Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ10
Μαρ
Πανσεληνος 12/3/2017
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 12ης Μαρτίου στην 22η μοίρα της Παρθένου σε αντίθεση με τον Ερμή και το Χείρωνα από τους Ιχθείς, σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη και quincunx με τον Ουρανό από τον Κριό δημιουργεί  ένα έντονο σκηνικό προσπάθειας απόδρασης από ευθύνες και υποχρεώσεις που έχουν δημιουργήσει βάρος στους ώμους των μεταβλητών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς).

Η ανάγκη να υπάρξει αλήθεια και πραγματικότητα είναι πλέον αδιαμφισβήτητη, αλλά αυτό σημαίνει πως θα δημιουργηθούν ρωγμές σε υπάρχουσες δομές και σχέσεις. Η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο και διάθεση αντιμετώπισης της πληγής σε αυτή την Πανσέληνο, αφού κάθε διαφορετική προσπάθεια είναι καταδικασμένη να πέσει στο κενό. Η τύχη μπορεί να είναι ένας σημαντικός παράγοντας επιτυχίας στη ζωή, αλλά στη συγκεκριμένη περίσταση μπορεί να βοηθήσει τους τολμηρούς και μόνο.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο χρειάζεται λίγη προσοχή γιατί μπορεί να σε φέρει μπροστά σε θέματα υγείας που δεν μπορείς να τα αφήσεις απλά να υπάρχουν στη ζωή σου. Η αποφασιστικότητα σου να αποδεχτείς κάποιες καταστάσεις και να μην προσπαθήσεις να τις γκρεμίσεις, είναι ένα στοιχείο που θα σε κάνει να ξεφύγεις από τον κίνδυνο μίας άνευ αιτίας σύγκρουσης που θα πληγώσει και τις δύο πλευρές που αντιμάχονται, αλλά μπορεί να αφήσει μόνιμες και κρυφές πληγές. Από την άλλη όμως πλευρά, αν πρέπει να ειπωθούν αλήθειες ώστε να φανεί η πληγή και όχι να συνεχίσει να κρύβεται, τότε προχώρα σε κάτι τέτοιο αρκεί να θυμάσαι πως θα υπάρξουν και αντιδράσεις από την άλλη πλευρά που δε θα σου αρέσουν. 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να αποτελέσει πολύ καλή αφορμή για να έρθει στην επιφάνεια η ερωτική σου ζωή με στόχο να πάψουν να υπάρχουν σκιές σε αυτή. Αν έχεις ανασφάλεια σχετικά με το έτερο ήμισυ, τότε ανέλαβε την πρωτοβουλία να ανοίξεις ένα διάλογο που μπορεί να πληγώσει, αλλά τουλάχιστον θα λάμψει η αλήθεια. Αν πάλι είσαι εσύ αυτός/η που λειτουργείς παρασκηνιακά, τότε προσπάθησε να καλύψεις τα νώτα σου  ή να γνωρίζεις πως μπορεί κάποιοι να αναζητούν τα ίχνη που αφήνεις, αφού δεν περνά απαρατήρητη η αλλαγή της συμπεριφοράς σου τον τελευταίο καιρό. 

Δίδυμοι

Η δύσκολη Πανσέληνος στην Παρθένο φαίνεται να φέρνει στην επιφάνεια θέματα προς συζήτηση τα οποία όμως είναι σε θέση να αναταράξουν δεδομένα. Η ανάμνηση μίας κατάστασης ή ενός προσώπου θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή να ανοίξει η πληγή και να αρχίσουν να ρέουν μνήμες και σκέψεις που θεωρούσες πως είχαν καταχωνιαστεί κάπου σκοτεινά, χωρίς όμως αυτό να μοιάζει πως είναι η αλήθεια. Είναι επίσης πιθανό να αντιληφθείς πως μπαίνεις σε μία περίοδο που θα χρειαστεί να εργαστείς πάνω σε ένα αντικείμενο που θέλεις να αποφύγεις ή σε μία συνεργασία που γνωρίζεις πως δεν μπορεί να είναι εύκολη και απλή. Αν αυτό όμως είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις, τότε φρόντισε να οπλιστείς με γνώση και υπομονή για να φέρεις εις πέρας την επικίνδυνη αποστολή. 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να αναβάλει τα εργασιακά σου πλάνα με αποτέλεσμα να πρέπει να διαμορφώσεις εκ νέου το πρόγραμμα σου με έναν τρόπο που δείχνει πως μοιράζεις την τράπουλα. Φρόντισε να εξηγήσεις σε ανωτέρους σου τα νέα δεδομένα και προσπάθησε να αποφύγεις να κρύψεις τις ευθύνες σου, γιατί βρίσκεσαι σε μία χρονική περίοδο που κάθε μυστικό μπορεί να αφήσει ανεξίτηλα σημάδια. Στον προσωπικό τομέα, καλό θα ήταν να προσέξεις τα λεγόμενα σου γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προστριβές και εντάσεις σε σχέσεις που δε χρειάζεται να λειτουργήσουν σαν το σάκο του μποξ για άλλα θέματα. Αν πάλι αναβάλλεται μία εκδρομή, τότε χρησιμοποίησε το χρόνο που απελευθερώνεται για τη δουλειά σου, ώστε να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες. 

Λέων

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να επηρεάζει τα οικονομικά σου και να πρέπει να κάνεις κινήσεις που ανακατεύουν την τράπουλα με στόχο να κάνεις περισσότερο βιώσιμη μία κατάσταση που μοιάζει να είναι σε τροχιά πέρα από τις δυνάμεις σου. Αν δε βλέπεις τη συνεργασία ή αρωγή της άλλης πλευράς, τότε είναι μάλλον ώρα να μιλήσεις ανοικτά για τα προβλήματα που δημιουργούνται στον εαυτό σου μέσα από μία δυσλειτουργική συνύπαρξη. Αν πάλι απλά αναζητάς μία νέα διέξοδο, τότε μη μένεις σε κουβέντες με άτομα που γνωρίζεις, αλλά προσπάθησε να διαφημίσεις τον εαυτό σου και πέρα από το περιβάλλον της επιρροής σου, αφού η διέξοδος βρίσκεται κάπου μακριά.  

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου είναι πιθανό να προκαλεί αναταράξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να πρέπει να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που γνωρίζεις πως η ισορροπία δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Οφείλεις όμως κατά κύριο λόγο στον εαυτό σου να φέρεις στην επιφάνεια τα θέματα που σε προβληματίζουν και να προσπαθήσεις να διαχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα. Αν πάλι βρίσκεσαι μπροστά σε φήμες και εικασίες που μπορεί να έχουν επιρροή στη ζωή σου, τότε προσπάθησε να μιλήσεις με ειλικρίνεια για όλα τα θέματα, γιατί κάθε απόπειρα να κουκουλώσεις μία κατάσταση, θα γυρίσει μπούμερανγκ προς εσένα και θα ρίξεις περισσότερες σκιές στην παράσταση του παραλόγου.  

Ζυγός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα στρέψει την προσοχή σου σε θέματα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίζεις ή θα μπορούσαν να θέτουν εμπόδια στην καθημερινότητα σου, και τα οποία έχεις συνειδητά αγνοήσει ή δεν έχεις λάβει υπόψη σου. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς γενικότερα με τη σωματική σου υγεία, ακόμα και μέσα από μία σειρά εξετάσεων, με στόχο να γνωρίζεις πως μπορείς να συνεχίσεις να ασχολείσαι με τους τομείς της ζωής σου που έχεις θέσει σε κίνηση τον τελευταίο καιρό. Το δεύτερο θέμα που θα πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι κάποιο επαγγελματικό παρασκήνιο, κάποιες κινήσεις που γίνονται στο σκοτάδι και θα μπορούσαν να επηρεάζουν την απόδοση σου. Ίσως πάλι να υπάρχουν συζητήσεις και συναντήσεις τις οποίες αγνοείς και καλό θα ήταν να εξετάσεις αν μπορείς να ανακαλύψεις, γιατί μπορεί να παίζονται παιχνίδια τα οποία δεν μπορείς να επηρεάσεις, οπότε πρέπει να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι τους.  

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να αποτελέσει μία στιγμή κατά την οποία θα βρεθείς σε μία κουβέντα με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος και μπορεί να ειπωθούν αλήθειες που είναι σε θέση να πονέσουν. Μπορεί να ζητήσεις τη γνώμη τρίτων για τη σχέση σου και να λάβεις απαντήσεις που δεν ανέμενες, κάτι που θα σε βάλει στη θέση του να ασκήσεις κριτική, αλλά την ίδια στιγμή καλά θα κάνεις να αναζητήσεις μήπως αυτά που λέγονται έχουν βάση και μπορείς να κάνεις κάτι για να βελτιώσεις λάθη και παραλείψεις. Από την άλλη πλευρά, η συναναστροφή σου με γνώριμα πρόσωπα μπορεί να αποτελέσει και την ευκαιρία να αποδράσεις από μία άγονη και επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα ώστε να καθαρίσεις το τοπίο μπροστά στα μάτια σου.  

Τοξότης

Η Πανσέληνος στην Παρθένο φαίνεται να προκαλεί αναταράξεις σε θέματα επαγγελματικού περιεχομένου αφού θα φέρει προβλήματα και στην ισορροπία σου με ζητήματα μέσα στο σπίτι σου. Ίσως να ανακαλύπτεις πως δε βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον όπως το περίμενες, αλλά πως χρειάζεται να αναμετρηθείς με ανθρώπους και καταστάσεις που σε φθείρουν. Ίσως πάλι να χρειαστεί να κάνεις μία κουβέντα με ένα πρόσωπο που στέκεται πάνω από εσένα και σε επηρεάζει σε βαθμό που δεν είναι εύκολο να απαντήσεις με το γνώριμο τρόπο σου. Τέλος, αν βλέπεις προβλήματα στη σχέση σου τα οποία όμως βγαίνουν στην εικόνα που έχεις προς τα έξω, τότε μην προσπαθήσεις να προχωρήσεις με επιφανειακά μπαλώματα, αλλά κάνε μία ουσιαστική κουβέντα που ακουμπά τον πυρήνα του θέματος.  

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να θέσεις στέρεες και γήινες βάσεις σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων που δεν μπορούν να μένουν στον αέρα. Μπορεί να χρειαστεί να συμμετάσχεις σε μία κουβέντα που γνωρίζεις πως πληγώνει, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να καθαρίσεις το πεδίο που έχεις μπροστά σου. Παραμένοντας δέσμιος/α ενός περιβάλλοντος στο οποίο νιώθεις ριγμένος/η, το μόνο που καταφέρνεις είναι να ρίχνεις περισσότερο βάρος στους ώμους σου και να θυσιάζεις τον εαυτό σου για το καλό των άλλων. Αν όμως βλέπεις πως είναι ώρα να φύγεις από αυτό το περιβάλλον, τότε μην εξαφανιστείς έτσι απλά, αλλά αναζήτησε τον επόμενο χώρο σου την ίδια στιγμή που θα προσπαθείς να εξηγήσεις τα παράπονα σου.  

Υδροχόος

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος στην Παρθένο αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να βελτιώσεις δεδομένα στον οικονομικό τομέα, για να προσμετρήσεις κάποια έξοδα που μπορεί να θέτουν σε κίνδυνο σχέδια που έχεις ήδη καταστρώσει ή είναι μέσα στο μυαλό σου. Συζήτησε σχετικά με την αρωγή της άλλης πλευράς στα πλάνα σου και προσπάθησε να γίνεις όσο πιο σαφής γίνεται, γιατί οι παρανοήσεις σε αυτή τη χρονική περίοδο θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα. Αν πάλι υπάρχει μία καθυστέρηση σε νέα σχετικά με τα επαγγελματικά σου, δε χρειάζεται να λειτουργήσεις με πανικό, αλλά άνοιξε κι άλλο τους ορίζοντες σου αναζητώντας και νέες ευκαιρίες σε μέρη που δεν είχες βρεθεί μέχρι σήμερα.  

Ιχθείς

Η Πανσέληνος απέναντι σου απαιτεί γερό στομάχι και ικανότητα να διαχειριστείς τις αλήθειες που θα ειπωθούν σε σχέσεις που είναι πλέον ολοφάνερο πως δεν μπορούν να συνεχίσουν όπως πίστευαν μέχρι σήμερα. Η αντιμετώπιση της πραγματικότητας με ειλικρίνεια και διάθεση για αλήθειες είναι η μόνη απάντηση σε ανθρώπους που επιμένουν να σου μιλάνε για πράγματα που είναι εκτός πιθανότητας. Από την άλλη πλευρά, η δική σου διάθεση να θολώσεις τα νερά θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με ένα πρόσωπο που αποφάσισε να λειτουργήσει χωρίς συναισθηματικές αγκυλώσεις, με αποτέλεσμα να καλείσαι να παίξεις με κανόνες που δεν είναι αποκλειστικά δικό σου δημιούργημα, οπότε δεν τους ελέγχεις πλήρως. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων