Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html01
Ιαν
Λιγο πιο αναλαφρα
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου θα προσπαθήσει να ελαφρύνει το κλίμα σε μία ατμόσφαιρα που εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά βαριά, εξαιτίας της συνόδου του Ήλιου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. 

Η διαφορετική ματιά απέναντι στα πράγματα αποτελεί μία από τις λύσεις που μπορείς να εφαρμόσεις απέναντι σε καταστάσεις που είναι πλέον σαφές πως σε περιορίζουν και ενοχλούν. Μία κοντινή απόδραση θα μπορούσε να ρίξει φως σε μία σκοτεινή περίσταση, αρκεί να έχεις μαζί σου την κατάλληλη συντροφιά και να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα που βαραίνουν τη συνείδηση σου. Η αισιόδοξη ματιά απέναντι στα πράγματα είναι μία τακτική που μπορεί να σου φαίνεται κάπως παρωχημένη και ελαφριά, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική πόρτα διαφυγής για εσένα. 

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να δημιουργήσει και κάποιες υπερβολικές προσδοκίες σε ανθρώπους που έχουν πιεστεί τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να γεννιούνται ψευδαισθήσεις. Υπάρχει το ενδεχόμενο της ανάπτυξης εννοιών όπως η αλαζονεία. που μπορεί βέβαια να πηγάζει από μία μακρά περίοδο πίεσης που σε έχει στεγνώσει. Μπορεί πάλι να δημιουργούνται συμπλέγματα ανωτερότητας που είναι σε θέση να ενοχλήσουν ανθρώπους που έχουν μάθει να λειτουργούν μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια και περιβάλλοντα. Κάτι τέτοιο είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια συγκρούσεις και προστριβές, οι οποίες όμως είναι αρκετά χρήσιμες ώστε να καθαρίσει το τοπίο από ασαφείς συνθήκες ισονομίας και γενικότερης ισορροπίας. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων