Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



12
Ιουλ
Διας στο Λεοντα (16/7/2014-10/8/2015)
Από signingstar

Κριός

Η παρουσία και παραμονή για 13 περίπου μήνες του Δία στο Λέοντα σηματοδοτεί μία έντονα δημιουργική και εξωστρεφή εποχή για εσένα. Το βασικό σου ζητούμενο, μέχρι και το καλοκαίρι του 2015 είναι να επιτρέψεις στον έρωτα να εισβάλλει στη ζωή σου. Και όταν λέω τη λέξη έρωτας, δεν αναφέρομαι μόνο σε μία ερωτική ιστορία με ένα άλλο άτομο, που είναι μία αρκετά σοβαρή πιθανότητα των επόμενων μηνών. Ο έρωτας προς τη ζωή μπορεί να έρθει με τη γέννηση μίας νέας εργασιακής πραγματικότητας που ταιριάζει πολύ καλύτερα με τις κλίσεις και τα ταλέντα σου. Μπορεί να έρθει με τη συμμετοχή σου μέσα σε ομαδικές προσπάθειες στις οποίες αναλαμβάνεις ηγετικό ρόλο και δείχνεις πως είσαι ικανός/η να εμπνεύσεις και να δώσεις λύσεις. Μπορεί να έρθει με τη γέννηση ενός παιδιού, ένα δώρο που περίμενες αρκετό καιρό και μέσα από ένα μαγικό τρόπο γίνεται πραγματικότητα. Ο έρωτας και η δημιουργία είναι δύο λέξεις που μπορούν να είναι στενά συνδεδεμένες, μόνο όταν χτυπάνε κατευθείαν μέσα στην καρδιά σου. Με το Δία στο Λέοντα θα αισθανθείς την καρδιά σου να μεγαλώνει, να θέλει να χτυπήσει πιο δυνατά και αυτό σημαίνει πως κουβαλάς μεγάλα αποθέματα συναισθήματος, αγάπης και στοργής που πρέπει να μεταφέρεις σε ένα άτομο ή μία δραστηριότητα που θα μπορούσε να αποτελέσει δακτυλικό σου αποτύπωμα τους επόμενους 13 περίπου μήνες.

Ταύρος

Η παραμονή του Δία στο Λέοντα για τους επόμενους 13 περίπου μήνες, μέχρι τις 10 Αυγούστου του 2015, αποτελεί μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να βάλεις θεμέλια στη ζωή σου που είναι σε θέση να φέρουν χαρές σε αυτή. Θα έχεις την ευκαιρία να μεγαλώσεις το σπίτι  σου, οπότε μπορεί να δημιουργήσεις οικογένεια, να δεις δικούς σου ανθρώπους να παντρεύονται και να δημιουργούν οικογένεια ή να σου δοθεί η ευκαιρία να μεγαλώσεις το σπίτι σου ως οίκημα. Θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις εξετάσεις στον επαγγελματικό τομέα και να λάβεις εύσημα για τις επιδόσεις σου, κάτι που είναι πιθανό να φέρει μία προαγωγή ή καλύτερα χρήματα. Ίσως πάλι να βρεις το κουράγιο και το σθένος να φύγεις από μία σχέση ή μία δουλειά που έχουν εγκλωβίσει τις έννοιες του έρωτα και της δημιουργικότητας αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να αισθανθείς πως απελευθερώνεσαι και μπορείς να αναπνεύσεις και πάλι ελεύθερα. Με το Δία στο Λέοντα αυτό που έχει σημασία είναι να προσθέσεις χαρά και ευτυχία στα βάθη της καρδιάς σου, οπότε μη φοβηθείς να φέρεις στην επιφάνεια φοβίες και αγωνίες σου που σε κρατάνε δέσμιο/α σάπιων καταστάσεων για να τις λήξεις και προχωρήσεις παρακάτω.

Δίδυμοι

Η είσοδος και παραμονή του Δία του Λέοντα μέχρι τις 10 Αυγούστου του 2015 αποτελεί μία ευχάριστη συγκυρία για εσένα, αφού θα μπορέσεις να βάλεις τη ζωή σου σε κίνηση και πάλι. Αυτό που φαίνεται να αναζητάς είναι να καθίσεις και πάλι στα θρανία, να ξεκινήσεις σεμινάρια, να ενδιαφερθείς για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σε ανανεώνει, να νιώσεις και πάλι μικρό παιδί που έχει μπροστά του όλη τη ζωή. Επιπλέον, είναι πιθανό να αναζητήσεις νέο σπίτι, να θελήσεις να αλλάξεις το περιβάλλον της οικίας σου, να επιδιώξεις να γνωρίσεις νέους γείτονες  με στόχο να μπορέσεις να γεμίσεις τον εγκέφαλο σου με πληροφορίες και γνώσεις που σε εξιτάρουν και βοηθούν να ξυπνάς κάθε πρωί πιο εύκολα και ευδιάθετα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις με το Δία στο Λέοντα είναι το γεγονός πως μπορεί να δυναμώσει η φωνή του εγωισμού σου, να δείξεις σημάδια αλαζονείας και ισχυρής προσωπικότητας. Κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου κακό, από τη στιγμή που επιδιώκεις να επιβάλεις ιδέες και απόψεις που έχεις δουλέψει πολύ μέσα σου και αποτελούν πλέον κομμάτια της προσωπικότητας σου. Είναι όμως παγίδα αν προσπαθείς να φανείς και το κάνεις με τόσο εύγλωττο τρόπο που καταντάς καρικατούρα του εαυτού σου. Με το Δία στο Λέοντα ταξίδεψε σωματικά και νοητικά, αφού μπορείς να αλλάξεις παραστάσεις αλλά και να σου δοθεί η ευκαιρία να εκφράσεις τον εαυτό σου σε περιβάλλοντα που η εικόνα σου εκτιμάται πολύ περισσότερο από εκεί που συνήθισαν να σε έχουν κοντά τους.

Καρκίνος

Ο Δίας, μετά από μία παραμονή 13 μηνών στο ζώδιο σου, αποχωρεί στις 16 Ιουλίου και περνά στο Λέοντα. Από τη μία πλευρά, αυτή είναι μία στενόχωρη είδηση αφού δε διαθέτεις πλέον την εύνοια, την τύχη, την ευκαιρία να τολμήσεις και να βγεις κερδισμένος/η. Πολλοί/ες Καρκίνοι όμως θα βγάλουν έναν αναστεναγμό ανακούφισης, αφού τους περασμένους μήνες πιέστηκαν να κάνουν τομές και αλλαγές στη ζωή τους, κάτι που απεχθάνονται ως στάση ζωής, με αποτέλεσμα να ένιωθαν σαν τα φώτα να έχουν στραφεί πάνω τους, την ώρα που ήθελαν να ζήσουν τον έρωτα ή την άνοδο στην καριέρα τους μακριά από το πολύβουο περιβάλλον. Με το Δία λοιπόν στο Λέοντα, θα έχεις την ευκαιρία να μετρήσεις τα κέρδη σου, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να μεγιστοποιήσεις τα κέρδη σου από το εργασιακό σου άνοιγμα ή να αισθανθείς πολύ καλύτερα μέσα στο νέο ερωτικό σου περιβάλλον. Με το Δία στο Λέοντα είναι ώρα να περιχαρακώσεις το νέο σου σπίτι και να κάνεις κινήσεις που δείχνουν πως γνωρίζεις πλέον τι αποτελεί βασίλειο σου και ποιος είναι ο χώρος που καλό θα ήταν να αφήσεις πίσω σου, αφού δεν έχει κανένα νόημα να χωρέσεις σε ένα σκηνικό που δε σου επιτρέπει να είσαι ο εαυτός σου.

Λέων

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο σου και η παραμονή του 13 περίπου μήνες, μέχρι τον Αύγουστο του 2015, είναι το συμπαντικό δώρο που περίμενες αρκετά χρόνια για να εκφραστείς με τρόπο αποφασιστικό και να σταματήσεις να τρέμεις μήπως εκτίθεσαι ή έπαψες να έχεις το δικαίωμα να αισθάνεσαι ευτυχισμένος/η. Με το Δία στο Λέοντα έχεις την ιερή υποχρέωση να γεννήσεις κάτι νέο στη ζωή σου, να δώσεις ζωή σε κάτι που σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και στον ύπνο σου. Ένας νέος έρωτας, ένα παιδί στην υπάρχουσα σχέση σου, μία επαγγελματική επιτυχία που δείχνει πως τα καταφέρνεις πολύ καλύτερα όταν λειτουργείς αυτόφωτα είναι πιθανότητες που θα μπορούσαν να ομορφύνουν το φετινό καλοκαίρι αλλά και τους υπόλοιπους μήνες της ζωής σου. Να έχεις στο μυαλό σου όμως πως μέχρι και το τέλος του 2014 με τον Κρόνο στο Σκορπιό συνεχίζεις να δοκιμάζεσαι, ειδικά αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, αφού για κάθε επιτυχία θα πρέπει να πληρώνεις και το αντίστοιχο αντίτιμο. Λειτουργώντας όμως πολύ δυναμικά τον Οκτώβριο, το αντίτιμο μπορεί να είναι ελάχιστο μπροστά σε αυτό που κερδίζεις και μπορείς να ευχαριστηθείς ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια του 2015. Η εποχή που θα λάμψεις έφτασε, οπότε φρόντισε να έχεις ξεφορτωθεί κάθε ανησυχία ή σκιά που συνεχίζεις να κουβαλάς στις τσέπες σου αφού δεν είναι ακόμα σε θέση να φέρεις στο φως και να την κάνεις να έρθει στις πραγματικές της διαστάσεις.

Παρθένος

Η παρουσία του Δία στο Λέοντα δεν είναι τόσο ευχάριστη όσο ήταν για το χρονικό διάστημα που παρέμεινε στον Καρκίνο, αλλά μπορεί να φέρει στη ζωή σου αρκετές αλλαγές που ξεκινούν από βαθιά μέσα σου ώστε να εκδηλωθούν όταν ο Δίας περάσει στο ζώδιο σου, το καλοκαίρι του 2015. Με την είσοδο του Δία στο Λέοντα στις 16 Ιουλίου ξεκινά μία εποχή δεκατριών περίπου μηνών που θα μπορούσες να ασχοληθείς με την ψυχολογία σου, που θα ήταν καλό να εντάξεις στη ζωή σου δραστηριότητες που σε βοηθούν να προσφέρεις χωρίς να αναζητάς υλικό αντάλλαγμα. Αν θέλεις να σπουδάσεις, τότε τόλμησε να απομονωθείς και να εξετάσεις σε βάθος το θέμα που αποφάσισες να εντρυφήσεις. Αν θελήσεις να φροντίσεις την υγεία σου, τότε να έχεις στο μυαλό σου πως ταυτόχρονα καλά θα κάνεις να ασχοληθείς και με τον εσωτερικό σου κόσμο, αφού η λάμψη πλέον ξεκινά από βαθιά μέσα σου. Αν πάλι νομίζεις πως είσαι μόνος/η, τότε δοκίμασε να απομονωθείς και θα δεις ποιοι είναι πραγματικά αυτοί που σε νοιάζονται. Με το Δία στο Λέοντα, αυτό που έχει σημασία δεν είναι να λάμπεις αδιάκοπα, αλλά να βοηθήσεις την καρδιά σου να λάμψει μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά της σε ανθρώπους και ομάδες που έχουν μεγαλύτερες ανάγκες από εσένα.

Ζυγός

Η είσοδος και παραμονή του Δία στο Λέοντα για κάτι παραπάνω από ένα χρόνο ξεκινώντας από τις 16 Ιουλίου, αποτελεί μία θετική προοπτική για εσένα, αφού θα καταφέρεις να βγεις από ένα πρόγραμμα που δοκίμασε τις αντοχές σου σε κάθε πτυχή των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Με το Δία στο Λέοντα έχεις και πάλι την ευκαιρία να προσθέσεις στη ζωή σου κοινωνικές δράσεις που είχες αφήσει στην άκρη για χάρη της καριέρας. Θα ανακαλύψεις ευκαιρίες να περάσεις χρόνο με άτομα του φιλικού σου κύκλου, να εκφραστείς μέσα από ομαδικές προσπάθειες και να βγάλεις από πάνω σου το φοβισμένο προσωπείο που φορούσες τόσο καιρό. Έχεις επίσης την ευκαιρία να δεις τα αποτελέσματα της μεγάλης προσπάθειας που κάνεις τον τελευταίο χρόνο να ισορροπήσεις στις νέες σου εργασιακές ευθύνες, να δρέψεις καρπούς από τους κόπους σου. Στον προσωπικό τομέα, ότι και αν συνέβη το τελευταίο χρονικό διάστημα, αυτό που έχει σημασία είναι να νιώσεις τον έρωτα στη ζωή σου. Αν χώρισες, τότε ένας νέος έρωτας είναι κοντά σου. Αν παντρεύτηκες, τότε ίσως να αποκτήσεις ένα παιδί. Αν δοκιμάστηκε η σχέση σου, τότε θα ανακαλύψεις νέους λόγους να φουντώσεις και πάλι τον έρωτα στη ζωή σας. Με το Δία στο Λέοντα, βγες από το στενό πλαίσιο που είχες θέσει τη ζωή σου και θυμήσου πως η ζωή είναι κατά κύριο λόγο μία χαρούμενη βόλτα που δεν κρατά μία αιωνιότητα αλλά πολύ λίγα χρόνια.

Σκορπιός

Η δοκιμασία σου με τον Κρόνο στο ζώδιο σου είναι μία διαρκής μάχη με τις αντοχές σου, με την ικανότητα σου να δημιουργείς κάτι νέο μέσα από χαλάσματα. Με την είσοδο και παραμονή του Δία στο Λέοντα από τις 16 Ιουλίου και για κάτι παραπάνω από ένα χρόνο, είναι ώρα να δείξεις σε όλους τους γύρω σου με ποιο τρόπο άλλαξες τη ζωή σου μέσα από τις δοκιμασίες. Αν τόσο καιρό παλεύεις να αποδείξεις τις ικανότητες σου στον επαγγελματικό τομέα, τότε με το Δία στο Λέοντα θα σου προσφερθεί η καρέκλα της αρχηγείας. Αν απομακρύνθηκες από το πατρόν των σχέσεων που είχες στη ζωή σου και πάλεψες να βρεις τον εαυτό σου μέσα από μία άσκηση ψυχανάλυσης και ανάγνωσης των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών, τότε με το Δία στο Λέοντα μπορεί να βρεις το άτομο που σε συμπληρώνει και να νιώσεις βαθύ έρωτα. Αν όμως δεν πάλεψες να κάνεις τη ζωή σου πιο απλή όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, τότε με το Δία στο Λέοντα τα προβλήματα μεγαλοποιούνται, γίνονται ορατά σε όλο το περιβάλλον σου και πρέπει να αναλάβεις δύσκολες ευθύνες ή να αποδεχτείς τις αποφάσεις άλλων σχετικά και με τη δική σου ζωή.

Τοξότης

Τι όμορφος που είναι ο Δίας στο Λέοντα για τους Τοξότες (κάνει ποδαρικό στις 16 Ιουλίου). Με τον κυβερνήτη σου Δία σε ένα πύρινο ζώδιο, θα νιώσεις να μην υπάρχουν όρια και κανόνες. Θα ανακαλύψεις λόγους να εμπιστευτείς ανθρώπους και πάλι. Θα γεμίσεις με αισιοδοξία για το αύριο, αφού καταφέρνεις να βρεις λόγους να συμμαχήσεις με ανθρώπους που είναι έτοιμοι να επαναστατήσουν για τη  διαμόρφωση καλύτερων κοινωνιών. Θα δεις το έργο σου να αναγνωρίζεται αφού κάποιοι άνθρωποι στο εξωτερικό σε καλούν να το παρουσιάσεις και να συμμαχήσεις μαζί τους. Θα ερωτευτείς και θα δεις τη ζωή να γίνεται και πάλι μία βόλτα. Θα εκπαιδευτείς ή θα εκπαιδεύσεις, θα αποφασίσεις να γυρίσεις τον κόσμο και θα προσθέσεις τονωτικές ενέσεις ταξιδιών στην καθημερινότητα σου. Με το Δία στο Λέοντα θα υπερβάλεις αφού θα βρεις τα πατήματα να το κάνεις αυτό, αλλά θα πρέπει να έχεις κατά νου πως κάποιος/α θα πρέπει να σε επαναφέρει στη Γη όταν ξεφεύγεις. Γιατί είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις, ειδικά μέχρι το τέλος του 2014, αφού το επόμενο χρονικό διάστημα της παραμονής του Δία στο Λέοντα (μέχρι τις 11 Αυγούστου του 2015), η ταυτόχρονη παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σου μπορεί να δείχνει πως για κάθε πόρτα που ανοίγει, υπογράφεις ένα σοβαρό συμβόλαιο διαβίωσης, αλλιώς δείχνεις αφερέγγυος/α.

Αιγόκερως

Η παραμονή του Δία στο Λέοντα για περίπου 13 μήνες (από τις 16 Ιουλίου του 2014 μέχρι τις 11 Αυγούστου του 2015) έχει διπλό ρόλο για εσένα. Από τη μία πλευρά, καλείσαι να δείξεις πως έμαθες να εμπιστεύεσαι, πως μπορείς να μοιράζεσαι χωρίς να κάνεις μορφασμούς ανωτερότητας, χωρίς να θεωρείς πως κάνεις συμβιβασμούς. Έχοντας τα παραπάνω κατά νου, πρέπει να τα εφαρμόσεις στην προσωπική σου ζωή, ώστε να νιώσεις πλήρης μέσα σε μία σχέση, που εκτός από το αμοιβαίο ερωτικό ενδιαφέρον, έχει και πολύ καλό σεξ που δε μένει στη σαρκική απόλαυση, αλλά αγγίζει τις ψυχές σας. Από την άλλη πλευρά, είναι ώρα να δεσμευτείς σε μία συνεργασία που έχει όρους ισότιμους, που δεν υπάρχει λόγος να πέφτουν στο τραπέζι στίγματα αμφισβήτησης των προθέσεων μεταξύ των δύο πλευρών. Με το Δία όμως στο Λέοντα, έχεις κι άλλο ένα μάθημα να λάβεις. Αυτό έχει να κάνει με την ικανότητα κάποιων ανθρώπων να ανάβουν τη σπίθα της ελπίδας όταν μπροστά υπάρχουν αδιέξοδα. Τέτοιου είδους άνθρωποι θα μπορούσαν να είναι ερωτεύσιμοι και άκρως απαραίτητοι για εσένα, στην ανάγκη και επιθυμία σου να στηριχτείς κάπου, να βρεις το έτερο σου ήμισυ που όχι μόνο σε τραβά από μία μίζερη κατάσταση, αλλά σε αναγκάζει να πολεμήσεις ώστε να χτίσεις το άλλο μισό κομμάτι του βασιλείου σας.

Υδροχόος

Η είσοδος στις 16 Ιουλίου και παραμονή του Δία στο Λέοντα για 13 μήνες, στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου, είναι μία ευτυχισμένη για εσένα εποχή. Ο Δίας θα σου ανοίξει πόρτες και ευκαιρίες, θα μπορέσεις να μεγαλώσεις τον κύκλο της επιρροής σου και να νιώσεις όμορφα μέσα σε νέες σχέσεις και συνεργασίες. Θα πιστέψεις πως κουβαλάς το μαγικό ραβδί και πως οι ευκαιρίες σου χτυπάνε την πόρτα και δεν έχεις παρά να τις ανοίξεις και να βρεθείς στον Παράδεισο. Δεν είναι όμως έτσι ακριβώς τα πράγματα, αφού είναι πιθανό να έχεις μπροστά σου και όμορφες και εκτυφλωτικές πόρτες που οδηγούν στο κενό και αδιέξοδα. Αν θα έπρεπε να ακολουθήσεις έναν κανόνα για τον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις ευκαιρίες, τότε ίσως να ήταν φρόνιμο να γνωρίζεις εξ αρχής τι είναι αυτό που κυνηγάς. Και αν θα ήθελες να ξέρεις τις εποχές που οι ευκαιρίες είναι πραγματικές και όχι ουτοπικές, τότε να έχεις στο μυαλό σου πως Αύγουστο και Σεπτέμβριο του 2014 ξεκαθαρίζεις τις επιθυμίες σου, ενώ το Δεκέμβριο οι ουρανοί είναι ανοικτοί για να ευχηθείς αυτό που πραγματικά θέλεις και να λάβει σάρκα και οστά. Τέλος, ο Μάιος και ο Ιούνιος του 2015 μπορεί να γίνουν τόσο έντονα ερωτικοί μήνες που πολλοί γύρω σου θα αναρωτηθούν που έκρυβες τόσα αποθέματα ερωτισμού και έκαναν ξαφνικά την εμφάνιση τους.

Ιχθείς

Η είσοδος του Δία στο Λέοντα στις 16 Ιουλίου είναι μία πιο δύσκολη στιγμή από όσο περίμενες, όχι γιατί θα δυσκολέψει τη ζωή σου, αλλά επειδή συνήθισες να γεύεσαι έρωτα εδώ και ένα χρόνο με το Δία στον Καρκίνο. Με το Δία στο Λέοντα τους επόμενους 13 περίπου μήνες το ενδιαφέρον μεταφέρεται στη δουλειά σου, στις σχέσεις σου με συναδέλφους και συνεργάτες, στην ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο χρόνο με ζητήματα της καθημερινότητας και να αφήσεις για λίγο στην άκρη την προσωπική σου ζωή. Ίσως πάλι να βρεις τη δουλειά που τόσο καιρό αναζητάς, αν και δεν είναι αυτή που ονειρευόσουν ή να βρεις και μία δεύτερη δουλειά με στόχο να συμπληρώσεις το εισόδημα σου. Με το Δία στο Λέοντα έχει μεγάλη σημασία να εστιάσεις στην υγεία σου, να αναζητήσεις τα αίτια κάποιων σωματικών προβλημάτων στο βάθος της καρδιάς σου, εκεί που υπάρχουν πράγματα που δε λέγονται και αρχίζουν να προκαλούν πρόβλημα στον τρόπο που πάλλεται η καρδιά σου. Με το Δία στο Λέοντα η καθημερινότητα σου θα αποκτήσει περισσότερες παραμέτρους από όσες φανταζόσουν, αλλά έχεις και την ευκαιρία να θέσεις προτεραιότητες και χρονοδιαγράμματα για να μη φτάσεις στο σημείο να αισθανθείς πως πνίγεσαι σε μία θάλασσα από υποσχέσεις που δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας.

3 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Melissa
16 Ιουλ 2014 | 00:04
Υπέροχο το αφιέρωμά σας!!!Ας ελπίσουμε πως η γενναιοδωρία του Δία, θα μας δώσει και συναισθηματική ασφάλεια, εκτός από υλική... Καληνύχτα αστροπαρεούλα :)
Εικόνα ζωδίου
PENNY
13 Ιουλ 2014 | 00:41
πραγματικα ο Διας ειναι αυτος που περιμενουμε να δωσει???μεσα απο τις δαγκανες των σκληρων οψεων ο Διας καταφερε να μας χτισει με καινουριες δυναμεις που για εμας ηταν αγνωστες εως τωρα και που δεν θα λαμβαναν χωρα αν ηταν απλα ενας αγιος βασιλης..εκει που χρειαζομασταν εμεις οι καρκινοι εκει εδωσε..πιστη στον εαυτο μεσα απο τα δυσκολα..τωρα που φευγει λοιπον δεν θα μας λειψει ουτε το κανακεμα,ουτε η τυχη ουτε τα δωρα..αλλωστε εμεις ειμαστε κυριως οι τροφοι..εκει που παει τωρα χαιρομαστε ιδιαιτερα γιατι θα λαβουμε και εμεις τοσο υλικα,αν και δεν φτιαχτομαστε εμεις με τα υλικα,αλλα και συναισθηματικα τους καρπους και τους κοπους της χρονιας που ηταν μαζι μας.Αν μη τι αλλο,ο Διας μας εμαθε να ειμαστε εμεις το θαυμα,η χρυση επιταγη,η ευκαιρια,ο αληθινος ερωτας και ολα αυτα που φερνει τελοσπαντων.Ειμαι σιγουρη πως πηγαινοντας ο Διας ενα σπιτι παρακατω,απλα αλλαζει το υφος και τον χαρακτηρα των δωρων που χρειαζομαστε..αλλα ειναι θετικο που εκει που παει δεν θα εχει τις προκλησεις που ειχε οσο ηταν σε εμας και φανταζομαι πως ολοι λιγο πολυ θα βγουμε κερδισμενοι ολα ομορφαααααα λοιπον..καλως να τον δεχτουνε οι επομενοι...με εναν καλο θερμιδομετρητη στο χερι ομως!!!χαχαα χχχχ
Εικόνα ζωδίου
Melody
12 Ιουλ 2014 | 19:52
Πολύ αισιόδοξα τα μηνύματα των προβλέψεων, ευχαριστούμε!! :)
Θεσεις πλανητων