτηση με μία εκδρομή, ώστε να καταφέρετε να γεφυρώσετε ένα χάσμα που έχει δημιουργηθεί και δε μοιάζει εύκολο να κλείσει αν δεν προχωρήσεις σε συμβιβασμούς με τον εαυτό σου.  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μοιάζει να προκαλεί μία ανατάραξη στον οικονομικό τομέα και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως καλείσαι να διαχειριστείς δεδομένα που δεν είναι καθόλου εύκολο να ελέγξεις. Μπορεί να χρειαστεί να προχωρήσεις σε μία τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων, ακόμα και μέσα από αποφάσεις και δράσεις που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος σχετικά με το μέλλον. Καλό θα ήταν όμως να φροντίσεις να βρεις και κάποια έσοδα, κυρίως μέσα από την πώληση προσωπικών ή άλλων αντικειμένων σου, αφού χρειάζεται να διαμορφώσεις ελεύθερο χώρο στη ζωή σου για να παραμείνει ότι πραγματικά έχει αξία.  

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου είναι σε θέση να σου δώσει ένα γερό βήμα ώστε να εκφραστείς ανοικτά και να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να βρεις τις λύσεις τη στιγμή που οι γύρω σου πιστεύουν πως έχεις βρεθεί στα σκοινιά του ρινγκ. Καλείσαι να δώσεις μία απάντηση την οποία έχεις καθυστερήσει, είτε επειδή ζυγίζεις τα πράγματα ώστε να γνωρίζεις πως θα μπορούσες να αντιδράσεις σε περίπτωση που λάβεις σχόλια, είτε επειδή κουβαλάς τα δικά σου ενοχικά συμπλέγματα, τα οποία καλείσαι να ξεπεράσεις και να εκφράσεις την αλήθεια σου. Μία νέα αρχή μπορεί να γίνει οπότε εκμεταλλεύσου την περίσταση και μη διστάζεις.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει μία μορφή αναστάτωσης σε θέματα που θεωρούσες πως κυλούσαν με μία συγκεκριμένη ροή. Καλείσαι να διαχειριστείς τις εκπλήξεις που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και μπορεί να δημιουργούν νέα δεδομένα, ξεπερνώντας ανατροπές και εμπόδια που θα τεθούν στο δρόμο σου. Ίσως πάλι να έχεις την ευκαιρία να διαχειριστείς με διαφορετικό τρόπο την υγεία σου, μέσα από συνήθειες και δράσεις που θα εντάξεις στην καθημερινότητα σου, με στόχο να συμβαδίζουν με τις ανάγκες του οργανισμού σου. Φρόντισε το σώμα και το πνεύμα σου αν θέλεις να παραμείνεις όρθιος/α σε περιβάλλοντα που κουβαλούν μεγάλες προκλήσεις για εσένα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων