Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



02
Απρ
Ξυπνωντας απο τον ληθαργο
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στο ξεκίνημα της ημέρας και το τετράγωνο με το Δία από τον Τοξότη με την πάροδο της ώρας μοιάζει  να δημιουργεί έντονες διαταραχές στη διάθεση των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Τετάρτη 3 Απριλίου. 

Το ξεκίνημα της ημέρας μπορείς να είναι νωχελικό, αργό και κάπως διστακτικό. Ίσως να θέλεις να κρυφτείς μέσα σε ένα μεγαλύτερο σύνολο, να επιδιώκεις να μπεις στη σκιά της γνώμης άλλων ώστε να μην έχεις ευθύνες αργότερα. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να αφεθείς στην πορεία που σου προσφέρει η σύμπραξη με άλλους, να σε βολεύει να διαμορφώσεις γνώμη και άποψη μέσα από την επαφή ενός συνόλου που θα μπορούσε να κινεί τα νήματα, χωρίς να εξετάζεται αν η πορεία είναι η ενδεδειγμένη ή όχι. Ίσως πάλι να έχεις αποφασίσει να εμπιστευτείς το ένστικτο σου ή να επιτρέψεις στο συναισθηματικό σου κόσμο να αναλάβει τα ηνία της ημέρας, ώστε να αποφύγεις να θέσεις το μυαλό σου σε λειτουργία. 

Με την πάροδο της ημέρας όμως, θα κληθείς να εκφράσεις τις σκέψεις σου, να μιλήσεις για τις ανάγκες σου και να επιχειρηματολογήσεις πάνω στον τρόπο που θα τις κάνεις πράξη. Ίσως να αντιληφθείς πως έχεις αρκετά ανοικτά μέτωπα τα οποία δεν κλείνεις με αποτέλεσμα να χάνεσαι μέσα σε μία θάλασσα υποχρεώσεων τις οποίες και δεν είσαι σε θέση να φέρεις εις πέρας εντός του ενδεδειγμένου χρονικού πλαισίου. Η ταχύτητα με την οποία θα αντιμετωπίσεις πλέον τις προκλήσεις είναι ένα σημαντικό ζητούμενο, έχοντας όμως κατά νου πως δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται από βιασύνη αφού είναι πολύ πιθανό να υποπέσεις σε σημαντικά σφάλματα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων