Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ28
Δεκ
Χειραψια με το αυριο
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου στην 8η μοίρα του Αιγόκερου σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και ευνοϊκό εξάγωνο με τον Άρη από τους Ιχθείς, συμπίπτει με την ημέρα που ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό και φέρνει μία αναστάτωση στις ζωές ανθρώπων που αναζητούν την απόδραση από τη φυλακή ή την αλήθεια μέσα στη θολούρα της φαντασίας τους. 

Κάποια επαγγελματικά ζητήματα που κολλάνε σε θέματα ανάληψης πρωτοβουλίας ή μοιράσματος ρόλων μπορεί να λυθούν με ένα μαγικό τρόπο, μέσα από μία φώτιση που έρχεται από μία κουβέντα, μία συνάντηση, μία πράξη που έμοιαζαν μέχρι σήμερα αδύνατες να λάβουν χώρα. Η επιστροφή σου σε έναν τόπο που γνωρίζεις μπορεί να δημιουργήσει εικόνες που μοιάζουν να σχηματίζουν το παζλ που προσπαθείς να φτιάξεις εδώ και αρκετό καιρό, συνειδητοποιώντας πως δεν αναζητάς νέα κομμάτια, αλλά κομμάτια από παλιά παζλ που πρέπει να αποδομήσεις και πετάξεις ώστε να ολοκληρώσεις το παζλ του σήμερα. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να κουβαλά μία μαγική στιγμή, ένα δώρο συνειδητοποίησης που δεν περίμενες να το λάβεις από ένα άτομο που δεν είχες ποτέ φανταστεί πως θα έβρισκες μπροστά ή θα μπορούσες να βασιστείς πάνω του. Η σημερινή ημέρα θα σε φέρει σε επαφή με το σκοινί πάνω στο οποίο πρέπει να περπατήσεις ώστε να περάσεις από το παρελθόν στο μέλλον, βλέποντας όμως πλέον μπροστά σου ολοκάθαρα αυτό το μέλλον. Το 2016 φαίνεται να κλείνει με την ευκαιρία για υποσχέσεις για δυνατούς, αφού πρέπει να δείξεις τεράστιο απόθεμα εμπιστοσύνης στον εαυτό σου για να τολμήσεις και φέρεις εις πέρας αυτό που μοιάζει ως καρμική αποστολή. Είναι στο χέρι σου πλέον αν θα επιλέξεις το συμβιβασμό ή την επανάσταση που μοιάζει με σεισμό την εποχή του μεγάλου ύπνου.

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Heartart
30 Δεκ 2016 | 12:01
To the point!!!
Θεσεις πλανητων