Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ09
Φεβ
Σεληνιακη εκλειψη 11/2/2017
Από signingstar

Η Σεληνιακή έκλειψη της 11ης Φεβρουαρίου στην 21η μοίρα του Λέοντα ανοίγει το χορό των εκλείψεων στο δίπολο Λέοντα/Υδροχόου θέλοντας να φέρει στο προσκήνιο τη διάκριση ανάμεσα στο εγώ και το εμείς.

Η πρώτη έκλειψη φαίνεται να είναι κάπως ομαλή και να τονώνει τις προσωπικότητες που μοιάζουν έτοιμες να κάνουν το επόμενο βήμα σε μία ζωή που κουράστηκε να παραμένει στάσιμη. Ο εκνευρισμός απέναντι στις διαθέσεις και προθέσεις των άλλων μοιάζει να είναι απλά η εύκολη διέξοδος για να φωνάξεις πως αδικείσαι, ενώ την ίδια στιγμή έχεις μπροστά την πρόκληση να εκφράσεις την εναλλακτική σου λύση και να μεταφέρεις το μπαλάκι στο αντίπαλο τερέν. Έχεις την ευκαιρία να προσεγγίσεις ένα άτομο που φαίνεται να συμπληρώνει τις επιθυμίες σου, χωρίς να φοβάσαι μήπως φανείς λίγος/η μπροστά στην πρόσκληση που στέλνεις.

Η συγκεκριμένη έκλειψη όμως θα αναδείξει και κάποιες αδυναμίες που οφείλονται είτε στην υπερεκτίμηση των προσωπικών δυνατοτήτων, είτε στο γεγονός πως δεν έχει ακόμα διαμορφωθεί το κατάλληλο περιβάλλον μέσα στο οποίο θα λειτουργήσεις. Φρόντισε να προετοιμάσεις πρώτα τον εαυτό σου και στη συνέχεια να αποταθείς στα κατάλληλα πρόσωπα, καθώς αν ακολουθήσεις το διαφορετικό δρόμο, είναι πιθανό να χαρίσεις το σχέδιο σου σε άτομα που θα το εκμεταλλευτούν ή να πέσεις πάνω σε τοίχο που δε χρειάζεται να αντιμετωπίσεις στην πορεία σου.

 

Κριός

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα θα σε βοηθήσει να κάνεις μία ανασκόπηση της τελευταίας περιόδου που αφορά κατά κύριο λόγο την ερωτική σου ζωή και τις αλλαγές που έχει φέρει σε αυτή το τελευταίο εξάμηνο. Έχεις την ευκαιρία να περάσεις χρόνο με το άτομο που έχει αλλάξει τη ζωή σου, να μιλήσεις ανοικτά για αυτή τη σχέση σε κόσμο που δε γνωρίζει τη νέα σου εικόνα, να εξηγήσεις τις προτεραιότητες σου. Μπορεί όμως πάλι να αντιληφθείς πως χρειάζεσαι εκκαθάριση στη ζωή σου ώστε να παραμείνουν ζωντανοί άνθρωποι τους οποίους παραδέχεσαι και μπορείς να συνυπάρξεις μαζί τους, καθώς βλέπεις πως είναι άδικο να σπαταλιέσαι σε καταστάσεις που απλά σε φθείρουν. Η συγκεκριμένη Σεληνιακή έκλειψη θα σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο εκδηλωτικός/η προς την κατεύθυνση που λαμβάνεις φροντίδα και αγάπη.

Ταύρος

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς πως βρίσκεσαι μπροστά σε κλείσιμο κύκλων, πως αλλάζει ο ρόλος σου μέσα σε ένα περιβάλλον που έζησες και θα πρέπει να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις. Είναι πιθανό να αντιμετωπίζεις θέματα υγείας κοντινών σου προσώπων και να αντιλαμβάνεσαι πως κάποια πρόσωπα μεγαλώνουν με τα χρόνια και αυτό είναι φανερό πλέον πάνω τους. Ίσως πάλι να κατανοείς πως ολοκληρώνεται ο ρόλος σου μέσα σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που δεν  μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί με το γνώριμο τρόπο. Το σημαντικότερο στοιχείο αυτής της έκλειψης είναι να αντιληφθείς ποιος είναι ο κύκλος που κλείνει με στόχο αυτό να λάβει χώρα χωρίς δράματα και πεποιθήσεις ξεριζώματος, αλλά με κατανοητό προς όλους τρόπο. 

Δίδυμοι

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα θα αποτελέσει ευκαιρία να αναθεωρήσεις τις ιδέες και απόψεις σου και να προσπαθήσεις να προσεγγίσεις πρόσωπα που φαίνονται έτοιμα να δώσουν το έναυσμα για αλλαγή πλεύσης. Θα θελήσεις να γίνεις μέλος σε ομάδες που μοιάζουν να κοντράρουν το σήμερα, σε συλλόγους που μιλάνε μία νέα γλώσσα, σε παραστάσεις που φαίνεται να κουβαλούν μαζί τους τη σπιρτάδα της καινοτομίας και αλλαγής. Ίσως απλά όλα τα παραπάνω να εκφραστούν μέσα από ένα ταξίδι που κάνεις ή σχεδιάζεις, αφού θέλεις να βρεθείς μακριά από την καθημερινότητα σου. Η συγκεκριμένη έκλειψη θα ανοίξει και θέματα που αφορούν συγγενείς σου, αφού θα κληθείς να δείξεις τη διαφορετικότητα σου ή να οδηγήσεις κάποια προβλήματα προς τη λύση τους.  

Καρκίνος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον τομέα των αποκτημάτων σου μπορεί να αποτελέσει μία καλή αφορμή για να αναρωτηθείς μήπως λαμβάνεις λιγότερα από όσα προσφέρεις. Τα νέα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα δεν μπορούν να περάσουν χωρίς συζήτηση και προβληματισμό, αφού θα πρέπει να λάβεις μέρος στις συνδιαλλαγές και να φροντίσεις να διεκδικήσεις και κομμάτια που κάποιοι φαίνεται να θέλουν να οικειοποιηθούν. Αν πάλι σε αφορά η ερωτική σου ζωή, τότε είναι εξαιρετικά πιθανό να έχεις μπει στη διαδικασία να διεκδικήσεις ένα πρόσωπο που γνωρίζεις πως δεν είναι και πολύ εύκολο να κερδίσεις. Αυτή όμως τη φορά θέλεις να εκφράσεις τον εαυτό σου και όχι να κρυφτείς πίσω από τις λέξεις, οπότε η επιμονή σου είναι ένα στοιχείο που λειτουργεί υπέρ σου.  

Λέων

Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου σε επηρεάζει με άμεσο τρόπο αφού έρχεσαι αντιμέτωπος/η με θέματα που έχουν να κάνουν με την εικόνα που θέλεις να έχεις προς τα έξω. Βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο που μπορείς να κάνεις μία κίνηση που αλλάζει τη ζωή σου, γνωρίζοντας όμως πως κάτι τέτοιο είναι σε θέση να κόψει δεσμούς με υπάρχουσες καταστάσεις. Η πρόταση που βρίσκεται μπροστά σου σε απομακρύνει από το υπάρχον περιβάλλον σου ή σε βάζει στη διαδικασία να διεκδικήσεις ανθρώπους και ευκαιρίες που γνωρίζεις πως θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να βρεις νόημα για το αύριο, οπότε προσπάθησε να μείνεις μακριά από ασυνείδητους, ή ακόμα χειρότερα συνειδητούς, συμβιβασμούς με ένα γνώριμο παρελθόν.  

Παρθένος

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα φαίνεται να λειτουργεί κάπως προβοκατόρικα αφού σε αναγκάζει να αναμετρηθείς με τις σωματικές και ψυχικές σου δυνάμεις απέναντι σε ζητήματα που δεν είναι εύκολο να επιβληθείς. Θα χρειαστεί να αναμετρηθείς με ένα άτομο που φαίνεται να έχει το πάνω χέρι στη μεταξύ σας σχέση, που μπορεί να σε τρομάζει με την αποφασιστικότητα και τον απόλυτο τρόπο που λειτουργεί, αλλά την ίδια στιγμή αναγνωρίζεις την ικανότητα του να σε συμπληρώνει ή ολοκληρώνει. Μπορεί πάλι να έρθεις αντιμέτωπος/η με παρασκηνιακές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα που σε εκθέτουν ή τρομοκρατούν, και να χρειαστεί να συνειδητοποιήσεις πως βρίσκεσαι σε ένα χώρο που δε σου ταιριάζει η όλη φιλοσοφία. Σε αυτή την έκλειψη θα καταλάβεις πως έχουν υπάρξει αλλοιώσεις που είναι εμφανείς πάνω σου ή γύρω σου, με αποτέλεσμα να πρέπει να ασχοληθείς με τη βελτίωση αυτών των ουλών ή να αποδεχτείς πως συνεχίζεις μαζί τους δείχνοντας όμως πως ο χρόνος περνά και δεν μπορείς να τον γυρίσεις πίσω. 

Ζυγός

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα ανοίγει το χορό εξελίξεων στον τομέα της γέννησης κάτι νέου στη ζωή σου, για τα επόμενα δύο τουλάχιστον χρόνια. Η ερωτική σου ζωή φαίνεται να έρχεται στο προσκήνιο και θα κληθείς να περπατήσεις πάνω στη λεπτή ισορροπία της διαχείρισης του ενθουσιασμού και της αυτοσυγκράτησης. Μία νέα γνωριμία σε αυτή την περίοδο μπορεί να σε κάνει να αποδράσεις από ένα πλαίσιο καθημερινής διαβίωσης και να σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς τι ακριβώς αναζητάς για να νιώσεις πλήρης. Η ετοιμασία για τον ερχομό ενός παιδιού στη σχέση σου μπορεί να σου προσφέρει μεγάλη ευτυχία, αλλά την ίδια στιγμή γνωρίζεις πως δεσμεύεσαι να προχωρήσεις σε σημαντικές αλλαγές στις προτεραιότητες σου. Η ανάγκη σου να ζήσεις σύμφωνα με τις βαθιές επιθυμίες σου θα σε ωθήσει να έρθεις σε επαφή με καταστάσεις που βλέπεις πως σε καλούν να τολμήσεις να ρισκάρεις, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως βγαίνεις έξω από το πρόγραμμα που είχες διαμορφώσει για τη ζωή σου. 

Σκορπιός

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα φαίνεται να φέρνει εξελίξεις στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα, καθώς υπάρχουν αναταραχές που είναι δύσκολο να κρυφτούν. Η δημόσια εικόνα σου περνά μέσα από τον τρόπο που θα διαχειριστείς τις καταστάσεις, μέσα από την αποφασιστικότητα σου να φέρεις στην επιφάνεια τον αληθινό σου εαυτό χωρίς παρερμηνείες και διαστρεβλώσεις. Αν δεν μπορείς να έχεις το πηδάλιο των εξελίξεων στα χέρια σου, τότε λειτούργησε προστατευτικά για τα πρόσωπα που σε νοιάζουν και βλέπεις να ζορίζονται, χωρίς να ζητάς μεγαλύτερο μερίδιο κέρδους και αναγνώρισης σε σχέση με αυτό που σου προτείνεται αυτή την περίοδο. Σε κάθε άλλη περίπτωση, να θυμάσαι πως κάποιοι παρακολουθούν τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις κρίσεις και φροντίζουν να καταγράφουν τα δυνατά και αδύναμα σημεία σου με στόχο να ετοιμάσουν μία έκθεση προόδου για εσένα σε λίγο καιρό από σήμερα.  

Τοξότης

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα σε κάνει επιρρεπή στην κοινωνική κριτική, αφού θα χρειαστεί να μιλήσεις και να εκφράσεις τις διαθέσεις και προθέσεις σου μπροστά σε ένα κοινό που γνωρίζει πως βρίσκεσαι σε φάση μεταμόρφωσης. Μπορεί να ζητήσεις χώρο και χρόνο για να ζυγίσεις τα πράγματα στη σχέση σου ή ακόμα και να επιδιώξεις να κάνεις ένα ταξίδι μακριά από το υπάρχον περιβάλλον με στόχο να κατανοήσεις κατά πόσο υπάρχει ακόμα σπίθα ανάμεσα σας. Ίσως πάλι να θέτεις σε εφαρμογή νέα επαγγελματικά δεδομένα κάπου μακριά από εκεί που βρίσκεσαι και να αντιλαμβάνεσαι πως δεν είναι έτοιμοι οι γύρω σου να συνεχίσουν να κινούνται με το βηματισμό που αποφασίζεις να έχεις.  Σε κάθε περίπτωση όμως, θα φανείς και αυτό σημαίνει πως κάποιοι είναι έτοιμοι να σε κριτικάρουν κάθε φορά που θα προσπαθήσεις να λειτουργήσεις αλαζονικά.

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία φαίνεται να παύεις να έχεις το πάνω χέρι σε σχέσεις και συνεργασίες και καλείσαι να αποδεχτείς κάποιους φυσικούς νόμους που επηρεάζουν ακόμα και εσένα. Από τη μία πλευρά, προσπαθείς να διατηρήσεις κεκτημένα σου, γνωρίζοντας όμως πως δεν είναι πλέον στο χέρι σου να μπορείς να τα διαχειριστείς όπως παλιότερα. Από την άλλη πλευρά, βλέπεις πως έχεις δίπλα σου ένα άτομο που σε στηρίζει με έναν τρόπο που κάποιες φορές σε στενεύει στο λαιμό, και πρέπει λοιπόν να προχωρήσεις σε προσωπικούς συμβιβασμούς για να αντέξει αυτή η σχέση-συνεργασία. Αν όμως θεωρείς πως διαθέτεις την ικανότητα να στήσεις από την αρχή μία νέα ιστορία, τότε ο αποχωρισμός μπορεί να είναι σκληρός και δύσκολος, αλλά είναι ταυτόχρονα και ο μόνος δρόμος για να προχωρήσεις παρακάτω. 

Υδροχόος

Η Σεληνιακή έκλειψη απέναντι σου θα ανοίξει το χορό των μεγάλων αλλαγών στη ζωή σου μέσα από συνειδητοποιήσεις που κουβαλούν ουσία και βάθος. Η επικοινωνία σου με ένα άτομο θα αποκτήσει νέα δυναμική και μπορεί να καταλάβεις πως έχεις απέναντι σου ένα πρόσωπο που έχει έρθει για να επηρεάσει τη ζωή σου. Οι σχέσεις σου θα βρεθούν στο προσκήνιο και είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή για να αντιληφθείς κατά πόσο μπορείς να συνεχίσεις να κινείσαι χωρίς να δίνεις σημασία στο έτερο ήμισυ ή αν έχεις δίπλα σου ένα άτομο που δε σε γεμίζει. Στον επαγγελματικό τομέα, ένα ταξίδι που βρίσκεται προ των πυλών φαίνεται να είναι σε θέση να λειτουργήσει σαν την έναρξη μίας νέας περιόδου, που δεν πρέπει όμως να τη συνδέεις με άτομα, αλλά με το περιβάλλον που θέλεις να έχεις γύρω σου. Η συγκεκριμένη Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να ρίξει σκιές σε ένα μέλλον που αρχίζεις να κατανοείς πως διαμορφώνεται, με στόχο να διαμορφώσεις τη μεγάλη εικόνα και όχι να συνεχίσεις να κοιτάζεις τις λεπτομέρειες που αποπροσανατολίζουν ή ακόμα χειρότερα τυφλώνουν.  

Ιχθείς

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα θα θέσει τις βάσεις για αλλαγές στον οικονομικό τομέα, οι οποίες βέβαια σημαίνουν πως μετασχηματίζεται ο ρόλος σου μέσα σε ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό περιβάλλον. Καλείσαι να διαχειριστείς την ανάγκη ή απαίτηση για να μοιραστείς κάποια χρηματικά θέματα, να εμπιστευτείς την άλλη πλευρά ή να επιδιώξεις να απομακρυνθείς από αυτή τη συνεργασία ή να συζητήσεις το ενδεχόμενο μίας νέας εργασίας που κουβαλά όμως και αρκετό ρίσκο. Στον τομέα της υγείας, ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείς με θέματα άσκησης και διατροφής, αφού μπορεί να έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου και αυτό να έχει γίνει φανερό πάνω σου. 

4 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Xag23
10 Φεβ 2017 | 10:26
Επηρεάζει Λέων στην 29η μοίρα με ωροσκόπο Σκορπιό στην 19η μοίρα;
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
10 Φεβ 2017 | 09:23
δεν είναι θεσπέσιο αυτό το χρονολόγιο εκλείψεων; δεν είναι πολύ όμορφο που το φεγγαράκι φτιάχνεται και στολίζεται στην μία και μοναδική Αγάπη για να κουρνιάσει στην συμπαντική αγκαλιά του Ποσειδώνα; Αγάπα τον Πλησίον ως Εαυτόν ή Αγάπα τον Εαυτόν ως Πλησίον; έχει σημασία; All we need is easy : ) https://www.youtube.com/watch?v=9FflL0MpEmE
Εικόνα ζωδίου
signingstar
09 Φεβ 2017 | 20:36
Η έκλειψη επηρεάζει κυρίως το διάστημα από τη 19η μέχρι την 25η μοίρα των σταθερών ζωδίων και ωροσκόπων
Εικόνα ζωδίου
Lena
09 Φεβ 2017 | 15:31
Ποιές μοίρες των σταθερών ζωδίων επηρεάζει η έκλειψη; γεννήθηκα στη 16η του λέοντα και ο σύντροφος μου έχει ωροσκοπο στην 23η του Υδροχόου.
Θεσεις πλανητων