Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



05
Απρ
Νεα Σεληνη στις 7/4/2016
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 7 Απριλίου στη 18η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη αποτελεί μία καλή ευκαιρία για Κριούς/Ζυγούς, Καρκίνους/Αιγόκερους στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου σε ζώδιο/ωροσκόπο να πραγματοποιήσουν εκκαθαρίσεις στη ζωή τους ή να βιώσουν ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή μπορεί να αποκρυσταλλώσει προσπάθειες ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος, να ανοίξει δρόμους σε προσπάθειες να αφήσεις το στίγμα σου, να βοηθήσει να επικρατήσει η μία πλευρά ανάμεσα σε αντιμαχόμενα στρατόπεδα. Η απόδραση από ένα δύσκολο, δύσκαμπτο και αυταρχικό σύστημα μοιάζει μονόδρομος, μόνο που δεν είναι εύκολο να αποσαφηνίσεις αν πρόκειται για απόδραση με κάτω τα χέρια ή για έξοδο διαφυγής με σηκωμένες τις γροθιές προς τον ουρανό.

Η Νέα Σελήνη μοιάζει ιδανική στιγμή να θέσεις προσωπικούς στόχους που είναι πιθανό να κοντράρονται με άτομα εξουσίας, με ένα ισχυρό κατεστημένο και να βγεις νικητής/ρια. Η νίκη αυτή δε σημαίνει πως συνοδεύεται από υλικά οφέλη, από αξιώματα και καρέκλες, από ένα νοκ-άουτ του αντιπάλου στα σκοινιά του ρινγκ. Συνοδεύεται από τη συνειδητοποίηση πως δεν μπορείς να νικήσεις τη βλακεία, την αχαριστία και την ημιμάθεια, οπότε καλύτερα να φύγεις με το κεφάλι ψηλά, παρά να συνεχίζεις να παλεύεις να ανεμόμυλους.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο θα πρέπει τουλάχιστον να σε κινητοποιήσει, αν όχι να σου ανάψει φωτιές. Η σύνοδος με τον Ουρανό αποτελεί μία ένδειξη πως υπάρχουν εξελίξεις, τουλάχιστον μέσα σου, αφού φαίνεται να αποφασίζεις να αναλάβεις δράση που μπορεί να προκαλέσει έκπληξη στους γύρω σου. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου είναι ένα ισχυρό χαρτί στα χέρια σου αυτή τη στιγμή, αφού μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να σπάσεις ένα κατεστημένο και κάποιες συνήθειες που έχουν βολέψει. Αν μάλιστα αυτό το κατεστημένο ονομάζεται ένα μοτίβο ζωής που δεν μπορεί να προχωρήσει παρακάτω, τότε είναι ώρα να αρχίσεις να συμμαζεύεις πλάνα, σχέδια και ιδέες σου ώστε να εστιάσεις προς το στόχο που το καλοκαίρι θα αλλάξει τη ζωή σου. Ξυπνάς και αυτό δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό χρειάζεται προσοχή στον επαγγελματικό κυρίως τομέα αφού μπορεί να λειτουργήσει παρασκηνιακά και να σε εγκλωβίσει σε καταστάσεις που δεν επιλέγεις. Δοκίμασε την εμπιστοσύνη των συναδέλφων και συνεργατών σου, προσπάθησε να προκαλέσεις κάποια ηλεκτροσόκ γύρω σου αφού δε χρειάζεται να γίνεις ο/η δέκτης τέτοιων καταστάσεων από άλλους και φρόντισε να ακούσεις το σώμα σου. Ίσως να χρειαστεί αν κάνεις κάποιες εξετάσεις, να προσέξεις την υγεία σου μέσα από δραστηριότητες που θα εντάξεις στη ζωή σου, αφού φαίνεται να πρέπει να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Αν πάλι μαθαίνεις κάτι που μπορεί να πληγώσει τον ερωτικό σου εγωισμό, τότε απέφυγε να αντιδράσεις άμεσα και εν βρασμώ, αλλά επέτρεψε στο χρόνο να λειτουργήσει και να ξεδιαλύνει ένα φλέγον ζήτημα που σε λίγο καιρό μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να ξεφύγεις από ένα ασφυκτικό πλαίσιο σκέψης και δράσης του τελευταίου καιρού που σε έχει εγκλωβίσει στον επαγγελματικό τομέα ή μέσα στο σπίτι σου. Πρότεινε μία εκδρομή σε φίλους και γνωστούς, προσπάθησε να ακολουθήσεις το πρόγραμμα δραστηριοτήτων κάποιων γνωστών σου, φρόντισε να βγεις και να γνωρίσεις κόσμο αν είσαι μόνος/η. Έχεις ανάγκη από νέες παραστάσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να διαμορφώσεις μία διαφορετική άποψη πάνω σε γνώριμα και υπάρχοντα θέματα, που θα σου δώσει την ευκαιρία να ακουστείς και να φανείς. Παράλληλα όμως θα κάνει καλό και στην υπάρχουσα σχέση σου, αφού έχει και αυτή ανάγκη από καθαρό αέρα μετά από τις τελευταίες εξελίξεις και οι οποίες σας έχουν φέρει μπροστά σε διλήμματα που δε λύνονται έτσι απλά.  

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό φαίνεται να δημιουργεί αρκετές αναταράξεις στη ζωή σου, χωρίς όμως να χρειάζεται να θεωρείς πως αυτά που ακούς ή υπόσχεσαι είναι δεδομένα. Μπορεί να υπάρξουν προτάσεις που εμπεριέχουν αρκετή δόση ρίσκου ή υπερβολής, που είναι πιθανό να κινούνται στη σφαίρα του ανεκπλήρωτου και φανταστικού. Ίσως πάλι να βιώνεις μία δύσκολη περίοδο από άτομα που κουβαλούν εξουσία στον επαγγελματικό χώρο, που έχουν τη δύναμη να απαιτήσουν πράγματα που σε αγχώνουν και δυσκολεύουν. Από την άλλη όμως πλευρά, μπορείς και εσύ να ταρακουνήσεις τα νερά στο σπίτι ή τη δουλειά σου, μόνο όμως αν είσαι έτοιμος/η να αναζητήσεις νέες ευκαιρίες μακριά από το υπάρχον περιβάλλον. Τόλμησε λοιπόν γνωρίζοντας όμως πως κάποιοι θα σε δουν με διαφορετική πλέον ματιά.  

Λέων

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο του Κριού μπορεί να βοηθήσει να θέσεις σε εφαρμογή τα νέα σου επαγγελματικά σχέδια, κυρίως μέσα από μία συζήτηση που αρχίζει να τρέχει και να σε φέρνει μπροστά σε πλάνα που μπορούν να υλοποιηθούν. Έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις την πλευρά του χαρακτήρα σου που μπορεί να θέτει σε εφαρμογή δεδομένα κυρίως μέσα από τον ενθουσιασμό και την ικανότητα να κινητοποιείς άλλους, γι αυτό μη χάσεις την ευκαιρία να κάνεις μία τέτοια επίδειξη δυνατοτήτων. Ίσως πάλι να προκύπτουν εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα μέσα από ένα ταξίδι και επαφές με ανθρώπους σε μία μακρινή χώρα. Στον ερωτικό τομέα, ανάλαβε δράση ώστε να κινητοποιήσεις τη σχέση σου, ίσως και μέσα από μία εκδρομή που είναι σε θέση να αναζωπυρώσει τη χαμένη φλόγα, η οποία όμως μπορεί να ανάψει αρκετά εύκολα πλέον.  

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι η απάντηση της άλλης πλευράς στα δικά σου σχέδια και πλάνα, στις δικές σου κουβέντες και απαιτήσεις, στην προσωπική σου συνεισφορά στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα. Ο/η συνεργάτης μπορεί να αλλάζει τα δεδομένα στον οικονομικό τομέα και να αυτό να αποτελεί ένα σοκ για εσένα, αφού δεν περίμενες μία τέτοια αντίδραση. Ίσως πάλι να βιώνεις ένα ηλεκτροσόκ από το/η σύντροφο είτε μέσα από νέα σχετικά με μία εγκυμοσύνη, είτε μέσα από την εισβολή ενός τρίτου προσώπου στη σχέση σας. Η ισορροπία ανάμεσα στη λήξη ή εξέλιξη μίας κατάστασης σχοινοβατεί πάνω σε λεπτό σκοινί, οπότε χρειάζονται ψύχραιμες αντιδράσεις απέναντι σε ότι και αν είναι αυτό που κινητοποιεί εξελίξεις. Πάντως, οι εξελίξεις είναι παρούσες και δεν μπορείς να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω πλέον, όσο και αν το σκέφτεσαι.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου μπορεί να αποτελέσει ένα ηλεκτροσόκ για εσένα, που θα προέλθει από πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου και επιδιώκεις να παραμείνουν σε σταθερή τροχιά. Μία ξαφνική αποχώρηση του/ης συντρόφου από τη σχέση είναι η ικανή συνθήκη που θα σε κάνει να ανοίξεις διάπλατα τα μάτια σου σχετικά με τη σχέση σας. Μία νέα γνωριμία μπορεί να σε ταρακουνήσει αφού σε ξεβολεύει και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στην προσωπική σου ζωή. Μία αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να σε αγχώσει αφού δείχνει πως κάποιοι προχωρούν και σε λίγο καιρό είναι πιθανό να μην έχουν την ανάγκη σου. Σε κάθε όμως περίπτωση, διαθέτεις την ευκαιρία να γίνεις εσύ ο/η εκφραστής της απότομης αλλαγής και αφύπνισης, αρκεί να πιστεύεις πως τα θαύματα δεν είναι τίποτα περισσότερο παρά ιδέες που βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να μεγαλώσουν. Θα το τολμήσεις; 

Σκορπιός

Γνωρίζεις πολύ καλά πως υπάρχουν πράγματα στη ζωή που μπορεί να προκαλέσουν ουλές, να πληγώσουν, να ματώσουν, να πονέσουν, να τραυματίσουν με στόχο να γίνει αντιληπτή η θνητή διάσταση του ανθρώπου. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη μπορείς να τραυματίσεις ή να τραυματιστείς, αλλά πιθανότατα να μην υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις παραπάνω δύο καταστάσεις, αφού πάντα βιώνονται ταυτόχρονα. Η εστία πληγής μπορεί να βρίσκεται στον εργασιακό χώρο που υπάρχουν εξελίξεις που δυσαρεστούν ή αποδεικνύουν πως κάποιοι δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Μπορεί όμως να δεις αμυχές στο σώμα σου, να αναγνωρίσεις στοιχεία της εικόνας σου που σε προβληματίζουν, να οδηγηθείς σε απότομα αφυπνιστικές αποφάσεις με στόχο να προκαλέσεις το απαιτούμενο ηλεκτροσόκ. Γνωρίζεις πολύ καλά πως επιδιώκεις τη σταθερότητα, αλλά είναι πλέον προφανές πως την αναζητάς σε λάθος εδάφη αφού βιώνει επικίνδυνες ταλαντώσεις και δονήσεις που ξεκινούν από τον πυρήνα αυτού του εδάφους. Αντί να αναρωτιέσαι λοιπόν τι συμβαίνει, επέτρεψε και σε άλλους να βιώσουν την ίδια ανησυχία με εσένα ανησυχία. 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο του Κριού αποτελεί μία καλή αφορμή να τονώσεις την προσωπική σου ζωή. Τόλμησε να κάνεις ένα δώρο στο έτερο ήμισυ, κάτι που δεν ανέμενε, κάτι που ίσως να ανατρέπει δεδομένα που υπήρχαν μέσα στο μυαλό σας. Αν πάλι δε βλέπεις κάτι τέτοιο στον ορίζοντα, τότε ένα νέο φλερτ μπορεί να μπει στη ζωή σας και να αναστατώσει μία σχέση που έτσι κι αλλιώς δεν πατά και πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. Αν πάλι αυτό που σε απασχολεί είναι η δουλειά σου, τότε καλείσαι να παρουσιάσεις κάτι που θα κάνει εντύπωση, που θα καταφέρει να ανατρέψει δεδομένα και ισορροπίες, κάτι που ίσως να σε στοχοποιήσει, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό. Έχεις πάρει πάνω σου ευθύνες και υποχρεώσεις που καλείσαι να φέρεις εις πέρας, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να αναμετρηθείς με περιστάσεις που μπορεί να φέρουν ανατροπές στη ζωή σου ή σε περιβάλλοντα που θέλεις να διατηρήσεις μία δημιουργική ματιά.  

Αιγόκερως

Η προβοκατόρικη Νέα Σελήνη στον Κριό και στη βάση του χάρτη σου μπορεί να φέρει αναταράξεις που ίσως να μην ανέμενες στη ζωή σου. Μία απόφαση από πρόσωπα της οικογένειας μπορεί να μοιάζει με βόμβα στα θεμέλια της ζωής σου, αφού σε αναγκάζει να ξεβολευτείς, να αναζητήσεις απάντηση που ίσως να εμπεριέχει και την ανάγκη να αλλάξεις δεδομένα και το κατεστημένο. Ίσως πάλι να συμβαίνει κάτι στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που θα φέρει στην επιφάνεια βλέψεις και σχέδια που είναι βέβαιο πως αλλάζουν τον τρόπο που εξελίσσονταν τα πράγματα μέχρι σήμερα. Είναι πάλι πιθανό να πρέπει να γίνεις εσύ αυτός/η που τρομοκρατεί τους γύρω του/ης με όσα θα πεις, θα αποφασίσεις και θα βάλεις σε εφαρμογή. Το ζητούμενο είναι να κατανοήσεις πως υπάρχει κινητικότητα στη ζωή σου, οπότε μην προσπαθείς να αποφύγεις κάτι που μοιάζει να έχει ήδη πάρει το δρόμο του. 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο του Κριού σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σου Ουρανό φαίνεται να γίνεται αφορμή να εκφραστείς με τρόπο που θα ταράξει αρκετούς. Θα μιλήσεις έξω από τα δόντια, θα θελήσεις να φωνάξεις πως είναι καιρός να βάλεις μπροστά σχέδια και πλάνα που δεν μπορούν να παραμένουν βαρίδια στην εξέλιξη σου. Ίσως να αποφασίσεις να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που θα σου δώσει την απαραίτητη διαύγεια ώστε να δεις καθαρά αυτό που επιδιώκεις. Ίσως πάλι να βρεθείς μπροστά στην προοπτική να ανοίξεις έναν κύκλο σεμιναρίων και εκπαιδευτικών δρώμενων που είναι βέβαιο πως θα φέρει εξελίξεις στη ζωή σου, ειδικά μετά το καλοκαίρι. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη αποφασίζεις να κινητοποιηθείς και αυτό σημαίνει πως με κάποιον τρόπο αλλάζεις ταχύτητα.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Κριό και 2ο Ηλιακό σου οίκο φαίνεται να ταρακουνά τα οικονομικά σου και ίσως να φέρνει στο προσκήνιο κάτι που συμβαίνει και σε αγχώνει ή τρομοκρατεί. Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να περιμένεις κάποια νέα που δε φτάνουν και αυτό είναι πιθανό να σε εκνευρίσει και να σε κάνει να ξεσπάσεις απέναντι σε πρόσωπα που θεωρείς πως έχουν αθετήσει τις υποσχέσεις τους. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι μπροστά σε εκτεταμένα έξοδα που καλείσαι να κάνεις και αυτό να σε αγχώσει, να σε προβληματίσει αφού θεωρείς πως δεν έχεις ακόμα βρει τα πατήματα σου ώστε να αλλάξεις ταχύτητα στον οικονομικό τομέα. Αντί όμως να σκέφτεσαι πρακτικά, καλύτερα να αντιληφθείς πως είναι ώρα να βγεις δυναμικά μπροστά και να φωνάξεις πως είσαι παρών/ούσα είτε το θέλουν είτε όχι κάποιοι γύρω σου. Είναι ώρα να αυξήσεις το θόρυβο της παρουσίας σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα ξοδέψεις περισσότερα από όσα υπολόγιζες (υλικά, πνευματικά, συναισθηματικά), αφού μόνον έτσι θα μεγαλώσεις τον κύκλο επιρροής σου. 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων