Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



31
Ιουλ
Νεα Σεληνη στις 2/8/2016
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 2 Αυγούστου στην 11η μοίρα του Λέοντα, σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη και quincunx με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, αποτελεί ένα γερό crashtest ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία.

Από τη μία πλευρά, υπάρχουν οι ελπίδες και οι ευχές που μπορούν να εκπληρωθούν μέσα από ένα θαύμα που στηρίζεται σε μαγικά κόλπα ή σε λειτουργίες που δηλώνουν διαφορετική αντιμετώπιση της πραγματικότητας. Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχει μία ισχυρή και άκρως ρεαλιστική πραγματικότητα που σε καλεί να την κάνεις φίλη σου, να επενδύσεις πάνω της και να επιτρέψεις στην καρδιά σου να ξεδιπλώσει τις ανάσες της πάνω σε αυτό το μονοπάτι.

Κανείς δεν μπορεί να κρίνει αν θα επιλέξεις το δρόμο του κρυμμένου λυχναριού με το τζίνι ή το μονοπάτι με τις πέτρες που μπορεί και να οδηγεί στο ξέφωτο. Αυτό όμως που πρέπει να γνωρίζεις είναι να στοχεύεις στο αποτέλεσμα ή σε ενδιαφέρει η διαδρομή. Και αυτό γιατί αν δώσεις απάντηση, τότε η απόφαση σου μπορεί να γίνει πολύ ευκολότερη από όσο νομίζεις.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα φαίνεται να κινείται ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα, ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία, ανάμεσα στο γήινο και το υπερβατικό. Γνωρίζεις πως για να ανακαλύψεις την ευτυχία θα πρέπει να αφεθείς σε μία πρόκληση που υπάρχει μπροστά σου και την ίδια στιγμή να θέσεις όρια σε μία πραγματικότητα που σε δεσμεύει και εμποδίζει. Είσαι πλέον έτοιμος/η να θέσεις κανόνες στην καθημερινότητα σου ώστε να περάσεις περισσότερο χρόνο με το έτερο ήμισυ, αλλά την ίδια στιγμή τρέμεις στην ιδέα μήπως αναζητάς απλά ενθουσιασμό και όχι έρωτα. Στον επαγγελματικό τομέα μοιάζεις έτοιμος/η να αποδεχτείς μία πρόταση που σε στέλνει κάπου μακριά, αλλά την ίδια στιγμή φοβάσαι πως θα αφήσεις πίσω σου ανθρώπους που σε χρειάζονται. Αναζητάς την ισορροπία, αλλά σε αυτή τη Νέα Σελήνη είναι δύσκολο να βρεθεί, εκτός και αν μιλήσεις την αληθινή γλώσσα της καρδιάς σου. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα αποτελεί μία καλή ευκαιρία να ασχοληθείς με το σπίτι σου και να αποφασίσεις να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις για να νιώσεις καλύτερα μέσα σε αυτό. Μπορεί να ασχοληθείς με αγορές που έχεις παραμελήσει ή να αρχίσεις να αναρωτιέσαι μήπως είναι καιρός να ψάξεις ένα νέο χώρο. Μπορεί πάλι να θελήσεις να συζητήσεις σοβαρά ζητήματα με τα υπόλοιπα μέλη του σπιτιού σου, ώστε να εξετάσεις τη δική τους οπτική απέναντι στις δικές σου προθέσεις και επιθυμίες. Μπορεί πάλι να κάνεις ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και να βρεις το χρόνο να σκεφτείς τον τομέα της καριέρας σε πιο μακροπρόθεσμο πλάνο ή να περάσεις χρόνο με το έτερο ήμισυ και την οικογένεια και αυτό να αποτελέσει την αφορμή να αναρωτηθείς αν έχεις την απαιτούμενη ισορροπία στη ζωή σου.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα μπορεί να αποτελεί την αφορμή για την έναρξη διακοπών ή για μία εκδρομή που σε βοηθά να απομακρυνθείς από μία επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα. Το σημαντικότερο όμως στοιχείο της συγκεκριμένης χρονικής συγκυρίας είναι να καταφέρεις να συνομιλήσεις με το έτερο ήμισυ ή με ένα κοντινό σου πρόσωπο με στόχο να διευθετήσετε θέματα της σχέσης σας. Είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή ώστε να ειπωθούν αλήθειες, να βγουν στην επιφάνεια θέματα που θα πρέπει να εξηγηθούν και να δοθούν υποσχέσεις που στηρίζονται στην αλήθεια και την πραγματικότητα. Στον επαγγελματικό τομέα, οι συζητήσεις που θα ξεκινήσουν μπορούν να οδηγήσουν σε μία απόφαση αλλαγής δουλειάς, αλλά γι αυτό να αναμένεις νέα και δεσμεύσεις προς το τέλος του μήνα. 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις κάποιες ανοικτές εκκρεμότητες που έχεις την ευκαιρία να κλείσεις. Αν υπάρχουν οφειλές από την πλευρά σου, τότε καλά θα κάνεις να τις εξαφανίσεις για να νιώσεις πιο άνετα. Αν πάλι υπάρχουν ανοικτά θέματα στον επαγγελματικό τομέα, τότε θα μπορούσες να κάνεις μία σοβαρή συζήτηση που είναι σε θέση να οδηγήσει σε μία πρόταση που φαίνεται να έχεις ανάγκη ή να επιδιώκεις τον τελευταίο καιρό. Να θυμάσαι όμως πως επειδή έχεις αρκετά ανοικτά μέτωπα, καλό θα ήταν να προσεγγίσεις με ρεαλιστική διάθεση ότι κουβαλά μία γήινη προσέγγιση, να διεκδικήσεις κάποια πράγματα που σου ανήκουν και να αφήσεις τις σκέψεις με μακροπρόθεσμη ματιά να παραμείνουν μέσα σου, χωρίς να τις εμφανίζεις σε πρόσωπα του περιβάλλοντος σου.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία να εκφραστείς ανοικτά χωρίς να φοβάσαι μήπως εκτίθεσαι ή εμφανίζεσαι αλαζονικός/η και υπερόπτης. Έχεις την ευκαιρία να βάλεις την προσωπική σου ζωή σε καλύτερη βάση, αρκεί να είσαι σε θέση να μιλήσεις ειλικρινά. Θα πρέπει να εμπιστευτείς την πραγματικότητα και να σταματήσεις να κυνηγάς εφήμερες αγάπες ή φαντασιόπληκτες καταστάσεις, κάτι που είναι όμως αρκετά εύκολο αφού εξιδανικεύεις κάποιες περιστάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις κάτι που ταιριάζει με το χαρακτήρα και τα ταλέντα σου και να σταματήσεις να συμμετέχεις σε προσπάθειες που δε σε εκφράζουν και σε κάνουν να νιώθεις φυλακισμένος/η. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη μπορείς να ανακαλύψεις ευτυχία, αρκεί όμως να κοιτάξεις προς την κατεύθυνση ανθρώπων που μιλάτε την ίδια γλώσσα και αισθάνεστε με τον ίδιο τρόπο.  

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα μπορεί να συμβολίζει το φόβο σου να αφεθείς σε αποφάσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν το στάτους της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής. Ίσως να αισθάνεσαι πως πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα την οποία όμως δεν μπορείς να εκφράσεις με βεβαιότητα, κάτι που θα φανεί στους γύρω σου, αφού πιθανότατα να διστάζεις την τελευταία στιγμή της λέξης ή της πράξης. Από την άλλη όμως πλευρά, έχεις την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις πως επιθυμείς να απομακρυνθείς από ένα περιβάλλον που σε εγκλωβίζει και πως κλείνεις πίσω σου την πόρτα με αποφασιστικό τρόπο. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί να αντιληφθείς πως κάποιοι άνθρωποι γύρω σου κουράστηκαν να σε περιμένουν και ζητούν απαντήσεις και εξηγήσεις από την πλευρά σου.  

Ζυγός

Η φιλική Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου Λέοντα θα σου δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με άτομα του φιλικού κύκλου με στόχο να βρεις στήριξη σε απαντήσεις που πρέπει να δώσεις στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα και αδυνατείς να λάβεις. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που φαίνεται να σου παρουσιάζει μία νέα εικόνα για την καριέρα σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις παθογένειες που δεν μπορείς να επιλύσεις τον τελευταίο καιρό. Από την άλλη πλευρά, αναζητάς τον τρόπο να μεγαλώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο γενικότερα, κάτι που όμως σημαίνει πως θα πρέπει να είσαι ανοικτός/η στη συνάντηση με πρόσωπα που σκέφτονται διαφορετικά από εσένα. Τόλμησε να βρεθείς τις επόμενες ημέρες με τέτοιου είδους πρόσωπα και προς το τέλος του μήνα μπορεί να έχεις διαφορετικές σκέψεις σχετικά με θέματα που σε απασχολούν.  

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο πιο ψηλό σημείο του χάρτη σου δηλώνει πως είναι καιρός να αποκομίσεις τα κέρδη από τις προσπάθειες της τελευταίας περιόδου, να τολμήσεις να διεκδικήσεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει. Μία νέα επαγγελματική πρόταση ή μία απόδραση από το περιβάλλον εργασίας σου είναι στοιχεία που θα μπορούσαν να ταρακουνήσουν τη ζωή σου, αλλά φαίνεται πως είναι καιρός να συμβεί κάτι τέτοιο. Στον προσωπικό τομέα, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις αιτιάσεις κοντινών σου προσώπων που ζητούν περισσότερα από όσα τους δίνεις ή μπορούν να έχουν, κάτι που ίσως βέβαια να σημαίνει πως πρέπει να βάλεις νερό στο κρασί σου. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη μπορεί να έρθουν πολλά νέα πράγματα στο προσκήνιο, γι αυτό να προσέχεις αν προσπαθείς να λειτουργήσεις παρασκηνιακά.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα θα αποτελέσει μία πολύ καλή ευκαιρία για να αποδράσεις από ένα περιβάλλον διαβίωσης που σε εγκλώβισε τον τελευταίο καιρό. Ένα ταξίδι μοιάζει με την ιδανική επιλογή αυτή την εποχή, αφού θα καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου έννοιες που δεν μπορείς να επιλύσεις, οπότε η απόσταση μπορεί να είναι η καλύτερη απάντηση για σήμερα. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε μία περίοδο που δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου στον επαγγελματικό τομέα μέσα από μία προσπάθεια να διαφημίσεις τον εαυτό σου μέσα από τη νέα σου ταυτότητα και αυτό μπορεί να βρει ανταπόκριση κάπου μακριά από το χώρο που κινείσαι τον τελευταίο καιρό. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη μπορείς να ενθουσιαστείς έντονα, αλλά ταυτόχρονα έχεις την ευκαιρία να μετατρέψεις τον ενθουσιασμό σε κάτι πιο ουσιαστικό, οπότε μη μείνεις στις εντυπώσεις, αλλά κυνήγησε την ουσία.  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να κατανοήσεις τη δύναμη που μπορούν να έχουν κάποια πρόσωπα στη λήψη αποφάσεων που είναι σε θέση να σε επηρεάσουν. Βλέποντας γύρω σου, θα ανακαλύψεις λόγους για τους οποίους θα πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός πως δεν είναι πάντα εφικτό να έχεις το πάνω χέρι στις αποφάσεις που θα λάβεις, αφού μία επιχείρηση, ένα κράτος ή μία τυχαία συγκυρία μπορούν να φανούν ανυπέρβλητα εμπόδια στην προσωπική σου απόφαση. Προσπάθησε λοιπόν να φορέσεις τα παπούτσια της άλλης πλευράς και να αντιληφθείς τις προθέσεις της, πριν την οδηγήσεις σε μία τέτοια περίσταση, κατά την οποία δε θα μπορείς να έχεις λόγο απέναντι στη λήψη αποφάσεων. Η άλλη πλευρά σου φωνάζει πως θέλει να την ακούσεις, οπότε μην κάνεις πως περνά απαρατήρητη από δίπλα σου ή πως δεν μπορεί να έχει λόγο στη λήψη των αποφάσεων σου.  

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου αποτελεί μία καλή ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή στη σχέση σου, να εκφράσεις κάποιες αλήθειες που δε χρειάζεται να φοβάσαι μήπως έχουν άσχημο αντίκτυπο. Προσπάθησε να ακούσεις την άλλη πλευρά, φρόντισε να είσαι εστιασμένος/η σε όσα λέει και όχι όσα θεωρείς πως θα έπρεπε να λέει, ώστε να αποφύγεις να ζήσεις μέσα σε μία πλάνη. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να παρουσιαστεί μία ευκαιρία να αλλάξεις χώρο εργασίας ή να διεκδικήσεις περισσότερα χρήματα, αλλά προσπάθησε να καταλάβεις μήπως εμπεριέχεται ρίσκο μέσα σε αυτή την προοπτική. Σημασία έχει να επιλέξεις το άτομο που είναι ειλικρινές και όχι να στρέψεις το ενδιαφέρον σου προς μία εργασία που μπορεί να υπόσχεται πολλά, αλλά είναι πολύ εύκολο να μείνει στις υποσχέσεις.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα αποτελεί μία καλή ευκαιρία να ασχοληθείς ουσιαστικά και με πολύ θετικό τρόπο με την υγεία σου. Φρόντισε τον εαυτό σου, κατανόησε τις σωματικές και ψυχικές σου δυνάμεις και προσπάθησε να ιεραρχήσεις πλέον διαφορετικά τις προτεραιότητες σου, αφού δεν υπάρχει λόγος να υπερβάλεις. Επίσης, έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις το κλίμα στον εργασιακό τομέα, να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα της δουλειάς σου και να λύσεις τυχόν αντιδικίες ή να κερδίσεις την εύνοια αφεντικών και προϊσταμένων. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη θα μπορούσες επίσης να αναζητήσεις ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον, ακόμα και αν πιστεύεις πως μέσα σε αυτή τη χρονική συγκυρία, αυτό μοιάζει πρακτικά αδύνατο. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
01 Αυγ 2016 | 01:00
είναι όμως αναγκαία μια ουσιαστική και εξαιρετικά λεπτοφυής αποσαφήνιση, ο Ποσειδώνας ΕΙΝΑΙ ένας υπαρκτός πλανήτης. Όταν η πραγματικότητα μάχεται της φαντασίας νικάει πάντα η φαντασία, όσο ελκυστική κι αν είναι η πραγματικότητα, αφήνοντας πίσω της την επιρροή της κόλασης (θα ήθελα να είμαι κάτι άλλο από αυτό που είμαι), προβάλλοντας απογοήτευση, θλίψη, θυμό, φθόνο,μίσος κτλ . Η πραγματικότητα όμως δεν σταματά στο ορατό (Κρόνος) αλλά συνεχίζει στο νοητό (Ποσειδώνας). Όλες οι εξέχουσες προσωπικότητες μεγαλούργησαν ακριβώς γι αυτό το λόγο, γιατί αντιλήφθηκαν πως η υπαρκτή συνέχεια του ορατού είναι το νοητό, δημιούργησαν στο νοητό κόσμο και πραγμάτωσαν στον ορατό. Η επίδραση της αυτοπραγμάτωσης διαδρομής και προορισμού είναι ο Παράδεισος (Είμαι). https://www.youtube.com/watch?v=bcdwyKwzESo
Θεσεις πλανητων