Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



15
Αυγ
Πανσεληνος 18/8/2016
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 18ης Αυγούστου, στην 26η μοίρα του Υδροχόου, φαίνεται κάπως ήρεμη και ήσυχη, αλλά κουβαλά μαζί της μία δυναμική που είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Μία απρόσμενη και ξαφνική αλλαγή σε συμπεριφορά μπορεί να αλλάξει το κλίμα σε ένα περιβάλλον που θεωρούσε πως βαδίζει με σωστό βηματισμό, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιες σεισμικές δονήσεις που δεν είναι αντιληπτές από όλους. Μπορεί να καταλάβεις πως τελείωσε η περίοδος χάριτος ή μέλιτος και καλείσαι να αρχίσεις και πάλι να χορεύεις σε έντονους ρυθμούς με στόχο να αποφύγεις τις επιθέσεις άλλων ή να αποδράσεις από ένα σύστημα που σε εγκλωβίζει. Μπορεί πάλι να προκύπτει μία τυχαία συνάντηση που θα σε κάνει να στρέψεις το βλέμμα σου από μία γνώριμη καθημερινότητα.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να αποτελέσει την έναρξη μίας περιόδου που θα ανεβάζει ταχύτητες και στροφές με αποκορύφωμα την εποχή των επόμενων Χριστουγέννων όπου και μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα που αλλάζουν τις ισορροπίες. Η έναρξη λοιπόν αυτής της περιόδου δεν πρέπει να σε πιάσει αδιάβαστο/η άλλα έτοιμο/η να στρέψεις το τιμόνι σου προς κατευθύνσεις που δεν περίμενες πως θα αποτελούσαν στόχους σου.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να ξεκλέψεις χρόνο για άτομα του φιλικού κύκλου ή για να απομακρυνθείς από το γνώριμο περιβάλλον σου και να περάσεις στιγμές μακριά από την επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα. Η συναναστροφή σου με άτομα του γνώριμου κύκλου θα σε βοηθήσει να δώσεις απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούν και θα καταφέρεις να ξεδιαλύνεις τα συναισθήματα σου απέναντι σε ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχει σύγχυση τον τελευταίο καιρό. Στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα ήταν να συνεχίσεις να συζητάς τα πλάνα σου, αλλά παράλληλα προσπάθησε να μοιραστούν ρόλοι ώστε να φανούν τακτικές και διαθέσεις προσώπων με τα οποία θα συνεργαστείς. 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να σε ταράξει αφού είναι σε θέση να τραβήξει το ενδιαφέρον σου προς μία κατεύθυνση που δε θεωρούσες πως είναι απαραίτητο να στραφείς. Η αποσταθεροποίηση στη ζωή σου μπορεί να προέλθει από τις επιθυμίες ενός προσώπου που έχει μπει στη ζωή σου και ταράζει τα νερά με αυτό που προτείνει και δεν μπορεί να σε αφήσει αδιάφορο/η. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να κάνεις κάτι στην προσωπική σου ζωή που ξαφνιάζει τους γύρω σου, αλλά υπάρχει λόγος για αυτή την απόφαση που δεν μπορείς ακόμα να αποκαλύψεις. Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αφού είσαι έτοιμος/η να κινήσεις διαδικασίες που δείχνουν πως αφήνεις έξω από το παιχνίδι τα άτομα που δε μοιάζουν πρόθυμα να ρισκάρετε μαζί. 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να αποτελεί μία καλή ευκαιρία να ξεφύγεις από το στενό πλαίσιο σκέψης και δράσης του τελευταίου διαστήματος. Ένα ταξίδι μακριά από το σπίτι σου θα αποτελέσει μία καλή αφορμή να πάρεις αποστάσεις τις οποίες έχεις ανάγκη. Μία εκδρομή με ανθρώπους που έχεις καιρό να συναντήσεις θα σε βοηθήσει να ακούσεις διαφορετικές απόψεις που είναι απαραίτητες ώστε να κρίνεις λόγια κοντινών σου προσώπων που φαίνεται να έχουν καρφωθεί στο μυαλό σου. Η τελική σου απόφαση απέναντι στις σπουδές που ετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις θα λειτουργήσει ευεργετικά απέναντι στο άγχος που κουβαλάς. Και τέλος, το ξεκαθάρισμα που θα τολμήσεις να κάνεις στο φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να φέρνει νέο χαμόγελο στα χείλη σου, αφού δημιουργείς χώρο για να συναντήσεις νέα πρόσωπα.  

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να απομονωθείς από άτομα που σε περιτριγυρίζουν και θα ήθελες να σταματήσεις να ακούς τις φωνές τους μέσα στα αυτιά σου. Θα σε βοηθήσει επίσης να πάρεις αποστάσεις από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα που αφορούν τη δουλειά σου, αφού θα καταφέρεις να εστιάσεις στην κούραση και τον κόπο που καταβάλεις σε σχέση με το υλικό αποτέλεσμα. Στον προσωπικό τομέα, καλείσαι να συνειδητοποιήσεις κατά πόσο μπορείς να μοιραστείς στιγμές με ένα πρόσωπο που κάποιες φορές σε τρομάζει με τις εξάρσεις του, κάτι που όμως δεν μπορεί να αποτελέσει αφορμή για ένα χωρισμό. Εκτός και αν θεωρείς πως ο κύκλος διαβίωσης σε ένα γνώριμο περιβάλλον έκλεισε, και ετοιμάζεσαι για μία μετακόμιση που για την ώρα όμως φαντάζει βουνό. 

Λέων

Η Πανσέληνος απέναντι σου μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια συναισθήματα που δε γνώριζες πως υπήρχαν ή που είχες καλά κρύψει, αλλά τελικά καταφέρνουν να βρουν το δρόμο στην επιφάνεια. Μία διαμάχη με ένα κοντινό σου πρόσωπο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο συνειδητοποιήσεις σχετικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να πυροδοτήσει εκρήξεις μέσα στο μυαλό σου, που είναι σε θέση να σε οδηγήσουν σε συνομιλίες με πρόσωπα που είχατε χαθεί. Ίσως πάλι να οδηγείσαι σε μία πράξη που δείχνει πως έχεις τη διάθεση να εξελίξεις τη ζωή σου παρακάτω, μέσα από πράξεις που  βγάζουν την εικόνα ενός/μίας επαναστάτη/ριας που κρυβόταν πολύ καλά τόσο καιρό. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος φωνάζει πως πρέπει να ξυπνήσεις, εκτός και αν ξυπνάς εσύ τους γύρω σου.  

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να αποτελέσει την αφορμή να προχωρήσεις σε συνειδητοποιήσεις ουσίας σχετικά με την καθημερινότητα σου όπως αυτή ξεδιπλώνεται μπροστά σου μετά τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου. Θα καταφέρεις να βάλεις σε πλαίσιο την εργασιακή σου καθημερινότητα, αφού όμως συζητήσεις με κοντινά σου πρόσωπα σχετικά με τις προτεραιότητες όπως διαμορφώνονται πλέον. Θα πρέπει να οριοθετήσεις την επιρροή που επιτρέπεις να έχει η δουλειά σου στην προσωπική σου ζωή, δίνοντας υποσχέσεις που θα πρέπει να είσαι σε θέση να διατηρήσεις γιατί διαφορετικά ανοίγεις μέτωπα σύγκρουσης με κοντινά σου πρόσωπα. Και τέλος, θα πρέπει να αντιληφθείς πως ο φιλικός σου κύκλος αλλάζει, κάτι που σημαίνει πως κάποια νέα πρόσωπα που εισέρχονται στη ζωή σου θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με την πραγματική σου εικόνα και όχι αυτή που κλειδώνεις σε μία ντουλάπα με αναμνήσεις.  

Ζυγός

Η φιλική προς εσένα Πανσέληνος στον Υδροχόο θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που γνωρίζουν πως να σε κάνουν να βγάζεις τον καλύτερο εαυτό σου, μακριά από προβληματισμούς επαγγελματικού περιεχομένου. Καλείσαι να αφήσεις στην άκρη τις έντονες διαμάχες που λαμβάνουν χώρα μέσα στο μυαλό σου και να περάσεις χρόνο με το/η σύντροφο ή να αφήσεις πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος να σου γνωρίσουν άτομα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν γνωριμίες με έντονη ερωτική χροιά. Στον επαγγελματικό τομέα, η αρωγή ενός/μίας φίλου/ης στην εξέλιξη των ιδεών σου θα μπορούσε να εκκινήσει τη διαδικασία ανάπτυξης ενός σχεδίου για μία δουλειά που σε απεγκλωβίζει από ένα στείρο επαγγελματικό περιβάλλον. Αρκεί να θυμάσαι πως πρόκειται για μία μακρά διαδικασία, που δεν τελειώνει σύντομα.   

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να φέρει εντάσεις και συγκρούσεις στο οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον οι οποίες έχουν όμως να κάνουν με το γεγονός πως δεν αντιλαμβάνεσαι πως είναι καιρός να αλλάξεις περιβάλλον. Μπορεί βέβαια να συνεχίζεις να νιώθεις πως δεν πατάς καλά στα πόδια σου, πως υπάρχουν οικονομικά προβλήματα που σε κρατούν δέσμιο/α συνηθειών που δεν μπορείς να αλλάξεις, αλλά είναι καιρός να καταλάβεις πως πρέπει να προκαλέσεις την τύχη σου. Έχεις την ευκαιρία να τολμήσεις μία αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να παραδεχτείς την έννοια της συλλογικής εργασίας με πρόσωπα που γνωρίζεις πως μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση, επειδή όμως συμπληρώνεστε και όχι επειδή διαφέρετε.  

Τοξότης

Η φιλική προς εσένα Πανσέληνος στον Υδροχόο προσφέρει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μία μίνι απόδραση μακριά από ανθρώπους και προβλήματα της ζωής σου, για να κερδίσεις χρόνο σχετικά με αποφάσεις που καλείσαι να λάβεις. Η συντροφιά προσώπων που δε γνωρίζουν τους προβληματισμούς σου μπορεί να αποβεί εξαιρετικά χρήσιμη, αφού σου προσφέρει γνώμες και απόψεις που μοιάζουν να συμπληρώσουν όσα γνώριζες μέχρι σήμερα ή να οπτικές που σε ωθούν να κριτικάρεις αυτά που πιστεύεις και θεωρείς πως βαδίζουν στο δρόμο της τελικής απόφασης που καλείσαι να διαμορφώσεις. Φρόντισε να έχεις ανοικτά τα μάτια και τα αυτιά σου, γιατί αυτά που λαμβάνεις με τις αισθήσεις σου μπορεί να σε ενοχλήσουν, αλλά παράλληλα θα αναμιχθούν με όσα έχεις διαμορφώσει μέσα στο μυαλό σου για να βγει ένα πόρισμα που δεν εμπεριέχει ατέλειες και παραπλανήσεις.  

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να αποτελεί μία ευκαιρία να βελτιώσεις τα οικονομικά σου μέσα από κινήσεις που δείχνουν πως μετράς πολύ πιο ουσιαστικά κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και σε βάζουν σε διαρκή έξοδα. Μπορεί λοιπόν να χρειαστεί να ασχοληθείς με το σπίτι σου και κάποιες εργασίες μέσα σε αυτό, με αποτέλεσμα να αφήσεις σε δεύτερη μοίρα άλλου είδους αγορές που ετοίμαζες ή να αρχίσεις να διαμορφώνεις ένα νέο πλάνο επαγγελματικής δραστηριότητας που σε φέρνει κοντά με την ιδέα του να ξεκινήσεις κάτι δικό σου. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να ειπωθούν κάποια λόγια που αποσταθεροποιούν μία σχέση, αλλά την ίδια ακριβώς στιγμή θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις την αληθινή εικόνα του προσώπου που έχεις κοντά σου με στόχο να εξετάσεις την απόσταση ανάμεσα στις απόψεις σου που κάνει τη σχέση σας δυνατή ή αδύνατη.  

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για διάλογο με τον εαυτό σου σχετικά με μία σχέση που κουβαλά στοιχεία που σε κάνουν τόσο να αμφιβάλεις όσο και να κολλάς περισσότερο σε αυτή. Μπορεί να βλέπεις την έκπληξη στα μάτια γνωστών και φίλων σου, να αντιλαμβάνεσαι πως κάποια πρόσωπα δεν είναι σε θέση να εναρμονιστούν με τις απόψεις σου, να παρατηρείς πως κάποιοι συμπεριφέρονται διαφορετικά από ότι θα περίμενες, αλλά στην πραγματικότητα το θέμα είναι να καταλάβεις εσύ ο/η ίδιος/α τι συμβαίνει. Μία απόδραση που θα σε φέρει πολύ κοντά ή πολύ μακριά από το έτερο ήμισυ, θα αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία να μετρήσεις τις αντοχές σου απέναντι σε μία σχέση που δοκιμάζεται. Και μαζί με αυτή, δοκιμάζονται και τα νεύρα σου.  

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει μία ταραχή στη ζωή σου, αφού ίσως να μαθαίνεις κάτι που δεν περίμενες ή που θεωρούσες πως δεν μπορεί να λάβει χώρα. Κάτι που λειτουργεί παρασκηνιακά μπορεί να σε ενοχλήσει σε αυτή τη χρονική συγκυρία, κάτι που δείχνει πως δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων, που είναι σε θέση να σε βγάλει εκτός πλαισίου σκέψης και δράσης. Στον επαγγελματικό τομέα είναι πιθανό να χρειαστεί να κινηθείς γρήγορα και αποφασιστικά για να αποφύγεις να χάσεις μία ευκαιρία που παρουσιάζεται, αρκεί να γνωρίζεις πως είναι πιθανό να συγκρουστείς με πρόσωπα που μέχρι πριν από λίγο καιρό συνεργαζόσασταν. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που θα συμβεί μπορεί να έχει επιρροή και στον τομέα της υγείας σου, σωματικής ή ψυχολογικής, γι αυτό προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς από τις καταστάσεις.  

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων