Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ19
Μαρ
Με γνωμονα τη σοβαροτητα της στιγμης
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Τοξότη και το τετράγωνο με το Χείρωνα στους Ιχθείς τη Δευτέρα 20 Μαρτίου φαίνεται να κάνει την ημέρα ιδιαίτερα απαιτητική για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η απαίτηση για τεράστια προσοχή στην έκφραση, για χειρουργική ακρίβεια στις κινήσεις και για διατήρηση του καθαρού οπτικού πεδίου είναι στοιχεία που πρέπει να τηρηθούν, αφού μπορεί να υπάρχουν στο προσκήνιο συζητήσεις που απαιτούν σοβαρή αντιμετώπιση. Η τήρηση επίσης ενός μοντέλου αμοιβαίας εμπιστοσύνης αποτελεί μία ευκαιρία για να δοκιμάσεις τις προθέσεις της άλλης πλευράς, για να εξετάσεις κατά πόσο έχεις απέναντι σου άτομα που μπορείς να στηριχτείς πάνω τους ή αν βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που δεν έχει καμία βάση. Η σημερινή ημέρα σε βοηθά να αναλάβεις έναν ουσιαστικό ρόλο, αρκεί να μπορείς να αποκρυπτογραφήσεις και τις προθέσεις των άλλων απέναντι σε μία κοινή ομαδική προσπάθεια.

Η σημερινή ημέρα μπορεί επίσης να φέρει στο προσκήνιο κάποιες παραλείψεις που έχουν λάβει χώρα με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κενό εμπιστοσύνης ή ασάφεια ως προς τον τρόπου που θα πρέπει να σε αντιμετωπίζουν οι γύρω σου. Προσπάθησε να εξηγήσεις αυτό που έχει συμβεί με ειλικρίνεια και αλήθεια και απέφυγε τις εύκολες και εύπεπτες δικαιολογίες, γιατί είναι πολύ εύκολο να πέσεις θύμα των λεγομένων σου. Καλείσαι να παραδεχτείς λάθη και αστοχίες σου και να αποδεχτείς το βαθμό της ευθύνης σου, ενώ την ίδια στιγμή θα πρέπει να δείχνεις πως έχεις τον τρόπο να διορθώσεις το πλαίσιο της δράσης σου και να προσθέσεις νέα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τα ίδια λάθη στο μέλλον. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων