Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ24
Φεβ
Ηλιακη εκλειψη 26/2/2017
Από signingstar

Η Ηλιακή έκλειψη της 26ης Φεβρουαρίου στην 8η μοίρα των Ιχθύων κλείνει το διετή περίπου κύκλο των εκλείψεων στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων θέλοντας να τονίσει πως το όνειρο είναι κάποιες φορές το σημαντικό στοιχείο για να συνεχίσει να ζει κάποιος μέσα στην πραγματικότητα που του σερβίρουν.

Η συγκεκριμένη έκλειψη που γίνεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) φαίνεται να μεγαλώνει τις προσωπικές βλέψεις και προσδοκίες ανθρώπων που έμαθαν να συμβιβάζονται και αυτό πλέον μοιάζει πολύ άβολο. Το όνειρο θα αντιπαρατεθεί με τον κόπο που απαιτείται ώστε να γίνει πραγματικότητα και αυτό μοιάζει με μία μάχη με τη σκιά σου.

Η συγκεκριμένη έκλειψη όμως αποτελεί και μία ευκαιρία για να κοιτάξουμε και πέρα από τον εαυτό μας, αφού η ανάγκη για ευτυχία δεν καλύπτεται από την εκπλήρωση των προσωπικών βλέψεων. Η βοήθεια προς τρίτους, η αρωγή σε θέματα άλλων, η στήριξη αδυνάμων και η επαφή με την τέχνη μπορεί να είναι τρόποι απόδρασης από την προσωπική κόλαση του καθενός και επαφή με κάτι πέρα από την καθημερινότητα. Η ανάγκη να πιστέψεις σε κάτι πέρα από αυτό που βλέπεις είναι τεράστια, και αυτή η ανάγκη θα προσπαθήσει να ακουστεί όσο δυνατά χρειαστεί ώστε να ακούσει ο καθένας από εμάς.

 

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς φαίνεται να αποτελεί μία τελευταία ευκαιρία ώστε να προχωρήσεις σε ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στη ζωή σου, με πλήρη εμπιστοσύνη στον τομέα της τύχης όπως αυτή προκύπτει μέσα από τη συνεργασία σου με τις βαθιές και ειλικρινείς επιθυμίες σου. Αν συνεχίσεις να χτυπάς αυτά που σε ενοχλούν, να παθιάζεσαι με ότι διαφωνείς, να αποφεύγεις αυτό που θα σου φέρει προσωπική εξέλιξη τότε όλη η κατάσταση μοιάζει σαν να κυνηγάς φαντάσματα. Φρόντισε να εστιάσεις εκεί που υπάρχει προσωπική ευτυχία και θα καταλάβεις πως παραμελείς πρόσωπα που είναι δίπλα σου και περιμένουν μία κίνηση από εσένα για να εκφραστούν, χωρίς να το έχεις καταλάβει.

Ταύρος

Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να περάσεις χρόνο με πρόσωπα του φιλικού κύκλου και να σταματήσεις να ασχολείσαι με ζητήματα που είναι ολοφάνερο πως σου προκαλούν εντάσεις και ταχυπαλμία. Απέφυγε να λάβεις αποφάσεις που βασίζονται μόνο στη δική σου κρίση ή στην ένταση της στιγμής και προσπάθησε να διαλύσεις τις δικές σου αμφιβολίες ή αυταπάτες μέσα από την ώσμωση σου με άτομα που κατανοείς πως σκέφτονται και δρουν, χωρίς να χρειάζεται να μαντεύεις. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία έντονα μεταμορφωτική περίοδο της ζωής σου, τότε αναζήτησε νέες δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να διώξεις την ένταση από το σώμα ή το μυαλό σου, αγνοώντας την ανασφάλεια σου μήπως κάνεις κάτι που δεν ταιριάζει με την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσένα. 

Δίδυμοι

Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς και πιο ψηλό σημείο του χάρτη σου δηλώνει πως υπάρχουν εξελίξεις σε οικογενειακό ή επαγγελματικό επίπεδο κυρίως μέσα από τη συνειδητοποίηση της αλλαγής των ρόλων. Θα κληθείς να θυσιάσεις τις δικές σου επιθυμίες και διαθέσεις για χάρη ενός άλλου ατόμου, αφού μπορεί να χρειάζεται να επιτρέψεις στο χρόνο να λειτουργήσει με βάση τα δικά του standards. Ίσως πάλι να πρέπει να προχωρήσεις σε έναν ειλικρινή διάλογο με ένα πρόσωπο που δεν μπορείτε να αλληλεπιδράτε χωρίς να υπάρχουν σαφείς ρόλοι, με στόχο να καταφέρεις να διώξεις την αμφιβολία και την ασάφεια από το μυαλό σου. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να κάνεις πιο σαφή την κατάσταση που αντιμετωπίζεις και όχι να περιπλέξεις περισσότερο τα πράγματα, αφού σε μία τέτοια περίπτωση θα δημιουργήσεις μεγαλύτερο χάος στη ζωή σου. 

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς μπορεί να αποτελέσει μία καλή στιγμή για να αποδράσεις από ένα επαγγελματικό περιβάλλον που σε περιχαρακώνει και να πιστέψεις πως υπάρχουν ευκαιρίες που έρχονται από τον ουρανό. Ίσως πάλι ένα ταξίδι στο εξωτερικό να αποτελεί μία καλή αφορμή για να προωθήσεις θέματα επαγγελματικού περιεχομένου και να καταφέρεις να έρθεις σε επαφή με άτομα που μοιάζει σαν να κατανοούν τις σκέψεις σου. Στον προσωπικό τομέα, καλείσαι να θυσιάσεις τον εγωισμό σου για να λειτουργήσει μία σχέση, γιατί διαφορετικά το σκοινί μπορεί να τεντωθεί σε επικίνδυνο βαθμό. 

Λέων

Η τελευταία Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς και 8ο Ηλιακό σου οίκο αποτελεί ακόμα μία ευκαιρία για να αφήσεις πίσω σου ανθρώπους, συνήθειες και καταστάσεις που δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό στη ζωή σου και να στραφείς προς νέα δεδομένα, που σε λίγο καιρό θα αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Μην πέσεις στην παγίδα να εξιδανικεύσεις μία περίσταση την οποία έχεις βιώσει και γνωρίζεις πως δεν μπορεί να αλλάξει. Μη θεωρήσεις πως μπορείς να προσφέρεις περισσότερο χρόνο σε μία σχέση που βουλιάζει στην ανυποληψία, αγνοώντας την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα. Μη θαμπωθείς από τη χρηματική αμοιβή που σου προσφέρεται αν δεν πρόκειται να βρεθείς σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που σου ανταποδίδει προσωπικές ευκαιρίες εξέλιξης. Συνέχισε να κοιτάζεις προς εκεί που υπάρχει δράση αγνοώντας φωνές οκνηρίας και συνήθειας, ακόμα και αν μετατρέπονται σε παθιασμένες Σειρήνες.   

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη απέναντι σου αποτελεί ακόμα μία ευκαιρία για να βελτιώσεις το κλίμα στη σχέση σου, για να θέσεις στη βάση της συζήτησης κάποια προβλήματα που εμποδίζουν την ομαλή ροή της ερωτικής σου ζωής. Καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πως έχεις απέναντι σου ένα άτομο που δεν μπορείτε να συνεχίσετε να βρίσκεστε απέναντι, αλλά πρέπει να βρείτε κοινούς κώδικες που θα σας ενώσουν σε μία ζωή. Ίσως να είναι ώρα να ρίξεις τους τόνους στον εγωισμό σου και να προσπαθήσεις να μπεις στα παπούτσια της άλλης πλευράς. Αν πάλι έχεις μπροστά σου μία νέα γνωριμία, τότε είναι δύσκολο να σκιαγραφήσεις την άλλη πλευρά, αφού το σεξ δε σε αφήνει να σκεφτείς με κρύο αίμα. Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να κάνεις ξεκάθαρες οικονομικές συμφωνίες, γιατί διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να πέσεις θύμα απάτης.  

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς αποτελεί την τελευταία πράξη μίας διετούς παράστασης στον επαγγελματικό τομέα που φαίνεται να σε αλλάζει οριστικά και να σε μετατρέπει σε νέο πρωταγωνιστή/ρια. Χρησιμοποίησε τις εμπειρίες που έχεις μαζέψει για να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που δε χρειάζεται να σου αφήσει αμυχές ή λειτούργησε με βάση το ένστικτο σου για να μαλακώσεις την άλλη πλευρά σε ένα εργασιακό περιβάλλον που θα προσπαθήσεις να το κάνεις να λειτουργήσει με τις δικές σου προθέσεις. Στον ερωτικό τομέα, μία γνωριμία από τον επαγγελματικό τομέα μπορεί να φέρει αναταράξεις στην υπάρχουσα σχέση σου και αυτό να αποτελέσει την αφορμή για να έρθουν στην επιφάνεια θέματα της ερωτικής σου ζωής.  

Σκορπιός

Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς αποτελεί μία ακόμα ευκαιρία να ανακαλύψεις λόγους για να νιώθεις ευτυχισμένος/η με τις εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής. Αν είσαι σε σχέση, τότε μπορεί να έρχονται νέα σχετικά με μία εγκυμοσύνη που θα μπορούσε να αλλάξει την κατεύθυνση της ζωής σου. Αν πάλι αισθάνεσαι πως δεν υπάρχει χημεία στην υπάρχουσα σχέση σου, τότε μία νέα γνωριμία μπορεί να σε αποδιοργανώσει και να χάσεις την επαφή με την καθημερινή ρουτίνα, ανοίγοντας όμως έναν κύκλο με μυστικά και ψέματα. Στον επαγγελματικό τομέα, αποφάσισε να θέσεις σε εφαρμογή και τα δικά σου ταλέντα πέρα από την εργασία σου, κάτι που θα σε μαλακώσει τόσο ως προς την εξωτερική σου εικόνα, όσο και στον ψυχολογικό τομέα.  

Τοξότης

Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς μπορεί να αποτελέσει μία καλή αφορμή να αποδράσεις από ένα δύσκολο και καθημερινό πρόγραμμα και να έρθεις πιο κοντά με άτομα που φαίνεται να είναι σε θέση να αγγίξουν ευαίσθητες χορδές σου. Η συντροφιά με το έτερο ήμισυ θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή αφορμή να σκεφτείτε το μέλλον σας και να σχεδιάσετε το παρακάτω μέσα από μία κοινή ματιά. Η επαφή με άτομα της οικογένειας μπορεί να λιώσει κάποιους καυγάδες που έχουν ενταθεί τον τελευταίο καιρό και να αισθανθείς πως υπάρχει ένα περιβάλλον που σε καλύπτει τις δύσκολες στιγμές. Τέλος, φρόντισε να αξιολογήσεις με λογική κάποιες προτάσεις επαγγελματικού περιεχομένου, αφού θα πρέπει να αποστασιοποιηθείς από μία κατάσταση που παίζει με τις ευαίσθητες χορδές σου και μπορεί να παρουσιάζει την πραγματικότητα μέσα από μία διαστρεβλωτική εικόνα.  

Αιγόκερως

Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς θα σε φέρει σε επαφή με άτομα του συγγενικού κύκλου με τρόπο που δείχνει πως καλείσαι να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι κάποια θέματα που αφορούν όλους σας. Η επιμονή στη δράση  και η ανάγκη να υπάρχουν ορατές εξελίξεις για να νιώθεις πως βρίσκεσαι σε κίνηση είναι ένα θέμα που καλείσαι να διαχειριστείς, αφού υπάρχουν και περίοδοι που η σωματική δράση περνά σε δεύτερη μοίρα. Είναι μάλλον η ώρα να ξεκινήσεις ένα διάλογο με τον εαυτό σου με στόχο να ανακαλύψεις λόγους για να σκεφτείς διαφορετικά κάποια θέματα που κάτω από άλλες περιστάσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε λεκτικές συγκρούσεις και ουσιαστικά αδιέξοδα.  

Υδροχόος

Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς, η τελευταία μετά από διετή σειρά εκλείψεων στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων, φαίνεται να αλλάζει για ακόμα μία φορά τα οικονομικά σου και να σε κάνει να χάσεις το βηματισμό σου. Μπορεί να νιώσεις αδύναμος/η μπροστά στα οικονομικά δεδομένα που επηρεάζουν και τη δική σου ζωή, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι πως δεν έχεις όπλα στα χέρια σου για να πολεμήσεις την αδικία. Μπορεί όμως την ίδια στιγμή να αντιλαμβάνεσαι τη μεγάλη ευκαιρία που σου παρουσιάζεται ώστε να αποδράσεις από ένα σάπιο σύστημα χρηματικών δεδομένων και να βρεθείς σε έναν τόπο στον οποίο θα καταφέρεις να λειτουργήσεις μέσα από περισσότερη σταθερότητα και ασφάλεια. Σε κάθε περίπτωση όμως, χρειάζεται να αντιληφθείς πως υπάρχει απόσταση ανάμεσα στην προσωπική δράση και τις ελευθερίες που σου δίνονται για να εκφραστεί.  

Ιχθείς

Η Ηλιακή έκλειψή στο ζώδιο σου φαίνεται να λειτουργεί σαν το δώρο που έρχεται στα χέρια σου τη στιγμή που θεωρούσες πως θα πρέπει να συνηθίσεις να ζεις σε μία κοινωνία που ασχολείται μόνο με την πραγματική/ορατή διάσταση των πραγμάτων. Η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι δεν πρέπει να πάει χαμένη, ακόμα και αν κάτι τέτοιο μοιάζει πολύ επικίνδυνο για τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο, αφού μπορεί να σε φέρει σε επαφή με νέα δεδομένα. Αν όμως έχεις επιτρέψει εδώ και αρκετό καιρό να υπάρχει ασάφεια στη ζωή σου, τότε σε αυτή την έκλειψη είναι πιθανό να αντιληφθείς το μέγεθος του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί, αφού μοιάζει σαν να περπατάς πάνω σε έδαφος που βουλιάζει. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων