Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



27
Δεκ
Νεα Σεληνη 29/12/2016
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 29ης Δεκεμβρίου στην 8η μοίρα του Αιγόκερου, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και εξάγωνο με τον Άρη από τους Ιχθείς φαίνεται να αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να επανεξεταστούν κάποια επαγγελματικά θέματα που απαιτούν μία προσεκτική ματιά ώστε να κλείσουν τυχόν εκκρεμότητες που παραμένουν ανοικτές.

Είναι επίσης πιθανό να αναζητήσεις λίγο χρόνο απόδρασης από ένα περιβάλλον που σε έχει ωθήσει στα όρια σου, να επιδιώξεις να αποφορτιστείς από γνώριμους ήχους και φωνές, να θελήσεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν για να συγκρίνεις την πορεία σου σε σχέση με εκείνα. Αυτό που έχει σημασία σε αυτή τη Νέα Σελήνη είναι να δίνεις μία προσωπική υπόσχεση πως θα διακόψεις συνήθειες, σχέσεις και συνεργασίες που σε απομακρύνουν από τον κοινωνικό σου κύκλο και πως θα καταφέρεις να διαχωρίσεις τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες από αυτές που σου φορτώνουν άλλοι. Αν αυτό θα το επιτύχεις μέσα από την απόλυτη απομόνωση ή τις συναντήσεις-αποχωρισμούς, είναι ένα θέμα που αφορά εσένα και κανένα άλλο πρόσωπο.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή φαίνεται να σε ωθεί να προχωρήσεις σε μία επαγγελματική εκκαθάριση, σε μία ολοκλήρωση ανοικτών εκκρεμοτήτων που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σου ή με άτομα που αποτελούν σημαίνονται πρόσωπα στον οικογενειακό τομέα. Μπορεί να γίνει μία κουβέντα που έχει μείνει στη μέση ή να χρειαστεί να ασχοληθείς με ένα ζήτημα που δεν έχει κλείσει και ίσως να σε αγχώνει. Μπορεί όμως να βρεθείς εκ νέου σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που γνωρίζεις από παλιά και να δεχτείς μία πρόταση που σε βάζει σε πολλές σκέψεις. Δε χρειάζεται να προβληματιστείς περισσότερο από όσο σηκώνουν οι ημέρες, απλά να θυμάσαι πως ίσως να είσαι κοντά σε μία έναρξη που κανείς δε γνωρίζει και σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί, οπότε μην τρομάζεις να έρθεις σε επαφή με παρενέργειες αυτής της απόφασης σου. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου μπορεί να σε βοηθήσει να κανονίσεις ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής, αν μάλιστα έχεις κατορθώσει να κλείσεις εκκρεμότητες στον επαγγελματικό τομέα. Από την άλλη βέβαια πλευρά, μπορεί να μην έχεις και την πιο ιδανική παρέα για κάτι τέτοιο, να επιθυμούσες να περάσεις χρόνο με πρόσωπα που έχετε χαθεί, αλλά καλύτερα να πάρεις τις αποστάσεις από τέτοιες παρέες και να καθαρίσεις το μυαλό σου. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη σου ζητά να έρθεις σε επαφή με τις σκέψεις σου, να ακούσεις αυτά που λέγονται μέσα σου και δε βγαίνουν πιο έξω, αφού θα καταφέρεις να μάθεις πολλά πράγματα για επιθυμίες σου που δεν καλύπτονται τον τελευταίο καιρό. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να εκκινεί μία νέα εποχή για τα οικονομικά σου, αφού ίσως να χρειαστεί να επανακάμψεις στον επαγγελματικό τομέα. Μία νέα οικονομική συμφωνία με το αφεντικό μπορεί να σε προβληματίζει, αλλά δε χρειάζεται να μένεις στις βαθύτερες εντυπώσεις, αλλά να κοιτάξεις την πραγματικότητα. Χρειάζεται να μη μείνεις άνεργος/η και άπραγος/η αυτή την περίοδο, οπότε φρόντισε να συμβιβαστείς με κάποια δεδομένα σε ένα εργασιακό περιβάλλον, που δεν μπορείς να αποτρέψεις. Από την άλλη πλευρά, στον ερωτικό τομέα καλά θα κάνεις να μην κινείσαι μεταξύ δύο επιλογών, αφού θα πρέπει να κατασταλάξεις για να καταφέρεις να έχεις όφελος στη ζωή σου και να σταματήσεις να ζεις σαν κυνηγημένος/η. 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή φαίνεται να σου προσφέρει την ευκαιρία να έρθεις και πάλι σε επαφή με πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις, που είναι σε θέση να σε ωθήσουν να δεις τα πράγματα μέσα από μία διαφορετική οπτική. Η απαίτηση της εποχής είναι να θάψεις ανθρώπους και καταστάσεις που σε στοίχειωσαν τον τελευταίο καιρό, να καταφέρεις να απεμπλακείς από εξαρτήσεις που καταφέρνουν να σε καταπονούν και να αλλάξεις παραστάσεις. Αυτό όμως σημαίνει πως δίνεις και μία υπόσχεση στον εαυτό σου ώστε να είσαι περισσότερο αληθινός/η από όσο συνηθίζεις και να τολμήσεις να εκφραστείς όπως αισθάνεσαι και όχι πίσω από τις γνώριμες μάσκες που φοράς. Και αυτό είναι κάτι που θα υποσχεθείς όχι σε αυτούς που έχεις απέναντι σου, αλλά αποκλειστικά και μόνο στον ίδιο σου τον εαυτό. 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή χρειάζεται προσοχή στον τομέα της καθημερινότητας σου, αφού μπορεί να προκύψουν ανατροπές που θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Μην αφήσεις επαγγελματικά ζητήματα να ανατρέψουν τα σχέδια σου, οπότε φρόντισε να έχεις ολοκληρώσει ανοικτές εκκρεμότητες. Απέφυγε να συζητήσεις θέματα της δουλειάς σου αν βρίσκεσαι σε ένα μέρος που θέλεις να αποφορτιστείς από αυτή, ακόμα και αν προκληθείς ώστε να κάνεις κάτι τέτοιο. Αν πάλι ξεκινά μία περίοδος που θέλεις να κάνεις μία ανασκόπηση της καθημερινής σου διαβίωσης, τότε προσπάθησε να αλλάξεις το πρόγραμμα σου ώστε να αναγνωρίσεις τις πράξεις που σε οδηγούν σε σωματική και ψυχική κούραση, με στόχο να υπογράψεις ένα νέο συμβόλαιο με τον εαυτό σου. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη φρόντισε και την υγεία σου, γιατί θα σου δώσει πολλά σημάδια ώστε να αναγνωρίσεις τις δυσλειτουργικές σου συνήθειες.  

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο του Αιγόκερου αποτελεί μία καλή αφορμή για να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου, για να περάσεις χρόνο με το έτερο ήμισυ και να δώσετε αμοιβαίες υποσχέσεις που είναι σε θέση να εξελίξουν τη σχέση σας. Μπορεί να ανακαλύψεις νέους λόγους για τους οποίους αναγνωρίζεις τη συμβολή του/ης συντρόφου στην καλή σου διάθεση και να εκτιμήσεις ακόμα περισσότερο κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του/ης. Μπορεί πάλι να επιστρέφεις από μία περίοδο απομόνωσης έχοντας αντιληφθεί πως δεν μπορείς να ζεις μακριά από ένα πρόσωπο που σε συμπληρώνει. Αν είσαι όμως μόνος/η και προκύπτει μία νέα γνωριμία, τότε προσπάθησε να αποφύγεις τις αποφάσεις αφού υπάρχουν δεδομένα που δεν είναι γνωστά για την ώρα και η φαντασία-ψέμα παίζουν περίεργα παιχνίδια.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα της οικογένειας σου και να αντιληφθείς πως έχεις μεγαλώσει για τέτοιες συναντήσεις ή πως δε χωράς σε ένα περιβάλλον που έπαψε να σε εκφράζει. Θα χρειαστεί όμως να εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους αναζητάς κάτι διαφορετικό, που θα επιθυμούσες να βρίσκεσαι σε ένα διαφορετικό μέρος ή που θα τολμούσες να μιλήσεις για αποφάσεις που ξαφνιάζουν τους γύρω σου. Ίσως πάλι να αναγνωρίζεις πως υπάρχουν δεδομένα στη σχέση σου που σε βαλτώνουν και θα προσπαθήσεις να τα επιλύσεις ή να κάνεις τομές που δείχνουν πως είσαι έτοιμος/η για οριστικές ρήξεις. Στον επαγγελματικό τομέα, ότι και αν ετοιμάζεις, καλύτερα να δράσεις στο σκοτάδι και να αποφύγεις να εκθέσεις τις σκέψεις σου σε πρόσωπα που δε γνωρίζεις τον ακριβή τους ρόλο. 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω κρύβει παγίδες σε μετακινήσεις σου, αφού μπορεί να υπάρξουν ανατροπές και καθυστερήσεις που θα σε εκνευρίσουν. Δε χρειάζεται να πιέσεις καταστάσεις, να προσπαθήσεις να πείσεις κάποιους σχετικά με τις προθέσεις και τα σχέδια σου, παρά να εκφράσεις την αλήθεια όπως ακριβώς είναι, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να ανακαλύψεις τις πραγματικές προθέσεις των γύρω σου. Βέβαια, την ίδια εποχή, η καρδιά σου μπορεί να ταξιδεύει κάπου μακριά από το μυαλό, με αποτέλεσμα να εξιδανικεύεις πρόσωπα, να παραποιείς συναισθήματα και να μπερδεύεις προθέσεις, με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι μία ισχυρή δόση αλήθειας από τους γύρω σου. Αν λοιπόν κάποιο κοντινό σου πρόσωπο αποφασίσει να σου μιλήσει πιο σκληρά από ότι συνηθίζει, μην εκνευριστείς από τον τρόπο και το ύφος, αλλά προσπάθησε να ακούσεις την ουσία του λόγου.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή απαιτεί προσεκτικές κινήσεις στον οικονομικό τομέα, αφού είναι πιθανό να παρασυρθείς από αγορές που δε χρειάζεσαι ή που δεν έχεις μελετήσει αρκετά καλά ώστε να αποβούν ουσιώδεις. Μπορεί πάλι να βιώσεις την έναρξη μίας περιόδου με αμφιβολία για τα οικονομικά σου, αφού υπάρχουν μειώσεις στην αμοιβή σου ή θα προκύψουν καθυστερήσεις που είναι σε θέση να σε αγχώσουν και να αλλάξουν τις προτεραιότητες σου. Αν πάλι βρίσκεσαι μπροστά σε μία νέα επαγγελματική πρόταση, τότε καλύτερα να αποφύγεις να λάβεις βιαστικές αποφάσεις, αφού δεν έχεις όλα τα δεδομένα μπροστά σου με αποτέλεσμα να είσαι έτοιμος/η να εξιδανικεύσεις κάποια πράγματα.  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή φαίνεται να σε βοηθά να συστηθείς εκ νέου σε πρόσωπα που θα αποτελέσουν το νέο σου περιβάλλον σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Μία επίσκεψη από γνώριμα λημέρια μπορεί να σημάνει την επιστροφή σου σε έναν τόπο που θα μπορούσε να είναι και το καινούργιο σου σπίτι, κάτι που όμως σημαίνει πως καλά θα κάνεις να ενημερώσεις σχετικά και με την αποχώρηση σου από έναν άλλο τόπο. Αν πάλι προκύπτουν αναποδιές σε ένα ταξίδι που ετοιμάζεις ή πραγματοποιείς, φρόντισε να αφήσεις στην άκρη τα πρακτικά ζητήματα και να ασχοληθείς με ότι σε βοηθά να πραγματοποιείς αποδράσεις από την καθημερινότητα, αφού αυτό που έχεις ανάγκη είναι να δεις μπροστά σου διαφορετικές παραστάσεις.  

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να λειτουργήσει σαν τον ενοχλητικό ήχο ενός ρολογιού που θα ήθελες να σταματήσει να χτυπά, αλλά ακόμα και αν κάτι τέτοιο λάβει χώρα, ο ήχος μοιάζει να σε ακολουθεί ακόμα και στον  ύπνο σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως δεν έχεις ολοκληρώσει μία κουβέντα που θα έπρεπε να κλείσεις ώστε να αισθανθείς πως απεγκλωβίζεσαι από ένα σύστημα που δε σου προσφέρει κάτι περισσότερο. Ίσως πάλι να έχεις τύψεις σχετικά με μία συζήτηση που έχει μείνει στη μέσα και καλό θα ήταν να ολοκληρώσεις ώστε να μπορέσεις να κοιμηθείς πιο άνετα. Είναι πάλι πιθανό να βρίσκεσαι μπροστά σε ανοικτές επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους ακόμα και αν θεωρείς πως δε θα κερδίσεις κάτι χειροπιαστό, αλλά την προσωπική σου νηνεμία.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή φαίνεται να αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία να αναμιχθείς εκ νέου με πρόσωπα του φιλικού ή ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου ώστε να καταφέρεις να σταματήσεις να σκέφτεσαι δικά σου προσωπικά προβλήματα. Η ανάμιξη σου με αρκετό κόσμο αυτή την περίοδο μπορεί να αποτελεί ευλογία για εσένα, αφού θα ήθελες να αποφύγεις να μένεις μόνος/η, αλλά την ίδια στιγμή είναι πιθανό να βρεθείς σε παρέες που αντιλαμβάνεσαι πως δε σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Αντί λοιπόν να προσθέτεις κοινωνικές υποχρεώσεις, φρόντισε να επενδύσεις σε αυτές που φαίνεται να συμβαδίζουν με τη νέα σου ταυτότητα που έχεις πλέον αρχίσει να πλασάρεις στους γύρω σου. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
28 Δεκ 2016 | 08:07
Yeppp, απομόνωσητο καλύτερο δώρο που μπορώ να μου προσφέρω https://www.youtube.com/watch?v=KUmZp8pR1uc
Θεσεις πλανητων