Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



06
Αυγ
Καρμικα οφελη η καρμικες οφειλες (15/8-15/10/2013);
Από signingstar

Ο Κρόνος  σύμφωνα με τη Μυθολογία, έφαγε τα παιδιά του για να παραμείνει στην εξουσία, ενώ είχε καθαιρέσει και τον πατέρα του τον Ουρανό, ώστε να μην υπάρχει κανένας αντίπαλος στις βλέψεις του. Ο Κρόνος λοιπόν θα μπορούσε να συμβολίζει ανθρώπους ή καταστάσεις που κάνουν τα πάντα για να διατηρηθούν στην εξουσία, που έχουν εμμονή με τη διοίκηση και την αρχηγεία, που θεωρούν πως η δημόσια εικόνα τους είναι τόσο σημαντική που δε θα διστάσουν να οδηγηθούν σε πράξεις που δείχνουν παγωμένα αισθήματα και ανύπαρκτα συναισθήματα.

Από την άλλη πλευρά, η έννοια του Κρόνου συνδέεται ή συγχέεται με την έννοια του Χρόνου από τα αρχαία χρόνια, κάτι που δείχνει πως ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της ωρίμανσης και λειτουργεί εξαιρετικά όταν ο Χρόνος γίνεται σύμμαχος και όχι απειλή για τις επιδιώξεις. Ο Κρόνος δε δρα παρορμητικά, αλλά με πλάνο και σχέδιο. Αντιδρά όμως φοβικά απέναντι σε απειλές που έχουν να κάνουν με τα κεκτημένα του και θεωρεί πως ότι έχει κατορθώσει είναι δείγμα status quo και ένδειξη υπεροχής και απαίτησης σεβασμού από τους άλλους.

Από την άλλη πλευρά, ο Βόρειος Δεσμός είναι μία ένδειξη πεπρωμένου και μονοπατιού ζωής. Ο Βόρειος Δεσμός είναι ένα σύμβολο στην Αστρολογία που έχει να κάνει με τη θέση της Σελήνης, με αποτέλεσμα να μην κουβαλά μαζί του τη μυθολογία κάποιου πλανήτη, αλλά τη δυναμική ενός συμβόλου που θα μπορούσε να αποτελέσει πύλη εισόδου σε μία νέα κατάσταση. Ο Βόρειος Δεσμός δείχνει το αύριο και το μέλλον, συμβολίζει ευκαιρίες, προκλήσεις, προσκλήσεις, δυναμικές που καλείται να σηκώσει ή αντέξει κάποιος/α ώστε να περάσει στην απέναντι όχθη. Ο Βόρειος Δεσμός ανοίγει πόρτες που οδηγούν σε μέρη και εμπειρίες που έχουν πολλά να διδάξουν, αλλά επειδή αφορούν κομμάτια της ζωής που είναι αχαρτογράφητα, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε σκοτεινό και τρομακτικό μονοπάτι. Ασφαλώς και υπάρχει η εκδοχή και επιλογή του Νότιου Δεσμού, του συμβόλου του παρελθόντος που βρίσκεται πάντα στην αντιδιαμετρική θέση από το Βόρειο Δεσμό, και δείχνει σημεία που επικρατούν συμπεριφορές που είναι γνώριμες, επιλογές που γίνονται με βάση τη συνήθεια και αποφάσεις που κουβαλούν μεγάλη δόση ανάγκης για προσκόλληση σε γνωστά πατρόν ζωής.

Όταν λοιπόν ο Κρόνος και ο Βόρειος Δεσμός συναντιούνται στο ζώδιο του Σκορπιού (μία σύνοδος που θα ξεκινήσει το δεύτερο μισό του Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι περίπου το τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου), τότε ο Κρόνος θα ανοίξει το στόμα του να καταπιεί την πρόκληση του αύριο για χάρη της ασφάλειας του σήμερα ή ο Βόρειος Δεσμός θα ανοίξει μία πόρτα που θα κάνει τον Κρόνο να αρχίσει να αγχώνεται αφού χάνει τον έλεγχο των καταστάσεων. Όπως όμως είδαμε και παραπάνω, η θετική διάσταση του Κρόνου είναι η έννοια του χρόνου, ενώ ο Βόρειος Δεσμός λειτουργεί εξαιρετικά όταν ο Νότιος Δεσμός από απέναντι δεν κουβαλά γνωστά δώρα που είναι ικανά να κρατήσουν έναν ενήλικα στη γνωστή του παιδική ηλικία. Όταν λοιπόν έχει χαθεί κάθε έννοια πλουτισμού μέσα από γνώριμες πρακτικές και έχουν αδειάσει όλα τα σεντούκια που έκρυβαν υλικούς θησαυρούς, τότε η σύνοδος Κρόνου/Βόρειου Δεσμού στο Σκορπιό θα αναζητήσει κινητήριο δύναμη για το όχημα της ψυχής πολύ πιο βαθιά από την επιφανειακή εικόνα.

Η σύνοδος Κρόνου/Βόρειου Δεσμού δοκιμάζει τις πηγές πλουτισμού σε ανθρώπους που έχουν διδαχτεί να αναγεννιούνται μέσα από τις στάχτες τους, αλλά και αυτών που έχουν μάθει να μην επιτρέπουν σε τρίτους να βάζουν χέρι στις καταθέσεις τους. Το ζητούμενο με τη σύνοδο Κρόνου/Βόρειου Δεσμού είναι ποιος αντέχει να χάσει την κάθε μορφής εξουσία του με στόχο να βρει το νέο πολύτιμο αγαθό της ζωής που διαγράφει κάθε προηγούμενη μορφή πλουτισμού. Γιατί να κρατάς κέρματα, χαρτονομίσματα και πολύτιμα μέταλλα σε σεντούκια κάτω από τη Γη, όταν οι αξίες μεταβάλλονται τόσο γρήγορα; Αυτό που είναι πολύτιμο πλέον στην εποχή μας είναι η ικανότητα του κάθε ανθρώπου να επανεφεύρει τις πηγές που θα του χαρίσουν μία ζωή που δε χρειάζεται στολίδια και χρήματα για να διανθιστεί, αλλά καθαρό βλέμμα και αποφασιστική καρδιά.

Η αναλυτική περιγραφή της έννοιας της συνόδου του Κρόνου με το Βόρειο Δεσμό στο Σκορπιό για κάθε ζώδιο ξεχωριστά παρουσιάζεται παρακάτω:

 

Κριός

Η σύνοδος του Κρόνου με το Βόρειο Δεσμό πραγματοποιείται στον καρμικό εξ ορισμού 8ο Ηλιακό σου οίκο, οπότε αποκτά διπλή καρμική έννοια. Το θέμα που θα αντιμετωπίσεις είναι η ικανότητα σου να αποχωρίζεσαι, η ευκολία με την οποία μπορείς να περάσεις από τη μία κατάσταση στην επόμενη. Η παραπάνω πρόταση μπορεί να είναι αρκετά γενική, αλλά μπορεί να γίνει και αρκετά ειδική, όταν εστιαστεί στο θέμα των στενών διαπροσωπικών σου σχέσεων. Δε χρειάζεται να βιώσεις μία απώλεια για να καταλάβεις την αξία ενός ανθρώπου στη ζωή σου, αλλά από την άλλη πλευρά αν τόσο καιρό βρίσκεσαι σε μία χλιαρή σχέση, τότε αυτό πρέπει να αλλάξει, ακόμα και μέσα από μία απώλεια που δεν υπολόγιζες. Η έννοια της καταστροφής με την αναγέννηση είναι τόσο κοντά πλέον, που μάλλον πρέπει να βιώσεις την πρώτη κατάσταση για να φτάσεις στη δεύτερη. Η απειλή ενός χωρισμού μπορεί να ξυπνήσει τα αληθινά σου αισθήματα, ενώ μία flat σχέση μπορεί να αποκτήσει νέο νόημα μέσα από μία εγκυμοσύνη. Οι καριέρες που βρίσκονται σε αδιέξοδο θα προκληθούν από μία απόλυση που σοκάρει αλλά και γεννά πολύ ελεύθερο χρόνο που θα μπορούσε να επενδυθεί σε μία στροφή επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Με τη σύνοδο Κρόνου/Βόρειου Δεσμού ο πλούτος δεν κρύβεται σε μία επιταγή ή στο καλό σεξ, αλλά πολύ βαθύτερα, εκεί που κοιμούνται αισθήματα και ταλέντα που ξέχασαν να ξυπνήσουν από την καλοκαιρινή ραστώνη.

 

Ταύρος

Η καρμική σύνοδος του Κρόνου με το Βόρειο Δεσμό στο Σκορπιό, στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου και ως εκ τούτου συμβολίζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αποτελεί ένα κομβικό σημείο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Η απαίτηση να πάψει να υφίσταται μία γνώριμη κατάσταση θα γίνει πολύ φανερή πλέον, αφού για να προχωρήσει στο επόμενο βήμα η σχέση ή η καριέρα σου καλείσαι να κάνεις προσωπικές υπαναχωρήσεις. Με τον Κρόνο απέναντι σου μπορεί να βιώνεις μοναξιά και ανεργία ή μία προσωπική/επαγγελματική σχέση στην οποία το άλλο άτομο έχει το πάνω χέρι και είναι σε θέση να θέτει κανόνες, να ορίζει σχέδια και να θέτει χρονοδιαγράμματα. Με το Νότιο Δεσμό στο ζώδιο σου, γνωρίζεις πως επιμένοντας στις δικές σου θέσεις μπορεί να κερδίσεις τη μάχη, να επιδείξεις πυγμή και να αναλάβεις τα ηνία, αλλά στην ουσία ραγίζεις ακόμα περισσότερο το γυαλί και απομακρύνεσαι το άλλο άτομο από τη μεταξύ σας σχέση. Οι υποχωρήσεις που πρέπει να κάνεις για να νιώσετε πως κάπου ανήκεις (σε μία σχέση, σε ένα εργασιακό περιβάλλον, σε μία οικογένεια, σε μία φιλική παρέα) δεν έχουν να κάνουν απλά με το να ρίξεις τον εγωισμό σου, αφού αυτό είναι το εύκολο κομμάτι. Οι υπαναχωρήσεις σου αναφέρονται και σε πατρόν ζωής και στάτους δημόσιας εικόνας με τα οποία έχεις φορτώσει τον εαυτό σου που δεν έχουν κανένα λόγο να συνεχίσουν να υφίστανται, αν όντως θέλεις να βρεθείς στη σχέση που αλλάζει τη ζωή σου.

 

Δίδυμοι

Η σύνοδος του Κρόνου με το Βόρειο Δεσμό στο Σκορπιό και 6ο Ηλιακό σου οίκο μάλλον σε επηρεάζει με πλάγιο και όχι ευθύ τρόπο. Ο τομέας που φαίνεται να επηρεάζεται είναι αυτός της καθημερινότητας και εμπεριέχει τις έννοιες της εργασίας και της υγείας. Ίσως να αρχίσεις να βλέπεις αλλαγές στο σώμα και στην ευεξία σου, να καταλάβεις πως καλείσαι να αλλάξεις διατροφή, να ασκηθείς περισσότερο ή διαφορετικά, αφού είναι μάλλον ώρα να κάνεις βαθιές τομές στον τρόπο της ζωής σου. Αν επιμένεις να αγνοείς τα καμπανάκια που χτυπάνε στα αυτιά σου, αν συνεχίζεις να προσπερνάς σημάδια πως η καθιστική ζωή ή ο έντονος τρόπος διαβίωσης αποτελούν πλήγμα για τη σωματική και ψυχολογική σου υγεία, τότε μία ασθένεια μπορεί να αποτελέσει το ξύπνημα από τη νάρκη σου. Από την άλλη πλευρά, είναι ώρα να κλείσουν επαγγελματικές υποθέσεις που όσο διατηρείς είναι σαν να επιμηκύνεις τη διαβίωση σου σε συνθήκες φυλακής, επειδή φοβάσαι να βουτήξετε στα βαθιά και να αλλάξεις εκ βάθρων την επαγγελματική σου εικόνα. Είσαι Δίδυμος και μπορείς να ξεφεύγεις από κακοτοπιές, γι αυτό να έχεις κατά νου πως δε χρειάζεται να θέσεις σε κίνδυνο την υγεία σου για να κατανοήσεις την ανάγκη αλλαγής του τρόπου της ζωής σου.

 

Καρκίνος

Η έντονα καρμική σύνοδος του Κρόνου με το Βόρειο Δεσμό στο Σκορπιό θα πρέπει να σου στέλνει σινιάλα μέσα από τη διαίσθηση σχετικά με τη σημασία της. Αυτό που καλείσαι να πράξεις είναι να ανακαλύψεις τη χαμένη σου ζωντάνια και ζωτικότητα μέσα από ανθρώπους και δραστηριότητες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη νέα σου αποστολή. Μία νέα γνωριμία δεν είναι απλώς μία ευκαιρία για μία ερωτική σχέση, αλλά ένα μάθημα που έχει να σε διδάξει πάρα πολλά σχετικά με τις σχέσεις, την έννοια της οικογένειας και της τεράστιας ικανοποίησης που μπορείς να ανακαλύψεις μέσα από σχέσεις που κουβαλούν συναίσθημα. Μία φυσική ή υλική απώλεια στο περιβάλλον σου θα μπορούσε να είναι ένα καμπανάκι σχετικά με την έννοια του χρόνου, αφού δεν μπορείς να συνεχίσεις να σπρώχνεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου επιθυμίες και βλέψεις σου, θεωρώντας πως δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή. Τέλος, στον επαγγελματικό τομέα, για να βρεθείς στην πλευρά των ισχυρών πρέπει να πιστεύεις όσα αναφέρεις, υπόσχεσαι και εννοείς. Έχεις τόσα αποθέματα ισχύος μέσα σου, που θα μπορούσες να κινήσεις και βουνά ή να δηλητηριάσεις τον εαυτό σου αν δεν αποφασίζεις να εκτονώσεις την αποφασιστικότητα και το δυναμισμό που κρύβεις τόσο καιρό.

 

Λέων

Η πολύ έντονη σύνοδος του Κρόνου με το Βόρειο Δεσμό στο Σκορπιό και στη βάση του Ηλιακού σου ωροσκοπίου σηματοδοτεί μία περίοδο κατά την οποία καλείσαι να συμβιβαστείς με καταστάσεις που σε καταπιέζουν ή δεν είναι στο χέρι σου να αλλάξεις ή να αντιμετωπίσεις προκλήσεις και φοβίες με στόχο να τολμήσεις το παρακάτω βήμα. Μία ένταση ή αναστάτωση στον οικογενειακό τομέα μπορεί να σου δείξει πως τίποτα δεν είναι μόνιμο, πως τα πάντα έχουν ημερομηνία λήξεως και πως έφτασε η ώρα να πατήσεις στα πόδια σου αν θέλεις να αφήσεις το αποτύπωμα σου. Στον προσωπικό τομέα, μην εξετάζεις τις σχέσεις μέσα από τη ματιά της εικόνας, αλλά βγάλε στην επιφάνεια τα αληθινά σου αισθήματα, όσο και αν αυτά σοκάρουν. Στον επαγγελματικό τομέα, η θέση στην υπάρχουσα δουλειά ή σε ένα νέο επαγγελματικό project μπορεί να είναι τόσο σημαντική που δε χρειάζεται να διαφημίσεις αυτό που ετοιμάζεις, σκέφτεσαι, χτίζεις ή θέλεις να ολοκληρώσεις. Η σύνοδος του Κρόνου με το Βόρειο Δεσμό θέλει αποδείξεις των αντοχών σου για να περπατήσεις με τόλμη και θάρρος και όχι για να φωνάζεις πως μπορείς να περπατήσεις με τόλμη και θάρρος.

 

Παρθένος

Η σύνοδος του Κρόνου με το Βόρειο Δεσμό στο Σκορπιό και 3ο Ηλιακό σου οίκο μπορεί να ανοίξει διάπλατα το πεδίο της γνώσης. Τα κουτιά μέσα στα οποία ζεις θα αποτελέσουν παγίδες, αφού εγκλωβίζουν όχι μόνο τον τρόπο της σκέψης σου, αλλά και την ελευθερία των κινήσεων σου. Έτσι, το να συνεχίσεις να διαμένεις σε ένα περιβάλλον που συνυπάρχουν συγγενείς και γείτονες με παρωπίδες, είναι μάλλον μία τεράστια παγίδα για την προσωπική σου εξέλιξη. Αντίθετα, η απόφαση για την εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας, για την παρακολούθηση σεμιναρίων, για την πραγματοποίηση ταξιδιών που ανοίγουν τον πνευματικό σου ορίζοντα είναι πράξεις που δείχνουν πως θέλεις να καθίσεις και πάλι στα θρανία. Αυτό όμως που πρέπει να έχεις κατά νου είναι πως δεν αρκεί να γίνεις και πάλι μαθητής, αλλά να αδειάσεις το μυαλό σου από όσα έχεις διαμορφώσει ως ιδέες και τρόπο σκέψης και να είσαι έτοιμος/η για γνώσεις από την αρχή. Το μυαλό σου μπορεί να γίνει ένα σφουγγάρι έτοιμο να απορροφήσει πολλές πληροφορίες, που το μόνο που θέλει από εσένα είναι η μαεστρία σου στο να αναλύεις πληροφορίες και να τις συνθέτεις σε νέες δομές.

 

Ζυγός

Η σύνοδος του Κρόνου με το Βόρειο Δεσμό στο Σκορπιό και 2ο Ηλιακό σου οίκο φαίνεται να επηρεάζει κυρίως τον τομέα των οικονομικώ, αφού ίσως να βάζει όρια σε έσοδα και έξοδα που έχουν να κάνουν με το κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να θυσιάσεις δικές σου ανάγκες για χάρη άλλων ατόμων με μεγάλη σημασία στη ζωή σου. Μπορεί να πρέπει να μειώσεις τις προσωπικές σου δαπάνες για να βοηθήσεις το/η σύντροφο, να επενδύσεις στην οικογένεια που δημιουργείτε, να βάλεις τα θεμέλια της απόκτησης ενός σπιτιού. Ίσως πάλι να πουλάς περιουσιακά σου στοιχεία και να ξεκινάς από την αρχή την καριέρα σου μέσα από την επένδυση σε νέες γνώσεις. Τέλος, είναι αρκετά πιθανό να πρέπει να αλλάξεις την ισορροπία ανάμεσα στο εγώ και το εμείς της προσωπικής σου ζωής. Είναι ίσως ώρα να κοιτάξεις και τον εαυτό σου και να μην προσφέρεις αφιλοκερδώς κάθε κομμάτι της προσωπικότητας σου στο/η σύντροφο χωρίς να έχεις ανταλλάγματα. Το αντάλλαγμα της οικονομικές εξασφάλισης ή του καλού σεξ φαντάζει πλέον πολύ λίγο, αφού νιώθεις έτοιμος/η να ορίσεις εσύ ο ίδιος/α την πορεία της σχέσης σας, όσο και αν κάτι τέτοιο σε φοβίζει ως προοπτική. Είναι όμως ώρα να εκφράσεις ανοικτά τις ανάγκες, φιλοδοξίες και διαθέσεις σου όσο και αν κάτι τέτοιο τρομάζει.

 

Σκορπιός

Η έντονα καρμική και σημαδιακή σύνοδος του Κρόνου με το Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο σου (επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου) δείχνει πως έφτασε η ώρα για σημαντικές αποφάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν δεν τολμάς να ανοίξεις την πόρτα προς το αύριο, τότε μία κίνηση από την απέναντι πλευρά θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου. Η ενέργεια που έχει συσσωρεύσει το σύστημα στο οποίο ανήκεις (σχέση, συνεργασία, ομαδική δραστηριότητα, οικογένεια, εργασιακή απόγνωση) φτάνει στο σημείο της έκρηξης και θα πρέπει να αναμένεις σεισμικές δονήσεις. Αν επιθυμείς κάτι πάρα πολύ και έχεις παλέψει να το αποκτήσεις, τότε η ευκαιρία θα σου παρουσιαστεί αλλά κουβαλά μαζί της και υποχρεώσεις-ευθύνες που λαμβάνεις μαζί με το δώρο σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον ή μία κατάσταση που έχεις απλά βολευτεί, τότε η απώλεια είναι μονόδρομος για να αναγκαστείς να αναρωτηθείς ποιος/α είσαι και προς τα πού βαδίζεις. Με τη συγκεκριμένη σύνοδο πρέπει να αποδείξεις πως δε φοβάσαι να υψώσεις το ανάστημα σου, να ζητήσεις αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη. Μήπως να σταματήσεις να λυπάσαι τον εαυτό σου και να δραστηριοποιηθείς προς την κατεύθυνση που φέρνει στα μάτια σου το φως στην άκρη του τούνελ, αλλά απαιτεί τεράστια αποθέματα ενέργειας για να φτάσεις μέχρι εκεί;

 

Τοξότης

Η σύνοδος του Κρόνου με το Βόρειο Δεσμό στο Σκορπιό και 12ο Ηλιακό σου οίκο θα μπορούσε να είναι αρκετά εξελικτική για τη ζωή σου μέσα από μία διαδικασία που δεν είναι φανερή στους γύρω σου. Αυτό που φαίνεται να επηρεάζεται είναι ο ψυχικός σου κόσμος, οι προτεραιότητες σου όπως αυτές προκύπτουν μέσα από ένα γεγονός (θα μπορούσε να είναι μία γέννηση ή απώλεια) που φαίνεται να αλλάζει την κοσμοθεωρία σου. Ο εσωτερικός σου κόσμος πάλλεται περίεργα και στέλνει σινιάλα στον εγκέφαλο που ίσως και να μην κατανοείς. Αν είσαι εγκλωβισμένος/η σε μία σχέση ή επαγγελματική πραγματικότητα, τότε το τέλος δείχνει αναπόφευκτο. Αν νιώθεις να μην εκφράζεσαι μέσα από τη συμμετοχή σου σε ένα πατρόν ζωής που δεν είναι στα μέτρα σου, τότε είναι μάλλον ώρα να αποχωρήσεις. Διαφορετικά, θα βγουν στην επιφάνεια φοβίες και εμμονές, άγχη και εικόνες που έκλεινες ερμητικά σε μία σκοτεινή ντουλάπα τόσο καιρό με στόχο όχι να σε τρομάξουν αλλά απελευθερώσουν. Είναι ώρα να καταλάβεις πως ένας κύκλος ζωής έκλεισε και πρέπει να βρεις τον επόμενο στον οποίο θα χωράς χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στις αξίες που κουβαλάς μαζί σου ως φωτεινούς σηματοδότες σε μία ζωή που γέμισε με απαγορευτικά και κόκκινα φανάρια.

 

Αιγόκερως

Η σύνοδος του Κρόνου με το Βόρειο Δεσμό στο Σκορπιό δε φαίνεται να σε επηρεάζει τόσο έντονα όσο άλλα ζώδια, αλλά έχει μία πιο κοινωνική σημασία για εσένα. Θα χρειαστεί να ασχοληθείς με μεγαλύτερη θέρμη σχετικά με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικονομία της χώρας που βρίσκεσαι, θα συζητήσεις, σχεδιάσεις και αναρωτηθείς αν υπάρχει έξοδος διαφυγής από μία οικονομική κατάσταση της οποίας δεν έχεις τον έλεγχο. Πιθανότατα να βρεθείς με άτομα με τα οποία θα μοιραστείτε ιδέες γύρω από μία κοινή επαγγελματική κίνηση που θα μπορούσε να αποφέρει οφέλη, μόνο όμως αν αποδεσμεύσεις την έννοια της δύναμης με αυτή του χρήματος. Βλέπεις, αν σχεδιάζεις μία κίνηση στον τομέα της καριέρας, φρόντισε να βγάλεις από το μυαλό σου το εύκολο και γρήγορο κέρδος και να εστιάσεις στο κέρδος σε βάθος χρόνου. Στον προσωπικό τομέα, υπάρχει κάτι βαθύτερο σε μία νέα γνωριμία που κάνεις, ένα παιχνίδι που φαίνεται να μην είναι τόσο αθώο, αλλά ταυτόχρονα τόσο εθιστικό. Αυτό που έχει σημασία να καταλάβεις με τη συγκεκριμένη σύνοδο είναι πως ο ρόλος σου σε μία ομάδα ανθρώπων ή σε μία σχέση αλλάζει. Αν δεν μπορείς να ανακαλύψεις αυτή την προοπτική, τότε άτομα θα αρχίσουν να απομακρύνονται από γύρω σου, αφού μένεις στάσιμος/η εικόνων και προοπτικών που δεν έχουν καμία πλέον αξία και ουσία.

 

Υδροχόος

Η σύνοδος του Κρόνου με το Βόρειο Δεσμό στο Σκορπιό είναι μάλλον το επιστέγασμα των επαγγελματικών προσπαθειών που κάνεις τόσο καιρό. Πιθανότατα να συμβολίζει την προαγωγή ή την ανέλιξη στην ιεραρχική κλίμακα με ταυτόχρονη ανάθεση μεγάλων ευθυνών στους ώμους σου. Ίσως πάλι να πρέπει να κάνεις χώρο σε νέα άτομα να βγουν μπροστά, αφού δε δείχνεις διατεθειμένος/η να εναρμονιστείς με ένα νέο εργασιακό κλίμα. Τέλος, μπορεί να είναι η ώρα να αποχωρήσεις από τον επαγγελματικό στίβο, αφού ολοκληρώνεις την καριέρα ή επαγγελματική σου πορεία και καλείσαι να επανεφεύρεις ενδιαφέροντα στη ζωή σου. Στον προσωπικό τομέα, θα αναμετρηθείς ή θα χρειαστεί να απομακρυνθείς από ένα γονιό σου, αφού είναι ώρα να βγεις μπροστά και να διαφημίσεις την ικανότητα σου να οδηγήσεις τη ζωή σου μέσα από τις δικές σου δυνάμεις. Επίσης, μία νέα γνωριμία μπορεί να αποκτήσει καρμική χροιά αφού σε διδάσκει την έννοια της συμβίωσης, ενώ ένας γάμος που έχει χάσει την σπιρτάδα του μάλλον οδηγείται στη λύση του. Με λίγα λόγια, μόνος/η ή με παρέα, είναι σαν να παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για το αύριο, που αφορούν εσένα και όσα άτομα μοιράζεστε όνειρα και ουσία.

 

Ιχθείς

Η σύνοδος του Κρόνου με το Βόρειο Δεσμό στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να αποτελέσει αφορμή για αποφάσεις που έχουν να κάνουν με εκπαίδευση, με ταξίδια επιμόρφωσης και αναψυχής, με τη στροφή σου σε μία διαφορετική φιλοσοφία που φαίνεται να καίει παλιές σου γνώμες και απόψεις. Αυτό που καλείσαι να πράξεις είναι να ανακαλύψεις εκ νέου εμπιστοσύνη στο αύριο, να κλείσεις κεφάλαια σχέσεων και επιρροής ανθρώπων πάνω σου που λειτουργούν σαν θηλιές γύρω από το λαιμό σου και σε οδηγούν εκεί που θέλουν. Με την ταυτόχρονη ευνοϊκή επιρροή του Δία από τον Καρκίνο, ένας νέος έρωτας μπορεί να σε σπρώξει μακριά από το υπάρχον περιβάλλον σου που φαίνεται να είναι πλέον άγονο. Μία μετακίνηση σε μία νέα χώρα θα μπορούσε να βάλει την καριέρα σου σε νέα πορεία. Μία υπάρχουσα σχέση που προχωρά ένα βήμα παρακάτω σε διδάσκει την τέχνη του να αφήνεις πίσω σου εγωιστικές τάσεις και να προσφέρεις όλα τα δυνατά σου συναισθήματα στο/η σύντροφο ή στο νέο μέλος της οικογένειας. Είναι μάλλον ώρα να ανάψεις εκ νέου τη σπίθα της ζωής, οπότε άνοιξε τα μάτια σου διάπλατα μπροστά στην πρόκληση.

3 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
06 Αυγ 2013 | 21:49
''Αυτό που είναι πολύτιμο πλέον στην εποχή μας είναι η ικανότητα του κάθε ανθρώπου να επανεφεύρει τις πηγές που θα του χαρίσουν μία ζωή που δε χρειάζεται στολίδια και χρήματα για να διανθιστεί, αλλά καθαρό βλέμμα και αποφασιστική καρδιά.'' Πολύτιμο αφιέρωμα!! Ευχαριστούμε!
Εικόνα ζωδίου
PENNY
06 Αυγ 2013 | 11:32
http://www.youtube.com/watch?v=gsD1de6brUk
Εικόνα ζωδίου
PENNY
06 Αυγ 2013 | 11:08
τελικα με αφορα αμεσοτατα ολο αυτο που περιγραφεται..τοσο εισαγωγικα οσο και ζωδιακα..μαλλον τρομαζω..ειναι σαν να ειχε rendez vous ο χρονος με το πεπρωμενο και οτι και να κανεις καλεισαι να το παρακολουθησεις..δεν περιμενα πως ο αδιαφορος για εμενα νοτιος δεσμος στον ταυρο μου δημιουργησε το περιβαλλον για να χωρεψουν καποιοι..μα εγω κοιτουσα την ουρα του δρακου..λαθος.αλλη μια φυσικη απωλεια..αλλα τελικα τι ποναει πιο πολυ/οταν χασεις το κορμι η οταν το εχεις και εισαι συναισθ στειρος..ναι λιγο βαρυ αυγουστιατικα αλλα αυτο το καλοκαιρι παλεται σε κραδασμους που συνηθως διαβαζουμε στα βιβλια μεταφυσικης..δεν ξερω αν ολοι το βιωνουν καπως ετσι η φταιει η 10 μοιρα χαχα αλλα τουλαχιστον υπαρχει ροη ενεργειας τοση μεγαλη που αναγκαστικα πρεπει να κινηθεις..απεναντι..ευχαριστουμε για το κειμενο καλημερα χχχχχ
Θεσεις πλανητων