Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



07
Ιουν
Πανσεληνος 9/6/2017
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 9ης Ιουνίου στη 19η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Κρόνο φαίνεται να επηρεάζει έντονα του εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να λειτουργεί σαν την τελεία σε μία προσπάθεια που έγινε και πρέπει πλέον να βγει το πόρισμα βασιζόμενο πάνω στα πραγματικά αποτελέσματα και όχι στις θεωρίες και τις πεποιθήσεις.

Το κλείσιμο μίας πόρτας σε αυτή την Πανσέληνο μπορεί να μοιάζει δύσπεπτο και αδύνατο να χωνευτεί, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να αποτελέσει και βάλσαμο ώστε να υπάρξει μία ώθηση για νέου είδους δράση. Η απόφαση να τραβήξεις το δρόμο σου μπορεί να μοιάζει με μακρά πορεία σε ένα μοναχικό δρόμο, αλλά την ίδια στιγμή σου παρέχει τη δυνατότητα να χαρτογραφήσεις την πορεία σου χωρίς να στηρίζεσαι σε διαθέσεις και πεποιθήσεις άλλων. Αν πάλι ξεκινάς μία νέα προσπάθεια που κουβαλά μαζί της την ελπίδα της επιτυχίας, τότε να θυμάσαι πως το πόρισμα θα στηριχθεί σε πράξεις και ουσιαστικά αποτελέσματα και όχι σε ευχές και σχέδια.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος φαίνεται να τραβά μία γραμμή ανάμεσα σε αυτούς που φοβούνται την προσωπική ευθύνη και αυτούς που ζουν μόνο όταν τους παρέχεται η δυνατότητα να αναλάβουν την προσωπική ευθύνη των πράξεων τους. Αποφάσισε σε ποια κατηγορία ανήκες και ανέλαβε να λειτουργήσεις με το συγκεκριμένο τρόπο, αφού κάθε προσπάθεια να γίνεις κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είσαι, θα πέσει στο κενό.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στον Τοξότη αποτελεί μία καλή ευκαιρία να αποκτήσεις επαφή με την πραγματικότητα, να αντιληφθείς τα όρια των σχεδίων που κάνεις τον τελευταίο καιρό και να κάνεις το τελικό βήμα προς την πραγματοποίηση τους. Η δυσκολία που έχεις μπροστά σου δεν έχει να κάνει με άτομα που θέτουν εμπόδια στο δρόμο σου, με χρονοδιαγράμματα που τίθενται, με απαιτήσεις τρίτων, αλλά καθαρά και μόνο με τη δική σου διάθεση να ρίξεις τον εγωισμό σου και να συνεργαστείς. Η νίκη δε θα έρθει από την προσωπική σου απόδοση, αλλά από τη διάθεση και την ικανότητα σου να σχετιστείς επί ίσοις πλέον όροις και όχι διατηρώντας την εντύπωση πως μπορείς να υπερέχεις χωρίς να το αποδεικνύεις με τις πράξεις σου.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Τοξότη μπορεί να αποτελέσει μία δύσκολη στιγμή στον οικονομικό τομέα, αφού καλείσαι να διαχειριστείς αποφάσεις άλλων που επηρεάζουν όμως και τις δικές σου χρηματικές ανάγκες. Αν μία συνεργασία φτάνει στο τέλος της, τότε προσπάθησε να διατηρήσεις στο μυαλό σου αυτά που σε δίδαξε και φρόντισε να λάβεις μαθήματα που θα σου φανούν χρήσιμα στα επόμενα στάδια της καριέρας σου. Αν πάλι το θέμα ξεκινά από τη σχέση σου, τότε προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και φρόντισε να διατηρήσεις στο μυαλό σου την πραγματικότητα, αφού αυτό που έχει σημασία είναι να γνωρίζεις την ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδα. Και αν η τελευταία πρόταση αναφέρεται στα ερωτικά σου, τότε μην αναζητάς την ισορροπία μόνο μέσα στην τσέπη σου, αλλά και μέσα στην καρδιά σου. 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος απέναντι σου αποτελεί μία σημαντική στιγμή κατά τη διάρκεια της οποίας καλείσαι να αντιμετωπίσεις με ειλικρίνεια το άτομο που στέκεται εκεί που κοιτάζεις, αφού υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να λύσετε. Αν η συγκεκριμένη σχέση δεν προχωρά, αν βρίσκει αντιστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να αποδεχτείς ή ξεπεράσεις, τότε καλά θα κάνεις να συνειδητοποιήσεις πως είναι προτιμότερο να υπάρξει ένας αποχωρισμός από τη συνέχιση μίας κατάστασης που μοιάζει με αλυσίδα που σέρνεις στο πόδι σου. Αν πάλι βρίσκεσαι μπροστά σε μία καινούργια αρχή, καλά θα κάνεις να ακούσεις την άλλη πλευρά που σου προσφέρει το έδαφος για αυτή, γιατί διαφορετικά θα μοιάζει σαν να μπαίνεις σε ένα αυτοκίνητο που δε γνωρίζεις που κατευθύνεται. Εξέτασε αν χωράς σε αυτό το όχημα και μετά αποφασίζεις τι ρόλο θα αναλάβεις.  

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον Τοξότη απαιτεί προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία σου, αφού είναι πιθανό να έχεις μαζέψει πολλές ασχολίες πάνω σου και να μην μπορείς να τις διαχειριστείς πλέον. Προσπάθησε να βάλεις σε μία σειρά τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα σου και φρόντισε να εστιάσεις στον εαυτό σου. Έχεις ανάγκη από προσωπικές ανάσες, χρειάζεσαι χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου, οπότε απέφυγε να σκορπάς τα κομμάτια σου σε πολλές πλευρές, αφού φθείρεσαι χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να ζητήσεις λύση για τα προβλήματα σου ξεκινώντας από ένα διάλογο με τον εαυτό σου, φροντίζοντας να ακούσεις το σώμα σου και όχι αγνοώντας σημάδια που για κάποιους τρίτους είναι πολύ εμφανή.  

Λέων

Η Πανσέληνος στον Τοξότη φαίνεται να αποτελεί μία σημαντική στιγμή για τη ζωή σου, εφόσον είσαι πλέον έτοιμος/η να παραδεχτείς κάποιες ελλείψεις που την κάνουν πολύ πιο αδιάφορη από όσο θα ήθελες να είναι. Η έλλειψη πάθους και ενθουσιασμού μπορεί να είναι στοιχεία που σε κάνουν να χάνεις τη σπίθα σου, που σου δημιουργούν ερωτήματα σχετικά με τις επιλογές που έχεις κάνει, που σε αναγκάζουν να αναρωτιέσαι αν υπάρχει μέλλον ή όχι. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος λοιπόν μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να αποτινάξεις από πάνω σου ανθρώπους και δράσεις που σε βαραίνουν, ακόμα και αν αυτή η πράξη θεωρηθεί από κάποιους ακόμα και αλαζονική. Σημασία έχει να είσαι καλά με τον εαυτό σου.

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Τοξότη αποτελεί ακόμα μία έντονη στιγμή για την ισορροπία οικογένειας/καριέρας, για το δίπολο που σε προβληματίζει και σε αναγκάζει να αισθάνεσαι πως δεν πατάς και πολύ σταθερά στα πόδια σου. Μπορεί να υπάρξει μία στιγμή έντασης σε έναν από τους δύο παραπάνω τομείς και να λεχθούν κάποια πράγματα που δεν εκφράζουν την απόλυτη αλήθεια. Μπορεί πάλι να βρίσκεσαι στο σημείο που μετακομίζεις και κλείνεις πίσω σου μία πόρτα που κάτω από άλλες περιστάσεις θα εξέφραζε την είσοδο στο ασφαλές σου καταφύγιο. Αυτή τη στιγμή όμως θα πρέπει να αντιληφθείς πως σημασία έχει να βρεις εκ νέου όραμα για τη ζωή σου, να νιώσεις πως ανοίγεις νέους δρόμους και όχι πως εκδιώκεσαι από μέρη που θεωρούσες μέχρι σήμερα ως το σπίτι σου.  

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον Τοξότη σε καλεί να μιλήσεις με σοβαρότητα απέναντι σε ένα θέμα που γνωρίζεις πως μπορεί να επηρεάσει κοντινά σου πρόσωπα, εφόσον είσαι διατεθειμένος/η να αναδείξεις την ετοιμότητα σου ώστε να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Η διάθεση σου να μιλήσεις μία γλώσσα που είναι πέρα από το συνήθη τρόπο επικοινωνίας σου και η αποφασιστικότητα σου ώστε να θέσεις τους γύρω σου προ των ευθυνών τους, είναι δύο στοιχεία που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτή τη δράση σου. Από την άλλη πλευρά, ίσως να είναι η ώρα που θα αποφασίσεις να κλείσεις την πόρτα σε μία δραστηριότητα ή σε έναν τρόπο διαβίωσης που έχεις κατανοήσει πως δε σε στηρίζει πλέον, οπότε είναι άδικο να συνεχίζεις να φθείρεσαι.  

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Τοξότη μπορεί να σε πιέσει οικονομικά και να σε αναγκάσει να ανοίξεις τα μάτια σου απέναντι στην επαγγελματική πραγματικότητα που βιώνεις. Αν δεν μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματα σου, αν δεν μπορείς να πετύχεις το στόχο του να βρεις μία δουλειά που παρέχει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, τότε προσπάθησε να ανακαλύψεις την προσωπική του αυτοεκτίμηση μέσα από αυτό που κάνεις. Αν πάλι θεωρείς πως απλά δουλεύεις σε ένα αντικείμενο που έχει πάψει εδώ και πολύ καιρό να αποτελεί στόχο ζωής, τότε ξεκίνα την εσωτερική σου διεργασία ώστε σε λίγους μήνες να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς πως σου αξίζει ή να δημιουργήσεις επιτέλους το δικό σου αφήγημα.  

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, σε σύνοδο με τον Κρόνο, αποτελεί μία δυναμική στιγμή σε θέματα που έχουν να κάνουν με πλάνα και σχέδια τα οποία δεν υποστηρίζεις ή που θα ήθελες να εφαρμόσεις αλλά δε βρίσκεις το κατάλληλο υπέδαφος. Μπορεί να συγκρουστείς με τον εαυτό σου επειδή  παραμένεις σε μία σχέση, συνεργασία ή σε ένα σύστημα που κατανοείς πως εγκλωβίζεις τον εαυτό σου ή επειδή δεν τολμάς να κάνεις μία κίνηση που δείχνει πως διεκδικείς κάποιον/α ή κάτι που θεωρείς πολύ σημαντικό για να έχεις στη ζωή σου. Η αντίσταση που θα συναντήσεις μπροστά σου προέρχεται κατά κύριο λόγο από τον εαυτό σου, οπότε μην προσπαθείς να ανακαλύψεις εύκολους στόχους για να αποδράσεις από τα προσωπικά σου αδιέξοδα.  

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον Τοξότη φαίνεται να λειτουργεί είτε με τρόπο που κλείνει ανοικτές εκκρεμότητες με τον πλέον επίσημο τρόπο, είτε σαν να υπάρχει παρασκήνιο σε ένα περιβάλλον που καλείσαι να διαλευκάνεις. Καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να ανιχνεύσεις παγίδες στον επαγγελματικό τομέα, να φροντίσεις να εξετάσεις το ρόλο συνεργατών και συναδέλφων ή να προσπαθήσεις να ανακαλύψεις λόγους που θα έπρεπε να σε κάνουν να ανησυχείς. Αν πάλι βρίσκεσαι μπροστά σε μία μεγάλη δική σου αλλαγή, τότε τόλμησε να κάνεις το επόμενο βήμα ακόμα και αν αυτή η πράξη θα αγχώσει κάποια άτομα που βρίσκονται κοντά σου. Τέλος, η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να μιλήσει απευθείας στην υγεία σου, γι αυτό έχε όλα τα αισθητήρια σου ανοικτά για να καταλάβεις το σημάδι που μπορεί να λέει πολλά για τον εσωτερικό σου κόσμο.  

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον Τοξότη μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια προβλήματα που αφορούν τις σχέσεις σου με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος και να σε αναγκάσει να ειπωθούν κάποια πράγματα που δεν είναι καθόλου εύπεπτα. Η ανάγκη όμως να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στο συγκεκριμένο τομέα είναι μεγάλη αφού θα πρέπει να διώξεις από κοντά σου άτομα που ασκούν αρνητική επιρροή στη ζωή σου. Από την άλλη βέβαια πλευρά, μπορεί να δεχτείς σχόλια από άτομα που δεν αναμένεις και να πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως έχεις λάβει αποστάσεις από μία παρέα που κάποτε είχατε πολύ καλύτερη σχέση. Σε μία τέτοια περίπτωση, μην πικραθείς από αυτά που λέγονται, αλλά προσπάθησε να καταλάβεις αν έχουν βάση και στη συνέχεια να αποδεχτείς πως κάποιοι κύκλοι κλείνουν με στόχο να εξελίξεις τη ζωή σου.  

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Τοξότη μπορεί να φέρει αλλαγές στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα, καλώντας σε να συνειδητοποιήσεις πως ο ρόλος σου αλλάζει και πως είναι ώρα να τολμήσεις το επόμενο βήμα. Αν αρνείσαι να μετακινηθείς από τη θέση σου, τότε μπορεί να δεις μπροστά σου αποφάσεις άλλων που δε σε χαροποιούν καθόλου, αφού απλά καλείσαι να τις αποδεχτείς. Ίσως πάλι να προσπαθείς να εδραιωθείς ακόμα περισσότερο στην υπάρχουσα κατάσταση σου και να αντιλαμβάνεσαι πως όλο το σκηνικό γύρω σου αλλάζει, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορείς να μιλήσεις για σταθερά θεμέλια σε μία εποχή μεγάλων αλλαγών και μεταμορφωτικών κινήσεων. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος σε θέλει έτοιμο/η να αναλάβεις τις προκλήσεις, οπότε μην εφησυχάζεις.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων