Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ19
Μαι
Πανσεληνος 21/5/2016
Από signingstar

Η εκρηκτική Πανσέληνος της 21ης Μαΐου στην πρώτη μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη φαίνεται να κινητοποιεί καταστάσεις και διαδικασίες που είναι σε θέση να λειτουργήσουν σαν το ντόμινο τρομακτικών εξελίξεων. Οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότες, Παρθένοι/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο έχουν ήδη νιώσει τις εκλείψεις στη ζωή τους, αλλά με αυτή την Πανσέληνο φαίνεται να πρέπει να χωνέψουν γρήγορα και άμεσα αυτά που έμαθαν.

Μπορεί να αισθάνεσαι σαν το θηρίο στο κλουβί και να προσπαθείς να απελευθερωθείς από τα δεσμά σου ή να πιέζεις άλλους ώστε να πετύχουν στόχους και να εκδηλώσουν τη δυναμική τους. Μπορεί πάλι να κάνεις επίδειξη δύναμης απέναντι σε πρόσωπα που γνωρίζεις πως είναι εύκολοι στόχοι και να αποφεύγεις να αντιπαρατεθείς με την πραγματικότητα, θέλοντας να κερδίσεις χρόνο αλλά και να διατηρήσεις αλώβητο τον προσωπικό σου εγωισμό. Μπορεί πάλι απλά να νιώθεις πως παίζεις σε ταινία με συνεχείς εναλλασσόμενες σκηνές αυξομείωσης των παλμών σου, αφού η βόλτα με το τρενάκι του τρόμου μοιάζει με σκωτσέζικο ντους.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μοιάζει έτοιμη να παίξεις με τα όρια και τους κανόνες, χωρίς όμως να φοβάται να φτάσει αυτό το παιχνίδι στα άκρα. Και το θέμα είναι αν έχεις άκρα ή τα έχεις προ πολλού σπάσει και κινείσαι με διαρκώς αυξανόμενη ταχύτητα και σπασμένα φρένα σε μία λεωφόρο που μπορεί να είναι πίστα απογείωσης ή δρόμος προς τον γκρεμό.

 

Κριός

Η έντονη και δυναμική Πανσέληνος στον Τοξότη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη, τον κυβερνήτη σου, θέλει προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείς το λόγο για να εντυπωσιάσεις, να πείσεις ή να καλύψεις τους άλλους. Θα προκληθείς για να αντιδράσεις, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να αποφύγεις να πέσεις στην παγίδα του να βγεις εκτός πλαισίου διαλόγου και δεοντολογίας, με κίνδυνο να προκαλέσεις ρήγμα σε υπάρχουσες σχέσεις ή να φέρεις στην επιφάνεια κάποια στοιχεία που καλό είναι να συνεχίσουν να κρύβονται. Ίσως πάλι να θελήσεις να σπάσεις δεσμά και να ζητήσεις εξιλέωση μέσα από ένα ταξίδι αστραπή που σε απομακρύνει από την κεντρική σκηνή που φλέγεται. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να φανείς, χωρίς όμως να κάνεις κάτι τέτοιο προκαλώντας απλά έκπληξη ή θυμό στους γύρω σου ώστε να τραβήξεις τα φώτα πάνω σου, αλλά μέσα από την εξύψωση σου επειδή έχεις κάτι να πεις, να δείξεις, να κάνεις. 

Ταύρος

Η δύσκολη Πανσέληνος στον Τοξότη σε φέρνει αντιμέτωπο/η με επικίνδυνες αποστολές στον ερωτικό τομέα αφού είναι εξαιρετικά πιθανό να πρέπει να αντιμετωπίσεις την γκρίνια από την άλλη πλευρά, την επανάσταση και τις αποφάσεις που προκαλούν ηλεκτροσόκ. Αν τον τελευταίο καιρό μοιάζεις στάσιμος/η και ράθυμος/η, αν κρύβεσαι πίσω από τη σκιά σου, αν αποφεύγεις να εκφραστείς ανοικτά και να λάβεις αποφάσεις, τότε η άλλη πλευρά φαίνεται έτοιμη να αναλάβει δράση. Αν πάλι κινείσαι στο σκοτάδι και το παρασκήνιο, τότε φρόντισε στη συγκεκριμένη Πανσέληνο να αρχίσεις να ξεδιπλώνεις το σχέδιο, γιατί δε χρειάζεται να έρθει στην επιφάνεια από κάποια άλλη πηγή και όχι από εσένα. Τέλος, καλό θα ήταν να κόψεις γόρδιους δεσμούς και να απογαλακτιστείς από σχέσεις και συνεργασίες που δε μοιράζουν την τράπουλα με ισότιμο τρόπο, αφού αν συνεχίσεις να παραμένεις μέλος σε τέτοιες καταστάσεις, το μόνο που πετυχαίνεις είναι να αυξάνεις το θυμό σου. 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος απέναντι σου είναι μία έντονη στιγμή που θα σε βάλει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τον εαυτό σου μέσα από την προβολή του πάνω σε διάφορα άλλα πρόσωπα. Μπορεί να θελήσεις να δοκιμάσεις τις αντοχές της σχέσης σου, μέσα από μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια και ταράζουν τις ισορροπίες. Μπορεί να υπάρξει μία σύντομη ή μεγαλύτερης διάρκειας απομάκρυνση, που λειτουργεί σαν το ηλεκτροσόκ σε μία σχέση που πρέπει να αρχίσει να πατά πάνω σε νέα μονοπάτια. Μπορεί πάλι να δοκιμάζονται οι αντοχές σου στην αναμονή εξελίξεων σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού δεν μπορείς να πάρεις το τιμόνι της δράσης στα χέρια σου αλλά πρέπει να περιμένεις πρωτοβουλία από την άλλη πλευρά. Σε κάθε περίπτωση, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να ζητήσεις οριστικές απαντήσεις, αφού το παιχνίδι έχει ακόμα αρκετές πίστες μέχρι την κορύφωση του δράματος σε λίγους μήνες από σήμερα. 

Καρκίνος

Η έντονη Πανσέληνος στον Τοξότη φαίνεται να παίζει με τις αντοχές σου στον τομέα της καθημερινότητας. Ίσως να σε αναγκάσει να αντιδράσεις απέναντι σε μία σειρά από προκλήσεις που δέχεσαι από πρόσωπα του εργασιακού κύκλου και να χρειαστεί να υψώσεις τη φωνή σου για να αμυνθείς ή να ζητήσεις περισσότερα από όσα σου προσφέρουν. Ίσως πάλι να προκύψουν σκέψεις για επιστροφή σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που έχεις αφήσει πίσω σου, για μία επάνοδο εκεί που έφυγες πριν από καιρό και τώρα εμφανίζεται η προοπτική να επιστρέψεις. Αν όμως απλά πρέπει να ρυθμίσεις την καθημερινότητα σου, τότε φρόντισε να ιεραρχήσεις κάπως διαφορετικά τις προτεραιότητες σου και να βάλεις σειρά σε απαιτήσεις από τρίτα άτομα, αφού πρέπει να προσέξεις την υγεία σου. Δεν μπορείς να προλάβεις τα πάντα, οπότε αντί να αγχωθείς, φρόντισε να ξεκόψεις επαφές και συνδέσεις με πρόσωπα και περιβάλλοντα που έχουν πάψει να έχουν ενδιαφέρον και σε φορτώνουν με επικίνδυνα και άχρηστα βάρη.  

Λέων

Η απελευθερωτική Πανσέληνος στον Τοξότη μπορεί να σε βοηθήσει να εκφραστείς ανοικτά και χωρίς περιστροφές απέναντι σε άτομα που θέλουν να βάζουν εμπόδια στη δημιουργική σου ματιά απέναντι στα πράγματα. Αν εδώ και καιρό περιμένεις απαντήσεις από άτομα στη δουλειά, τις οποίες όμως δε λαμβάνεις, τότε μπορεί να εκραγείς και να ζητήσεις εξηγήσεις ή αποτελέσματα από πρόσωπα που θεωρείς πως δεν επιτελούν το έργο τους. Αν πάλι έχεις μία σχέση που έχει πάψει να σε ιντριγκάρει και να σε ενδιαφέρει, τότε η υπομονή σου εξαντλείται και θα αναζητήσεις κάτι διαφορετικό ή την έξοδο της απόδρασης. Αν πάλι έχεις ανοικτούς οικονομικούς λογαριασμούς, τότε μπορεί σε αυτή την Πανσέληνο να ζητήσεις αυτά που σου οφείλονται με θάρρος και τόλμη ή να προκύψουν έξοδα που δεν υπολόγιζες. Έχεις ανάγκη από κινητικότητα και αυτό είναι κάτι που θα επιδιώξεις με όλη σου τη δύναμη, ακόμα και αν θίξεις κάποιους ή μιλήσεις με τρόπο που δείχνει πως κόβεις γέφυρες.  

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Τοξότη φαίνεται να σε επηρεάζει έντονα αφού θα αναζητήσεις ένα νέο έδαφος πάνω στο οποίο θα χτίσεις το ασφαλές σου καταφύγιο. Μπορεί να αποφασίζεις να μετακομίσεις ή να λαμβάνεις αποφάσεις σχετικά με μία πρόσφατη μετακόμιση σου και να αναθεωρείς κάποια δεδομένα. Ίσως πάλι να θέλεις να κάνεις το επαγγελματικό βήμα που δεν τόλμησες πριν από λίγο καιρό ή να ονειρεύεσαι μία επιστροφή σε ένα περιβάλλον που σου έχει πλέον λείψει. Στον προσωπικό τομέα, θα πρέπει να τολμήσεις να κάνεις και βήματα αντί μόνο να μιλάς και να κριτικάρεις, αφού είναι καιρός να δείξεις πως εννοείς αυτά που εκφράζεις ή σου ζητάνε να κάνεις πράξη στη σχέση σου. Σε αυτή την Πανσέληνο θα γίνει κάτι που μπορεί να το δεις ως πολύ μεγάλο, αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί μία μικρή σπίθα που σε λίγο καιρό θα μοιάζει ασήμαντη ή πολύ μακρινή σε σχέση με στις εξελίξεις που θα υπάρχουν στη ζωή σου.  

Ζυγός

Η έντονη Πανσέληνος στον Τοξότη μπορεί να προκαλέσει λεκτικό πόλεμο σε μία σχέση η συνεργασία που καλείται να περπατήσει πλέον με διαφορετικό βήμα. Ίσως να χρειαστεί να ανεβάσεις τους τόνους για να αποδείξεις σε κοντινά σου πρόσωπα πως είναι καιρός να δουν την πραγματικότητα κατάματα και να σταματήσουν να κρύβονται από τις ευθύνες και υποχρεώσεις τους. Ίσως πάλι απλά να ανοίξεις την πόρτα και να φύγεις ή να πρέπει να αντιμετωπίσεις μία πόρτα που κλείνει και σε αφήνει μόνο/η μέσα σε ένα χώρο που δε θυμίζει σε τίποτα πλέον το παρελθόν. Ίσως πάλι να πρέπει να αναθεωρήσεις σχέδια και πλάνα που έχεις κάνει για ένα ταξίδι, λόγω νέων οικονομικών δεδομένων που καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση ή επειδή περνά κρίση η σχέση σου. Σε αυτή την Πανσέληνο ζητάς τρόπους να ξεθυμάνεις, αλλά αυτό μπορεί να γίνει με άκομψο τρόπο σε σχέση με διαφορετικές παλιότερες συμπεριφορές σου.  

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Τοξότη φαίνεται να σε βάζει σε έξοδα, υλικά ή συναισθηματικά, αφού θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις νέες ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η υπερβολή φαίνεται να φουντώνει τις αντιδράσεις σου, κάτι που σημαίνει πως ίσως να μπεις σε έξοδα που δεν υπολόγιζες ή σε πράξεις που δεν οδηγούν εκεί που πραγματικά επιδιώκεις να φτάσεις. Αν όμως από την άλλη πλευρά έρθουν έσοδα και ευνοϊκές επαγγελματικές συμφωνίες, τότε εκμεταλλεύσου τη χρονική στιγμή αλλά να έχεις κατά νου πως τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται σήμερα σε λίγο καιρό. Η εύνοια της τύχης μπορεί να είναι με το μέρος σου, με στόχο να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από δύσκολα μονοπάτια, αλλά όχι για να προσπαθήσεις να ξεζουμίσεις ευνοϊκές συγκυρίες που αντιμετωπίζεις. 

Τοξότης

Η Πανσέληνος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σου μπορεί να αποτελέσει μία έντονα αποκαλυπτική στιγμή για εσένα και τους γύρω σου. Ένα ταρακούνημα μπορεί να φέρει εξελίξεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και να εκκινήσει διαδικασίες αλλαγής που μπορεί να λειτουργήσουν σαν ντόμινο. Η αντίδραση σου μπορεί να είναι σπασμωδική και χωρίς ειρμό, κάτι που σημαίνει πως ίσως να κοπούν δεσμοί που κρατούνταν εδώ και πολύ καιρό ή να βρεθείς εκτός ενός επαγγελματικού περιβάλλοντος χωρίς να φάνταζε πιθανό κάτι τέτοιο. Στον ερωτικό τομέα, κάθε νέα γνωριμία αυτή την περίοδο δε θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως μία επένδυση για το μέλλον, αλλά ως μία ευκαιρία να αισθανθείς ζωντανός/η και δημιουργικός/η. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να κινηθείς και να δράσεις, αλλά να θυμάσαι πως τα όρια ανάμεσα στην προστατευμένη δράση και το παιχνίδι με τον κίνδυνο είναι πλέον δυσδιάκριτα.  

Αιγόκερως

Η δύσκολη, ως και επικίνδυνη, Πανσέληνος στον Τοξότη αποτελεί ένα ηχηρό καμπανάκι που έχει κατά κύριο λόγο να κάνει με τις πνευματικές και σωματικές σου αντοχές, με τρόπο που μπορεί να φτάνει μέχρι και τις παρυφές της υγείας σου. Θα χρειαστεί να κατεβάσεις ταχύτητα και να ακούσεις το σώμα σου που ζητά ανάσες και μία διαφορετική αντιμετώπιση της καθημερινότητας. Είναι πάλι πιθανό να πρέπει να προσέξεις τι συμβαίνει στο εργασιακό σου περιβάλλον, αφού υπάρχουν κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο και ίσως να σε βλάψουν. Είναι όμως πάλι πιθανό να βρίσκεσαι εσύ ο/η ίδιος/α σε παρασκηνιακές κινήσεις και να έρθουν στην επιφάνεια σχέδια και πράξεις που μπορούν να σε εκθέσουν. Πρόσεξε τις σκιές που αφήνεις η αφήνουν άλλοι γιατί μπορεί να αποτελέσουν σημαντικά στοιχεία στο πατρόν της ζωής σου και στο μονοπάτι της επαγγελματικής σου ανέλιξης. 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον Τοξότη μπορεί να λειτουργήσει σαν την έκρηξη στις σχέσεις σου με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος, που είναι σε θέση να προκαλέσει ακόμα και σεισμικές δονήσεις. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες λεκτικές κόντρες που βασίζονται κατά κύριο λόγο στη διαφορετική ματιά σου απέναντι στη ζωή σε σχέση με τον τρόπο που λειτουργούν πλέον οι φίλοι σου. Ίσως απλά να εμπλακείς σε έντονες συζητήσεις οι οποίες είναι σε θέση να φέρουν μία δυσαρέσκεια αφού κατανοείς πως αρχίζει να υπάρχει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και πρόσωπα που παλιότερα θεωρούσες συνοδοιπόρους. Τέλος, μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, ακόμα και μέσα από αποφάσεις για συγκατοίκηση και δημιουργία οικογένειας, χωρίς όμως αυτές να αποτελούν οριστικά πλάνα πάνω στα οποία θα σχεδιάσεις το μέλλον.  

Ιχθείς

Η έντονη και άκρως επιθετική Πανσέληνος στον Τοξότη και Ηλιακό σου ζενίθ φαίνεται να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με άτομα εξουσίας και αποφάσεις αιχμής με στόχο να κινηθεί μία κατάσταση που μπορεί να παραμένει στάσιμη ή να προχωρά αντίθετα με την επιλογή σου ή τις επιλογές των άλλων. Αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της Πανσελήνου είναι η βιασύνη, η ταχύτητα και ο θυμός σου απέναντι σε περιστάσεις κατά τις οποίες καλείσαι να βρεις το μέτρο των ισορροπιών. Μη βιαστείς να αποδεχτείς μία ερωτική ή επαγγελματική πρόταση, αφού χρειάζεται χρόνος και υπομονή για να φανεί αν πρόκειται για ευκαιρία για ευτυχία ή παγίδα. Μην τα βάλεις με τον εύκολο στόχο, ειδικά αν ανήκει στο άμεσο οικογενειακό σου περιβάλλον, αφού αυτό θα σου φέρει έντονες τύψεις και ενοχές. Και τέλος είναι πλέον η ώρα να καταλάβεις πως κάποια κατάσταση έφτασε στο τέλος της, οπότε ο αποχαιρετισμός είναι προ των πυλών, όσο και αν αυτό σε βασανίζει αφού τα μυαλό και η καρδιά λένε αντίθετα μεταξύ τους πράγματα. 

3 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
22 Μαι 2016 | 12:44
...πάντως ο ίδιοτυπα τοποθετημένος γενέθλιος Πλούτωνας μου στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα που τα μυρίζεται Όλα σίγουρα φταίει...as certain as death. https://www.youtube.com/watch?v=VpdHMaccjw4
Εικόνα ζωδίου
pennelita
20 Μαι 2016 | 16:56
εμενα μου φερνει θλιψη αυτη η πανσεληνος..κυριως οταν δεν μπορω να την δω..αυτος ο εκτος οικος με ριχνει..λιγο σωματικα λιγο ψυχικα ενα βαρος υπαρχει..αν και περα απο εναν ερμη στους διδυμους δεν εχω καποιον αλλον να αφορα αυτη την πανσεληνο και ομως με εχει χαλασει απιστευτα..θελω να κοιμηθω και να ξυπνησω σε μια ωραιοτερη εποχη πισω μπροστα δεν με νοιαζει,οχι αυτην ομως..ααα και να ψαξω να βρω το χαμενο καβουρακι που δεν εμφανιζεται μηπωσ φταιει ο αναδρομος??καλο απογευμα https://www.youtube.com/watch?v=WId0WS48JgM
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
20 Μαι 2016 | 10:48
Ήλιος στην 1η των Διδύμων αντιπαραλληλος με Κρονο και Πλουτωνα, Σελήνη στην 1η του Τοξότη σε σύνοδο με Αρη. Αυτό το Άλογο είναι κατάμαυρο, άγριο, αφηνιασμενο και πεινασμένο. Αν όμως δαμαστει θα χαρίσει απίστευτες νίκες. Μόνο όμως ο Μέγας Αλεξανδρος παρατήρησε πως ο Βουκεφαλας φοβόταν την σκιά του. https://youtu.be/CqqUl06uXSM
Θεσεις πλανητων