Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



17
Φεβ
Πανσεληνος 19/2/2019
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 19ης Φεβρουαρίου στη μηδενική μοίρα της Παρθένου σε τρίγωνο με τον Άρη από τον Ταύρο μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού και γήινου στοιχείου (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς, Ταύρος/Αιγόκερως) στις πρώτες μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος ζητά την επαφή με την πραγματικότητα, θέλει να επισημάνει την ανάγκη να υπάρξουν δράσεις και λύσεις που έχουν πρακτική σημασία και είναι σε θέση να βρουν εφαρμογή. Η καθημερινότητα, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τον επαγγελματικό τομέα αλλά και τον τομέα της υγείας, είναι μια παράμετρος που θα μπορούσε να αποτελέσει το σημείο αιχμής αυτής της περιόδου. Μία τέτοια πρακτική μπορεί να λειτουργήσει πιεστικά για όσους/ες δεν είναι σε θέση να λειτουργήσουν εντός πλαισίου με κανόνες και όρια. Από την άλλη όμως πλευρά, μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική διέξοδο για ανθρώπους που θέλουν να αποδράσουν από τους προβληματισμούς τους.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μιλά για πειθαρχία και ηρεμία, για επαφή με τη Γη και για στόχους που είναι εφαρμόσιμοι. Θα χρειαστεί λοιπόν να τεθούν κάποια όρια σε φιλοδοξίες και διαθέσεις που δεν έχουν ακόμα μπει μέσα σε λειτουργικό πλάνο, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να κινείσαι σε μία πορεία που δεν οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά σε ένα δρόμο στον οποίο θα βρεθείς μόνος/η σε λίγο καιρό από σήμερα.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως υπάρχουν εποχές κατά τη διάρκεια των οποίων καλείσαι απλά να δουλέψεις, να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, να παραμείνεις δέσμιος/α ενός πλαισίου που δεν αλλάζει. Ναι, όλο το παραπάνω μπορεί να σε ζορίζει ώστε να το χωνέψεις, να το αποδεχτείς, να το βάλεις στη ζωή σου. Και ίσως να θέλεις να επαναστατήσεις, να σπάσεις το μοτίβο που σου περιγράφω, να ορμήσεις με τα κέρατα σε όποιον/α σου αντιτίθεται. Υπάρχει όμως και το οικονομικό σκέλος που λέει πως καλά θα κάνεις να πειθαρχήσεις και να αποφύγεις τις εξάρσεις. Μήπως σε πείθει αυτή η πρόταση ώστε να μείνεις εντός αυτού του πλαισίου δράσης; 

Ταύρος

Η πολύ ευνοϊκή προς εσένα Πανσέληνος στην Παρθένο μοιάζει να φουντώνει το ερωτικό στοιχείο στη ζωή σου και να σε κάνει να εμπιστεύεσαι ακόμα περισσότερο το άτομο που υπάρχει εκεί κοντά σου. Μπορεί να σου βγάλει πάθος, να σε κάνει να θέλεις να επικοινωνήσεις όλα όσα έχεις κρατήσει μέσα σου, να ενεργοποιήσει συναισθήματα που είχαν κρυφτεί ή βουλιάξει σε ένα ποτάμι από ανασφάλειες και ενοχές. Μη φοβάσαι, εκφράσου ώστε να αποδείξεις πόσο πάθος μπορείς να κουβαλάς μέσα σου, κάτι που έχει ανάγκη να δει και η άλλη πλευρά. 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να σε ενοχλήσει, αφού θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με θέματα που είναι βέβαιο πως καταναλώνουν το χρόνο σου και σε αναγκάζουν να έρθεις σε επαφή με ένα κομμάτι του εαυτού σου που επιλέγεις να μένει στο σκοτάδι. Ίσως να χρειαστεί να εμπλακείς σε συζητήσεις με άτομα του συγγενικού κύκλου που σε κάνουν να συνειδητοποιείς πως υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς με υπομονή και κατανόηση. Ίσως πάλι να χρειαστεί να επενδύσεις χρόνο στον εργασιακό τομέα και να καταλάβεις πως δεν έχεις χρόνο για τον εαυτό σου. 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μοιάζει να θέλει να σε βοηθήσει να εκφραστείς, να ανοίξεις το στόμα σου και να βγάλεις από μέσα σου αυτά που σκέφτεσαι αλλά διστάζεις να εκφράσεις. Έχεις την ευκαιρία να γίνεις κατανοητός/η, να σε ακούσουν πρόσωπα που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στην αναζήτηση σου για μία λύση, να γίνεις μέλος μίας ομάδας που σου προσφέρει την ευκαιρία να προσθέσεις στην ημέρα σου κάποιες δραστηριότητες που αναζητάς. Προσπάθησε να λειτουργήσεις με γνώμονα το σεβασμό στο χρόνο και με τη διάθεση να είσαι ειλικρινής και σαφής με τις επιλογές σου.  

Λέων

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να αποτελεί μία καλή αφορμή ώστε να επιλύσεις ένα θέμα οικονομικού περιεχομένου το οποίο όμως έχει να κάνει και με τον τομέα της καριέρας. Η χρηματική ασφάλεια είναι ένα μεγάλο ζητούμενο για εσένα, με αποτέλεσμα να μοιάζεις έτοιμος/η να προχωρήσεις σε συμβιβασμούς που σου προσφέρουν όμως σταθερότητα και ευκαιρία να πατήσεις καλύτερα στα πόδια σου. Αν πάλι αυξάνεται ο όγκος εργασίας, τότε προσπάθησε να θέσεις προτεραιότητες, γιατί δεν μπορείς να διαχειριστείς τα πάντα εντός του σωστού χρόνου.  

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου μοιάζει να αρχίζει να σχηματοποιεί μέσα στο μυαλό σου μία κατάσταση που πρόκειται να λάβει σάρκα και οστά και είναι σε θέση να αλλάξει τη ροή της ζωής σου. Αρχίζεις να χτίζεις την εικόνα που θα ήθελες να δεις να λαμβάνει η προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή, αφού μπορείς πλέον να υποστηρίξεις τις σκέψεις και διαθέσεις σου. Ένα ταξίδι αυτή την εποχή θα μπορούσε να σε βοηθήσει να θέσεις σε εφαρμογή μία κουβέντα την οποία χρειάζεσαι ώστε να καταφέρεις να κατασταλάξεις σε μία απόφαση για τη ζωή σου. Τόλμησε να δείξεις ειλικρίνεια και διάθεση να συνεννοηθείς και θα ανακαλύψεις πως ανοίγονται δρόμοι για νέες κατευθύνσεις. 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να αποτελέσει ένα καμπανάκι σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου και να σε αναγκάσει να ανοίξεις τα μάτια σου μπροστά στην πραγματικότητα. Ίσως να χρειάζεται να επιμείνεις σε μία θεραπεία που δεν έχει μέχρι σήμερα δουλέψει καλά, κάνοντας κάποιες αλλαγές σε αυτή. Ίσως πάλι να χρειαστεί να δεις την καθημερινότητα σου μέσα από μία νέα οπτική, ώστε να πάψεις να κάνεις κακό στον εαυτό σου και να πληγώνεσαι χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Αν πάλι είσαι εγκλωβισμένος/η σε ένα επαγγελματικό πατρόν που σε ζορίζει, τότε ξεκίνα ένα διάλογο με τον εαυτό σου ώστε να δώσεις απαντήσεις σε ερωτήματα που ακούγονται απλά, αλλά μπορεί να είναι εξαιρετικά σκληρά.  

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μοιάζει να αποτελεί μία καλή αφορμή ώστε να επιλύσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τις φιλικές σου σχέσεις, με στόχο να αποκτήσει και πάλι ομαλή ροή η καθημερινότητα σου. Ίσως να είναι καιρός να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις με άτομα του φιλικού κύκλου, ώστε να γίνει κατανοητός ο λόγος για τον οποίο δεν μπορείς να επενδύσεις πολύ χρόνο στη σχέση σας. Ίσως πάλι να αναζητάς κάποια νέα δραστηριότητα που θα γεμίσει την ημέρα σου και αυτό να σε φέρνει μπροστά σε μία ομάδα από άτομα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν καινούργιο ενδιαφέρον για τη ζωή σου.  

Τοξότης

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μοιάζει να φέρνει εξελίξεις στον τομέα που επηρεάζει την εικόνα σου προς την κοινωνία, αφού σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως υπάρχουν ζητήματα για τα οποία δεν μπορείς να δράσεις όπως θα ήθελες. Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες των πράξεων σου, κυρίως μέσα από οικονομικές διαδικασίες ή ακόμα και κυρώσεις, αφού χρειάζεται να κλείσει ένας κύκλος που είχε ανοίξει και σε απορροφούσε εδώ και αρκετό καιρό. Ίσως πάλι να είναι ώρα να στραφείς στον τομέα της εργασίας και να θέσεις σε λειτουργία κάποιες νέες δράσεις, οι οποίες είναι σε θέση να βελτιώσουν τον τομέα των οικονομικών σου, που περνά αρκετά δύσκολα.  

Αιγόκερως

Η ευνοϊκή προς εσένα Πανσέληνος στην Παρθένο μοιάζει να φέρνει στην επιφάνεια λεγόμενα και σκέψεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ροή μίας σχέσης σου. Προσπάθησε να εκφραστείς με σαφήνεια και ειλικρίνεια, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως λειτουργείς μηδενιστικά απέναντι σε καταστάσεις που μπορεί να σε πιέζουν. Καλείσαι να θέσεις κανόνες και όρια, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα κλείσεις την παροχή καθαρού αέρα προς ένα άτομο που βρίσκεται δίπλα σου και σε αντέχει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αν πάλι ανακαλύπτεις εκ νέου την προσωπική σου ελευθερία, τότε φρόντισε να χαρείς κάποιες στιγμές με τον εαυτό σου, χωρίς όμως να ξεχνάς πως η ελευθερία και η μοναξιά μπορεί να ζουν μεσοτοιχία.  

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να επιφέρει θέματα οικονομικού περιεχομένου, τα οποία σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως δεν είναι εύκολο να συνεχίζεις να ζεις όπως έχεις συνηθίσει. Θα χρειαστεί να συμμαζέψεις κάποιες εκκρεμότητες, ακόμα και αν πιεστείς με αποτέλεσμα να κόψεις κάποιες συνήθειες που είχες στη ζωή σου. Ίσως επίσης να ζητήσεις βοήθεια από άτομα που είναι κοντά σου,  να χρειαστεί να αναθερμάνεις μία σχέση που μέχρι σήμερα κρατούσες σε απόσταση ασφαλείας. Στον ερωτικό τομέα, μία αναστάτωση μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, αλλά δε χρειάζεται να οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα.  

Ιχθείς

Η Πανσέληνος απέναντι σου αποτελεί μία σημαντική στιγμή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού καλείσαι να προσθέσεις ρεαλισμό σε μία σχέση που επιμένει να λειτουργεί με γνώμονα το ένστικτο. Καλό θα ήταν να ακούσεις αυτά που έχει να πει η άλλη πλευρά, να προσπαθήσεις να καταλάβεις τα λεγόμενα της και να αποφύγεις να λειτουργήσεις με γνώμονα αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου. Αν αλλάζει κάτι στον επαγγελματικό τομέα, τότε να έχεις κατά νου πως οι απαιτήσεις αυξάνουν και θα χρειαστεί να αποδείξεις πως μπορείς να σηκώσεις στους ώμους σου τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από τις ευθύνες και υποχρεώσεις που σου έχουν ζητηθεί. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων