Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ09
Απρ
Πανσεληνος 11/4/2017
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 11ης Απριλίου στην 21η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με το Δία, οριακή αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό, τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και quincunx με τον Άρη από τον Ταύρο, επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στο παλιό και το νέο είναι παρούσα και φαίνεται έντονα στο προσκήνιο αφού μοιάζει με την προσπάθεια ενός ζευγαριού να χορέψει σε ρυθμούς που δε γνωρίζουν και οι δύο. Η προσπάθεια επιβολής της μίας πλευράς απέναντι στην άλλη είναι λοιπόν η μόνη λύση για να βγει η χορογραφία, αλλά το κοινό αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως το θέαμα είναι στημένο. Η αίθουσα μπορεί να ξεκινήσει να αδειάζει και αυτό να προκαλέσει ελάττωση των αναμενόμενων εσόδων σε μία παράσταση που μοιάζει να είναι πλέον εκτός εποχής. Ίσως πάλι το κοινό να επαναστατήσει απέναντι στους πρωταγωνιστές και να ζητήσει να δοκιμάσει και εκείνο με τη σειρά του να χορέψει πάνω στη σκηνή, θέτοντας θέμα απόσυρσης ενός σκηνικού που επιμένει να θέλει να λάμψει όταν ο προβολέας έχει σβήσει προ καιρού.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να δώσει κουράγιο μόνο σε όσους/ες είναι διατεθειμένοι/ες να κοιτάξουν το μέλλον κατάματα και να αφήσουν πίσω τους ένα παρόν που γίνεται ταχύτατα παρελθόν. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα ζητήσει εξηγήσεις από πρωταγωνιστές που επιμένουν να ζητούν το χειροκρότημα σε ένα σκηνικό που έπαψε να μυρίζει ζωή.  Η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα κάνουν κάποιους έντονα ερωτεύσιμους, όχι λόγω της εξωτερικής τους εικόνας, αλλά επειδή τολμούν να δείχνουν πως θέλουν να ζήσουν και όχι να συμβιβαστούν σε μία επανάσταση-παρωδία ή σε ένα συμβιβασμό-ταφόπλακα.

Αν θέλεις να ζήσεις, τότε κάνε αυτή την Πανσέληνο αφετηρία και όχι ανάμνηση της ζωής σου.

 

Κριός

Η Πανσέληνος απέναντι σου φαίνεται να είναι μία σημαντική στιγμή για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή αφού κλείνει έναν κύκλο ενάμισι περίπου μήνα που δοκιμάζεις να ζήσεις με διαφορετικό τρόπο. Οι αντοχές σου απέναντι στις παλινωδίες και αμφισημίες της άλλης πλευράς φαίνεται να ολοκληρώνονται και να είσαι έτοιμος/η να οδηγήσεις το όχημα και πάλι προς την κατεύθυνση που επιλέγεις. Υπάρχει όμως μία μικρή λεπτομέρεια που δε σου επιτρέπει να δράσεις όσο απροκάλυπτα θα ήθελες. Και αυτή έχει να κάνει με την απώλεια ενός ατόμου, μίας ανάμνησης, μίας κατάστασης αν θέλεις να ακολουθήσεις το δικό σου μονοπάτι. Μήπως λοιπόν αυτή η Πανσέληνος είναι μία ωδή στη συντροφικότητα και όχι στη μοναχική πορεία προς την καταξίωση;

Ταύρος

Η έντονη και αποφασιστική Πανσέληνος στο Ζυγό φαίνεται να λειτουργεί σαν την οριστική και λυτρωτική στιγμή στον εργασιακό τομέα που μπορεί να βάλει ένα τέλος σε ασάφειες, ανασφάλειες, ουτοπίες και συμπλέγματα. Είναι η ώρα να κάνεις μία κίνηση για να συζητηθεί μία σχέση που σε έχει φέρει αντιμέτωπο/η με το φάσμα της απόδρασης από ένα περιβάλλον που θεωρείς πως δε βαδίζει στο σωστό δρόμο. Δε χρειάζεται να βιαστείς να κλείσεις την πόρτα ή να ανοίξεις την πόρτα σε ένα νέο περιβάλλον, αλλά πρέπει να εξακριβώσεις κάποιες ενδείξεις που κουβαλάς και δε σου επιτρέπουν να κοιμάσαι ήσυχος/η τα βράδια ή να χωνεύεις το φαγητό της ημέρας σου. 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο Ζυγό μπορεί να μπερδέψει την κατάσταση στον ερωτικό τομέα αφού είναι πιθανό να βρίσκεσαι μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα το οποίο όμως αποκτά και χαρακτήρα αναμέτρησης ανάμεσα σε εσένα και της εικόνας που θέλουν άλλοι να έχεις προς τα έξω. Η συναναστροφή σου με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μπορεί να έχει αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα στην υπάρχουσα σχέση σου ή στον επαγγελματικό σου χώρο, αφού φαίνεται να μεροληπτείς έναντι κάποιων ατόμων. Σε αυτή τη χρονική περίοδο καλό θα ήταν να προσέχεις τις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να βρεθείς μπροστά σε ισορροπίες που είναι εύκολο να χάσουν το μέτρο και να εκτεθείς στα μάτια ανθρώπων που δε θα ήθελες να αποκτήσουν μία λανθασμένη εικόνα για εσένα. 

Καρκίνος

Η αποφασιστική Πανσέληνος στο Ζυγό φαίνεται να αποτελεί την αφορμή να αναρωτηθείς αν έχει φτάσει η ώρα για μία έξοδο από ένα περιβάλλον που νιώθεις πως δε σε χωρά πλέον. Η ανάγκη σου να μεταφερθείς σε νέες παραστάσεις θα γίνει μεγάλη και μπορεί να βρεις και την αφορμή στο πρόσωπο ενός ατόμου που είναι σε θέση να σε τραβήξει από το χέρι. Αν το θέμα είναι κατά πόσο μιλάτε την ίδια γλώσσα ή μπορείτε να γεφυρώσετε τη χιλιομετρική σας απόσταση, τότε σκέψου τις δοκιμασίες του τελευταίου διμήνου με στόχο να αποκρυσταλλώσεις κατά πόσο έχεις κοντά σου έναν παντελώς άγνωστο άνθρωπο ή κάποιο πρόσωπο που ήρθε να σου θυμίσει από που έρχεσαι και έχεις χάσει τον προσανατολισμό σου.

Λέων

Η Πανσέληνος στο Ζυγό μπορεί να προκαλέσει μία συζήτηση που πρέπει να γίνει ώστε να λυθούν κάποια θέματα σε διαπροσωπικές σχέσεις που περνούν περίοδο παγωμάρας ή αναζήτησης νέων πατημάτων. Αυτή η κουβέντα όμως μπορεί να είναι κάπως έντονη και να κουβαλά μαζί της και κάποιες εμμονές και άγχη που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Σε μία τέτοια περίπτωση, προσπάθησε να αναρωτηθείς αν σου φταίνε οι άλλοι ή μήπως τα έχεις βάλει με τη δική σου ατολμία να κάνεις μία κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα. Αν ισχύει το δεύτερο, τότε προς το τέλος της εβδομάδας, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συγκεκριμένη Πανσέληνο σαν ευκαιρία για μία κουβέντα-λύτρωση με ένα πρόσωπο που κρύβεστε από τις αληθινές σας προθέσεις και επιθυμίες.  

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο Ζυγό φαίνεται να αποτελεί το χρονικό σημείο κατά το οποίο θα εκφράσεις τον εαυτό σου με όσο το δυνατό περισσότερο έντονο τρόπο. Μπορεί να έχεις κουραστεί με τις παλινωδίες της άλλης πλευράς, σε ερωτικό ή επαγγελματικό επίπεδο, με αποτέλεσμα να ετοιμάζεις μία έκρηξη που δεν είναι απαραίτητο να κουβαλά μαζί της θυμό. Απλά, μπορεί να θελήσεις να κινήσεις τα νήματα σύμφωνα με τις δικές σου πλέον επιθυμίες και αυτό να σημαίνει πως έρχεσαι σε μία γλυκιά ρήξη. Αν πάλι αναμένεις μία επαγγελματικού περιεχομένου απάντηση, τότε κάνε την πρώτη κίνηση αναζητώντας απαντήσεις και προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να έχεις τα νέα που ανέμενες.  

Ζυγός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου αποτελεί μία καθοριστική στιγμή αφού φαίνεται να λαμβάνεις αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τη σχέση και τη δουλειά σου, βλέποντας πως δεν μπορείς να περιμένεις πλέον την άλλη πλευρά. Ο φόβος να αφήσεις κάτι πίσω σου και να προχωρήσεις ακάθεκτος/η μπροστά αρχίζει να μειώνεται και αυτό σημαίνει πως μπορεί να πάρεις μπροστά πολύ πιο εύκολα από όσο υπολόγιζες, πως είναι πιθανό να τρέξεις αντί απλά να βαδίσεις. Η ώρα να κόψεις κάποιους ομφάλιους λώρους έχει φτάσει, κάτι που είναι φυσικά επίπονο, αλλά δεν μπορεί να γίνει με άλλο τρόπο πέρα από μία κίνηση που σε κάποιους μοιάζει με ηλεκτροσόκ. Αυτό όμως δε σημαίνει πως επιδιώκεις να τους σκοτώσεις, αλλά πως μπορεί να αναζητάς τον τρόπο που θα τους ξυπνήσεις, σε περίπτωση που θα ήθελαν βέβαια κάτι τέτοιο. 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στο Ζυγό αποτελεί μία στιγμή που συμβαίνουν κάποια πράγματα παρασκηνιακά και μπορεί να αποτελούν σοβαρά βήματα σε μία προσπάθεια ώστε να βγεις από ένα σκοτεινό τούνελ. Ακόμα και αν η παραμονή σε αυτό το τούνελ σου αρέσει, είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή να αντιληφθείς πως κάποιοι ανάβουν το φως, πως υπάρχουν κινήσεις που δείχνουν πως έχει βρεθεί ο χάρτης της εξόδου και θα επιδιώξουν να τον ακολουθήσουν συμπαρασύροντας και εσένα προς την έξοδο. Αν είσαι εσύ αυτός/η που κινεί αυτά τα νήματα, τότε να γνωρίζεις πως κάποια πράγματα θα γίνουν πλέον φανερά και ορατά σε τρίτους, κάτι που σημαίνει πως αποκτάς και νέους αντιπάλους, πέρα από τις φιλίες που χτίζονται με σταθερό ρυθμό τον τελευταίο καιρό. 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο φιλικό σου ζώδιο του Ζυγού φαίνεται να αποτελεί μία καλή αφορμή να ασχοληθείς με εκκρεμότητες σε θέματα που εμπεριέχουν φιλικά σου πρόσωπα με στόχο να λυθεί η παρεξήγηση. Η εμμονή σου στο δικό σου τρόπο σκέψης και αντίληψης βέβαια δε θα βοηθήσει την παραπάνω προσπάθεια, αφού μπορεί να μην αποδέχεσαι γνώμες που αντιτίθενται στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Αυτό βέβαια σημαίνει πως δεν είσαι ανοικτός/η σε αλλαγές αυτή την εποχή, αφού επιθυμείς να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου χωρίς να τα θέτεις σε κίνδυνο. Από την άλλη όμως πλευρά, χάνεις την ευκαιρία να ανοίξεις το οπτικό σου πεδίο, ακόμα και αν πιστεύεις πως αυτά που λέγονται από γνώριμα πρόσωπα σου δεν απηχούν ακριβώς τις δικές σου ιδέες και διαθέσεις.  

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στο πιο ψηλό σημείο του χάρτη σου φαίνεται να κινητοποιεί εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα μέσα από μία πρόκληση που σου ζητά να τολμήσεις να την ακολουθήσεις. Η απόδραση από το σύστημα στο οποίο βρίσκεσαι είναι μία απαίτηση πλέον για εσένα, αφού φαίνεται να μη χωράς σε καλούπια και ρόλους που σου έχουν φορέσει. Από την άλλη πλευρά, η απροθυμία να κοιτάξεις προς τα πίσω καθώς τρέχεις μπροστά εμπεριέχει και τον κίνδυνο να αφήσεις πίσω σου άτομα και αναμνήσεις που στην πραγματικότητα δε θα ήθελες να χαθούν στο βάθος του χρόνου. Πριν λοιπόν δεσμευτείς σε κάτι που σε προσκαλεί, φρόντισε να διαλέξεις τι θα πάρεις μαζί σου, γιατί αν σκοπεύεις να ξεκινήσεις την πορεία με άδεια χέρια, με κενό μυαλό ή καμένη καρδιά, τότε δε θα δεις αποτέλεσμα.  

Υδροχόος

Η ευνοϊκή για εσένα Πανσέληνος στο Ζυγό μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία για μία απόδραση σε ένα μέρος που έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις πρόσωπα που σου έχουν λείψει. Μετά από ένα χρονικό διάστημα πίεσης και αναμονής, έχεις πλέον την ευκαιρία να ταξιδέψεις ή να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι χωρίς να φοβάσαι μήπως προκαλείς τρίτα πρόσωπα ή μήπως θα υπάρξουν κυρώσεις. Ίσως πάλι να κλείνει ο κύκλος μίας εκπαίδευσης σου και να είσαι μπροστά στο επόμενο βήμα, που εμπεριέχει όμως και ένα μεγάλο ρίσκο που καλείσαι να αποφασίσεις αν μπορείς να αναλάβεις. Σε αυτή την Πανσέληνο μπορείς τέλος να τολμήσεις να μιλήσεις για οικονομικά ζητήματα που σε έχουν στριμώξει ή θυμώσει, ζητώντας αυτά που σου ανήκουν χωρίς να σκέφτεσαι μήπως προκαλείς θυμό προς την άλλη πλευρά.  

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στο Ζυγό θα φέρει μία μεγάλη αναστάτωση σε θέματα ερωτικού ή οικονομικού περιεχομένου αφού είναι πλέον η ώρα που θα πρέπει να ειπωθούν κάποιες αλήθειες που θα ταρακουνήσουν συθέμελα σχέσεις που βάλτωσαν. Αν έχεις απέναντι σου ένα άτομο που επιμένει να σε θεωρεί δεδομένο/η, να πιστεύει πως δεν έχει υποχρεώσεις και ευθύνες, που συνεχίζει να θεωρεί πως μπορεί απλώς να ακολουθεί εσένα χωρίς να παρουσιάζει προσωπικές επιθυμίες, τότε θα θυμώσεις και θα το δείξεις. Αν πάλι έχεις ένα άτομο που κουράστηκες να το βλέπεις να κάνει ότι θέλει στη ζωή σας χωρίς να υπάρχουν συνέπειες, τότε έχει μάλλον φτάσει η ώρα να επαναστατήσεις. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξει ένα ηλεκτροσόκ σε μία εύθραυστη ισορροπία, με στόχο να επαναπροσδιοριστούν οι ρόλοι και, γιατί όχι, να γεννηθεί κάτι νέο και πολύ όμορφο. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων