Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



23
Μαι
Νεα Σεληνη 25/5/2017
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 25ης Μαΐου στην 4η μοίρα των Διδύμων φαίνεται να κουβαλά μαζί της την ευκαιρία για αέρα ανανέωσης για τους εκπροσώπους του Πύρινου (Κριός, Λέων, Τοξότης) και Αέρινου (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) στοιχείου.

Η ανάγκη για εξωστρέφεια είναι και πάλι επιβεβλημένη, αφού μετά από μία περίοδο δοκιμασίας και αντοχής απέναντι στα νέα δεδομένα που έχουν βαρύνει τους ώμους, θέλεις να αποδράσεις μακριά από ένα περιβάλλον και κάποιες καταστάσεις που σε ζορίζουν. Έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις με παιδική αθωότητα, να γνωρίσεις κόσμο, να προγραμματίσεις ένα ταξίδι και κάποια απόδραση, να πιστέψεις πως υπάρχουν ευκαιρίες να βγεις από καβούκι σου. Ίσως πάλι να ολοκληρώνεται ένας κύκλος εκπαίδευσης στη ζωή σου, να είσαι πλέον σε θέση να αφήσεις πίσω σου μία περίοδο δοκιμασίας απέναντι σε ζητήματα που κουβαλούν μαζί τους μία μορφή ψυχαναγκαστικής καθημερινότητας.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη ανοίγει νέα κεφάλαια, αρκεί να τολμήσεις να ζητήσεις κάτι διαφορετικό, να ρισκάρεις και να ζήσεις πέρα από τα συνηθισμένα πλαίσια. Το ζήτημα όμως πλέον είναι κατά πόσο κουβαλάς τη δύναμη να κάνεις την ανατροπή και δεν έχεις πειστεί πως έχεις μπει σε μια περίοδο διαβίωσης μέσα από κανόνες που σου έχουν επιβάλει άλλοι.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα πρέπει να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να αλλάξεις το πατρόν της επικοινωνίας σου, να προσθέσεις και κάποια νέα στοιχεία σε ένα μοντέλο σκέψης και έκφρασης που κουβαλά μία νέα ματιά απέναντι στα πράγματα. Μπορείς να προσθέσεις μία περισσότερο παιδική ματιά, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να αποδεχθείς τις ευθύνες που σου αναλογούν και έχεις πλέον μπροστά στα μάτια σου. Μπορείς πάλι να ζητήσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, να προσπαθήσεις να ταξιδέψεις και να αποδράσεις κάπου μακριά, να έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις το βαρύ κλίμα που αντιμετωπίζεις τον τελευταίο καιρό στη ζωή. Δώσε αυτή την υπόσχεση στον εαυτό σου, αλλά μην ξεχνάς πως συνεχίζεις να βιώνεις μεγάλες αλλαγές που πρέπει να αποδεχτείς.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να δώσεις μία νέα υπόσχεση σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών σου, να φροντίσεις να γίνεις περισσότερο ελαστικός/η με τα νέα δεδομένα σε αυτό τον τομέα της ζωής σου. Καλό θα ήταν να προσέξεις βιαστικές κινήσεις απέναντι σε αγορές που σκέφτεσαι να κάνεις και να ασχοληθείς με τρόπους επέκτασης των παροχών που έχεις. Πρόσεξε όμως τα άτομα που έχεις απέναντι σου και συζητάς νέες συμφωνίες, αφού χρειάζεται προσοχή ώστε να πατήσεις καλά στα πόδια σου πριν δεσμευτείς σε κάτι που μπορεί να μην έχει την ισχύ που θεωρείς πως κουβαλά. Καλύτερα να διατηρήσεις τις αμφιβολίες σου για την ώρα, παρά να παρασυρθείς από ενθουσιασμό που δεν κουβαλά και λογική μαζί του. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να κάνεις ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στη ζωή σου και να τολμήσεις να βγεις από σχέσεις και συνεργασίες που σε σέρνουν πίσω από καταστάσεις που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Οι σκέψεις σου καλό θα ήταν να αρχίσουν να αποκτούν πλάνο και δομή και να τολμήσεις να κάνεις τις πρώτες κινήσεις που δείχνουν αποφασιστικότητα και θάρρος για τα επόμενα βήματα. Να θυμάσαι βέβαια πως κάποιοι θα θελήσουν να σε αποτρέψουν, αλλά είναι στο χέρι σου να καταλάβεις ποιοι μιλούν με το συγκεκριμένο τρόπο επειδή θέλουν να σε προστατέψουν από βιαστικές αποφάσεις και ποιοι είναι αυτοί που προσπαθούν να σε αποτρέψουν από αποφάσεις που τους αφήνουν έξω από το παιχνίδι. 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να θέσεις εκ νέου την καθημερινότητα σου πάνω σε νέες βάσεις. Προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος και την ταχύτητα στη ζωή σου, να βρεις το χρόνο να περάσεις με τον εαυτό σου, να κάνεις πράγματα για εσένα και να σταματήσεις να ασχολείσαι και ενδιαφέρεσαι μόνο για τους άλλους. Το παραπάνω μπορεί να γίνει ανάγκη, εφόσον συμβεί κάτι που επηρεάζει την υγεία σου, γι αυτό φρόντισε να προλάβεις κάτι τέτοιο. Τα σινιάλα που σου στέλνει το ασυνείδητο σου είναι πολύ δυνατά ώστε να τα προσπεράσεις αδιάφορος/η, ή να επιλέξεις να μην τα ακούσεις.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους έχει ως στόχο να σε κάνει περισσότερο επικοινωνιακό/η, να τολμήσεις να μιλήσεις για κάποια θέματα που τριγυρνούν μέσα στο κεφάλι σου και δεν μπορείς να τα εκφράσεις με τον κατάλληλο τρόπο. Η επαφή σου με ένα πρόσωπο πρέπει να μπει σε νέες βάσεις και αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα κάνεις μία κουβέντα που κάνει πολύ πιο σαφή τα μεταξύ σας όρια. Ίσως πάλι να θέλεις να γεμίσεις την ημέρα σου με νέες δραστηριότητες και να έχεις την ευκαιρία να βρεθείς σε μία ομάδα που φαίνεται να καλύπτει ανάγκες που εδώ και κάποιο καιρό είχες θέσει σε δεύτερο πλάνο. Στον επαγγελματικό τομέα, τόλμησε να μιλήσεις ώστε να μπει τάξη σε ένα σύνολο που αρχίζει να έχει προβλήματα, πριν να είναι πολύ αργά επειδή έχουν χαθεί οι ρόλοι.   

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φαίνεται να σε αναγκάζει να εκφράσεις την άποψη σου για ένα θέμα που γνωρίζεις πως θα επηρεάσει περισσότερα άτομα από όσα θεωρούσες στο ξεκίνημα του. Είναι η ώρα που θα πρέπει να δηλώσεις κατά πόσο συμφωνείς με μία πρόταση που σε εμπεριέχει, χωρίς να είναι όμως απαραίτητο να έχει ξεκινήσει από εσένα. Είναι η ώρα να λάβεις μία επαγγελματική απόφαση που φαίνεται να αλλάζει τη ροή της καθημερινότητας σου, αρκεί να μπορείς να υποστηρίξεις αυτό που αποφασίζεις να πράξεις και όχι να αποτελεί μία δήλωση-πυροτέχνημα. Τέλος, αναζήτησε διέξοδο από ένα πρόβλημα που επιμένει να ταλαιπωρεί το μυαλό σου, μέσα από διαδρομές που δεν έχεις συνηθίσει να εφαρμόζεις στη ζωή σου. 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μία απόδραση σε έναν τόπο που θα σε βοηθήσει να βάλεις τις σκέψεις σου σε μία σειρά. Με μία γκάμα από έννοιες και υποχρεώσεις να σε έχουν κατακλύσει, χρειάζεσαι απόσταση από τα πράγματα με στόχο να επιλύσεις θέματα που κουβαλούν μαζί τους την έννοια της λήξεις σχέσεων και συνεργασιών. Η απόσταση που θα λάβεις από κάποια άτομα μπορεί να δηλώνει την ανάγκη σου για διάλειμμα στη σχέση σας ή ακόμα και τη λήξη αυτής, αλλά ο τρόπος που το εκφράζεις μπορεί να μην είναι ο ενδεδειγμένος. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να θέτεις τις βάσεις για ένα διάλογο που δεν μπορεί να λάβει χώρα στη βάση που θεωρούσες πως μπορεί να δει και η άλλη πλευρά.  

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να ανοίξει ένα νέο θέμα διαλόγου με το έτερο ήμισυ ή με το πρόσωπο που μοιράζεστε επαγγελματικές ανησυχίες, ένας διάλογος όμως που δε θα είναι και τόσο αθώος. Μπορεί να προκύψουν θέματα ρόλων, να πρέπει να τεθούν αρμοδιότητες και να μπουν όρια, να διαχειριστείς δύσκολες αποφάσεις που εμπεριέχουν την έννοια της μοιρασιάς. Ίσως πάλι να λαμβάνεις νέα σχετικά με μία αίτηση εργασίας και να αντιλαμβάνεσαι πως ξεκινά μία νέα περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη θα σου δείξει τη δύναμη της ισοτιμίας στη σχέση/συνεργασία και εσύ καλείσαι να αποφασίσεις πως διαχειρίζεσαι τα νέα δεδομένα, χωρίς να ξοδεύεις περισσότερα από όσα πιστεύεις πως μπορείς να επενδύσεις.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου προσφέρει την ευκαιρία για μία νέα συνθήκη στη σχέση σου, για μία νέα γνωριμία ή είσοδο στην προσωπική σου ζωή. Καλείσαι να συστηθείς εκ νέου ή να συστήσεις σε κόσμο το άτομο που έχει πλέον μπει στη ζωή σου, αφού είναι καιρός να ανοίξεις τον κύκλο σου μετά από μία περίοδο που προσπάθησες να περιχαρακωθείς πίσω από τις σκέψεις και αγωνίες σου. Στον επαγγελματικό τομέα, είσαι μπροστά σε ένα συμβόλαιο που μοιάζει ιδανικό για να κάνεις μία νέα αρχή, αλλά την ίδια στιγμή να θυμάσαι πως κάποιοι σε έχουν εμπιστευτεί και έχουν επενδύσει πάνω σου, οπότε δεν μπορείς να λειτουργήσεις παιδιάστικα και χωρίς να τηρείς χρόνους και συμβόλαια. Η Νέα Σελήνη μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για να εμπιστευτείς και πάλι ανθρώπους, αλλά έχει μεγαλύτερη σημασία στο να δείξεις εμπιστοσύνη σε εσένα και να το παρουσιάσεις στους γύρω σου. 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φαίνεται να αποτελεί την ευκαιρία να αλλάξεις το πρόγραμμα της καθημερινότητας σου με στόχο να αποκτήσει μεγαλύτερη ευλυγισία η ζωή σου. Η ανάγκη να βρεθείς μακριά από γνώριμα περιβάλλοντα μπορεί να σημαίνει πως θα θέσεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα κάποιες νέες δραστηριότητες και θα επιδιώξεις να αλλάξεις τη ροή της ημέρας σου. Προσπάθησε να μεγαλώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να αυξήσεις τον κύκλο των δραστηριοτήτων σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως μπορεί για κάποιους να μοιάζει πως επιστρέφεις στην παιδική σου αθωότητα. Η ανάγκη όμως να έχεις καλύτερη επαφή με το σώμα και το μυαλό σου σε σπρώχνει πως ανθρώπους και δράσεις που μπορεί να μοιάζουν πως απέχουν από την πραγματική σου ηλικία. 

Υδροχόος

 Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να θέσεις καλύτερα θεμέλια στην ερωτική σου ζωή ακόμα και μέσα από σχέδια ή πράξεις που αφορούν τη δημιουργία οικογένειας. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως βρίσκεσαι μπροστά στο ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού ή της καλύτερης επαφής σου με τα παιδιά σου. Από την άλλη πλευρά, η επαφή σου με νεότερες ηλικίες θα μπορούσε να ξυπνήσει τα δημιουργική σου ταλέντα και να θελήσεις να βγεις επιτέλους από μία επαναλήψιμη καθημερινότητα που σε έχει στεγνώσει. Τέλος, να θυμάσαι πως έχεις την ευκαιρία να σπείρεις κάτι πολύ όμορφο αυτή την εποχή, οπότε φρόντισε να εννοείς αυτό που ξεκινάς, αφού είναι εξαιρετικά πιθανό να έχει γόνιμο τέλος. 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους αποτελεί μία καλή ευκαιρία να θέσεις τα ερωτήματα που έχεις κατά νου εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα και διστάζεις να φέρεις στην επιφάνεια. Αποφάσισε να μιλήσεις και τόλμησε να θέσεις ερωτήσεις που κάτω από άλλες περιστάσεις μπορεί να μετατρέποντας σε εφιάλτες που σε κατατρέχουν στον ύπνο σου. Αν πάλι νιώθεις την ανάγκη μίας ριζικής αλλαγής στη ζωή σου, τότε δε χρειάζεται να ξεκινήσεις από κινήσεις πανικού στον επαγγελματικό τομέα, αλλά προσπάθησε καταρχάς να αλλάξεις τις εικόνες μέσα στο σπίτι σου. Αν και αυτό δε σε βοηθά, τότε ίσως να είναι η ώρα που θα θελήσεις να βρεις νέα επαγγελματική διέξοδο, κάτι που όμως σημαίνει πως αποδέχεσαι το λάθος βήμα που έκανες πριν από λίγο καιρό.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων