Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



29
Αυγ
Ηλιακη εκλειψη 1/9/2016
Από signingstar

Η Ηλιακή έκλειψη την 1η Σεπτεμβρίου στην 9η μοίρα της Παρθένου σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και τετράγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο από τον Τοξότη φαίνεται να ταρακουνά τις ζωές των μεταβλητών σε ζώδιο/ωροσκόπο του τέλους του πρώτου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου.

Η έναρξη του μήνα μπορεί να μοιάζει με έναρξη νέας εποχής, αφού τίθενται τα θεμέλια ενός επαναπροσδιορισμού δεδομένων που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό σχέδιο στο τέλος του μήνα. Οι εξελίξεις στον εργασιακό τομέα φαίνεται να κινούνται μεταξύ μίας σκληρής εκλογίκευσης καταστάσεων και μίας διάθεσης να επιτρέψεις στο τυχαίο να δώσει λύσεις. Μπορεί να κινείσαι ανάμεσα σε μία λογική απόδραση από ένα περιβάλλον που σε πιέζει και μία συναισθηματική εξάρτηση που δε σου επιτρέπει να κινηθείς. Μπορεί πάλι να είσαι έτοιμος/η να ξεκινήσεις μια καθημερινότητα που εμπεριέχει νέα δεδομένα, αλλά δεν μπορείς για την ώρα να τη θέσεις σε εφαρμογή αφού θα πρέπει να ειδοποιήσεις και τους γύρω σου.

Η έναρξη του μήνα δεν μπορεί να είναι μία συνέχεια ενός καλοκαιριού που σε πίεσε να δεις την πραγματικότητα κατάματα. Υπάρχει η απαίτηση να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου, αλλά αυτό σημαίνει πως πρέπει να είσαι σωματικά και πνευματικά αποτοξινωμένος/η από ανθρώπους και καταστάσεις που σε κάνουν να χάνεις την ευεξία σου. Καθάρισε λοιπόν το περιβάλλον σου και στο τέλος του μήνα μπορείς να ανοίξεις τα παράθυρα για να μιλήσεις για τη νέα σου ταυτότητα.

 

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο μπορεί να σημαίνει μία ολική επαναφορά στην καθημερινότητα με τρόπο που μοιάζει κάπως περίεργος και διαφορετικός από τις προηγούμενες εποχές. Καλείσαι να βρεθείς σε ένα περιβάλλον που σε κάνει να θέλεις να βρεις διέξοδο διαφυγής, ίσως στο πρόσωπο ενός ατόμου που δεν μπορείς να βλέπεις και πολύ συχνά, αφού έχεις να αντιμετωπίσεις αφεντικά και άτομα εξουσίας που σε πιέζουν στην καθημερινή σου διαβίωση. Από την άλλη όμως πλευρά, μπορεί να έχεις ανακαλύψει τον τρόπο να αφήσεις να φύγει από το μυαλό σου μία σχέση που σε ταλαιπώρησε και σου άφησε γλυκόπικρες αναμνήσεις. Επιπλέον, να έχεις στο μυαλό σου πως είναι πιθανό να χρειάζεται να ασχοληθείς με την υγεία σου, να βελτιώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες ή να αλλάξεις τον τρόπο διαβίωσης σου μέσα από την ενασχόληση με τη σωματική σου ευεξία μέσα από νέες μεθόδους. 

Ταύρος

Η Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο αποτελεί μία σημαντική στιγμή για εσένα, αφού καλείσαι να λάβεις σοβαρές αποφάσεις σχετικά με την ερωτική σου ζωή, κυρίως μέσα από μία σχέση που βρίσκεσαι μπροστά στο επόμενο βήμα. Η απόκτηση ενός παιδιού στη σχέση σου μπορεί να εμπεριέχει κάποια εμπόδια, που καλό θα ήταν να τα επιλύσεις πριν λάβεις τις οριστικές σου αποφάσεις. Μία ερωτική σχέση με προβλήματα δε θα μπορέσει να βελτιωθεί μέσα από την απόκτηση ενός παιδιού, ούτε όμως και θα πρέπει να θεωρείς πως το γεγονός πως έχεις παιδιά αποτελεί τροχοπέδη στο να χωρίσεις από μία σχέση που έχει φτάσει στα όρια της. Στον επαγγελματικό τομέα, αν βρίσκεσαι μπροστά στην πρόκληση μίας συνεργασίας, τότε προσπάθησε να διαχωρίσεις σαφώς τους ρόλους, αφού το οικονομικό κομμάτι μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στην ομαλή ροή αυτής της συνεργασίας. 

Δίδυμοι

Η Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο αποτελεί ένα γερό ταρακούνημα στα θεμέλια του σπιτιού ή της δουλειάς σου, αφού θα ανακινήσει θέματα ιεραρχίας και ρόλων μέσα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. Η σχέση σου με πρόσωπα που μοιράζεστε κοινά ιδεώδη και ιδανικά, που σχεδιάζετε το πατρόν πάνω στο οποίο θα κινηθείτε επαγγελματικά, που απλά επικοινωνείτε, φαίνεται να αλλάζει κυρίως μέσα από την απόδραση ενός εκ των μελών. Καλείσαι να διαχειριστείς με λογική και σύνεση τα νέα δεδομένα και να αφήσεις στην άκρη τα σχέδια που δεν εμπεριέχουν ειλικρίνεια και επαφή με την πραγματικότητα. Επίσης, καλό θα ήταν να εστιάσεις σε ένα συγκεκριμένο τομέα, γιατί διατηρώντας στο μυαλό σου τα πάντα σε εγρήγορση, μοιάζει σαν να ανοίγεις πόρτες σε άτομα που σύντομα θα γίνουν αντίπαλοι σου, αφού δεν μπορείς να αντιληφθείς τη δική τους οπτική. 

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για να προχωρήσεις σε νέες συστάσεις απέναντι σε πρόσωπα που λαμβάνουν μέρος στην καθημερινότητα σου. Μπορεί λοιπόν να χρειάζεται να επανατοποθετηθείς στον εργασιακό χώρο και να συστηθείς με άτομα που αρχίζετε να συνεργάζεστε ή θα συνεργαστείτε πάνω σε νέα βάση. Μπορεί πάλι ξεκινάς κάτι νέο και να σου πρέπει να προσεγγίσεις διαφορετικούς ανθρώπους σε σχέση με αυτούς που είχες μέχρι σήμερα κοντά σου. Ίσως πάλι να έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που σε βοηθά να αναπροσαρμόσεις τις προτεραιότητες σου, να εξετάσεις την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και ερωτική σου ζωή, να θελήσεις να βρεις νέα ενδιαφέροντα ώστε να προσθέσεις περισσότερη ευεξία τόσο στο σωματικό όσο και στον πνευματικό τομέα. Η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη μπορεί να σε βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό, αρκεί να μπορείς να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου με βάση τη νέα σου εξωτερική και εσωτερική ταυτότητα. 

Λέων

Η Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο χρειάζεται προσοχή από την πλευρά σου, κυρίως στον οικονομικό τομέα, αφού πρέπει να διατηρήσεις τη λογική σου απέναντι σε περιστάσεις και προτάσεις που μπορεί να φαντάζουν εξαιρετικές, αλλά δεν παύουν να εμπεριέχουν ένα μεγάλο ποσό ρίσκου. Αν βρίσκεσαι μπροστά σε νέα οικονομικά δεδομένα, τότε προσπάθησε να μετρήσεις πολύ προσεκτικά την πρόταση που σου έχουν κάνει, γιατί είναι πιθανό να εμπεριέχει δεδομένα που δεν είναι σίγουρα. Αν πάλι βρίσκεσαι μπροστά σε μία συζήτηση που θα αλλάξει τον επαγγελματικό σου ρόλο, τότε μη βιαστείς να δεχτείς ή απορρίψεις την πρόταση, αφού πρέπει να μάθεις όλα τα δεδομένα και να αναγνωρίσεις και το νέο ρόλο που θα έχεις. Στον προσωπικό τομέα, είναι πιθανό να ανακαλύψεις λόγους για να χάσεις τον ενθουσιασμό σου, αλλά προσπάθησε να μη μένεις στις λεπτομέρειες, αλλά να κοιτάζεις τη μεγάλη εικόνα.  

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου αποτελεί μία σημαντική στιγμή για τη ζωή σου (ειδικά αν ανήκεις στο τέλος του πρώτου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου) αφού φαίνεται να αντιλαμβάνεσαι πως είσαι μπροστά σε ένα ξεκίνημα που όμως δεν είσαι ακόμα έτοιμος/η να οριοθετήσεις όπως θα ήθελες. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που θα πρέπει να βελτιώσεις, κάποια δεδομένα που χρειάζονται επιδιόρθωση ή ακόμα και μερικές συζητήσεις με πρόσωπα που θα μπορούσαν να εμποδίσουν τις αποφάσεις σου. Ίσως πάλι να ετοιμάζεσαι για μία μετακίνηση ή μετακόμιση, να έχεις μπροστά σου την πρόκληση της μεταφοράς της δραστηριότητας σου σε έναν άλλο τόπο και αυτό να σε αγχώνει. Μη βιάζεσαι όμως, καθώς υπάρχει χρόνος μπροστά σου ώστε το δεύτερο μισό του μήνα να είσαι σε θέση να πατάς καλά στα πόδια σου και να νιώθεις πως βρήκες το νέο σου ασφαλές καταφύγιο.  

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο μπορεί να σε αγχώσει ή τρομάξει, να σε κάνει να νιώσεις πως δεν έχεις τις απαραίτητες δυνάμεις για αντιμετωπίσεις τη διαφορετική γνώμη, να αισθανθείς πως δε χωράς σε ένα περιβάλλον που δεν επέλεξες να κινείσαι. Θα χρειαστείς αντοχές στον εργασιακό χώρο για να αντέξεις κάποιες απόψεις που στρέφονται απέναντι σου ή δε σε βρίσκουν σύμφωνο/η, για να διαχειριστείς αλλαγές που λαμβάνουν χώρα, για να ανακαλύψεις παρασκηνιακά παιχνίδια τα οποία δε σε εκφράζουν. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεται να στραφείς στην υγεία σου, να ασχοληθείς με αθλητικές δραστηριότητες ή να εστιάσεις σε μία διαφορετική διατροφική δραστηριότητα, αφού αναγνωρίζεις κάποια σημάδια πάνω στο σώμα σου που σε προβληματίζουν. Σε αυτή την Ηλιακή έκλειψη καλύτερα να αναζητήσεις απαντήσεις και λύσεις μέσα σου, αφού αυτά που φαίνονται δεν είναι τα πραγματικά προβλήματα, αλλά οι αντανακλάσεις αυτών.  

Σκορπιός

Η Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο μπορεί να αποτελέσει μία ευχάριστη αφορμή να αναμιχθείς με μία νέα ομάδα ανθρώπων με τους οποίους όμως μπορεί να μοιράζεσαι κοινά σχέδια και εργασιακές ενασχολήσεις. Η συμμετοχή σου σε αυτή την ομάδα θα σε φέρει πιο κοντά σε κάποιες δραστηριότητες που μπορεί να βρεις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, αλλά μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και οικονομικές ανισότητες που θα μπορούσαν να σε ενοχλήσουν. Το ζήτημα όμως είναι πλέον να μπορείς να περνάς καλά εκεί που βρίσκεσαι, να αναγνωρίζεις πως συνεισφέρεις σε κάτι μεγαλύτερο από τις ατομικές επιδιώξεις και ίσως να ανακαλύπτεις και κομμάτια της δημιουργικής σου έκφρασης. Στον ερωτικό τομέα, αναζήτησε ειλικρίνεια σε κάποια βλέμματα και ενδείξεις ενός ενδιαφέροντος που δεν είναι όμως και βέβαιο, αφού μπορεί να παίζει περίεργα παιχνίδια η φαντασία σου.  

Τοξότης

Η Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο αποτελεί την εξαιρετική ευκαιρία να μπεις στο νέο μήνα κουβαλώντας μία νέα ταυτότητα. Ίσως να βρίσκεσαι μπροστά στην πρόκληση του να κάνεις την επαγγελματική μετακίνηση που επιδιώκεις, να μπεις σε ένα νέο περιβάλλον και να αρχίσεις να συνδιαλέγεσαι με διαφορετικό κόσμο. Ίσως πάλι να θέλεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στο υπάρχον εργασιακό περιβάλλον, προσπαθώντας να κερδίσεις την εμπιστοσύνη προσώπων του χώρου που κινείσαι, γνωρίζοντας όμως πως θα πρέπει να δώσεις με τον εαυτό σου για να ξεπεράσεις εμπόδια και αγκυλώσεις σου. Στον προσωπικό τομέα, τα προβλήματα στη σχέση σου είναι πλέον φανερά και δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίζεις να λειτουργείς στο σκοτάδι. Αν πάλι θεωρείς πως όλα είναι καλά, τότε ρίξε λίγο περισσότερο φως στο σπίτι σου, γιατί ίσως να ανακαλύψεις λόγους για να ταρακουνηθείς. Ετοιμάζεται να γίνει μία μεγάλη αλλαγή ως προς τους ρόλους που έχει το κάθε πρόσωπο, και μάλλον είναι η ώρα να αναλάβεις τις ευθύνες και υποχρεώσεις σου.

Αιγόκερως

Η Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία να συστηθείς εκ νέου, καταρχάς στον εαυτό σου και στη συνέχεια σε πρόσωπα που κινούνται γύρω σου. Βρίσκεσαι κάτω από εσωτερική πίεση ώστε να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να τολμήσεις να κάνεις κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σου, αλλά την ίδια στιγμή φοβάσαι μήπως εκτεθείς, μήπως τρέξεις πολύ πιο γρήγορα από όσο αντέχεις τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Έχεις λοιπόν την ευκαιρία να ελέγξεις πεπραγμένα και εκκρεμότητες σου, να ανοίξεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου και να αναρωτηθείς αν θέλεις και μπορείς να κάνεις αυτό το επόμενο βήμα. Μείνε μακριά από ανθρώπους που σε συμβουλεύουν να ακούσεις την καρδιά σου, αφού αυτή τη στιγμή πρέπει να επενδύσεις στο μυαλό σου που είναι σε θέση να σου δώσει σαφείς απαντήσεις. Αν χρειάζεται να κάνεις ένα ταξίδι για να βρεις το χρόνο και την ηρεμία για να κάνεις τα παραπάνω, τότε τόλμησε το αφήνοντας πίσω σου ανθρώπους που σε μπερδεύουν με τα λόγια και τη στάση τους. 

Υδροχόος

Η Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο μπορεί να δηλώνει πως είναι καιρός να αποχαιρετήσεις ένα άτομο που φρόντιζε μέχρι σήμερα την οικονομική ή ερωτική σου ασφάλεια. Τα νέα δεδομένα στη ζωή αυτού του προσώπου θα γίνουν η αφορμή να κατανοήσεις πως δεν μπορείς να στηρίζεσαι σε εκείνο, πως πρέπει να αλλάξουν οι ρόλοι σας και να αρχίσεις να αναλαμβάνεις περισσότερες πρωτοβουλίες. Αυτό βέβαια μπορεί να φέρει αναστάτωση μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον που κινείσαι, αφού ίσως να έχει άμεση επιρροή και στις θέσεις εργασίας άλλων προσώπων, αλλά είναι δεδομένο πως θα υπάρξει ένα τσουνάμι εξελίξεων. Αν πάλι το θέμα αφορά το πορτοφόλι σου, τότε προσπάθησε να κάνεις ξεκάθαρη τη στάση της άλλης πλευράς και να μη μείνεις σε λόγια και υποσχέσεις, αλλά να αναζητήσεις πράξεις και εφαρμογές. Μην υπογράψεις κάτι για την ώρα, αφού πολλά μπορούν να αλλάξουν μέσα στο Σεπτέμβριο.  

Ιχθείς

Η Ηλιακή έκλειψη απέναντι σου αποτελεί μία χρονική στιγμή που αλλάζει τα δεδομένα στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα, ειδικά αν ανήκεις στο τέλος του πρώτου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Είναι πιθανό να βρεθείς μπροστά στην προοπτική μίας νέας αρχής, που θα πρέπει όμως να απομακρύνεις από ένα παρελθόν που σου έχει αφήσει ένα στίγμα που είναι δύσκολο να βγάλεις από τη ζωή σου. Η επαφή σου με ένα καινούργιο επαγγελματικό περιβάλλον είναι μία πράξη που φέρνει στην επιφάνεια συγκρίσεις με το παρελθόν και δεν μπορείς να σταματήσεις να διατηρείς πίκρα ή κριτική. Στον ερωτικό τομέα, ίσως να βρίσκεσαι μπροστά στην πρόκληση μίας επανασύνδεσης, που θα πρέπει όμως να παίξει το ρόλο της συνέχισης μίας σχέσης από το σημείο που έμεινε, και όχι στην επανάληψη των παλιών μοτίβων που δεν οδήγησαν πουθενά. Η συγκεκριμένη έκλειψη μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή, κάτι που θα καταφέρεις όμως να δεις μετά το τέλος του Σεπτεμβρίου.

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
29 Αυγ 2016 | 21:00
I keep my fingers crossed and my mouth shut.
Θεσεις πλανητων