Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



06
Φεβ
Πνευματικη αποτοξινωση
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με το Δία από τον Τοξότη την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου μοιάζουν να βάζουν τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο σε μία παράλληλη πραγματικότητα σε σχέση με την καθημερινότητα τους. 

Ίσως να αποφασίζεις να ασχοληθείς με ζητήματα που έχουν απόσταση από την πρακτική πλευρά της καθημερινότητας σου, να δοκιμάζεις να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις δύσκολες ισορροπίες σε διαπροσωπικές σχέσεις που δεν είναι έτοιμες να κάνουν το επόμενο βήμα. Ίσως πάλι να ρίχνεις όλο το βάρος σου στη στήριξη ανθρώπων που έχουν ανάγκη από μία διαφορετική οπτική απέναντι στα πράγματα, μέσω της ικανότητας σου να εστιάζεις στη θετική πλευρά των καταστάσεων, ακόμα και σε εποχές που το αδιέξοδο είναι μπροστά και δείχνει τα δόντια του. 

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα θα μπορούσε να είναι μία άκρως πνευματική ημέρα, μέσα από την απόφαση σου να εστιάσεις την καλλιέργεια του πνεύματος σου και της αποτοξίνωσης του σώματος. Μπορεί να αποφασίσεις να επενδύσεις σε χρόνο για το μυαλό σου μέσα από διαβάσματα και σεμινάρια, μέσα από ομιλίες ή διαλογισμό. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μία δίαιτα που σε βοηθά να απομακρύνεις από πάνω σου ότι έχεις μαζέψει τον τελευταίο καιρό και μοιάζει να βαραίνει τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα. Μπορεί τέλος να προσπαθήσεις να πάρεις αποστάσεις από τον πολύ κόσμο γύρω σου, αφού αντιλαμβάνεσαι πως οι ομιλίες και οι συναντήσεις σε βαραίνουν και σε κάνουν να χάνεις το στόχο μπροστά από τα μάτια σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων