Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ06
Ιαν
Μικρες αλλα οχι ενοχικες απολαυσεις
Από signingstar

Τι είναι αυτό άραγε που προσφέρει αβίαστη απόλαυση, που μπορείς να κάνεις χωρίς να αγχώνεσαι για το αποτέλεσμα, που θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν την αλήθεια που ψάχνεις μέσα σε μία περίοδο έντονης ασάφειας και αβεβαιότητας; Το παραπάνω ερώτημα φαίνεται να γίνεται έντονα επίκαιρο το Σάββατο 7 Ιανουαρίου αφού η απαίτηση για ειλικρίνεια γίνεται μεγαλύτερη από όση αντέχει μία απλή κουβέντα. 

Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο μπορεί να κατεβάσει ταχύτητα στη ζωή σου και να σε στρέψει προς την κατεύθυνση η οποία προσφέρει ευχαρίστηση και απόλαυση, χωρίς να χρειάζεται να παλεύεις μέσα σου ώστε να τις φέρεις στην επιφάνεια. Θα αναζητήσεις την κατάλληλη συντροφιά για μία βόλτα σε γνώριμα μέρη, θα παθιαστείς με ένα μικρό αντικείμενο που θεωρείς όμως πως παρέχει ομορφιά στη ζωή σου, θα αναζητήσεις την απόλαυση σε αγορές ή σε ένα καλό γεύμα. Είναι επίσης πιθανό να θελήσεις να βρεθείς κοντά σε ένα πρόσωπο που το μεταξύ σας άγγιγμα μπορεί να κουβαλά και μία θεραπευτική χροιά, που η χημεία σας μοιάζει πολύ ιδανική για να είναι αληθινή. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να αποτελέσει την ανάπαυλα για μία περίοδο συγκρούσεων και προσπάθειας να αλλάξεις δεδομένα και καταστάσεις που δεν έχουν ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σου. Προσπάθησε να εστιάσεις σε ότι παρέχει ευχαρίστηση και απόλαυση και μεγάλωσε την ένταση του στη ζωή σου, ώστε να μπορέσεις να βγάλεις ένα αβίαστο χαμόγελο και όχι να συνεχίσεις να προσπαθείς να πείσεις για κάτι που είναι ολοφάνερο πως σου διαφεύγει. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
07 Ιαν 2017 | 10:09
έχω την αίσθηση πως το "θέμα" του Ταύρου είναι ακριβώς αυτό, η αδυναμία να αισθανθεί χωρίς απαραίτητα να αγγίξει, γευτεί, μυρίσει, η αδυναμία να διακρίνει τον αισθησιασμό από το συναίσθημα, την ευχαρίστηση από την ευδαιμονία, την επιτυχία από την ευτυχία. Η αδυναμία να "χρησιμοποιήσει" την ύλη, το σώμα ως μέσο και όχι ως αυτοσκοπό. https://www.youtube.com/watch?v=XC3ahd6Di3M
Θεσεις πλανητων