Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



01
Απρ
Ακορεστη συναισθηματικη πεινα
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Ιχθείς την Τρίτη 2 Απριλίου μοιάζει να θέλει να τονίσει την ανάγκη για συναισθηματική τροφή και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά στη ζωή των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Είναι αρκετά πιθανό να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και να θελήσεις να περάσεις χρόνο με το έτερο ήμισυ, στην περίπτωση που η συγκεκριμένη σχέση προσφέρει ασφάλεια στον εαυτό σου. Οι ερωτικές σου ανάγκες θα μεγαλώσουν και είναι αρκετά πιθανό να εκφράσεις έναν εσωτερικό κόσμο που κρυβόταν και θα μπορούσε να αλλάξει τη ματιά που έχει η άλλη πλευρά για εσένα. Ίσως πάλι φέρεις στην επιφάνεια τις ανάγκες σου που είναι περισσότερες από όσες εκφράζονταν μέχρι σήμερα, κάτι που θα φορτώσει την άλλη πλευρά με το βάρος της ικανοποίησης τους, χωρίς να είναι βέβαιο πως θα μπορέσει να ανταποκριθεί με αυτό τον τρόπο. 

Η ανάγκη για τροφή είναι μεγάλη τη σημερινή ημέρα. Κάθε συναισθηματική ανάγκη μπορεί να μετατραπεί σε πείνα που καλύπτεται μόνο επιφανειακά με φαγητό, αφού ο συναισθηματικός σου κόσμος είναι αυτός που δηλώνει πως νιώθει άδειος. Αν λοιπόν ζητάς την ικανοποίηση αυτής της ανάγκης από τον εξωτερικό σου κόσμο, δεν είναι βέβαιο πως θα κορεστεί αυτή η απαίτηση σου. Ίσως να υπάρχουν απαντήσεις σε αυτά τα ερεθίσματα από μέσα σου, ίσως να μπορείς εσύ ο/η ίδιος/α να καλύψεις τις ανάγκες του οργανισμού σου, εφόσον καταφέρεις να ακούσεις τη φωνή μέσα σου. Ο θόρυβος που έρχεται από έξω δε βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση, γι’ αυτό να θυμάσαι πως η απομόνωση κάποιες στιγμές μοιάζει με υγιέστατη επιλογή. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων