Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ08
Μαρ
Θελοντας να δειξεις την πραγματικη σου ταυτοτητα
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Λέοντα την Πέμπτη 9 Μαρτίου φαίνεται να ευνοεί τους εκπροσώπους του πύρινου στοιχείου (Κριός, Λέων, Τοξότης) αφού θα μπορέσουν να βγουν από διλήμματα και ενοχές και να λειτουργήσουν με γνώμονα το ένστικτο και την ανάγκη για δημιουργία και προσωπική έκφραση, αρκεί να γνωρίζουν πως το ένστικτο και η λογική μπορεί να μη συνεργάζονται αρμονικά τη σημερινή ημέρα. 

Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης από το Λέοντα με την Αφροδίτη από τον Κριό ευνοεί θέματα που έχουν να κάνουν με χρήματα που σου οφείλονται, με συναισθήματα που δεν έχουν εκφραστεί και είναι καιρός να έρθουν στην επιφάνεια, με βήματα που γίνονται και βοηθούν στο να ξεπεραστούν θέματα υγείας. Ίσως πάλι να αυξάνει ο προσωπικός εγωισμός απέναντι σε θέματα καρδιάς, με αποτέλεσμα να διεκδικείς αυτό που θεωρείς πως σου αξίζει, χωρίς όμως να πρέπει να ξεχάσεις πως είναι πιθανό να πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου και να αποδεχτείς κάποιες παραλείψεις που σε έχουν σημαδέψει. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να σε ωθήσει σε κάποιες υπερβολές που καλό θα ήταν να αποφύγεις και σε αποφάσεις που βασίζονται στο αίμα που βράζει και στο πάθος της στιγμής. Αν βρίσκεσαι κάτω από τέτοιες περιστάσεις, τότε καλύτερα να σκεφτείς πως η κρίση σου μπορεί να μη δουλεύει πολύ καλά και πως είναι πιθανό να επηρεάζεσαι από το περιβάλλον σου σε μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα να επιτρέπεις στο μυαλό σου να λαμβάνει αμφίβολες αποφάσεις. Καλύτερα λοιπόν να χρησιμοποιήσεις την ενέργεια που κουβαλάς σε περιστάσεις στις οποίες μπορείς να έχεις τον έλεγχο, παρά σε καταστάσεις που δεν εξαρτώνται μόνο από εσένα, αφού είναι πιθανό να μην έχεις την ακριβή εικόνα αυτών.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων