Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html06
Ιαν
Καθαρος αερας
Από signingstar

Μία ημέρα μετά την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω, η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου μοιάζει να προσφέρει την ευκαιρία για καθαρό αέρα σε καταστάσεις που έχουν εγκλωβιστεί σε ένα δύσκαμπτο περιβάλλον. 

Μπορείς να σκεφτείς κάποια πράγματα με διαφορετικό τρόπο, να κοιτάξεις μέσα από μία νέα οπτική γωνία, έχοντας κοντά σου ανθρώπους που θα σε στηρίξουν και θα σου προσφέρουν την ευκαιρία να προσθέσεις ευκαιρίες για δράση στη ζωή σου. Η συναναστροφή με πρόσωπα του φιλικού κύκλου αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να αλλάξεις τις εικόνες του μυαλού σου, αφού είναι πολύ εύκολο να έχεις παραμείνει δέσμιος/α καταστάσεων που σε έχουν επηρεάσει έντονα. Ίσως να χρειάζεται να λάβεις αποστάσεις από τα γεγονότα και τους ανθρώπους που τα έχουν σηματοδοτήσει, ώστε να δεις πολύ πιο καθαρά την αλήθεια. 

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη τη σημερινή ημέρα θα προσφέρει την ευκαιρία να κοιτάξεις πέρα από τα προφανή όρια, να λειτουργήσεις με γνώμονα την προσωπική ελευθερία, τη δικαιοσύνη και την ισονομία, με στόχο να μην υπάρχουν αγκυλώσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις. Ένα ταξίδι από εδώ και πέρα θα αρχίσει να αποκτά νέα διάσταση μέσα στο μυαλό σου, με αποτέλεσμα να μπορείς να δεις αυτή την προοπτική μέσα από μία νέα ματιά, κάτι που θα έχει επίδραση και στη διάθεση σου. Ξεκίνα να σχεδιάζεις αυτό το επόμενο βήμα, έχοντας στο μυαλό σου πως χρειάζεσαι καθαρό αέρα και δράση που δεν περιορίζεται από όρια που δεν αποδέχεσαι.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων