Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ26
Ιαν
Νεα Σεληνη 28/1/2017
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 28ης Ιανουαρίου στην 8η μοίρα του Υδροχόου αποτελεί το σινιάλο πως χρειάζεται να γίνει μία κίνηση που προκαλεί ηλεκτροσόκ ή πως βρίσκεσαι μπροστά σε δεδομένα που σου προκαλούν κάτι τέτοιο. Μία ανατροπή δεδομένων, μία κουβέντα που ξαφνιάζει, μία κίνηση που αναποδογυρίζει, μία αλλαγή στην καθημερινή ρουτίνα είναι δεδομένα που έχουν λόγο ύπαρξης τη σημερινή ημέρα αφού πρέπει να λειτουργήσουν σαν καμπανάκια σε αυτιά ανθρώπων που ξέχασαν να ακούν.

Ένα άλλο θέμα που ενδιαφέρει τη συγκεκριμένη Νέα Σελήνη είναι η ατομική συμμετοχή σε ομάδες, ομίλους και κοινωνίες, αφού καλείσαι να ανακαλύψεις λόγους για να συνεχίσεις να είσαι μέλος. Αν θεωρείς πως το σύστημα που συνήθισες να βρίσκεσαι έχει πάψει να σε χαρακτηρίζει, τότε είναι καιρός να κάνεις μία κίνηση που θα δοκιμάσει τις ισορροπίες και την ιεραρχία. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως σοκάρεις, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σε σοκάρουν και οι αντιδράσεις των ανθρώπων που γίνονται αποδέκτες της δράσης σου.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία για να τολμήσεις να αλλάξεις ταχύτητα σε μία πορεία που φαίνεται να μην προχωρά όπως σχεδίαζες. Η απόφαση σου να ανακοινώσεις το στάτους της σχέσης σου με το άλλο άτομο, με την ομάδα στην οποία ανήκεις, με το επαγγελματικό σου περιβάλλον μπορεί να προκαλέσει αναταράξεις, αλλά δεν είναι καιρός για πισωγυρίσματα. Αισθάνεσαι έντονα την απαίτηση του οργανισμού σου να κάνεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου, οπότε θα πρέπει να προκαλέσεις, να συγκριθείς, να τολμήσεις να φωνάξεις πως δεν ανέχεσαι άλλη καταπίεση. Αρκεί να θυμάσαι πως αυτή η πράξη μπορεί να σημαίνει και μία περισσότερο μοναχική, αλλά ταυτόχρονα ελεύθερη, περπατησιά για το παρακάτω. 

Ταύρος

Η μη αναμενόμενη Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει εξελίξεις στον εργασιακό χώρο, τις οποίες μάλιστα δεν αναμένεις ή δε θεωρούσες πιθανές να λάβουν χώρα. Θα πρέπει να αποδείξεις κατά πόσο διαθέτεις την ικανότητα να ικανοποιήσεις τις ευθύνες που θα φορτωθείς ή πως μπορείς να διαχειριστείς νέα δεδομένα που προκύπτουν μετά την απόφαση άλλων συναδέλφων να λειτουργήσουν διαφορετικά από εσένα. Μπαίνεις σε μία περίοδο που πιθανότατα να μην έχεις την ευκαιρία να οδηγήσεις τις καταστάσεις προς την κατεύθυνση που επιθυμείς, γι αυτό φρόντισε τουλάχιστον να μπορείς να παραμείνεις στην πορεία που ορίζουν άλλοι, χωρίς να θέτεις σε κίνδυνο οικονομικά κεκτημένα και θέματα υγείας. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να λειτουργήσει σαν μία ευχάριστη ευκαιρία για ένα ταξίδι μακριά από μία επαγγελματική ή οικογενειακή καθημερινότητα που τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έγινε θηλιά στο λαιμό σου. Προσπαθώντας να απεμπλακείς από οικονομικά δεδομένα που σε ξεζουμίζουν, από εργασιακά προβλήματα που σε βάζουν σε έντονα διλήμματα και από θέματα που αφορούν γονείς ή άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, θα μπορούσες να δοκιμάσεις να αποδεχτείς την πρόσκληση ενός κοντινού προσώπου για μία απόδραση. Να θυμάσαι πως έχεις μεγάλη ανάγκη από επαφή με φρέσκα μυαλά, γι αυτό φρόντισε να συναναστραφείς τέτοιου είδους άτομα. 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αποτελεί μία ευκαιρία να απελευθερωθείς από ερωτικές αγκυλώσεις ή οικονομικές εξαρτήσεις που καταφέρνουν να σε παγιδεύουν σε σχέσεις και συνεργασίες που μοιάζουν με ασφαλείς αλλά ασφυξιογόνες μάσκες. Η ανάγκη σου να ζήσεις μπορεί να σε οδηγήσει μακριά από μία σχέση που έκανε τον κύκλο της, σε νέα λημέρια τα οποία φαντάζουν πολύ ενδιαφέροντα, αλλά ταυτόχρονα προκαλούν και την περιέργεια ανθρώπων που σε γνωρίζουν, αφού φαίνεται να ακολουθείς νέα μονοπάτια. Η απαίτηση να γίνει κάτι φρέσκο στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να σε βάζει σε σκέψεις σχετικά μίας πρότασης που σε ταξιδεύει μακριά από συνήθη λημέρια. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, απαιτείται να γίνει ή γίνεται μία μικρή επανάσταση στη ζωή σου. 

Λέων

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή, ακόμα και μέσα από ανακοινώσεις που θα ξαφνιάσουν. Νιώθεις έντονα την ανάγκη για να βάλεις σε κίνηση τη ζωή σου και αυτό μπορεί να σημαίνει πως είσαι μπροστά σε μία επιλογή που σε μετακινεί από την υπάρχουσα κατοικία ή και την επαγγελματική σου στέγη. Ίσως πάλι να προκαλείσαι ώστε να μιλήσεις ανοικτά για κάποια θέματα που γνωρίζεις πως θα αναστατώσουν πολλές ισορροπίες, οι οποίες όμως είναι χάρτινες και είναι καιρός να βιώσουν την πραγματικότητα. Η συγκεκριμένη συγκυρία σε βάζει στη διαδικασία να χορέψεις ακόμα και αν όλοι οι άλλοι διστάζουν, αφού γνωρίζεις πως αυτό που μετρά δεν είναι να ακολουθήσεις το χορό, αλλά να τον σύρεις! 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να αποτελέσει το καμπανάκι που σε καλεί να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στον τομέα της καθημερινής σου διαβίωσης ώστε να βελτιώσεις την υγεία σου σε όλα τα επίπεδα. Ίσως να είναι ώρα να προσέξεις τη διατροφή σου και να απομακρυνθείς από συνήθειες που σε οδήγησαν στο να αυξήσεις το βάρος σου ή να αντιληφθείς πως μειώνονται οι σωματικές σου αντοχές. Ίσως πάλι να επιδιώκεις να αλλάξεις τη ροή της καθημερινότητας σου ώστε να βρεις περισσότερο χρόνο για εσένα ή με στόχο να μπορείς να περνάς περισσότερο χρόνο με το/η σύντροφο. Η συγκεκριμένη συγκυρία σε βοηθά να ξυπνήσεις από το λήθαργο, γιατί διαφορετικά μπορεί να σου τονίσει δυσλειτουργίες της ζωής σου με έντονο τρόπο.  

Ζυγός

Η ευνοϊκή προς εσένα Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αποτελεί μία καλή είδηση για την ερωτική σου ζωή αφού μπορεί να φέρει νέα που ανανεώνουν τη σχέση σου ή σε βάζουν και πάλι στο παιχνίδι του έρωτα. Ο ερχομός ενός παιδιού μπορεί να αποτελέσει μία είδηση που αλλάζει δεδομένα, με αποτέλεσμα να μπαίνεις σε μία διαδικασία αναθεώρησης δεδομένων και προτεραιοτήτων. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε ξεκινά μία περίοδος με έντονο ενδιαφέρον για την προσωπική σου ζωή, αφού θα προκύψουν γνωριμίες που έχουν ως στόχο να ηλεκτρίσουν τη ζωή σου και να σε στρέψουν και προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να σου ζητηθεί να φέρεις εις πέρας κάτι έντονα δημιουργικό, που βασίζεται στην ικανότητα σου να ενώνεις ομάδες και παράλληλα να προσφέρεις έμπνευση.  

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα στον εργασιακό τομέα, μέσα από μία διαδικασία αλλαγής των ρόλων. Αν θέλεις να ξεκινήσεις από πιο επιφανειακά θέματα, τότε ίσως να αναζητήσεις την ευκαιρία να ανακαινίσεις το γραφείο σου ή να σκεφτείς ακόμα και μία μετακίνηση. Αν πάλι θέλεις να βελτιώσεις το χώρο του σπιτιού σου, τότε κάνε κάτι μέσα σε αυτό ώστε να αλλάξει η οπτική που έχεις για το χώρο που περνάς τον περισσότερο χρόνο της ημέρας σου. Σε βαθύτερο όμως επίπεδο, θα πρέπει να αντιλαμβάνεσαι πως έχει φτάσει η ώρα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και όχι με το περιβάλλον γύρω σου, απλά στο ξεκίνημα αυτής της διαδικασίας είναι πιο εύκολο να ασχοληθείς με ότι βρίσκεσαι γύρω σου και όχι μέσα σου.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να κουβαλά μαζί της την υποχρέωση να μιλήσεις επιτέλους, να πεις αυτά που κρατάς τόσο καιρό μέσα σου και αρνείσαι να μοιραστείς με τρίτους, να κάνεις μία κίνηση που ανακατεύει την τράπουλα και δείχνει στους γύρω σου πως δεν παραμένεις παγωμένος/η μπροστά στις εξελίξεις. Ένα ταξίδι αυτή την εποχή μπορεί να αποτελέσει αναζωογονητική ευκαιρία, αφού έχεις τεράστια ανάγκη να φύγεις από ένα περιβάλλον που σε εγκλωβίζει. Αν πάλι αυτό που σε απασχολεί είναι ένα θέμα υγείας, τότε η οπτική σου απέναντι στα πράγματα θα παίξει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων. Φρόντισε να κοιτάξεις προς μία κατεύθυνση που απαλύνει το βλέμμα σου και μπορεί να αλλάξεις τη φιλοσοφία σου. 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να αποτελέσει την αφορμή να βάλεις σε εφαρμογή κάποια σχέδια που έχουν να κάνουν με την ανακαίνιση του σπιτιού σου και θα σου προκαλέσουν έξοδα στο πορτοφόλι. Στον επαγγελματικό τομέα, μπαίνεις σε μία περίοδο που μπορείς να επωφεληθείς από έσοδα αρκεί να είσαι έτοιμος/η να ρισκάρεις και να εμπλακείς σε υποθέσεις που μπορεί να μην κουβαλούν καμία γνώριμη βεβαιότητα. Η ματιά σου απέναντι στα νέα δεδομένα που σου παρουσιάζονται θα παίξει  μεγάλο ρόλο στο κατά πόσο θα εμπλακείς και μπορεί να έχεις όφελος που δεν αναμένεις ή θα κάνεις ένα βήμα πίσω και θα προτιμήσεις μία ασφάλεια που όμως μοιάζει με δαμόκλειο σπάθη στη σημερινή εντελώς ανασφαλή εποχή μας.  

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου αποτελεί μία πολύ καλή αφορμή για να αλλάξεις ταχύτητα σε μία πορεία που κατάντησε τουλάχιστον βαρετή τον τελευταίο καιρό. Έχοντας να αντιμετωπίσεις αμφιβολίες και ανασφάλειες, θα πρέπει να έχεις οδηγηθεί σε ένα σημείο κατά το οποίο ανησυχείς μήπως έχεις υποβαθμίσει υπερβολικά τον εαυτό σου με αποτέλεσμα να παραμένεις σε σκιές που είναι βέβαιο πως κάτω από άλλες περιστάσεις δε θα υπήρχαν. Η συγκεκριμένη στιγμή λοιπόν αποτελεί μία ευκαιρία να φέρεις φυσικό φως μέσα σε ένα χώρο που έμαθε να λειτουργεί στα σκοτάδια. ώστε να αναγνωρίσεις το πραγματικό ανάστημα των αντιπάλων ή των προβλημάτων σου και να σταματήσεις να παίζεις με τις πιθανότητες.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σε τρομάξει αφού είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο ένα θέμα υγείας που καλείσαι να αντιμετωπίσεις και ίσως να έχεις αφήσει να μεγαλώσει τον τελευταίο καιρό χωρίς να του δίνεις ιδιαίτερη σημασία. Ίσως να χρειαστεί να επισπεύσεις κάποιες εξετάσεις με στόχο να επιλύσεις αυτό που σε βασανίζει, οπότε σε αυτή την περίπτωση ανέλαβε δράση και απέφυγε να συνεχίζεις να μαζεύεις γνώμες και απόψεις. Στον εργασιακό χώρο, θα πρέπει να κατανοήσεις πως υπάρχουν άτομα που κινούνται με τρόπο που δείχνει πως τρέφονται από το έργο άλλων, κάτι που μπορεί να συμβαίνει στην περίπτωση σου, με αποτέλεσμα να έχεις μαζέψει γύρω σου πρόσωπα που είναι καιρός να απομακρύνεις. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων