Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



20
Μαρ
Συγκρουση δυο κοσμων
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Ερμή από τον Κριό την Τρίτη 21 Μαρτίου φαίνεται να σοβαρεύει τις συζητήσεις των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να προκαλεί συγκρούσεις ανάμεσα σε πρόσωπα που επιδιώκουν να διατηρήσουν τη θέση ισχύος για τον εαυτό τους. 

Η προσωπική παρόρμηση της στιγμής και η ανάγκη να εκφραστεί το εγώ μπορεί να βρουν αντίδραση σε κανόνες και πλαίσια, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα εκρηκτικό κλίμα σε συναντήσεις που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις, αλλά δεν είναι εύκολο να βρεθεί κοινός τόπος συνεννόησης μεταξύ των μελών. Η ανάγκη να υπάρξει επικεφαλής μπορεί να οδηγήσει σε μία μάχη χαρακωμάτων, αφού υπάρχουν μνηστήρες για το συγκεκριμένο ρόλο, οι οποίοι όμως βλέπουν την παραπάνω έννοια μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Από τη μία πλευρά, υπάρχει ένα πρόσωπο που επιμένει να θέλει να κρατήσει την μπαγκέτα της εξουσίας στα χέρια του, θέλοντας να αποδείξει πως μπορεί να κινήσει τα υπόλοιπα μέλη σαν μαριονέτες σε ένα θίασο που ο πρωταγωνιστής και ο σκηνοθέτης είναι το ίδιο πρόσωπο. 

Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχει ένα άτομο που μπορεί να εμπνεύσει τους γύρω του, που είναι έτοιμο να πέσει πρώτο στη μάχη γνωρίζοντας πως θα το ακολουθήσουν οι υπόλοιποι της παρέας, αφού έχει τη μαγική ικανότητα να προκαλεί ενθουσιασμό με την παρουσία του. Αυτό το πρόσωπο προτιμά να λειτουργεί ως επικεφαλής που βρίσκεται στην κορυφή της διάταξης κοιτάζοντας προς το στόχο, προς το όραμα, προς την κατεύθυνση που υπάρχει το λάφυρο άρα και ο αντίπαλος. Το άλλο πρόσωπο που παλεύει να διατηρήσει τη διευθυντική θέση, είναι το είδος ατόμου που προτιμά να εξουσιάζει μέσα από το αποστειρωμένο περιβάλλον εξουσίας, στέλνοντας τους υπόλοιπους στη μάχη. 

Η σύγκρουση ανάμεσα σε αυτούς τους δύο κόσμους δεν μπορεί να βγάλει νικητή μέσα από μία και μόνο ημέρα, μέσα από μία και μόνο περίσταση. Η συγκεκριμένη σύγκρουση μαίνεται εδώ και κάποια χρόνια, απλά σήμερα γίνεται περισσότερο έντονη από τις υπόλοιπες μέρες, με στόχο να τονίσει την ανάγκη εύρεσης νέου τύπου ηγετών σε έναν κόσμο που έχασε την εμπιστοσύνη στο αύριο. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων