Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



03
Απρ
Νεα Σεληνη 5/4/2019
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 5ης Απριλίου στη 15η μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του δεύτερου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, μέσα από την ανάγκη να γίνει ένα ουσιαστικό ξεκίνημα σε μία κατάσταση που βρίσκεται σε αναμονή εδώ και περίπου τρεις μήνες.

Η ατομική πρωτοβουλία θα παίξει ουσιαστικό ρόλο σε αυτή την προοπτική, η οποία όμως θα πρέπει να είναι ικανή να αντιπαρατεθεί με όρια και κανόνες που τίθενται από μία κοινωνία που επιμένει να λειτουργεί συντηρητικά. Θα προσπαθήσεις να κάνεις μία τομή σε όρια και κανόνες που θεωρείς πως σε περιορίζουν, γνωρίζοντας όμως πως αυτό μπορεί να σημαίνει μετωπική σύγκρουση με ένα άτομο που δεν είναι διατεθειμένο να αποχωρήσει από τη θέση του. Η υπομονή όμως μοιάζει να έχει φτάσει στο τέλος της, με αποτέλεσμα ο χρόνος να είναι πλέον εναντίον σου. Θυμήσου τι υποσχέθηκες στον εαυτό σου πριν από τρεις περίπου μήνες και κάνε το βήμα που είναι μετέωρο όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μοιάζει να δοκιμάζει τη δυναμική σου απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις που διαθέτουν την ικανότητα να αντιδρούν στις αλλαγές και τις εξελίξεις. Θα θελήσεις να περάσεις το δικό σου τρόπο σκέψης σε μία κατάσταση που χαρακτηρίζεται από στεγανά, με αποτέλεσμα να προκύπτουν συγκρούσεις και εντάσεις. Ίσως να επιδιώξεις να κινητοποιηθείς προς μία κατεύθυνση, γνωρίζοντας όμως πως προκαλείς την αντίδραση προσώπων που έχουν συμφέρον να βρεθούν απέναντι σου. Τέλος, ίσως να είναι ώρα να παραδώσεις τα όπλα σε μία διαμάχη που δεν πρόκειται να σε βγάλει νικητή/ρια, οπότε απλά χάνεις το χρόνο σου. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που θα αποφασίσεις να δράσεις, αφού είναι πιθανό να λειτουργήσεις με τρόπο που θα εγείρει ενστάσεις και εντάσεις από πρόσωπα που έχουν ισχυρό λόγο. Καλείσαι να αποφύγεις τις εγωιστικές σκέψεις και δράσεις, να πάρεις αποστάσεις από συμπεριφορές που εμπεριέχουν αρκετή δόση αλαζονείας και διάθεση για ατομική αναγνώριση. Ίσως πάλι να χρειάζεται να κάνεις ένα διάλειμμα από μία έντονη κινητικότητα που έχει υπάρξει στη ζωή σου, αφού θέλεις να βάλεις το μυαλό σου σε παύση και να καταφέρεις να φρενάρεις συμπεριφορές που κουράζουν το σώμα σου. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μοιάζει με την ευκαιρία να ανανεώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να προσθέσεις νέα πρόσωπα στο φιλικό σου περιβάλλον. Έχεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος σε δράσεις που σε βοηθούν να αναδείξεις την εξωστρεφή σου προσωπικότητα, να συμμετάσχεις σε δραστηριότητες που έχουν ένα στόχο που σε βγάζει από τα στενά πλαίσια της συντροφικής διαβίωσης. Ίσως πάλι να χρειαστεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα του φιλικού σου κύκλου για οικονομικούς λόγους, κάτι που όμως σημαίνει πως είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που σε μπερδεύουν και ενοχλούν τον τελευταίο καιρό. 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μοιάζει να κινητοποιεί εξελίξεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, αφού θα χρειαστεί να αποδείξεις πως μπορείς να φέρεις εις πέρας τις υποσχέσεις που δίνεις σε κοντινά σου πρόσωπα. Είναι η στιγμή που θα καταφέρεις να εδραιώσεις τη θέση σου στον επαγγελματικό τομέα, ακόμα και μέσα από συγκρούσεις με άτομα εξουσίας, αφού είσαι πλέον διατεθειμένος/η να αποδείξεις πως μπορείς να φορτωθείς βάρη και ευθύνες στους ώμους σου. Ίσως πάλι να είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να γίνει ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα σε προσωπικό επίπεδο, με στόχο να κρατήσεις ότι πραγματικά έχει ουσία και μέλλον και να πάψεις να βασίζεσαι σε καταστάσεις που μοιάζουν με τις εύκολες λύσεις. 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Κριό αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να σπάσεις την καθημερινότητα σου με ένα ταξίδι ή με επαγγελματικά σχέδια που σε απομακρύνουν από το γνώριμο περιβάλλον διαβίωσης σου. Έχεις την ευκαιρία να ακολουθήσεις τη δική σου βούληση, να λειτουργήσεις έξω από πλαίσιο μίας καθημερινότητας που σε εξοντώνει, κάτι που βέβαια μπορεί να σε φέρει σε διαμάχη με πρόσωπα που έχετε τα ίδια οφέλη. Θα χρειαστεί λοιπόν να προσέξεις μήπως πληγώνεις τη σχέση σου με ένα άτομο εξουσίας, που θα μπορούσε να προκαλέσει μεγαλύτερα εμπόδια στο μέλλον σου. 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα αποτελέσει μία ευκαιρία να τεστάρεις τις αντοχές και τις δυναμικές της σχέσης σου ή μίας νέας γνωριμίας που έχει προκύψει στη ζωή σου. Μπορείς να δοκιμάσεις τις διαθέσεις της άλλης πλευράς, παίζοντας ένα παιχνίδι που θα πρέπει όμως να γνωρίζεις πως θα μπορούσε να σε εκθέσει αν δεν είσαι έτοιμος/η να πέσεις στη φωτιά. Ίσως πάλι να φουντώνει το πάθος στη σχέση σου και να χρειάζεται να θέσεις τη λογική σε πρώτο πλάνο, χωρίς όμως αυτό να είναι απαραίτητα εύκολο. Βρίσκεσαι όμως σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι σχετικά με το επόμενο βήμα της προσωπικής σου ζωής, γι’ αυτό μη θεωρείς πως έχεις την πολυτέλεια για παρερμηνείες κάποιων καταστάσεων.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου μοιάζει να σε βάζει στη διαδικασία να αντιληφθείς πως καλείσαι να λάβεις κάποιες σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σου, μέσα από τη συνειδητοποίηση πως θα κάνεις ένα βήμα που θα σου αλλάξει πορεία. Μία σχέση μπορεί να γίνεται περισσότερο σοβαρή μέσα από μία μετακόμιση ή μετακίνηση, αρκεί να θεωρείς πως τα θεμέλια που θα θέσεις είναι αρκετά σταθερά. Αν πάλι ολοκληρώνεται μία επαγγελματική συνεργασία, τότε έχεις την ανάγκη για φρέσκο αέρα, γι’ αυτό μην παραμείνεις στην προσπάθεια να βρεις μία αντίστοιχη δουλειά, αφού μπορεί να αναζητάς κάτι εντελώς διαφορετικό στη ζωή σου.  

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μοιάζει να ενεργοποιεί κάποιες συζητήσεις εργασιακού περιεχομένου που θα χρειαστεί να γίνουν ώστε να ξεκαθαρίσει ένα ζήτημα που μπορεί να εμπλέκει και πρόσωπα του συγγενικού κύκλου. Ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως είναι καιρός να διαχωρίσεις τη θέση σου από κάποιες συζητήσεις και προοπτικές που σε μπερδεύουν, επειδή αφορούν άτομα που έχετε κάτι παραπάνω από εργασιακές σχέσεις μεταξύ σας. Ίσως πάλι να χρειαστεί να αναλάβεις ένα διαφορετικό ρόλο μέσα σε ένα σχήμα, κάνοντας μία κίνηση που θα μπορούσε να φανεί απειλητική σε ανθρώπους που συνεργάζεστε και να προκληθούν συγκρούσεις, που μοιάζουν όμως αναπόφευκτες. 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα μπορούσε να προσθέσει ενθουσιασμό και δυναμική σε θέματα προσωπικού περιεχομένου, με στόχο να κάνεις μία κίνηση που δείχνει πως προχωράς σε επιλογές και επίλυση διλημμάτων. Είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή ώστε να αποφασίσεις αν θα προχωρήσεις το παρακάτω βήμα στη σχέση σου ή θα αποχωρήσεις από τη ζωή ενός προσώπου που δεν μπορεί να σε συγκινήσει περαιτέρω. Η ανάγκη σου βέβαια να αισθάνεσαι πως έχεις μία σχέση με έντονα συναισθήματα είναι παρούσα, αλλά ίσως να μην είσαι έτοιμος/η να επενδύσεις σε ένα βαθύτερο συναίσθημα για την ώρα. Μία νέα γνωριμία λοιπόν αυτή την εποχή θα μπορούσε να βάλει φωτιά στη ζωή σου, αφού μπορεί να διαθέτει έντονη σεξουαλική χημεία.  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σε αναγκάζει να έρθεις αντιμέτωπος/η με τα όρια που τίθενται σε μία κατάσταση της ζωής σου που μπορεί να εμπεριέχει μέσα της και την έννοια της ασθένειας. Μία δύσκολη συγκατοίκηση δεν έχει μέλλον αν δεν μπορείς να έχεις την ελευθερία των κινήσεων που θεωρούσες πως θα μπορούσες να διατηρήσεις. Μία προβληματική συνεργασία θα χρειαστεί να κάνει το βήμα της επίλυσης, αφού δεν είναι εύκολο να συνεχίζεις να περνάς χρόνο σε ένα χώρο που συναντάς ανθρώπους που δεν μπορείτε να σταθείτε κοντά ο ένας στον άλλο. Τέλος, φρόντισε θέματα οικονομικού περιεχομένου, αφού είναι εύκολο να εκτεθείς μελλοντικά σχετικά με υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.  

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να προσπαθήσεις να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που καταφέρνουν να σε κάνουν να νιώθεις πως δεν έχεις την ευχέρεια των κινήσεων. Δε χρειάζεται να πιστεύεις πως μία τέτοια δράση περνά μέσα από λεκτικές συγκρούσεις και εντάσεις, αλλά αυτό που έχεις ανάγκη είναι να μπορέσεις να πείσεις για τις αιτιάσεις σου. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει, χρησιμοποίησε επιχειρήματα που δείχνουν πως μπορείς να ελέγξεις την κατάσταση για την οποία αναφέρεσαι και απόδειξε πως μπορείς να διαχειριστείς τα βάρη που θα πέσουν στους ώμους σου. Αλλάζεις ρόλο και αυτό θα πρέπει να γίνει φανερό και στους γύρω σου.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θέλει να σε βάλει στη διαδικασία να προσέξεις θέματα οικονομικού περιεχομένου, τα οποία είναι δυνατό να σε εκθέσουν στο μέλλον αν τα αφήσεις ανεξέλεγκτα. Είναι πιθανό να χρειάζεται να συμμαζέψεις τις εκκρεμότητες σου, να προσπαθήσεις να σταματήσεις κάποιες δραστηριότητες που προσθέτουν οικονομικά βάρη στους ώμους σου, να κάνεις κάποιες συζητήσεις με άτομα του φιλικού κύκλου ώστε να εξηγήσεις την αλλαγή στις προτεραιότητες σου. Στον επαγγελματικό τομέα, θα χρειαστεί να μοιράσεις κάπως διαφορετικά αρμοδιότητες και αμοιβές στα πρόσωπα που αποτελούν την ομάδα στην οποία ανήκεις. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων