Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



31
Μαρ
Συντομο βιογραφικο
Από signingstar

Γεννήθηκα το καλοκαίρι του 1975 στην Αθήνα και μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον όπου η Αστρολογία ήταν απλά ακόμα μία στήλη στην καθημερινή εφημερίδα και τίποτα περισσότερο. Μάλιστα, αυτή τη μικρή στήλη τις περισσότερες φορές που διάβαζα εφημερίδα, την αγνοούσα και σχεδόν ποτέ δε μου τραβούσε το ενδιαφέρον.

Την εποχή που κλήθηκα να αποφασίσω τι θα ήθελα να σπουδάσω, το μόνο που γνώριζα ήταν πως έκλεινα προς τις Θετικές Επιστήμες, έχοντας όμως και μία περίεργη σχέση με Έκθεση. Μπαίνοντας λοιπόν στο Πανεπιστήμιο, δεν πίστευα ποτέ πως μετά από μία οκταετία εκπαίδευσης με εξισώσεις και ηλεκτρόνια, ολοκληρώματα και pH, τη Θεωρία της Αβεβαιότητας και τα τροχιακά, με ένα πτυχίο και ένα Διδακτορικό Δίπλωμα στο χέρι μου, θα αναζητούσα να μάθω γιατί ασχολήθηκα με όλα τα παραπάνω.

Κάποια στιγμή λοιπόν, πρέπει να ήταν σε μία έκλαμψη του καλοκαιριού του 2006, θυμήθηκα πως σε ηλικία 17 ετών ένας ερασιτέχνης Αστρολόγος μου είχε αναφέρει δύο στοιχεία για το μέλλον μου, που μου είχαν εντυπωθεί στο μυαλό. Αναζητώντας τον εκ νέου για να καταλήξω σε συμπεράσματα σχετικά με το επαγγελματικό μου μέλλον, πέφτει το μάτι μου στο www.stardome.gr και σε μία σειρά προβλέψεων που γρατζουνούσαν την ψυχή μου. 

Μέσα από μία περίεργη σειρά καρμικών γεγονότων και συγκυριών, μου παρέχεται η ευκαιρία να συνεισφέρω στο www.stardome.gr και να εντρυφήσω στην Ψυχολογική Αστρολογία ξεκινώντας να διαβάζω μία σειρά ξενόγλωσσων βιβλίων (που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα). To make a long story short, μέσα σε λιγότερο από μία πενταετία, βρέθηκα να γράφω Αστρολογικές Προβλέψεις για έντυπα προσπαθώντας να αποφύγω απλά να γεμίσω ακόμα μία στήλη, ενώ ταυτόχρονα συνέχιζα να απασχολούμαι στον τομέα των Θετικών Επιστημών ως ερευνητής σε Ανώτατα Ιδρύματα και εργαζόμενος σε εταιρίες του χώρου, μέχρι και σήμερα. Αυτό όμως που δεν είχα ακόμα συνειδητοποιήσει ήταν πως ήθελα να γράφω γενικότερα, αποφεύγοντας τα αυστηρά κλισέ των αστρολογικών προβλέψεων.

Την πρώτη ημέρα του 2011 λοιπόν, αποφασίζω να στήσω ένα αστρολογικό blog, το οποίο μετασχηματίστηκε το Νοέμβριο του 2011 στο συγκεκριμένο αστρολογικό site, ώστε να μπορώ να γράφω Αστρολογικές Προβλέψεις με ψυχολογική χροιά. Ταυτόχρονα αλλά και σταδιακά από τότε, η συνεργασία μου με άλλα site αλλά και έντυπα ξεκίνησε και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Αυτό που θέλω να αναφέρω σε αυτή την εισαγωγική γνωριμία μας, είναι πως η Αστρολογική πρόβλεψη δεν είναι τίποτα περισσότερο παρά μία ευκαιρία για νέες και πιο σωστές ερωτήσεις. Γιατί, κάθε ερώτηση οφείλει να σε οδηγεί όλο και πιο βαθιά στον πυρήνα σου, εκεί που δεν υπάρχει λάθος και σωστό, παρά μόνο συμβατότητα ή ασυμβατότητα των επιλογών σου με το κράμα από το οποίο είσαι πλασμένος. Αν συνεχίσεις να ρωτάς πράγματα που γίνονται όλο και πιο αδιάκριτα, άρα και ενοχλητικά για τις αντοχές σου, τότε από ένα σημείο και πέρα οι Αστρολογικές Προβλέψεις θα έπονται και θα επιβεβαιώνουν τις επιλογές σου, αφού βαδίζεις όπως ορίζει η ψυχή σου.

Θα ήθελα να κλείσω με ένα Αν. Τι θα είχε συμβεί αν το καλοκαίρι του 2006 δεν είχα ανακαλύψει τις αστρολογικές προβλέψεις του www.stardome.gr, αλλά είχα επισκεφτεί εκ νέου τον ερασιτέχνη Αστρολόγο που στην ηλικία των 17 ετών μου είχε πει πως στο μέλλον θα δουλεύω κάτω από τον Ουρανό; Άραγε, θα είχα αντιληφθεί πως η φράση κάτω από τον Ουρανό μπορεί να αφορά την Αστρολογία; Η ουσία είναι πως την απάντηση την έλαβα και μερικά χρόνια αργότερα συνεχίζω να την εξελίσσω. Αυτό που μετρά λοιπόν στις αστρολογικές προβλέψεις δεν είναι να ξέρεις τι θα σου γίνει αύριο, αλλά αν βαδίζεις όπως ορίζει η ψυχή σου, πάνω σε μονοπάτια που φυσικά θα εμπεριέχουν δώρα αλλά και εμπόδια.

Τελικά, σημασία στη ζωή έχει να μπορείς να εκφράζεις όλα σου τα κομμάτια, αφού η αναλυτική σκέψη των Θετικών Επιστημών χωρίς τη συναισθηματική έκφραση στην οποία στοχεύει η Ψυχολογική Αστρολογία, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η προσπάθεια σου να ζήσεις το yin αγνοώντας το yang (ή αντίστροφα), η απόπειρα σου να θεραπεύσεις χωρίς να θεραπεύεις πρώτα την ψυχή σου.

Με εκτίμηση

Γιώργος Σοφιάνης

9 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
16 Ιουν 2016 | 22:20
ενδιαφέρον βιογραφικό ;)
Εικόνα ζωδίου
PENNY
27 Απρ 2013 | 20:10
ειναι γλυκο που μας συστηθηκατε λιγο πιο πολυ..που δεν ειμαστε μονο εμεις εκεινοι που χαρτογραφουμαστε εστω και ανωνυμα μεσα απο τα σχολια μας σε αυτα που γραφετε..προσωπικα,ειναι αρκετες οι φορες που τα σχολια μου απεχουν αμεσα απο τις αστρολ αναφορες μια και ο ευελικτος τροποςκ η προσεγγιση του λογου αλλα και των νοηματων πισω απο αυτον,επιτρεπει σε αρκετους απο τους αναγνωστες της στηλης και εμενα να εχουμε διαφορα να πουμε που μπορει καμια φορα να μην ειναι τοσο αμεσα συνδεομενα με το αστρολιγικο σαν προβλεψη αλλα τον αντικτυπο αυτης της προβλεψης..σε καθε περιπτωση κ μετα τις τελευταιες αναρτησεις εχω την εντυπωση πως οντως καταφερνετε να φερετε μαζι το ψυχολογικο κομματι μεσα απο το αστρολογικο εστω και εαν αυτο τις προαλλες,εφερε ενα καυτο debate ειναι υγιες ετσι κ αλλιως εαν κανεις αναλογισθει το πως δουλευει εσωτερικα κ σε τι επιπεδα μια αθωα ασρολογικη παρατηρηση χαχα.Οπως και να χει,αυτο το κομματι ειναι οντως εκεινο that transcends και που γιναμε μια παρεα ειτε συμφωνουμε ειτε οχι..ΑΝ...δεν θα ειχε συμβει..υπηρχε το καλεσμα και ειναι καλη τυχη οταν κανεις το καλεσμα του μπορει να το εξελιξει..ειδικα σε μια τετοια εποχη που ειναι επιτακτικο να μπορεις να φερεις το ιδεατο στο πραγματικο και να παρεις τους καρπους για να τους μοιραστεις..να ειστε καλα χχχχ
Εικόνα ζωδίου
honey
22 Απρ 2013 | 11:25
Καταθέτω, αν αυτό σημαίνει κάτι, ότι είστε το πρώτο αστρολογικό site που διαβάζω εβδομαδιαία πριν περάσω σε οποιοδήποτε άλλο! Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας!
Εικόνα ζωδίου
Elena Zmz
03 Απρ 2013 | 10:10
Είναι αυτό που λέμε: κι ΑΝ σου κάτσει...; ΑΝ είναι αυτό που θέλει η ψυχή σου, το σύμπαν θα βοηθήσει να σου κάτσει.... Είστε αξιόλογος, εύχομαι τα καλύτερα!
Εικόνα ζωδίου
FD
02 Απρ 2013 | 21:05
στα βιβλία που διάβασες εντόπισες κάπου κάτι για την ψυχολογική- αστρολογική ερμηνεία του αριθμού 142857; .....ημερομηνία γέννησης, ώρα, κτλ;..... :)) ....πάντως το έργο σου είναι εξαιρετικό.
Εικόνα ζωδίου
FD
01 Απρ 2013 | 17:44
τι κρίμα που δεν έχω την ευκαιρία να ασχοληθώ με το χάρτη σου :)
Εικόνα ζωδίου
Maria Maria
01 Απρ 2013 | 00:30
Με άλλα λόγια ο,τιδήποτε κάνουμε είναι μια επιλογή για να φτάσουμε εκεί που η ψυχή μας έχει αρχικά αποφασίσει, το μόνο που δεν μπορεί κάποιος να καθορίσει είναι ο χρόνος άφιξης. Καλή συνέχεια στο ταξίδι σου, χαιρόμαστε που το ξεκίνησες και που μοιράζεσαι τις εικόνες του μαζί μας!
Εικόνα ζωδίου
31 Μαρ 2013 | 23:57
''Αυτό που μετρά λοιπόν στις αστρολογικές προβλέψεις δεν είναι να ξέρεις τι θα σου γίνει αύριο, αλλά αν βαδίζεις όπως ορίζει η ψυχή σου, πάνω σε μονοπάτια που φυσικά θα εμπεριέχουν δώρα αλλά και εμπόδια.''Είναι ανεκτίμητο δώρο και χαρά μας να έχουμε κοντά μας εσένα,έναν ΜΟΝΑΔΙΚΟ & ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ!!!Σου εύχομαι κάθε επιτυχία σε ότι κάνεις και να είσαι πάντα καλά!!!
Εικόνα ζωδίου
Μetehmia
31 Μαρ 2013 | 23:06
Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τις ικανότητές σας στο τεχνοκρατικό κομμάτι της επαγγελματικής σας ζωής. Εκφράζοντας όμως την προσωπική και, οπωδήποτε, υποκειμενική μου άποψη, θεωρώ ότι τα κείμενά σας είναι εκείνα που εκφράζουν την εκάστοτε ψυχολογία μου περισσότερο από οποιουδήποτε άλλου έχω διαβάσει. Πάνω από όλα, τα κείμενα σας μου βγάζουν μια βαθειά αγάπη για αυτό που κάνετε, τη δυναμική του ανθρώπου που το επάγγελμα συμπορεύεται με με τις επιταγές της ψυχής. Αναρωτιέμαι όμως γιατί νιώσατε απόψε την ανάγκη να κάνετε μέσα σας αυτήν την αναδρομή και να την εξωτερικεύσετε.
Θεσεις πλανητων