Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



11
Ιαν
Σπαζοντας το καβουκι-φυλακη
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 12ης Ιανουαρίου στην 22η μοίρα του Καρκίνου σε τετράγωνα με τον Ουρανό από τον Κριό και το Δία από το Ζυγό, σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σε απόλυτο quincunx με τον Κρόνο από τον Τοξότη φαίνεται να φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα, επιθυμίες, ενοχλήσεις, εμμονές και φοβίες που είναι σε θέση να κυριαρχήσουν έναντι του σώματος και του μυαλού, που λύνουν το χειρόφρενο ενός οχήματος σε κατηφόρα, χωρίς οδηγό, με χαμένα κλειδιά και σπασμένα φρένα. 

Αν ανήκεις στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο τότε φαίνεται να μην είσαι σε θέση να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου απέναντι σε αισθήματα που σε πνίγουν. Θα θελήσεις να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι και μπορεί να βγει από μέσα σου ένας χείμαρρος που ενθουσιάζει ή πνίγει την άλλη πλευρά. Μπορεί να μεγαλοποιήσεις ένα μικρό πρόβλημα στον εργασιακό χώρο και να το μετατρέψεις σε αφορμή για μία απόδραση που αφήνει άφωνους όχι μόνο τους γύρω σου, αλλά πιθανότατα ακόμα και εσένα. Μπορεί πάλι να δηλώσεις παραίτηση από μία διαδικασία ζωής που σε έχει κάνει να νιώθεις πως βιώνεις αφαίμαξη, πως ζεις σε ένα παράλληλο σύστημα που δεν έχεις αποδεχτεί. Μπορεί όμως να λειτουργήσεις σαν τον καταλύτη σε μία διαδικασία που έχει ξεχάσει πως είναι να εξελίσσεται και να μετατραπείς στον ήρωα της ημέρας.

Η σημερινή Πανσέληνος φαίνεται να κουβαλά μαζί της ένα πριν και ένα μετά, μπορεί να δηλώνει πως περνάς τη νοητή γραμμή που τόσο καιρό κοιτάζεις, που είναι σε θέση να ρίχνει την αυλαία σε μία παράσταση που κούρασε όσο και αν φοβάσαι να το παραδεχτείς. Αυτό βέβαια σημαίνει πως έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις παράθυρα που συνήθισαν να παραμένουν κλειστά, πως είσαι σε θέση να βγεις από το καβούκι σου με μία εμφάνιση που ξαφνιάζει, πως αποφασίζεις να σπάσεις πόρτες που θεωρούσες πως αποτελούν μέρος του σκηνικού που δεν έπρεπε να αγγίξεις. Η σημερινή ημέρα κουβαλά τεράστια ικανότητα απελευθέρωσης, αρκεί να θελήσεις να απελευθερωθείς καταρχάς από αυτά που σου φόρτωσαν χωρίς να έχεις ζητήσει να κουβαλήσεις στην πλάτη, το μυαλό και την καρδιά σου. Και ειδικά αυτά που κουβαλάς μέσα στην καρδιά σου, είναι τόσο βαριά που κάθε προσπάθεια να απεγκλωβιστείς από τις αλυσίδες τους θα μοιάζει με πρωταγωνιστικό ρόλο σε παράσταση που δεν ξέρεις τα λόγια και με την πλατεία γεμάτη με άγνωστο κόσμο. Διώχνοντας όμως από πάνω σου κομμάτια μίας πλαστής προσωπικότητας, μπορείς να αρχίσεις να αυτοσχεδιάζεις και να κερδίσεις ένα κοινό που διψά για όραμα και όχι για παραστάση-καθρέφτη μίας άνευρης και στεγνής ζωής. 

5 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Mavla
12 Ιαν 2017 | 14:02
Συ είπας!!!! https://www.youtube.com/watch?v=QNhOmoZllE0
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
12 Ιαν 2017 | 12:50
Δεν μ αφήνει να αγιασω αυτό το κορίτσι!!! https://youtu.be/EIMqOAwt4p0
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
12 Ιαν 2017 | 12:49
Και λίγη Ιστορία, 15 Ιουλη 1974, Ήλιος στην 22η του Καρκίνου, στον Β. Δεσμό του Κρονου, σε τετράγωνο με Ουρανό στο Ζυγό... Κρονος RA στο Β. Δεσμό του Δια σε τετράγωνο με Πλουτωνα RA...Δίας στην αντισκια του Πλουτωνα... Σήμερα, Πανσέληνος στην 22η του Καρκίνου, σε σταυρό με Διά και Ουρανό...Ήλιος Κρονος Πλουτωνας παράλληλοι.
Εικόνα ζωδίου
Mavla
11 Ιαν 2017 | 21:07
Και όσο φυσάει εγω ανάβω.... τα αίματα. Και ας παιρνει το αεράκι τις τύψεις και τις ενοχές. Εγω επιμένω. https://m.youtube.com/watch?v=EgMaBreDuF4
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
11 Ιαν 2017 | 20:19
λοιπόν, καβουράκια ανοίξτε τις δαγκάνες σας και αρπάξτε τις μπαγκέτες, η σκηνή για πάρτη σας!!! Φώτα παρακαλώ!!! https://www.youtube.com/watch?v=IeDMnyQzS88 L -a - a- a- a-a -I F E :)
Θεσεις πλανητων