Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



04
Ιαν
Παιζοντας με τα νευρα αλλων
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου φαίνεται να προσθέτει ενθουσιασμό ή απαιτήσεις στην ημέρα ειδικά για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η προβολή της προσωπικής άποψης και θέσης, η απαίτηση για προσοχή των γύρω σου προς το πρόσωπο σου, η ανάγκη να αφήσεις το προσωπικό σου στίγμα σε καταστάσεις που δεν μπορούν να παραμένουν θολές και ασαφείς, είναι στοιχεία που φαίνεται να προδιαθέτουν για εντάσεις και συγκρούσεις. Η ανάληψη προσωπικής δράσης μπορεί να σημαίνει πως θα έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα εξουσίας, με στόχο όμως να αποδείξεις πως μπορείς να κινήσεις τα νήματα και σταματήσεις να εξαρτάσαι από καταστάσεις στις οποίες δεν έχεις τον έλεγχο. Η έντονη όμως διάθεση σου να κάνεις αισθητή την παρουσία σου είναι ένα στοιχείο που μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες σε κάποιες σχέσεις που κρέμονται από ένα λεπτό σκοινί, αφού μπορεί να πάρεις θέση ανάμεσα σε κόντρες που δεν είναι καθόλου ισότιμες.

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να αποτελεί και την πρόβα τζενεράλε για μία Πανσέληνο που πλησιάζει και φαίνεται να ρίχνει την αυλαία σε καταστάσεις που δοκίμασαν να αντέξουν τις δυσκολίες τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να λειτουργήσεις σαν τον καταλύτη που δοκιμάζει αυτές τις αντοχές, που τεστάρει κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί γερά θεμέλια, κατά πόσο υπάρχουν μονάδες μέσα σε αυτή τη σχέση που αντιλαμβάνονται τη σημασία του ρόλου τους. Ακόμα και αν θεωρηθεί πως διατηρείς ένα ρόλο ταραχοποιού, δε χρειάζεται να κάνεις βήματα προς τα πίσω, αφού αυτό που έχει πλέον σημασία είναι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως το σκοινί θα φτάσει στα όρια της θραύσης του. Άλλωστε, ποιος είναι ο λόγος να διατηρείται μία ισορροπία-τρόμου όταν ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθεί το ένα από τα δύο μέλη στον γκρεμό;

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
04 Ιαν 2017 | 22:15
είναι γεγονός πως σ' αυτόν τον γύρο του φεγγαριού προσωπικές σχέσεις δοκιμάστηκαν, διπλωμάτες δολοφονήθηκαν, αεροπλάνα έπεσαν, νοσηρές πολιτικές αποκαλύπτονται, χρηματαγορές που σύντομα θα καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι γράφουν ιστορικά υψηλά ... μια ακατάπαυστη αναταραχή θα έλεγα. Μια οφθαλμοφανής όμως διαπίστωση, όταν ο Ήλιος θα βρεθεί στο ταυ με Δία και Ουρανό ταυτόχρονα θα βρεθεί σε παραλληλία με Κρόνο και Πλούτωνα, ταυτόχρονα ο ηλιοκεντρικος Ουρανός θα βρεθεί σε σημείο που καταλαμβάνεται από την αντισκιά του Β.Δεσμού της Σελήνης. So, instead of becoming a manipulative jerk playing trash games (huuuhh), I have the choice of becoming a Hero, my Hero ...you should try it : )) https://www.youtube.com/watch?v=fDdPuCsOLaQ ... σ αυτό το βιντεάκι όλα τα λεφτά είναι το σχόλιο "You have the right to remain fabulous."
Θεσεις πλανητων