Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ09
Μαρ
Πως οριζεις την εσωτερικη σου πληροτητα;
Από signingstar

Οι ευνοϊκές όψεις της Σελήνης από το Λέοντα με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Κρόνο από τον Τοξότη δημιουργούν ένα αρμονικό πύρινο τρίγωνο σήμερα Παρασκευή 10 Μαρτίου που ωθεί τους εκπροσώπους των συγκεκριμένων ζωδίων να νιώσουν πως πατάνε καλά στα πόδια τους και είναι σε θέση να ορίσουν τα επόμενα βήματα τους. 

Η αποφασιστικότητα με την οποία θα αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που έχεις μπροστά σου μπορεί να δηλώνει πως διαθέτεις τη διαύγεια να αντιληφθείς το μέγεθος του εγχειρήματος που έχεις μπροστά σου και να αποφασίσεις να λειτουργήσεις με συγκεκριμένο πλάνο και σχέδιο. Αντί να μιλάς πολύ, να διαφημίζεις τις σκέψεις και αποφάσεις σου, να υπερηφανεύεσαι με στόχο να τραβήξεις τα βλέμματα προς το μέρος σου, καλύτερα να επιμείνεις να χτίζεις το οικοδόμημα σου με υλικά που αρχίζουν πλέον να δείχνουν την αξία τους. Η στήριξη που θα ανακαλύψεις από άτομα που εμπνέονται από τα έργα και όχι τα λόγια, από ανθρώπους που τολμούν να χαράξουν πορείες ζωής και όχι να παραμείνουν δέσμιοι σε πορείες του παρελθόντος, είναι ακόμα ένα σημαντικό λιθαράκι σε αυτό το οικοδόμημα που έχεις αποφασίσει να φτάσεις μέχρι τέλους. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία να αναδείξεις το ταλέντο σου στο να γίνεσαι ο εαυτός σου, όταν αφήνεις στην άκρη εγωιστικές πεποιθήσεις, αλαζονικές συμπεριφορές και την ανάγκη να έχεις την αποδοχή των πάντων γύρω σου. Αν καταλάβεις πως σημασία δεν έχει να αρέσεις γενικά, αλλά να γίνεσαι αποδεκτός/η από άτομα των οποίων η άποψη σημαίνει κάτι για εσένα και με τα οποία μπορείς να συνδιαλλαγείς, τότε θα έχεις λύσει ένα μεγάλο μέρος από τα εσωτερικά σου διλήμματα. Αν κατανοήσεις πως η προσωπική σου ενέργεια είναι πολύτιμη για να τη σπαταλάς σε ανώφελες κατευθύνσεις, τότε θα έχεις ιεραρχήσει με πολύ ουσιαστικό τρόπο τη ζωή σου. Αν αποφασίσεις να ζήσεις και όχι να επιζήσεις, τότε θα έχεις λύσει ένα μεγάλο ερωτηματικό σχετικά με το τι είναι χρήσιμο να πράξεις και τι όχι. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων