Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



03
Ιουν
Νεα Σεληνη στις 5/6/2016
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 5 Ιουνίου στη 15η μοίρα των Διδύμων σε σύνοδο με την Αφροδίτη, αντίθεση με τον Κρόνο από τον Τοξότη και τετράγωνα με Δία και Βόρειο Δεσμό από την Παρθένο αλλά και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, δημιουργεί ένα έντονο σχηματισμό σταυρού στον άξονα των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι/Τοξότες, Παρθένοι/Ιχθείς) και φέρνει την ανάγκη για αλλαγή του τρόπου σκέψης με έντονο τρόπο στο προσκήνιο.

Η στιγμή που θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις και εξηγήσεις φαίνεται να συμπίπτει με την αυλαία που πέφτει σε τελεσίγραφα. Η ανάγκη να ακουστούν νέες και διαφορετικές φωνές μπερδεύεται με τα ευχολόγια για αλλαγή κάποιων και τις νουθεσίες για παραμονή στο υπάρχον στάτους κάποιων άλλων. Η ευκαιρία για μία ανανέωση σχέσεων και συνεργασιών φαίνεται να συγκρούεται με την ταυτόχρονη απαίτηση για εκκαθάριση δεδομένων σε υπάρχοντα εδάφη και αλλαγή στον τρόπο σκέψης όχι μόνο σε ατομικό, αλλά σε κοινωνικό επίπεδο.

Σε πιο πρακτικό επίπεδο, η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη αφορμή για μία εκδρομή που αλλάζει παραστάσεις και θέτει νέες προτεραιότητες στο προσκήνιο, μία πράξη που μπορεί να μοιάζει με κίνηση μικρού παιδιού μπροστά σε προβλήματα ενηλίκων, αλλά είναι ταυτόχρονα και η πιο συνειδητή απάντηση σε αδιέξοδα.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα μπορούσε να αποτελέσει μία χρονικά πολύ καλή στιγμή για να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι, για να τολμήσεις μία κοντινή ή πιο μακρινή απόδραση που φαίνεται να έχεις μεγάλη ανάγκη. Η επικοινωνία με ανθρώπους πέρα από το στενό πλαίσιο της καθημερινότητας και η ενασχόληση με διαφορετικά ζητήματα πέρα από τα οικονομικά σου είναι δύο στοιχεία που μπορούν να τονώσουν το ηθικό σου. Από την άλλη όμως πλευρά, αυτό το διάλειμμα δεν μπορεί να αποτελέσει την έξοδο από το αδιέξοδο σχέσεων και συνεργασιών που σε φυλακίζουν. Γι αυτό καλό θα ήταν να έχεις κατά νου πως πρέπει να αρχίσεις να μιλάς μία νέα γλώσσα αν θέλεις να επιλύσεις θέματα επικοινωνίας και συνεννόησης και όχι να κόψεις γέφυρες. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φαίνεται να αποτελεί μία νέα συνειδητοποίηση σχετικά με τον τομέα των οικονομικών σου. Ίσως να λαμβάνεις αποφάσεις που σε ζορίζουν, αλλά δεν μπορείς να λειτουργήσεις σε διαφορετικό πλαίσιο αφού πρέπει να υπακούσεις κανόνες και νόμους που θέτουν κοινωνίες που είναι πάνω από την προσωπική βούληση. Ίσως πάλι να ανοίγεις το στόμα σου και να εκφράζεις παράπονα στο έτερο ήμισυ που θα μπορούσαν να φέρουν ρήξεις που δεν περίμενες, αλλά είναι καιρός να διαφοροποιηθείς από μία σχέση που έχει πάψει να σε εκφράζει. Ίσως πάλι να σκέφτεσαι ένα παρελθόν που έχει επανέλθει μπροστά σου και να αναζητάς λόγους για να δοκιμάσεις για ακόμα μία φορά. Όλα τα παραπάνω όμως είναι ενστικτώδεις αντιδράσεις απέναντι σε μία απόφαση που πρέπει να λάβεις αλλά αδυνατείς για την ώρα να χωνέψεις. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να θέσεις ξεκάθαρους στόχους για τον Ιούνιο ώστε να φτάσεις στο σημείο να ορίζεις τη ζωή σου. Η αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη δηλώνει πως πρέπει να εμπιστευτείς ανθρώπους κύρους και εμπειρίας, αρκεί να είσαι σε θέση να στηρίξεις τις σχέσεις και συνεργασίες που θα γεννηθούν. Μπορεί όμως να σημαίνει και πως θα έρθεις σε ρήξη με πρόσωπα που γνωρίζεστε πολύ καιρό, αφού είναι η κατάλληλη στιγμή να τραβήξετε τους διαφορετικούς σας δρόμους χωρίς να εμπλέκεστε η μία πλευρά στα πόδια της άλλης, αρκεί βέβαια να μπορείς να αναγνωρίσεις μαθήματα που έλαβες και σε βοηθούν να περπατήσεις παρακάτω. Αν πάλι αντιληφθείς πως βρίσκεσαι μπροστά σε ένα μεγάλο εμπόδιο, τότε θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη τη γοητευτική σου αφέλεια για να ξεπεράσεις ανθρώπους και αδυναμίες που δεν μπορείς να θεωρείς πως με ένα μαγικό τρόπο θα εξαφανιστούν. 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για μία σιωπηρή και κρυφή συνθηκολόγηση με άτομα στον εργασιακό χώρο ή με πρόσωπα που είναι σε θέση να παίζουν με την ηρεμία σου, ώστε να σταματήσουν οι εχθροπραξίες. Θα χρειαστεί να προσεγγίσεις τα κατάλληλα πρόσωπα, αυτούς που είναι σε θέση να κατανοήσουν τις διαθέσεις και επιθυμίες σου, αυτούς που μπορεί να φοβάσαι αλλά στην πραγματικότητα μπορείς να φέρεις και πολύ κοντά σου, αφού με αυτό τον τρόπο θα ομαλοποιήσεις επικίνδυνες καταστάσεις στον επαγγελματικό χώρο. Ίσως πάλι να επιδιώξεις να κινηθείς παρασκηνιακά στον τομέα της καριέρας και να κάνεις συζητήσεις που είναι σε θέση να ανοίξουν κάτι νέο για εσένα, χωρίς όμως να πρέπει να εμπιστευτείς τα νέα δεδομένα σε κανένα πρόσωπο γύρω σου. Στον τομέα της υγείας, προσπάθησε να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και προγραμματίζεις την ημέρα σου και θα δεις θαύματα στη σωματική και πνευματική σου υγεία.  

Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους αποτελεί μία καλή ευκαιρία να βγεις από το καβούκι σου και να έρθεις σε επαφή με φίλους ή με άτομα που κινούνται σε ένα κοινωνικό σύνολο που αναζητάς ως λύση απόδρασης από ένα επαναλαμβανόμενο σκηνικό αμφισβήτησης και αδιεξόδου. Η επαναπροσέγγιση με φίλους και γνωστούς από τα παλιά μπορεί να μη σε καλύπτει όμως για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, οπότε μία τέτοια προσπάθεια μπορεί να σε φέρει μπροστά σε συζητήσεις και επαναπροσεγγίσεις που θεωρείς πως δεν οδηγούν κάπου μακριά. Η απόσταση που θα λάβεις από τα γνώριμα πρόσωπα σου λοιπόν αποτελεί και μία ευκαιρία να δημιουργήσεις χώρο για νέες γνωριμίες, τις οποίες έχεις μεγάλη ανάγκη στη ζωή σου. Φρόντισε λοιπόν να κοιτάξεις πέρα από το γνώριμο οπτικό σου πεδίο, γιατί μόνον έτσι θα ανακαλύψεις τους λόγους για ελπίζεις σε ένα καλύτερο μέλλον.  

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία για μία νέα αρχή σε μία επαγγελματική ή προσωπική σχέση που πρέπει να πατήσει σε πολύ πιο ασφαλές έδαφος. Θα πρέπει να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις, να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις σε παραλείψεις, να τονιστούν αυτά που ενοχλούν και από εκεί και πέρα να τεθούν νέοι στόχοι. Μέσα στην παραπάνω πρόταση όμως μπορεί να εμπεριέχεται ακόμα και μία μετακόμιση ή επαγγελματική μετακίνηση, ζητήματα που ίσως να μην είναι γνωστά στο ευρύ συγγενικό πλαίσιο και να ακουστούν σαν απρόσμενα νέα. Αν όμως αυτή η Νέα Σελήνη φέρει μία ξαφνική αλλαγή του πλάνου, τότε να θυμάσαι πως πρέπει να δώσεις χρόνο στα γεγονότα, αφού είναι πιθανό να βιάζεσαι και να έχεις υπερεκτιμήσει κάποια θέματα, χωρίς τα πράγματα να έχουν ακόμα λάβει την τελική τους μορφή.  

Ζυγός

Η ευνοϊκή Νέα Σελήνη στους Διδύμους αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για μία εκδρομή που φαίνεται να σε απομακρύνει από τα στενά πλαίσια της καθημερινότητας και του συγγενικού σου κύκλου. Πιθανότατα να έχεις μεγάλη ανάγκη να πάρεις καθαρές ανάσες μακριά από οικονομικά προβλήματα, να σταματήσεις να ασχολείσαι με τις δοκιμασίες σε θέματα υγείας κοντινών σου προσώπων, να αναζητάς γνωριμίες που είναι σε θέση να προσθέσουν μία νέα οπτική σχετικά με το παρακάτω της ζωής. Επιπλέον όμως, έχεις μεγάλη ανάγκη να ανοίξεις το μυαλό σου σχετικά με τις επιλογές σου στον επαγγελματικό τομέα, να κοιτάξεις και πέρα από το προφανές, να σταματήσεις να γυρίζεις γύρω από καθημερινά εργασιακά θέματα και να εξετάσεις κατά πόσο σε ενδιαφέρει μία μακρινή μετακίνηση. Αυτό το ταξίδι λοιπόν, ακόμα και αν δεν είναι σωματικό, φρόντισε να είναι τουλάχιστον πνευματικό ώστε να δεις τη ζωή μέσα από διαφορετική οπτική. 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φαίνεται να περνά στη σχέση σου σε μία νέα διάσταση. Η επαφή σου με τις ερωτήσεις της άλλης πλευράς μπορεί να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τα αληθινά σου αισθήματα και αυτό το γεγονός να ανοίξει μία νέα περίοδο στην προσωπική σου ζωή. Η επάνοδος ενός προσώπου από το παρελθόν θα φέρει στο προσκήνιο συγκρίσεις που είναι αρκετά άδικες αυτή την εποχή, με αποτέλεσμα να μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για βιαστικές και λανθασμένες αποφάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, απέφυγε να εμπιστευτείς νέες γνωριμίες αυτή την περίοδο, αφού χρειάζεται χρόνος για να αποκρυσταλλώσεις τη γνώμη σου σχετικά με το χαρακτήρα της άλλης πλευράς, αλλά κάνε σχέδια με άτομα που γνωρίζεις σχετικά με μία επένδυση που θα μπορούσε να σε βγάλει από οικονομικά προβλήματα του παρόντος.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου φαίνεται να αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για μία γενναία εκκαθάριση λογαριασμών στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μετά από μία περίοδο δοκιμασίας σχετικά με τις αντοχές σου, είναι η ώρα που θα μπορούσες να ζητήσεις το αντάλλαγμα του κόπου σου ή που θα εκφράσεις τα παράπονα σου στην άλλη πλευρά σχετικά με την αδυναμία να συνεννοηθείτε, να συνυπάρξετε, να μοιραστείτε τη ζωή σας. Μπορεί να νιώθεις προδομένος/η ή εξαπατημένος/η, αλλά αυτό που χρειάζεται πλέον να θυμάσαι είναι κατά πόσο βλέπεις μέλλον και όχι να συνεχίσεις να μάχεσαι για το παρελθόν. Η πικρία, τα λάθη, οι παραλείψεις δεν αλλάζουν, αλλά δεν μπορούν να αποτελέσουν και τη βάση της κουβέντας. Η απόφαση έχει να κάνει με το κατά πόσο χωράς και ταιριάζεις σε ένα μοτίβο διαπροσωπικής σχέσης που σε στενεύει και όχι κατά πόσο νιώθεις ανασφάλεια να ζητήσεις το επόμενο βήμα αυτής της σχέσης με αποτέλεσμα να επιλέγεις την απόδραση. 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φαίνεται να αποτελεί ένα καμπανάκι σχετικά με την εργασιακή σου καθημερινότητα αφού είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο άνισες σχέσεις τις οποίες δεν μπορείς να υποστηρίξεις. Η επιμονή κάποιων να επιλέγουν να ορίσουν τη ζωή σου μέσα από τη δική τους οπτική ματιά, θα σε αναγκάσει να κοντραριστείς σχετικά με το ρόλο σου και τις πρωτοβουλίες που είσαι διατεθειμένος/η να αναλάβεις. Από την άλλη πλευρά, αν βρίσκεσαι μπροστά σε μία επαγγελματική αναβάθμιση τότε ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως κάποια πρόσωπα του συγκεκριμένου περιβάλλοντος δεν αποδέχονται αυτές τις εξελίξεις και φέρνουν στην επιφάνεια απόψεις που τόσο καιρό κρύβονταν. Όλα τα παραπάνω γεγονότα όμως μπορεί να έχουν επίδραση και στην υγεία σου, οπότε φρόντισε να αναγνωρίσεις σημάδια κούρασης ή απόγνωσης πριν γίνουν αφορμές για σωματική ή νευρική κατάρρευση. 

Υδροχόος

Η ευνοϊκή Νέα Σελήνη στους Διδύμους φαίνεται να φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, ακόμα και μέσα από νέα σχετικά με μία γέννηση που θα αλλάξει το στάτους της σχέσης σου. Οι σκέψεις ή απόψεις σου μπορεί να βρεθούν σε άμεση σύγκρουση με πρόσωπα εξουσίας ή που κουβαλούν μία διαφορετική ματιά απέναντι στην κοινωνία, αυτό όμως είναι κάτι που γνωρίζεις πως πάντα συνέβαινε οπότε δεν μπορείς να αλλάξεις. Από την άλλη πλευρά, αν συνεχίζεις να ζεις σε ένα περιβάλλον που σε εγκλωβίζει, τότε θα προσπαθήσεις να τολμήσεις μία σύντομη απόδραση, η οποία όμως μπορεί να σε φέρει μπροστά στην προοπτική του να ζήσεις κάτι που μοιάζει αδιανόητο. Αυτή η Νέα Σελήνη λοιπόν μπορεί να σε προκαλέσει να θέσεις εκ νέου τα όρια ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό και να αντιληφθείς πως η γραμμή ανάμεσα τους δεν είναι τόσο εύκολα διακριτή.  

Ιχθείς

Η έντονη Νέα Σελήνη στους Διδύμους και πιο χαμηλό σημείο του χάρτη σου φαίνεται να τολμά να κάνει ερωτήσεις που είναι δύσκολο να απαντηθούν αφού είναι σε θέση να παίξουν με τις θεωρίες και τις απόψεις σου. Θα αναρωτηθείς μήπως έχεις εγκλωβιστεί σε μοτίβο διαβίωσης που δε σου ταιριάζει και κατά πόσο κάνεις προσπάθειες να αποδράσεις από αυτό. Θα συζητήσεις με το έτερο ήμισυ σχετικά με πλάνα μετακόμισης ή απόκτησης ενός παιδιού και αυτή η κουβέντα θα καταλάβεις πως δεν είναι μία απλή διαδικασία. Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις που ίσως να σε βάζουν στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως είναι η ώρα που θα κάνεις το μεγάλο άλμα για μία οριστική μετακίνηση ακόμα και σε μία άλλη χώρα. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη σε κάνει να αναρωτιέσαι σχετικά με όσα έγιναν τον τελευταίο καιρό και κατά πόσο μπορείς να αλλάξεις κάποια από αυτά, ακόμα και μέσα από συνειδητοποιήσεις που σοκάρουν ή τρομάζουν.

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
04 Ιουν 2016 | 09:48
Όλες αλλά και όλοι κρύβουμε ένα τέτοιο SuperGirl κάπου μέσα μας ...;) https://www.youtube.com/watch?v=n2ida4TQuAc
Θεσεις πλανητων