Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ21
Νοε
Ουρανος στον Κριο (11/3/2011)
Από signingstar

Εδώ και αρκετές ημέρες σκέφτομαι αν θα πρέπει να γράψω ένα κείμενο αφιέρωμα για την είσοδο του Ουρανού στον Κριό δίνοντας αναλυτικές προβλέψεις πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο, σε ποιον τομέα της ζωής του καθενός θα έχει επίδραση και γενικότερα ένα κείμενο όπως τα υπόλοιπα που έγραψα και αφορούσαν την είσοδο πλανητών σε κάποιο ζώδιο.

Λαμβάνοντας όμως υπόψη πως θα βρείτε αρκετά αναλυτικά κείμενα για τη διέλευση του Ουρανού από τον Κριό και τη σημασία του για κάθε ζώδιο, αλλά και το γεγονός πως Ουρανός σημαίνει επανάσταση, ελευθερία, σπάσιμο κάθε ταμπού, ηλεκτροπληξία και μία θεαματική έκρηξη που έχει ως στόχο να αφυπνίσει μυαλά και να ταρακουνήσει συνειδήσεις, θα ακολουθήσω αυτό το μονοπάτι και θα αναφερθώ στον Ουρανό στον Κριό κάπως διαφορετικά.

Θα έχετε παρατηρήσει διάφορες ειδήσεις τις δύο τελευταίες ημέρες που προκαλούν πανικό, έκπληξη, εντυπωσιασμό και κάνουν το μυαλό να σκέφτεται πιο γρήγορα, την καρδιά να χάνει το σταθερό της ρυθμό και τη συνείδηση να χορεύει με τα ρίχτερ που της επιβάλουν. Από το σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία, την αβεβαιότητα για το μέλλον της Ελλάδας που δεν μπορεί να περιμένει άλλο, μέχρι πειραματικές θεραπείες για μακροχρόνιες ασθένειες, τις τελευταίες ημέρες δε σταματάμε να έχουμε γουρλωμένα μάτια και ανοικτά αυτιά σε όλα αυτά που γίνονται. Ο Ουρανός στον Κριό ήρθε για να δημιουργήσει κίνηση, να προκαλέσει ενάρξεις που τόσο καιρό βάλτωναν στην ασφάλεια του κατεστημένου, να καταστρέψουν περιουσίες με στόχο να έρθουμε πιο κοντά στην αρχέτυπη φύση μας που υποστηρίζει πως ο άνθρωπος είναι το ον που έχει μυαλό αλλά και πρακτικές ικανότητες να καθορίζει το μέλλον του και δεν είναι μία μηχανή που κινείται με βάση τις υποδείξεις ενός συστήματος που βολεύτηκε από την υπακοή που βρήκε στην ανθρώπινη υπόσταση. Με λίγα λόγια, η επανάσταση δεν μπορεί να περιμένει, με αποτέλεσμα να γίνονται πράγματα που προκαλούν θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Φυσικά, η πρώτη ερώτηση που θα έρθει στο μυαλό σου είναι αν η επαναστάση θα είναι για καλό ή για κακό, αν θα γίνουν πράξεις που βοηθούν ή καταστρέφουν κάτι που χτιζόταν πολύ καιρό. Για να σου απαντήσω θα πρέπει να σου αναφέρω πως ένα άλλο χαρακτηριστικό του Ουρανού είναι πως έχει το στοιχείο της έκπληξης βαθιά μέσα του και δρα σαν την ηλεκτροπληξία τη στιγμή που παρακολουθείς αμέριμνος τις βραδινές σου ειδήσεις ή τη στιγμή που διαβάζεις τα mail σου στο γραφείο ακολουθώντας τη γνωστή καθημερινή τελετουργία. Τ στιγμή που νόμιζες πως η σχέση σου βαδίζει σε ένα δρόμο, ο Ουρανός λειτουργεί σαν τον σαμποτέρ που ανάβει ένα φιτίλι και δημιουργεί ένταση και αμφιβολίες. Ο Ουρανός είναι βέβαιο πως θα φέρει αλλαγή, η οποία είναι πάντα καλή για άτομα με θετική ματιά στη ζωή αφού γνωρίζουν πως αν δεν καταστραφεί το παλιό δε γίνεται να χτιστεί το νέο.

Για όσους είναι γεννημένοι τις τρεις πρώτες του Κριού, του Ζυγού, του Καρκίνου, του Αιγόκερου ή έχουν ωροσκόπο ή μεσουράνημα (το υψηλότερο σημείο του αστρολογικού χάρτη) στις τρεις πρώτες μοίρες των παραπάνω ζωδίων, το σκηνικό που έζησαν τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες που πέρασαν επανέρχεται όχι ως τρέιλερ της ζωής τους αλλά σαν μία ζωή που πρέπει να ζήσουν και να διαμορφώσουν πάνω στην προσωπικότητα τους. Κριοί και Ζυγοί θα νιώσουν σεισμικές δονήσεις στις ερωτικές κυρίως σχέσεις με γνωριμίες που ταράζουν την υπάρχουσα σχέση τους ή με την αποκάλυψη μυστικών σε αυτή. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να έχουν μάτια και αυτιά ανοικτά για κάθε επαγγελματική ευκαιρία που δημιουργεί ένα νέο trend στον εργασιακό στίβο και θα κληθούν να οργανώσουν ή να συμμετάσχουν. Από την άλλη πλευρά, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα βιώσουν απότομες αλλαγές στο επαγγελματικό και οικογενειακό τους στάτους που έχουν ως στόχο να τους ξεβολέψουν από μία ζωή που δεν τους ταιριάζει.

Με λίγα λόγια, ο Ουρανός στον Κριό (στον οποίο θα παραμείνει για περίπου 9 χρόνια) ήρθε για να διαμορφώσει το σκηνικό της νέας δεκαετίας. Προσδεθείτε και απολαύστε την πτήση...

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων