Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



28
Οκτ
Νεα Σεληνη 30/10/2016
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στην 7η μοίρα του Σκορπιού σε σύνοδο με τον Ερμή και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Κυριακή 30 Οκτωβρίου φαίνεται να επηρεάζει έντονα τους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) μέσα από σκέψεις που έχουν να κάνουν με αλλαγή πορείας σε ένα ζήτημα που φαίνεται να οδήγησε σε αδιέξοδο.

Κάποια έντονα συναισθήματα που θα αναπτυχθούν φαίνεται να μαλακώνουν τις έντονες και κοφτερές σκέψεις που κάνεις τον τελευταίο καιρό και να αναζητάς τρόπο να μοιραστείς αυτά που αισθάνεσαι χωρίς να γίνεσαι ευάλωτος/η ή επιρρεπής στις σχέσεις-υποστυλώματα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί βέβαια να αποφασίσεις να εμπιστευτείς ένα πρόσωπο που έχεις δοκιμάσει κατά πόσο εννοεί αυτά που λέει και είναι ώρα να ακούσεις και το ένστικτο σου ώστε να προχωρήσεις στο παρακάτω βήμα.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μιλά στο βάθος, οπότε μην προσπαθήσεις να μείνεις στην εικόνα, στις λέξεις, στις εκφράσεις. Η αλήθεια κρύβεται πίσω από όλα αυτά και είναι φανερή μόνο όταν επιτρέψεις στην άλλη πλευρά να σε εμπιστευτεί ώστε να βγει από το καβούκι της και σου δώσει το χώρο και το χρόνο να σκαλίσεις τι κρύβει κάτω από το προσωπείο.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό σε βάζει στη διαδικασία να ακούσεις καλά, να δώσεις προσοχή σε όσα θα λεχθούν από πρόσωπα που επιζητούν μία νέα σχέση μαζί σου. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να μη μείνεις στο ύφος που έχεις απέναντι σου, στο θυμό που μπορεί να βγαίνει στην επιφάνεια της κουβέντας, στα νεύρα που ίσως να παρατηρείς. Αυτό που έχει σημασία είναι να εστιάσεις στους όρους που τίθενται στο τραπέζι, να αξιολογήσεις την πρόταση στη βάση της συνεργασίας, να προσπαθήσεις να ζυγίσεις το καλό σου σε σχέση με το καλό μίας ευρύτερης ομάδας. Αυτό που πρέπει να προσέξεις να μην αφήσεις την υπερβολική σου λογική να αποτρέψει μία πράξη βαθιάς συναισθηματικής ενσυνείδησης και παράλληλα να ακούσεις την καρδιά αφού θα προσθέσει στοιχεία που το μυαλό δεν μπορεί να συλλάβει. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου αποτελεί μία εξαιρετικά δυναμική στιγμή αφού σε βάζει στη διαδικασία να αξιολογήσεις τον εαυτό σου μέσα από μία σχέση που είναι πολύ δύσκολο να θέσεις στο περιθώριο. Η άλλη πλευρά αποφασίζει να παίξει με τις διαθέσεις σου, αφού μπορεί να ανοίξει ένα διάλογο στον οποίο θα προσπαθήσεις έντονα να βρεις ανταπόκριση και να φέρεις στην επιφάνεια τη δική σου οπτική. Η απέναντι πλευρά είναι εξαιρετικά δυνατή αυτή τη στιγμή με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να σε μανιπιουλάρει και να παίξει με το μυαλό σου, κάτι που φαντάζει επικίνδυνο, αλλά ταυτόχρονα πολλά ιντριγκαδόρικο αφού μπορεί να ανοίξει ένας νέος κόσμος μπροστά σου. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη σου ζητά να αφήσεις την πρωτοβουλία στην άλλη πλευρά, έχοντας όμως κατά νου ποιος είναι ο ρόλος που της επιτρέπεις να διατηρήσει, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως της επιτρέπεις να μπεις και στα δικά σου παπούτσια για κάποιες στιγμές. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό απαιτεί λίγη προσοχή γιατί μπορεί να εκτεθείς σε κινδύνους αν δε δώσεις σημασία σε σημάδια που σου δείχνει το σώμα σου σχετικά με συνήθειες που είναι σε θέση να σε αρρωστήσουν. Φρόντισε να αλλάξεις την καθημερινότητα σου ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στη σχέση σου, γιατί διαφορετικά μπορεί να αντιμετωπίσεις ένα έτερο ήμισυ που είναι έτοιμο να σου κουνήσει το μαντήλι. Φρόντισε να είσαι σωστός/η με τις εργασιακές σου υποχρεώσεις γιατί παραμονεύουν αφεντικά και συνάδελφοι που είναι πρόθυμοι να κριτικάρουν την απόδοση σου. Προσπάθησε να μη δίνεις ευκαιρίες σε τρίτα άτομα να έχουν άποψη για τη ζωή σου, γιατί είναι εύκολο να εμπλακείς σε αδιέξοδες διαμάχες. Πρόσεξε που μπλέκεις, γιατί υπάρχει παρασκήνιο που δεν μπορείς να αντιληφθείς και μπορεί να σε βλάψει χωρίς να καταλάβεις τον τρόπο. 

Καρκίνος

Η αρκετά ερωτική Νέα Σελήνη στο Σκορπιό είναι πιθανό να φέρνει στο προσκήνιο νέα και ειδήσεις που είναι σε θέση να βάλουν την προσωπική σου ζωή σε νέα βάση. Μία νέα γνωριμία μπορεί να αποκτήσει δυναμική και ταχύτητα και να σε βάλει στη διαδικασία να αφήσεις πίσω σου ένα παρελθόν που μπορείς να κάψεις με χαρακτηριστική ευκολία. Μία απόφαση για να μεγαλώσεις την οικογένεια σου μπορεί να αποτελεί την αφορμή για να αλλάξουν ισορροπίες μέσα στη σχέση σου αλλά και οι προτεραιότητες της ζωής σου, αφού αποφασίζεις να εστιάσεις σε θέματα  που είναι σε απόσταση από την καριέρα σου. Τέλος, μία δύσκολη κουβέντα στον ερωτικό τομέα μπορεί να οδηγήσει σε σκέψεις χωρισμού, που αποτελούν όμως ταυτόχρονα και την απαρχή μίας περιόδου που θα μπορούσε να σου αλλάξει τη ζωή προς το τέλος της χρονιάς. 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό φαίνεται να σε βάζει σε σκέψεις σχετικά με μία μετακίνηση, με μία μετακόμιση που θέλεις να κάνεις αλλά ίσως να μη βρίσκεις το χρόνο ή να μην μπορείς να αποφασίσεις πως θα τη φέρεις εις πέρας. Η ανάγκη σου να ανοίξεις τη ζωή σου, να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η και να βάλεις περισσότερες δραστηριότητες στη ζωή φαίνεται να έρχεται σε σύγκρουση σε αυτή τη χρονική στιγμή με την απαίτηση να επενδύσεις χρόνο στη δουλειά σου ή να περάσεις αρκετές στιγμές με την οικογένεια. Είναι φυσικό λοιπόν να σκεφτείς μήπως είναι η ώρα να μετακομίσεις προς έναν τόπο που συμβαδίζει περισσότερο με τις νέες σου ανάγκες, να αφήσεις πίσω σου ένα επαγγελματικό περιβάλλον που εγκλωβίζει τις επιθυμίες σου, να αναρωτηθείς μήπως είναι καιρός να ξεπεράσεις μία ερωτική ανάμνηση που στοιχειώνει το επόμενο βήμα σου.  

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό φαίνεται να αποτελεί μία εξαιρετική χρονική στιγμή για να ανοίξεις διάλογο με ένα πρόσωπο του συγγενικού κύκλου ώστε να μπορέσεις να δώσεις απαντήσεις σε θέματα που γνωρίζεις πως δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις μόνος/η. Μπορεί κάτι τέτοιο να σου φαντάζει δύσκολο και επικίνδυνο, αφού θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και κάποια ερωτήματα που δεν είναι εύκολο ακόμα και να ακουστούν, στην πραγματικότητα όμως δε φαίνεται να έχεις άλλη επιλογή. Είναι η ώρα που θα βγεις από το καβούκι σου και θα αποδεχτείς την ανάγκη για την ύπαρξη ενός προσώπου που μπορεί να ακούει αυτά που δε λες, ώστε να συζητήσετε πάνω σε πραγματικά και όχι φανταστικά δεδομένα. Η παραπάνω εικόνα θα μπορούσε να λάβει χώρα ακόμα και μακριά από το περιβάλλον που σε συνθλίβει, γι αυτό τόλμησε να ζητήσεις ένα ταξίδι για την παραπάνω εξομολογητική διάθεση συζήτησης.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σου φαίνεται να ξυπνά θέματα επαγγελματικού περιεχομένου και κάποιες διεκδικήσεις σου. Θα θελήσεις να μιλήσεις ανοικτά για την αμοιβή σου ή θα κάνεις μία συζήτηση σχετικά με το ρόλο σου σε ένα επαγγελματικό σχήμα που θεωρείς πως πρέπει να τεθεί κάτω από διαφορετική βάση. Αν πάλι δέχεσαι μία νέα πρόταση, τότε καλά θα κάνεις να μετρήσεις αυτό που αφήνεις πίσω σου, να εξετάσεις κατά πόσο επιλέγεις κάτι που φαντάζει επιφανειακό καλό και δεν έχεις υπολογίσει και κάποια δεδομένα που δε φαίνονται με την πρώτη ματιά. Στον ερωτικό τομέα, οι ισορροπίες στη σχέση σου αλλάζουν και θα πρέπει να δείξεις ευελιξία απέναντι σε δεδομένα που απαιτούν προσεκτική διαχείριση ώστε να μη γίνουν δίκοπα μαχαίρια, στα δικά σου χέρια ή ακόμα χειρότερα σε χέρια που δε γνωρίζεις πως μπορούν να λειτουργήσουν κάτω από συνθήκες κρίσης.  

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου αποτελεί μία στιγμή που θα θελήσεις να μιλήσεις και να τολμήσεις να βγεις από το καβούκι σου. Ίσως να έχει φτάσει η ώρα που θα εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι αρκετό καιρό, που θα κάνεις μία προσπάθεια να ακουστείς και να βγεις ακόμα και εκτός ορίων σε σχέση με δεδομένα που είχες συνηθίσει να ακολουθείς μέχρι σήμερα. Η καθημερινότητα φαίνεται να βάζει εμπόδια στη ζωή σου και θα τολμήσεις να κάνεις μία κίνηση που δείχνει πως αναζητάς καθαρό αέρα και απόδραση από ένα περιβάλλον που σε υποβιβάζει. Αν αυτό σημαίνει πως σκέφτεσαι αν είναι η ώρα να κάνεις μία κουβέντα που αφορά και την υπάρχουσα σχέση σου, τότε η απάντηση είναι πως κάτι τέτοιο φαίνεται να είναι πλέον επιβεβλημένο, αφού δεν έχεις την υπομονή να συνεχίσεις να κρύβεσαι και να υποβιβάζεις τις ανάγκες σου.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα σε αναγκάσει να ακούσεις πολύ καλύτερα το ένστικτο σου και να προσπαθήσεις να διώξεις από το περιβάλλον σου ανθρώπους που σε ωθούν σε δυσάρεστες εμπειρίες. Μπορεί να πιέζεσαι και να παλεύεις να εκφράσεις τη δική σου οπτική, να πρέπει να συμμετάσχεις σε ένα ομαδικό παιχνίδι που ίσως να μην υπάρχει ακόμα ο ρόλος που σου ταιριάζει, να χρειαστεί να υπακούσεις εντολές τρίτων οι οποίες θεωρείς πως δε θα έπρεπε να ακολουθήσεις. Πιέζεσαι λοιπόν και έρχεσαι σε επαφή με τα όρια σου, κάτι που σε κάνει απρόβλεπτο/η και έτοιμο/η να δράσεις με τρόπο που προκαλεί ανατάραξη. Αυτό βέβαια μπορεί και να σημαίνει πως πρέπει να είσαι έτοιμος/η για οριστικές ρήξεις ή να πάρεις αποστάσεις που θα σε προφυλάξουν από μία πράξη που θέλεις να αποφύγεις αφού δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τις πιθανές συνέπειες.  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό μπορεί να ανοίγει ένα μονοπάτι για νέες συνεργασίες, για καινούργιες δράσεις σε ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο καλείσαι να δείξεις ικανότητα να διαχειρίζεσαι γνώμες και ανθρώπους. Ίσως να πρέπει να εκφραστείς και να μιλήσεις με τρόπο που δείχνει πως μπορείς να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να αναδείξεις την αρχηγική σου ικανότητα, έχοντας όμως πάντα στο μυαλό σου πως υπάρχουν και κάποια άτομα που προσπαθούν να ανακαλύψουν το αδύναμο σημείο σου με στόχο να κάνουν τη δική τους επίθεση την κατάλληλη χρονική στιγμή. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε ένα χρονικό σημείο που βρίσκεσαι μόνος/η και φοβισμένος/η, με αποτέλεσμα να αναζητάς συμμαχίες σε πρόσωπα που θεωρείς πως διαθέτουν τη δύναμη να σε στηρίξουν. Κάτι τέτοιο βέβαια σημαίνει πως μπορεί να σου ζητηθεί να ανοίξεις την καρδιά σου, οπότε καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος/η για κάτι τέτοιο, παρά να σου έρθει ξαφνικά μπροστά σου.  

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό και πιο ψηλό σημείο του αστρολογικού σου χάρτη φαίνεται να σε πιέζει κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Καλείσαι να υψώσεις το ανάστημα σου απέναντι σε πρόσωπα που μπορεί να φοβάσαι, να θεωρείς πως είναι σε θέση να σε εμποδίσουν να κινηθείς σύμφωνα με τις δικές σου προθέσεις και διαθέσεις και αυτό το γεγονός αποτελεί από μόνο του μία πρόκληση. Η αντιμετώπιση προσώπων που μπορεί να πρέπει να συνδιαλλαγείς μαζί τους, είναι ένα μεγάλο στοίχημα αφού είναι σε θέση να κρίνει κατά πόσο μπορείς να συζητήσεις μέσα σε αρμονικά πλαίσια ακόμα και αν θεωρείς πως θα μπορούσες πολύ εύκολα να χάσεις τον έλεγχο και το μέτρο. Στον προσωπικό τομέα, καλύτερα να αποφύγεις τις κινήσεις στο παρασκήνιο, γιατί είναι εύκολο να έρθουν στην επιφάνεια και στο φως, κάτι που βέβαια σημαίνει πως μπορείς να σκαλίσεις θέματα που θεωρείς πως κουβαλούν υπόγεια νήματα.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική αφορμή για μία εκδρομή που έχεις ανάγκη ώστε να ξεφύγεις από ένα ασφυκτικό επαγγελματικό ή οικογενειακό πλαίσιο που είναι σε θέση να σε εγκλωβίσει ακόμα και αν δεν το επιδιώκεις. Μπορείς να αποδράσεις ακόμα και για λίγες ώρες ή να αρχίσεις να σχεδιάζεις μία εκδρομή με πρόσωπα που μιλάτε την ίδια γλώσσα, πράγμα που σημαίνει πως δε χρειάζεται να συζητάτε και πολύ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αφού συνεννοείστε μέσα από τις σιωπές σας. Έχεις ανάγκη από νέες παραστάσεις και από διεξόδους που θα σου δοθούν μόνο αν ανοίξεις τον ορίζοντα σου, ακόμα και μέσα από γνωριμίες με άτομα που φαίνονται εντελώς αταίριαστα σε σχέση με αυτά που έχεις γύρω σου. Η Νέα Σελήνη θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με τη γλώσσα της καρδιάς σου την οποία έχεις ξεχάσει τον τελευταίο καιρό. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων