Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ12
Δεκ
Πανσεληνος 14/12/2016
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 14ης Δεκεμβρίου στην 22η μοίρα των Διδύμων σε αντίθεση με τον Κρόνο από τον Τοξότη και τετράγωνο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς φαίνεται να επηρεάζει με κομβικό τρόπο τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότες, Παρθένοι/Ιχθείς) του τρίτου δεκαημέρου σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Οι διαπροσωπικές σχέσεις με άτομα του ερωτικού, οικογενειακού ή επαγγελματικού περιβάλλοντος θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής, αφού υπάρχουν λεπτές ισορροπίες που είναι εύκολο να σπάσουν λόγω κάποιων απόψεων που φαίνεται να υψώνουν τείχη αμφιβολίας, αδυναμίας και ανικανότητας. Η παιδική αντιμετώπιση κάποιων καταστάσεων θα αποτελέσει τη σπίθα που θα ανάψει τα αίματα, θα λειτουργήσει σαν την αφορμή για να υπάρξει μία κουβέντα που φαίνεται να διαχωρίζει τους φίλους από τους αντιπάλους.

Από την άλλη πλευρά, η μοναξιά είναι πλέον ανοικτή πληγή που δεν μπορεί να κλείσει, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εξομολογήσεις που τρομάζουν ή δείχνουν μία διάθεση συμβιβασμού απέναντι στο χρόνο. Η ανεπάρκεια όμως κάποιων να ενταχθούν σε σοβαρά σχήματα ερωτικών σχέσεων και επαγγελματικών δεσμεύσεων θα αποτελέσει και την κορυφή του παγόβουνου ώστε να διακοπούν επαφές και γνωριμίες που έχουν πάψει προ πολλού να κουβαλούν ευχάριστες αναμνήσεις και να προϋποθέτουν όμορφες μελλοντικές εικόνες.

 

Κριός

Η έντονη αυτή Πανσέληνος θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με την πνευματική επάρκεια που νιώθεις πως έχεις απέναντι σε προκλήσεις που δέχεσαι και μπορεί να αφορούν μία επαγγελματική μετακίνηση ή μία αναμέτρηση σε εκπαιδευτικό τερέν. Ίσως να θεωρείς πως είναι καιρός να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να σκέφτεσαι να ξεκινήσεις την εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας ή να συμμετάσχεις σε κάποια σεμινάρια ή να βλέπεις μπροστά σου δυσκολίες στην περίπτωση που έχεις ήδη εμπλακεί στους παραπάνω τομείς. Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις παρακαμπτήριο από ένα πρόβλημα, κάτι που σημαίνει πως το μυαλό σου θα παίξει μεγάλο ρόλο στο σχέδιο που καλείσαι να διαμορφώσεις και να εφαρμόσεις, αφού είναι πιθανό να πρέπει να κινηθείς κατά μέτωπο και όχι να αναζητήσεις τον περιφερειακό δρόμο.  

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον τομέα των οικονομικών σου θέλει προσοχή γιατί μπορεί να βρεθείς μπροστά σε έξοδα που δεν υπολόγιζες και αναγκάζεσαι να τα λάβεις υπόψη σου με τρόπο που σε δυσαρεστεί. Αν προετοιμάζεσαι για ένα ταξίδι, τότε καλά θα κάνεις να μετρήσεις καλύτερα τον προϋπολογισμό σου γιατί μπορεί να προκύπτουν νέα δεδομένα που δεν είχες λάβει υπόψη σου. Αν πάλι περιμένεις κάποια χρήματα από τη δουλειά σου, τότε μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις κάτι που σε ενοχλεί, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τραβήξεις το σκοινί στα άκρα. Στον ερωτικό τομέα, πρόσεχε τις έντονες συζητήσεις γιατί είναι εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες που θα έχουν άμεσο αποτέλεσμα στη σχέση σου αλλά και στην οικονομική σου συνδιαλλαγή με το άτομο που έχεις απέναντι σου. 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου σε αντίθεση με τον Κρόνο από τον Τοξότη αποτελεί μία δυνατή στιγμή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού καλείσαι να δώσεις τις πρώτες ή τελειωτικές σου εξετάσεις. Η οριστική απομάκρυνση από μία σχέση ή συνεργασία δηλώνει πως είσαι έτοιμος/η να κοιτάξεις παρακάτω, να εξετάσεις τις προτάσεις που ήδη υπάρχουν γύρω σου και σε απομακρύνουν από το γνώριμο περιβάλλον σου. Ίσως όμως να θέλεις να στερεώσεις ακόμα περισσότερο τα δεδομένα της ζωής σου και να δεσμευτείς σε κάτι που αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορεί να μένει στον αέρα, αλλά θα πρέπει να αποτελέσει βασικό συστατικό της ζωής σου. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να σε ζορίσει αν είσαι αναποφάσιστος/η αλλά θα μπορούσε να είναι και λυτρωτική σε περίπτωση που αναζητάς την ευκαιρία να ρίξεις άγκυρα. 

Καρκίνος

Η δύσκολη Πανσέληνος στους Διδύμους θα σου υπενθυμίσει να προσέξεις τον εαυτό σου, να φροντίσεις τις προσωπικές σου ανάγκες, να σταματήσεις να ξοδεύεσαι, να τολμήσεις να υψώσεις τείχη σε παράλογες απαιτήσεις τρίτων και να κατεβάσεις ταχύτητα. Η ευχέρεια που διαθέτεις για να απαντάς σε πολλά θέματα που προκύπτουν και να επιτρέπεις σε άλλους να εκμεταλλεύονται τον προσωπικό σου χώρο και χρόνο θα πρέπει να κλείσει αυτή την περίοδο, γιατί έχεις μαζέψει γύρω σου ανθρώπους με τοξική επιρροή πάνω σου. Αν όμως αυτό σημαίνει πως θα κάνεις στην άκρη και κάποια άτομα που ανήκουν στο καθημερινό σου περιβάλλον, τότε καλό θα ήταν να προσμετρήσεις τις μακροχρόνιες συνέπειες. Μην παίξεις με τα όρια μίας σχέσης ή συνεργασίας, γιατί κάποια σκοινιά δεν πρέπει να κοπούν αν δεν είσαι έτοιμος/η να βγεις σε ένα άγνωστο περιβάλλον.  

Λέων

Η Πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να συζητήσεις ένα θέμα ερωτικού περιεχομένου, να εξετάσεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω μία γνωριμία που φαίνεται να προχωρά με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με αυτό που συνάντησες στο ξεκίνημα. Ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα στη σχέση σου θα μπορούσε να αποτελέσει μία ιδανική έναρξη μίας νέας περιόδου που περιλαμβάνει εξόδους, γνωριμίες και επαφές που σε κάνουν να βλέπεις το παρακάτω με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ίσως όμως να βλέπεις πως είσαι μπροστά στο επόμενο βήμα της υπάρχουσας σχέσης σου, το οποίο εμπεριέχει και την έννοια της απόκτησης ενός παιδιού που ολοκληρώνει το μελλοντικό σου πλάνο. Στον επαγγελματικό τομέα, φαίνεται να αντιλαμβάνεσαι πως δεν κινείσαι σε μία παιδική χαρά, αλλά σε ένα χώρο που πρέπει να διατηρείς τα μάτια σου ορθάνοιχτα. 

Παρθένος

Η έντονη και δύσκολη Πανσέληνος στους Διδύμους φαίνεται να ταρακουνά το οικοδόμημα της επαγγελματικής ή οικογενειακής σου ζωής μέσα από έναν τρόπο που θα σε προβληματίσει αφού καλείσαι να αλλάξεις τη δημόσια εικόνα σου. Θα βρεθείς μπροστά σε μία επαγγελματική πρόκληση, την οποία καλείσαι να αναλάβεις ακόμα και αν θεωρείς πως σε ξεβολεύει, αφού είναι ώρα να τολμήσεις κάτι γιατί διαφορετικά θα βρεθείς μπροστά στον κίνδυνο της απομάκρυνσης από μία ασφαλή κατάσταση. Θα κληθείς να υπακούσεις σε ένα αφεντικό που έχει την ικανότητα να σε διαβάζει, οπότε και να σε πιέζει, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να δοκιμάζεις τις δικές σου ικανότητες να διοικήσεις αφού αποκτάς μία αντίληψη ηγετικής διαχείρισης των καταστάσεων. Τέλος, ίσως να απομακρύνεσαι από το υπάρχον σπίτι σου για να βρεθείς σε ένα χώρο που δοκιμάζεις τις προσωπικές δυνάμεις απέναντι σε νέα δεδομένα. 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στο φιλικό σου ζώδιο των Διδύμων μπορεί να σε φέρει μπροστά σε σκληρές εκφράσεις και εκκωφαντικές δηλώσεις, κάτι που όμως θα φέρει και θετική αντίδραση από την άλλη πλευρά. Είναι πιθανό να επιδιώξεις να ξεκαθαρίσεις ένα θέμα που προκύπτει στον επαγγελματικό τομέα και φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με στόχο να λύσεις το δίλημμα που προκύπτει. Ίσως πάλι να θελήσεις να επιστρέψεις από ένα μέρος που έχεις βρεθεί τον τελευταίο καιρό για να σκεφτείς και να επιλύσεις τα ανοικτά θέματα της σχέσης σου, για να ανακοινώσεις αυτά που έχεις κατά νου και είναι βέβαιο πως θα επηρεάσουν κόσμο γύρω σου. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος φαίνεται να μπορεί να ξεκαθαρίσει τις επιλογές σου, οπότε από εδώ και πέρα θα πρέπει να προχωρήσεις και σε πράξεις, αφού μόνο τα λόγια δεν αρκούν.  

Σκορπιός

Η δύσκολη Πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί να σε απομακρύνει από μία επαγγελματική ενασχόληση ή μία σχέση που τον τελευταίο καιρό έχουν κατορθώσει να αποτελέσουν ασφαλή λιμάνια για εσένα. Βρίσκεσαι όμως πλέον σε μία εποχή που πρέπει να ξεκαθαρίσει ο ρόλος σου, οπότε δεν είναι δυνατό να παραμένεις μέλος σε καταστάσεις που κουβαλούν μία ομιχλώδη υφή. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα πρέπει να εγκαταλείψεις ένα εργασιακό περιβάλλον το οποίο δεν είναι πλέον σε θέση να συνεχίσει να σε τροφοδοτεί ή πως θα βρεθείς μπροστά σε έναν καυγά με το έτερο ήμισυ που θα φέρει στην επιφάνεια μικρά παράπονα με βαθύτερες αιτίες. Σε κάθε περίπτωση, η σιωπή μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά είναι δύσκολο να κερδίσει και την ανάγκη να αντιδράσεις.  

Τοξότης

Η Πανσέληνος απέναντι σου και μάλιστα σε αντίθεση με τον Κρόνο από το ζώδιο σου αποτελεί μία κομβική στιγμή για συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες με άτομα κύρους ή με πρόσωπα που θα χειριστούν ή θα λάβουν μέρος σε μία αλλαγή του στάτους σου. Πιθανότατα να αναγνωρίζεις πως έχεις απέναντι σου έναν τοίχο που καλείσαι να γκρεμίσεις ή να αγνοήσεις με στόχο να συνεχίσεις τη ζωή σου, λαμβάνοντας όμως υπόψη σου πως παίρνεις αποφάσεις σχετικά με πρόσωπα και καταστάσεις που θα αφήσεις πίσω σου. Ίσως πάλι να βλέπεις πως είναι ώρα να αποδράσεις από ένα κλειστό σύστημα διαβίωσης και να ανοίξεις το οπτικό σου πεδίο σε νέους ανθρώπους, να κάνεις γνωριμίες, να ανανεώσεις το εργασιακό σου περιβάλλον, να βγάλεις μία νέα ταυτότητα. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να ξεδιαλύνει πολλές απορίες σου, γι αυτό μην τη χαραμίσεις έτσι απλά.  

Αιγόκερως

Η δύσκολη Πανσέληνος στους Διδύμους θα πρέπει να σε βάλει στη διαδικασία να υποψιαστείς πως οι αντοχές σου δεν είναι απεριόριστες και καλείσαι να διαχειριστείς τις δυνάμεις σου με διαφορετικό τρόπο. Ίσως να βλέπεις πως δεν έχεις και την καλύτερη διάθεση και αυτό είναι πιθανό να οφείλεται και σε μία καθημερινότητα που σε έχει στεγνώσει και μπορεί να δοκιμάζει τις αντοχές σου. Είναι πιθανό να έχεις προστριβές με πρόσωπα στον εργασιακό χώρο, να λεχθούν κάποια πράγματα που δεν είναι απαραίτητο να εννοούνται, να υπάρξουν αναταράξεις σε ισορροπίες που σε κάνουν να αισθάνεσαι πως αιωρείσαι. Αντί να κλειστείς στον εαυτό σου ή να καλυφθείς πίσω από τις σκέψεις και απόψεις σου, προσπάθησε να γίνεις περισσότερο διαλλακτικός/η και έτοιμος/η να ακούσεις κάθε πιθανή γνώμη που μπορεί να σε ενοχλεί.  

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στους Διδύμους φαίνεται να αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία ώστε να ξεκαθαρίσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου και να πέσει άπλετο φως σε ένα θέμα που εμπεριέχει σκιές και έντονο παρασκήνιο. Η επαφή σου με ένα πρόσωπο θα πρέπει να γίνει πολύ πιο ουσιαστική και να ειπωθούν αλήθειες που απηχούν τις απόψεις σου, αλλά ταυτόχρονα αποτελούν και την αλήθεια της άλλης πλευράς. Ίσως να κλείσει ένας κύκλος στον ερωτικό τομέα, αφού η επικοινωνία είναι μεγάλο αγκάθι. Ίσως πάλι να προκύπτει το θέμα της γήρανσης μίας σχέσης που έχει πλέον χάσει τη δυναμική και τον ενθουσιασμό της, με αποτέλεσμα να έχουν αλλάξει και οι ρόλοι μέσα σε αυτή. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα ρίξει άπλετο φως εκεί που κυριαρχεί σκοτάδι.  

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στους Διδύμους αποτελεί μία κρίσιμη στιγμή για την επαγγελματική ή οικογενειακή σου ζωή αφού πρέπει να επιλέξεις συμμάχους και αντιπάλους. Η αδυναμία σου να λάβεις αποφάσεις μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία για κάποιους άλλους ώστε να αναλάβουν πρωτοβουλίες που σε θέτουν στο περιθώριο, που σε κάνουν να βλέπεις πως χάνεις το τιμόνι από τα χέρια σου. Αν όμως βλέπεις πως έχεις εγκλωβιστεί σε μία κατάσταση από την οποία μπορείς να αποδράσεις με τη βοήθεια των κοντινών σου ανθρώπων, τότε εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία και προσπάθησε να λειτουργήσεις αθώα και παιδικά σε μία κατάσταση που σε βολεύει να σε θεωρούν αδαή και αφελή, ώστε να σε διώξουν χωρίς να το έχεις ουσιαστικά επιδιώξει. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
12 Δεκ 2016 | 20:01
come on dear astrologer !!! Give happiness A chance.... Air the unstoppable ahahahaaaaa https://www.youtube.com/watch?v=HgzGwKwLmgM ... φιλική συμβουλή και μόνο, εννοείται :)))
Θεσεις πλανητων