Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ04
Μαι
Νεα Σεληνη στις 6/5/2016
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 6 Μαΐου στη 19η μοίρα του Ταύρου, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, τρίγωνο με το Δία από την Παρθένο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και quincunx με τον Κρόνο από τον Τοξότη φαίνεται να επηρεάζει έντονα Ταύρους/Σκορπιούς, Λέοντες/Υδροχόους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου σε ζώδιο/ωροσκόπο. Θα υπάρξουν κενά στην επικοινωνία των παραπάνω ανθρώπων, θα δημιουργηθούν χάσματα και ασάφειες που θα πρέπει όμως να λειτουργήσουν σαν την απαιτούμενη απόσταση ώστε να γεφυρωθούν οι διαφορές. Θα μπορέσεις να κατανοήσεις λεγόμενα και αποφάσεις που μέχρι σήμερα χώνευες μέσα από διαφορετική οπτική, αρκεί να μπορείς να αποβάλεις από τη ζωή σου παθογενείς δραστηριότητες και αδιέξοδες δράσεις.

Στον καθαρά υλικό τομέα, απέφυγε αγορές και επενδύσεις και φρόντισε να κάνεις εκκαθαρίσεις στο σπίτι, στο γραφείο ή σε άλλου χώρους από αντικείμενα που έχουν χάσει την αξία τους ή έχουν οδηγηθεί σε παρακμή. Μπορεί πάλι να νιώσεις έντονη κούραση και να θελήσεις να ξεσπάσεις τα νεύρα ή την απογοήτευση σου στο φαγητό και τις υλικές απολαύσεις, αλλά οι ενοχές που θα σου δημιουργηθούν θα είναι μεγαλύτερες από τα οφέλη.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη αποτελεί μία καλή ευκαιρία να επανατοποθετηθείς σε σχέσεις και συνεργασίες που δεν έχουν τα οφέλη που ανέμενες, αρκεί να μπορείς να κάνεις την αυτοκριτική σου και να παραδεχτείς εγωιστικές σου τάσεις και αλαζονικές αντιλήψεις.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή ώστε να προσγειωθείς, να αρχίσεις να δουλεύεις πάνω σε ένα εργασιακό ζήτημα που δεν μπορείς να αφήνεις να αιωρείται και να φροντίσεις να διασφαλίσεις τα έσοδα σου. Έχεις την ευκαιρία να διαπραγματευτείς την αμοιβή σου, να πουλήσεις αντικείμενα που δε χρειάζεσαι και να εξοικονομήσεις οφέλη, να ακυρώσεις αγορές και έξοδα που σε αγχώνουν παρά σου προσφέρουν ευχαρίστηση. Σε αυτή τη χρονική συγκυρία χρειάζεται να δείξεις αυτοσυγκράτηση και κατανόηση του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο κινείσαι, ώστε να ασχοληθείς με ανθρώπους και καταστάσεις που προσφέρουν αξία στη ζωή σου και όχι απαραίτητα απολαύσεις πολυτέλειας. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου φαίνεται να σε φέρνει μπροστά στην προοπτική να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και να αναζητήσεις τους λόγους για τους οποίους συνεχίζει να υπάρχει διάσταση απόψεων με ένα πρόσωπο που πρέπει να συνεννοηθείτε. Προσπάθησε να εξηγήσεις με διαφορετικό τρόπο τις σκέψεις σου, αφού έχει σημασία να ακούσει η άλλη πλευρά την πραγματικότητα όπως τη βλέπεις και όχι την κατάσταση όπως τη φαντάζεται στο μυαλό του. Φρόντισε να κάνεις υπομονή και να δώσεις δεύτερες ευκαιρίες σε ανθρώπους που τεστάρεται η χημεία ανάμεσα σας, ώστε να μη σου μείνουν απορίες μετά την περίοδο που βιώνεις. Κανόνισε να επιστρέψεις σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί, αφού κάτι τέτοιο σου προσφέρει μία παροδική ασφάλεια. Φρόντισε όμως να αποφύγεις τις εντυπωσιακές ενάρξεις, αφού τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται αυτή τη χρονική περίοδο, αλλά θα δείξουν τη δυναμική τους προς το τέλος του μήνα. 

Δίδυμοι

Η δύσκολη Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αρχίσεις να τεστάρεις τους άλλους κοντά σου. Θα θελήσεις να δώσεις το ελευθέρας σε ένα κοντινό σου πρόσωπο ώστε να βγάλει το όχημα από το βάλτο, προσπαθώντας να δοκιμάσεις τις διαθέσεις και τις αντοχές σου απέναντι σε άτομα που αναλαμβάνουν ρόλους εξουσίας. Είναι πάλι πιθανό να πρέπει να σταματήσεις να τρέχεις, αφού χρειάζεσαι ανάσες και μία γερή δόση από ξεκούραση. Αν πάλι υπάρχει παρασκήνιο στη ζωή σου, τότε πρόσεξε όσα λέγονται και συμφωνούνται πίσω από την πλάτη σου αφού είναι πιθανό να βρεθείς μπροστά σε μία μείωση της αμοιβής σου. Αυτή η Νέα Σελήνη σε προστάζει να δώσεις σημασία στο ένστικτο σου και να αποφύγεις τις έντονες και βιαστικές κινήσεις.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο του Ταύρου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να βρεθείς εκ νέου με πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου και να περάσετε χρόνο μαζί. Μπορεί να κανονίσεις να βρεθείς με άτομα που έχετε χαθεί και να έρθουν στην επιφάνεια νέα που ίσως και να σε αιφνιδιάσουν. Ίσως πάλι να δέχεσαι μία ερωτική πολιορκία που σε παραξενεύει ή σε αναγκάζει να αναρωτηθείς σχετικά με το στάτους μίας γνωριμίας, αφού φαίνεται πως αλλάζουν οι κανόνες. Στον επαγγελματικό τομέα, πρόσεξε τις συμμαχίες που υπάρχουν γύρω σου, αφού αυτές αλλάζουν πολύ εύκολα και κυρίως για χάρη του χρήματος και του κέρδους, που μπορεί να είναι πρόσκαιρο για πολλούς, αλλά εσένα σε απασχολεί να εκτείνεται σε βάθος χρόνου.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και πιο ψηλό σημείο του χάρτη σου μπορεί να σε βοηθήσει να ομορφύνεις την εικόνα σου, χωρίς όμως να χρειάζεται να εκτεθείς. Αν βρίσκεσαι στη διαδικασία που θα δεσμευτείς σε κάτι νέο στη ζωή σου, τότε οι συζητήσεις που βρίσκονται στο τραπέζι δε χρειάζεται να βγουν πέρα από τα ενδιαφερόμενα άτομα, αφού υπάρχει η πιθανότητα να φτάσουν στα αυτιά ανθρώπων που μπορεί να σε κριτικάρουν. Αν πάλι έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις το κλίμα στην υπάρχουσα σχέση σου ή στο υπάρχον εργασιακό περιβάλλον, τότε προσέγγισε το πρόσωπο που πρέπει να λύσετε τις διαφορές μεταξύ σας και φρόντισε να κάνεις την αυτοκριτική σου. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη έχει μεγάλη σημασία να συνειδητοποιήσεις τι μπορείς να κερδίσεις όχι απαραίτητα σε υλικό επίπεδο, αλλά κυρίως στον τομέα που σε βοηθά να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου, αλλά και τα πρόσωπα που έχεις επιλέξει και σε έχουν επιλέξει να βρίσκεστε στο ίδιο περιβάλλον. 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα αποτελέσει μία εξαιρετική αφορμή για να βρεις το χρόνο και το χώρο για μία απόδραση από ένα περιβάλλον που αποτελεί αυτή την εποχή το στοίχημα της ζωής σου. Χρειάζεσαι απόσταση από το έτερο ήμισυ ή πρόσωπα της οικογένειας ώστε να πατήσεις καλύτερα πάνω στα σχέδια που κάνεις για τη ζωή σου, αφού αν συνεχίσεις να πιέζεσαι να λάβεις αποφάσεις είναι πολύ πιθανό να εκραγείς. Καλό θα ήταν επίσης να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου με τρόπο που αποδεικνύεις πως επενδύεις σε γνώσεις και εμπειρίες που λαμβάνεις από πρόσωπα που έχουν την πείρα να σου μεταφέρουν τις δικές τους εικόνες. Να θυμάσαι όμως πως βρίσκεσαι σε μία φάση της ζωής σου που κάνεις ουσιαστικές εκκαθαρίσεις, οπότε απέφυγε να προσθέσεις κάτι νέο και ελπιδοφόρο, αφού μπορεί να κουβαλά παθογένειες που δεν μπορείς να αναγνωρίσεις για την ώρα.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να σε εκνευρίσει, αφού φαίνεται να ανακινεί οικονομικά θέματα τα οποία πιθανότατα να μην μπορείς να διευθετήσεις. Αν προκύπτουν έξοδα που είχες ξεχάσει ή αγνοούσες, τότε απέφυγε την κριτική και τις επιθέσεις και προσπάθησε να συμμαζέψεις όσα είναι δυνατό στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αν πάλι γίνεσαι πιεστικός/η απέναντι στο/η σύντροφο, τότε να γνωρίζεις πως πρέπει να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου για να στηριχτεί μια σχέση που περνά από ένα δύσκολο μονοπάτι με στόχο να είναι στα πολύ καλά της μετά το καλοκαίρι. Αν πάλι αισθάνεσαι να απομακρύνεται ένα πρόσωπο με ερωτική χημεία ανάμεσα σας, τότε επέτρεψε στο χρόνο να λειτουργήσει όπως πρέπει, αφού η απόσταση είναι σημαντική αυτή τη στιγμή για να κατανοήσετε κατά πόσο λείπετε ο ένας στον άλλο. 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου μπορεί να ταρακουνήσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού είναι σε θέση να φέρει στο προσκήνιο θέματα που κρύβονταν, που δε λέγονταν, που έμεναν στο απυρόβλητο αφού βόλευε. Μπορεί να χρειαστεί να δώσεις εξηγήσεις για κεκτημένα σου, να χρειαστεί να απολογηθείς για την αμοιβή σου, να επαναπροσδιορίσεις τα έξοδα σου, να σταματήσεις να πληρώνεις έξοδα που θεωρείς πως είναι περιττά. Μπορεί όμως να έρθουν στο προσκήνιο λάθη άλλων που καλείσαι να πληρώσεις ή να αντιληφθείς πως συμμετέχοντας σε συγκεκριμένες σχέσεις και συνεργασίες, έχεις μεγαλύτερη ζημιά σε σχέση με όφελος. Μη βιαστείς να κάνεις το πρώτο βήμα, αλλά φρόντισε να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα πριν κάνεις την κίνηση σου, αφού υπάρχουν παγίδες που δε φαίνονται, αλλά θα τις καταλάβεις αν παίξεις με τα κεκτημένα των άλλων.  

Τοξότης

 Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή χρειάζεται προσοχή ως προς τα λεγόμενα σου, αφού είναι σε θέση να προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις και εκρήξεις. Οι σχέσεις σου με πρόσωπα στον εργασιακό χώρο μοιάζουν κάπως προβληματικές, αφού υπάρχουν ανισότητες που είναι ικανές να γείρουν την πλάστιγγα προς μία πλευρά, χωρίς να είναι εύκολο αν ισορροπήσει εκ νέου. Η προσπάθεια σου να βγεις μπροστά και να εκφραστείς ή να δράσεις ανοικτά μπορεί να προκαλέσει και να θυμώσει κάποιους, χωρίς όμως να το δείξουν άμεσα αλλά μέσα από πλάγιο τρόπο. Τέλος, να θυμάσαι πως είναι καιρός να ασχοληθείς με την υγεία σου, ξεκινώντας από απλά μαθήματα καλύτερης διατροφής, αφού μπορεί να καταναλώνεις τροφές που δε μεταβολίζεις όπως θα έπρεπε, λόγω καταπιεσμένων συναισθημάτων. 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο του Ταύρου φαίνεται να σου προσφέρει την ευκαιρία για επανασυστάσεις με ένα πρόσωπο στην ερωτική σου ζωή. Η επαναφορά ενός ατόμου από το παρελθόν θα σε βοηθήσει να λύσεις απορίες που έχουν μείνει στον αέρα και να καταφέρεις να θέσεις τη σχέση σας κάτω από άλλο πρίσμα. Επιπλέον, μπορεί να συνεχιστεί η συζήτηση από το σημείο που είχε μείνει το προηγούμενο χρονικό διάστημα με στόχο να μπορέσετε να λειτουργήσετε μέσα σε νέους κανόνες. Αυτό που πρέπει να αποφύγεις τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι να αφιερώσεις χρόνο και δυνάμεις σε κάτι νέο που μπορεί να ξεκινά στη ζωή σου, αφού τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς εμφανίζονται λόγω παρασκηνίου που δε γνωρίζεις για την ώρα. Επέτρεψε στην άλλη πλευρά να εκτεθεί, χωρίς να βιαστείς να μιλήσεις ή να δράσεις, αφού θα μάθεις πολλά χρήσιμα πράγματα.  

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φαίνεται να σου ζητά να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια σου, αφού δεν μπορείς να αφήνεις κάποια θέματα χωρίς να τα αντιμετωπίζεις. Ίσως να χρειαστεί να ανοίξεις τα παράθυρα του σπιτιού σου για να μπει φως και φρέσκος αέρας, να θελήσεις να πουλήσεις κάποια αντικείμενα που δε σου χρειάζονται, να σκεφτείς να κάνεις κάποιες αλλαγές στην υπάρχουσα διακόσμηση με στόχο να ζήσεις πιο ικανοποιητικά σε σχέση με τις προσωπικές σου ανάγκες. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι πιθανό να συζητάς εκ νέου όρους και κανόνες ή να επανέρχεται μία πρόταση από τα παλιά και να πρέπει να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που κάποτε είχατε φιλικές σχέσεις και σήμερα έχετε χαθεί. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι όμως είναι πως χρειάζεσαι και μία έντονη γείωση με την πραγματικότητα, οπότε μη μένεις σε λόγια και υποσχέσεις.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή αποτελεί μία καλή ευκαιρία να επανεκκινήσεις την επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που θέλεις να αλλάξεις η μεταξύ σας σχέση. Θα χρειαστεί όμως να είσαι σαφής με τις διαθέσεις και προθέσεις σου, να μπορείς να μιλήσεις τη γλώσσα της αλήθειας και πραγματικότητας, να αποφεύγεις να μιλάς μόνο για συνολικές ευθύνες και όχι ατομικές προοπτικές. Ίσως πάλι να χρειαστεί να εργαστείς πάνω σε σχέδια ενός ταξιδιού, να αλλάξεις τα πλάνα σου, να μεταφέρεις τις ημερομηνίες και να συγκεντρωθείς ώστε να αποφύγεις παγίδες ασάφειας που μπορούν να τινάξουν το πρόγραμμα στον αέρα. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη σε βοηθά να καταλάβεις κάποια πράγματα που αγνοούσες, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να αποδεχτείς βιασύνες και ανεπάρκειες από την πλευρά σου. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
pennelita
05 Μαι 2016 | 15:32
https://www.youtube.com/watch?v=c1z8iCa6JGc ας ερθει το καλοκαιρι πια..τοσοι πλανητες στον τοξοτη εφυγε ολη μας η ενεργεια κουραση κοπωση ..δεν εχει δευτερες ευκαιριες μας τελειωσαν αν η χημεια ηταν αληθινη θα αντεχε στον χρονο,γκολ απο τα αποδυτ για να μην κοπανιομαστε στα βοτσαλακια με ολα τα ψυχακια που περιθαλπτουμε..ωροσκ στην 19 ταυρου και ποσοι αλλοι πλανητες λεων μαλλον με αφορα αυτη η νεα σεληνη..καμια βιταμινη να χτυπησω γτ δεν μας βλεπω καλα
Θεσεις πλανητων