Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



28
Ιαν
Προσεκτικα
Από signingstar

Οι τελευταίες ώρες της Σελήνης στο Σκορπιό την Τρίτη 29 Ιανουαρίου μπορεί να δημιουργήσουν μία μικρή αναστάτωση σε ανθρώπους που προσπαθούν να αντιληφθούν αν μπορούν να στηριχτούν στην ομαδική προσπάθεια ή θα χρειαστεί να ενεργούν με γνώμονα την ατομική βούληση. 

'Ίσως να θελήσεις να διαφυλάξεις τα κέρδη σου, να προσπαθήσεις να αμυνθείς και να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω, να αποφύγεις να εμπλακείς σε συζητήσεις και συνδιαλλαγές που μπορεί να νιώθεις πως σε εκθέτουν. Ίσως να κάνεις δεύτερες σκέψεις σχετικά με μία σχέση ή συνεργασία, να προσπαθείς να αρνηθείς να δώσεις κάποια στοιχεία τα οποία θέλεις να κρατήσεις μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Είναι πιθανό να νιώθεις ευάλωτος/η αλλά και πως απειλείσαι από τρίτα άτομα, με αποτέλεσμα να κλείνεσαι στον εαυτό σου και αυτό να προκαλεί ερωτηματικά προς την άλλη πλευρά, 

Προσπάθησε επίσης να αποφύγεις να προχωρήσεις σε δραστικές κινήσεις που αφορούν αγορές και επενδύσεις, αφού δεν είναι ακόμα βέβαιο κατά πόσο αυτές θα έχουν αντίκρισμα στο μέλλον. Ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις μία ανασκόπηση των εξόδων που έχεις αναλάβει, να συμμαζέψεις κάπως τα οικονομικά σου και να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες τις οποίες δεν μπορείς να βλέπεις ως απειλή για την τσέπη σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων