Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



15
Μαρ
Υπηρεσιες
Από signingstar

Το www.signingstars.gr αποτελεί την προσπάθεια μου να μιλήσω για την Αστρολογία με έναν τρόπο που δεν τη δαιμονοποιεί, που τη βγάζει από τα στεγανά της πρόβλεψης μέσα από τη χρήση της γυάλινης σφαίρας και που τη μετατρέπει σε μία αριστοτεχνικά στημένη τεχνική εξήγησης της πολυπλοκότητας της ανθρώπινης υπόστασης.

 

Ο προσωπικός γενέθλιος χάρτης παύει να είναι μία σκιά στην προσωπική ταυτότητα, ένα αποτύπωμα που στηλιτεύει αδυναμίες και στιγματίζει ενοχές, και γίνεται η προσωπική σφραγίδα σε ένα έργο ζωής που ξεκινά από πολύ παλιά, εκτυλίσσεται στο σήμερα και θέλουμε να έχει και υπόσταση σε ένα μακρινό μέλλον. Όταν λοιπόν συνειδητοποίησα πως όλα τα παραπάνω μπορούν να εκφραστούν μέσα από την Ψυχολογική Αστρολογία, τότε αποφάσισα να δημιουργήσω το συγκεκριμένο site με στόχο να μοιραστώ με όλους εσάς τον τρόπο που αποκωδικοποιώ τις κινήσεις των πλανητών στον Ουρανό. Μετά λοιπόν από την παρουσίαση των ημερήσιων, εβδομαδιαίων, μηνιαίων και ετήσιων προβλέψεων, τα αφιερώματα στη Νέα Σελήνη και την Πανσέληνο κάθε μήνα που διαβάζετε στο παρόν site, ήρθε η ώρα για μία νέα σειρά από εξατομικευμένες υπηρεσίες.

 

Έχοντας πλέον ολοκληρώσει την εκπαίδευση μου στο NLP (Neuro Linguistic Programming) και κατέχοντας την πιστοποίηση NLP Practitioner και New Code NLP Practitioner από το European Board of NLP και καθώς συνεχίζω την εκπαίδευση μου στο Faculty of Astrological Studies UK, αντιλαμβάνομαι πως μία αστρολογική προσωπική συνεδρία παύει να είναι μία σειρά από απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με το παρελθόν που πληγώνει και το μέλλον που τρομάζει. Γι αυτό, και οι ατομικές συνεδρίες που συνδυάζουν τη μελέτη του γενέθλιου χάρτη, τις διελεύσεις και τις προόδους των πλανητών, τα δεδομένα από το χάρτη της Ηλιακής επιστροφής αλλά και τεχνικές επικοινωνίας που διδάσκει το NLP, διαθέτουν πλέον τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • αντίληψη σχετικά με τη σύνδεση του ασυνείδητου με το συνειδητό κομμάτι της προσωπικότητας
  • δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ του μυαλού και της ψυχής
  • αναπροσαρμογή σε στόχους και αντιλήψεις μέσα από τη μαιευτική μέθοδο των ερωτήσεων
  • συσχετισμό γεγονότων του παρελθόντος, με αντιστάσεις του σήμερα με στόχο να γίνουν πολύτιμα milestones σε ένα πλήρως επιθυμητό (ασυνείδητα και συνειδητά) μέλλον

Επιπλέον, μέσα από μία σειρά Μαθημάτων Ψυχολογικής Αστρολογίας (υπάρχουν ήδη δύο κύκλοι εκπαίδευσης), μπορεί κάποιος/α να αρχίσει να αποκτά αντίληψη περί των εννοιών πίσω από το γενέθλιο αστρολογικό χάρτη, τόσο σε επίπεδο ανάλυσης της προσωπικότητας, όσο και επίπεδο προβλέψεων ή καλύτερα soul unfolding μέσα στη διάρκεια των χρόνων.

 

Τέλος, η σύνδεση του ατομικού γενέθλιου χάρτη με τους χάρτες των γονιών του καθενός από εμάς και των παιδιών του μπορεί να φέρει στην επιφάνεια αλυσίδες-αγκυλώσεις που κληρονομούνται, πολύτιμα φυλαχτά που περνούν με ασυνείδητο τρόπο από γενιά σε γενιά και μία κατανόηση της προσωπικής χρονογραμμής του κάθε ατόμου ως προέκταση των προγόνων αλλά και των απογόνων του.

 

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες έχουν ως στόχο να ξεδιπλώσουν την ψυχή του καθενός πάνω στον καμβά που στήνει το σώμα και το μυαλό, ως συνειδητά ελεγχόμενα κομμάτια της προέκτασης της ατομικής προσωπικότητας. Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει να βουτήξεις λίγο πιο βαθιά μέσα σου από όσο θα περίμενες, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις κάτι από τα παραπάνω, επικοινωνώντας μαζί μου στο [email protected] ή μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας του www.signingstars.gr.

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Με εκτίμηση

Γιώργος Σοφιάνης

7 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μελενια
07 Απρ 2019 | 02:53
Γεια σας .Θα ήθελα μια πληρη ανάλυση του αστρολογικού μου χάρτη.τι κοστος έχει????ευχαριστώ
Εικόνα ζωδίου
Dora
06 Ιαν 2018 | 22:27
Γεια σας και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ!! Μπορω να εχω αναλυση του αστρολογικου μου χαρτη; Εχω γεννηθει στις 30-3-1970 στις 5.00 το πρωι.Σας ευχαριστω.
Εικόνα ζωδίου
sahra
24 Οκτ 2017 | 05:04
Χαιρεται , περιμενω χρηματα και καθυστερουν απο ατομο που ανηκει στο ζωδιο του σκορπιου θα τα παρω τελικα? αν ναι ποτε υπολογιζετε? και γενικα πως θα πανε τα επαγγελματικα κια οικονομικα μου μεχρι τελους του ετους? ευχαριστω
Εικόνα ζωδίου
Καλημερα
08 Σεπ 2017 | 09:56
Καλημερα εχω περασει απο σαραντα κυματα τα τελευταια χρονια. Απο τον αστρολογικο μου χαρτη φαινεται να βελτιωνεται η κατασταση;Εχω καταστρα φει οικονομικα παρ'ολο που εχω μια καλη δουλεια.Υπαρχει ενα μπερδεμα με ακινητα απο κληρονομια σας ευχαριστω.
Εικόνα ζωδίου
jbb
02 Ιαν 2017 | 14:35
Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. θα ήθελα πολύ να έχω μια πρόβλεψη σας για τα επαγγελματικά του συζύγου μου που είναι γεννημένος 24/5/1968 και ώρα 09:30πμ. Σας ευχαριστώ πολύ, Χριστίνα
Εικόνα ζωδίου
Lore
24 Αυγ 2016 | 01:27
Πόσα μπορεί να αποκαλύψει τελικά ένας αστρολογικός χάρτης για την ζωή μας?Βλέπω τον δικό μου "φτωχό" χάρτη και απορώ!Δεν έχω κάτι στους οίκους 3-7 μάλλον....Θα ήθελα μόνη μου να καταφέρω να μπορώ να ερμηνέψω τους χάρτες που με ενδιαφέρουν,αφού ξέρω πως δεν είναι πάντα δωρεάν ή ανάλυση από άλλους.Το σημαντικότερο για μένα καιρό τώρα...θέλω να μάθω για την σχέση που έχω σχετικά με τους χάρτες!! Πως μπορεί να γίνει αυτό? Μέσα από εδω? Μπορώ γνωρίζοντας τους χάρτες να μάθω την ερμηνεία ή λίγο δύσκολο για κάποιον που δεν ξέρει πολλά? Εσείς? .....Ευχαριστώ
Εικόνα ζωδίου
δέδε
08 Ιαν 2016 | 11:54
καλημέρα θα ήθελα να έχω μια πλήρη ανάληση του αστρολογικού μου χάρτη όμως δεν είναι σίγουρη η ώρα της γέννησης μου. στην ληξιαρχική πράξη της γεννήσεως μου γραφει 13,30 αλλά η μητέρα μου θεωρεί ότι ήταν νωρίτερα από τις 13,00 έχω την ανάγκη να βρώ κάποια στοιχεία που θα μου δείξουν καποια μονοπάτια στην συνέχεια της πορείας μου. το τηλέφωνο μου είναι 6980139188 θα ήθελα να επικοινωνήσουμε και να έχω μια πλήρη ανάλυση, ευχαριστώ
Θεσεις πλανητων