Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html21
Ιουλ
Νεα Σεληνη 23/7/2017
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 23ης Ιουλίου στη μηδενική μοίρα του Λέοντα, σε σύνοδο με τον Άρη, φαίνεται να ανοίγει την περίοδο ενάμιση περίπου μήνα κατά της διάρκεια της οποίας θα υπάρξουν προκλήσεις σε άτομα που έχουν αποφασίσει να εκφράσουν την προσωπικότητα τους χωρίς να κρύβονται πίσω από αστείες δικαιολογίες και γελοίες μάσκες.

Αν ανήκεις στο πύρινο στοιχείο (Κριός, Λέων, Τοξότης) τότε καλά θα κάνεις να σχεδιάσεις το πλάνο της επόμενης περιόδου έχοντας κατά νου πως κουβαλάς πολύ δυναμική και αισιοδοξία, πως είσαι έτοιμος/η να ρισκάρεις την παρούσα ασφάλεια για κάτι που φαίνεται να αλλάζει ταχύτητα στη ζωή σου. Οι αποφάσεις σου μπορεί να περιλαμβάνουν αρκετή δόση τζόγου και να μοιάζουν με εγωιστικές δράσεις, αλλά η ουσία είναι πως έχεις ανάγκη από καθαρό αέρα και την επιβεβαίωση πως μπορείς να ορίζεις τη ζωή σου.

Η εποχή των εκλείψεων ξεκινά και αυτό σημαίνει πως θα υπάρξουν εκπλήξεις που μοιάζουν με καρμικά δώρα-απαντήσεις σε ευχές. Μην κοιτάξεις το περιτύλιγμα, μη σε φοβίζει η αξία, αλλά εστίασε στο αν το συγκεκριμένο δώρο είναι κάτι που έχεις ανάγκη να κουβαλήσεις μαζί σου σε μία κούρσα που είσαι διατεθειμένος/η να τρέξεις σαν να μηδενίζεις το κοντέρ και να ξεκινάς από την αρχή.

 

Κριός

Η εκπληκτικά δυναμική Νέα Σελήνη στο Λέοντα προσφέρει την ευκαιρία να εκφράσεις τον εαυτό σου χωρίς να κρύβεσαι πίσω από μάσκες και τεχνάσματα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα βρεθούν σε κίνδυνο κεκτημένα και δεδομένα της ζωής σου. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να πάρει φωτιά, αφού ένα νέο πρόσωπο φαίνεται να είναι έτοιμο να ανατρέψει υπάρχοντα δεδομένα. Στον οικογενειακό τομέα, τα νέα που αφορούν ένα από τα παιδιά σου μοιάζει να δημιουργούν ευχάριστη αναστάτωση στη ζωή σου. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι καιρός να δώσεις την υπόσχεση στον εαυτό σου πως θα ασχοληθείς με αυτό που αποτελεί την κλίση σου, γιατί διαφορετικά θα μοιάζει σαν να συμβιβάζεσαι  με κάτι που δε σε βοηθά να είσαι ο εαυτός σου. Μην τρομάζεις από την πρόκληση, αφού μόνο τους γύρω σου μπορείς να τρομάξεις με την απόφαση σου να την αρπάξεις από τα μαλλιά.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα, στη βάση του αστρολογικού σου χάρτη, φαίνεται να αποσταθεροποιεί καταστάσεις που θεωρούσες δεδομένες και κεκτημένα σου, αφού κάποιος/α αποφασίζει να ταρακουνήσει υπάρχοντα θεμέλια. Αν θεωρείς πως αυτό το άτομο λειτουργεί εντελώς εγωιστικά και ατομικά, τότε μπορεί να ξεσπάσει και μία έντονη σύγκρουση ανάμεσα σας, αλλά καλό θα ήταν να αναρωτηθείς ποια είναι η υφή της μεταξύ σας σχέση. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να δεις κατάματα πως έχεις παρερμηνεύσει τη σχέση μαζί του, πως έχεις μπερδέψει ρόλους και παραστάσεις, με αποτέλεσμα να έχεις παρασυρθεί σε μία πραγματικότητα που απέχει από την αλήθεια. Κάτι φαίνεται να σπάει σε αυτή τη Νέα Σελήνη και αυτό δεν είναι τρομακτικό αλλά σίγουρα θα μπορούσε να γίνει λυτρωτικό.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα μπορεί να προσφέρει την ευκαιρία για μία κοντινή απόδραση που θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με πρόσωπα που μοιράζεστε κοινές σκέψεις και απόψεις. Μία εκδρομή αυτή την περίοδο θα καθαρίσει το μυαλό σου, θα ξεκινήσει εκ νέου κάποια σχέδια που κάνεις αλλά δεν μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή, αλλά θα σου προσφέρει και την ευκαιρία για μία επανεκκίνηση σε μία σχέση που έχει δοκιμαστεί. Αν πάλι βρίσκεσαι σε ένα επαγγελματικό σταυροδρόμι, τότε τόλμησε να πάρεις την κατεύθυνση που σε οδηγεί κάπου μακριά από το υπάρχον πλαίσιο της ζωής σου, αφού πρέπει να πιστέψεις στην ανανέωση και την επανεκκίνηση. 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα μπορούσε να ξεκινά κάτι νέο στον οικονομικό τομέα, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να διεκδικήσεις αυτό που πιστεύεις πως αξίζεις. Έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις τα ταλέντα και τις κλίσεις σου, να παρουσιάσεις αρχηγικές ικανότητες και να αναλάβεις να φέρεις εις πέρας αποστολές που κάποιοι άλλοι φοβούνται να αγγίξουν. Αν τολμήσεις να μπεις σε αυτή τη διαδικασία, καλά θα κάνεις να θυμάσαι πως θα δημιουργήσεις ανταγωνισμό με τους γύρω σου, αλλά την ίδια στιγμή καταφέρνεις να εκφράσεις κομμάτια του εαυτού σου που κρύβονται επιμελώς τόσο καιρό.

Λέων

Η εκκωφαντική Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου φαίνεται να κινητοποιεί εξελίξεις που είναι πιθανό να είναι μη αναστρέψιμες. Ο ενθουσιασμός σου απέναντι σε μία πρόκληση είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και αυτό σημαίνει πως το πάθος σου θα καταπνίξει κάθε πιθανή φοβία που κουβαλάς μέσα σου. Επιπλέον, ίσως να γίνεσαι περισσότερο εγωιστής και ατομιστής αφού βλέπεις μπροστά σου μόνο τη νέα ευκαιρία που έχει παρουσιαστεί και αυτό σημαίνει πως κάποια πρόσωπα του φιλικού κύκλου θα νιώσουν παραμελημένα. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι πως καλείσαι να εννοείς αυτά που αναφέρεις, σχεδιάζεις και ξεκινάς, αφού στην πορεία θα κριθείς αυστηρά για τις επιλογές σου, από ανθρώπους που δε θα ήθελες να απογοητεύσεις. 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα αποτελεί μία παγίδα για εσένα αν θελήσεις ή επιδιώξεις να λειτουργήσεις ατομικά ή θέλοντας να αποδείξεις πως διαθέτεις σωματικές αντοχές που πιθανότατα να μην έχεις ζυγίσει αν όντως έχεις. Προσπάθησε να αδειάσεις την καθημερινότητα σου από δραστηριότητες που σε φορτώνουν με νεύρα και άγχος, καθώς σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις με πρόσωπα που δε χρειάζεται να φτάνετε στα άκρα. Λειτούργησε με ένστικτο απέναντι σε νέες γνωριμίες και προτάσεις, αποφεύγοντας να δεσμευτείς σε κάτι που σε οδηγεί στα άκρα. Φρόντισε να αντιληφθείς πως υπάρχει ένταση στην ατμόσφαιρα, κάτι που σημαίνει πως ο/η σύντροφος μπορεί να στραφεί εναντίον σου για ασήμαντο λόγο. Γενικότερα, προφυλάξουν από κακοτοπιές και μείωσε τον αριθμό και την ισχύ των δραστηριοτήτων σου. 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο του Λέοντα μπορεί να ανανεώσει τη ζωή σου μέσα από έναρξη νέων δραστηριοτήτων ή μέσα από γνωριμίες που προκύπτουν από τη συμμετοχή σου σε έναν κύκλο ανθρώπων που κουβαλούν αρκετό ενδιαφέρον  για τη ζωή σου. Ο ενθουσιασμός που θα δείξεις απέναντι στα νέα είναι ένα μεγάλο στοίχημα, αφού μπορεί να οδηγήσει σε μία ταχύτατη έναρξη μίας νέας ερωτικής σχέσης ή σε μία έναρξη μίας δραστηριότητας που θα μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες στον επαγγελματικό τομέα, Καλείσαι να εμπιστευτείς το άτομο που αναλαμβάνει να οδηγήσει το όχημα που επιβαίνεις ή διαφορετικά να πείσεις τους γύρω σου πως διαθέτεις την ικανότητα να μπεις στη θέση του/ης οδηγού χωρίς να τρέμεις στην ιδέα.  

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο πιο ψηλό σημείο του χάρτη σου μοιάζει σαν την επίσημη έναρξη μίας νέας πραγματικότητας που αλλάζει τα δεδομένα της επαγγελματικής σου φύσης. Η καριέρα σου θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα χρειαστεί να πείσεις ανθρώπους με ισχύ και κύρος πως είσαι σε θέση να αναλάβεις προκλήσεις που  μπορεί να μοιάζουν με επικίνδυνες αποστολές σε πεδία μάχης. Αν όμως δεν κάνεις κάτι τέτοιο, τότε καλείσαι να παρακολουθήσεις ένα άλλο άτομο να τραβά ένα δρόμο που σε θέτει στη χάραξη ενός δεύτερου ρόλου, κάτι που θα σε εκνευρίσει, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να σε προβληματίσει σχετικά με τις δικές σου ικανότητες και φιλοδοξίες.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο του Λέοντα θα σε βοηθήσει να αποδράσεις από ένα σύστημα που σε πνίγει, από μία κατάσταση που καταφέρνει να σου προκαλεί περιορισμούς ακόμα και μετά από μία πιεστική περίοδο κατά την οποία κατάφερες να επιλύσεις ζητήματα. Αν έχεις βάλει κατά νου ένα ταξίδι, τότε είναι η ώρα να το οργανώσεις, να το πραγματοποιήσεις, να το θέσεις σε εφαρμογή ακόμα και αυτό μπορεί να μοιάζει με παρορμητική κίνηση αφού ίσως να λείπουν οι λεπτομέρειες που το κάνουν πλήρως εφαρμόσιμο. Αν πάλι είσαι σε ένα σημείο τέλματος της προσωπικής σου ζωής, τότε τόλμησε να μιλήσεις ανοικτά σε ένα άτομο που θα σε καταλάβει ή να κυνηγήσεις ώστε να κάνεις μία νέα γνωριμία που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σου.  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα μπορούσε να σηματοδοτεί τη νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, μέσα από μία συμφωνία με το έτερο ήμισυ που κινεί τις διαδικασίες μετακόμισης ακόμα και για λόγους που έχουν να κάνουν με τη δημιουργία οικογένειας. Αν πάλι είσαι σε μία σχέση που δε σε ιντριγκάρει όσο θα ήθελες ή όσο θα περίμενε η άλλη πλευρά, τότε μία φλογερή αφορμή θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την υπάρχουσα ισορροπία τρόμου και να προκύψουν αναταράξεις που είναι δύσκολο να περιοριστούν. Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να κατανοήσεις την ανάγκη της άλλης πλευράς να εκφράσει τη δυναμική της, αφού μπορεί να τραβά ένα δρόμο που βάζει σε κίνδυνο το δικό σου ρόλο μέσα στο πλαίσιο συνεργασίας κάτω από συγκεκριμένους κανόνες και νόμους.  

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου φαίνεται να εκκινεί μία νέα εποχή στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα, μέσα από ένα καινούργιο κεφάλαιο. Η μετακίνηση από την πάγια θέση που κατέχεις είναι ένα μεγάλο ζήτημα και καλά θα κάνεις να τολμήσεις να σχεδιάσεις ή πραγματοποιήσεις κάτι τέτοιο, αφού η δυναμική και γενναιοδωρία της άλλης πλευράς είναι στοιχεία που δε θα πρέπει να συνεχίσεις να αγνοείς. Αν όμως βρίσκεσαι σε μία περίοδο της ζωής σου που πρέπει να αγωνιστείς για να αποδείξεις τις δικές σου ικανότητες και διαθέσεις, τότε να έχεις κατά νου πως απέναντι σου έχεις έναν αντίπαλο που δεν ήρθε για να χάσει. Φρόντισε λοιπόν να αναγνωρίσεις τα δυνατά του σημεία και να πάψεις να πιστεύεις πως με μία υπεράνω αντιμετώπιση της κατάστασης, θα καταφέρεις να κερδίσεις χωρίς να μοχθήσεις.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για να αντιμετωπίσεις με θάρρος και πίστη τα δεδομένα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου και να θέσεις σε εφαρμογή μία καινούργια καθημερινότητα. Καλείσαι να εντάξεις τον εαυτό σου στο πλαίσιο δραστηριοτήτων που ταιριάζουν με την ηλικία και τις αντοχές σου, οπότε δοκίμασε κάποιες καινούργιες αθλητικές δραστηριότητες που θα μπορούσαν να σε ανανεώσουν και αναγεννήσουν. Στον εργασιακό τομέα, καλύτερα να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω και να επιτρέψεις στα άτομα με αρχηγικές διαθέσεις να αναλάβουν να οδηγήσουν το όχημα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση φαίνεται να εμπλέκεσαι σε μία κατάσταση που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως μπορείς να αντιμετωπίσεις και διαχειριστείς με όφελος για εσένα. 

2 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
21 Ιουλ 2017 | 17:12
κατά τα άλλα εργασία, άθληση και χαρά...και πόρτα ερμητικά κλειστή στους λιγούρηδες γατούληδες που ήδη έσκασε το πρώτο κρούσμα.... απαπαπαπα https://www.youtube.com/watch?v=IL3eS95RaSc
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
21 Ιουλ 2017 | 17:11
πάντως επειδή δεν θα ήθελα να είμαι άδικη ειδικά για κάποια λιοντάρια που χμ χμ γνωριζόμαστε εξ αποστάσεως η αποδέσμευση από το κάρμα τους είναι όχι ίσως η μηδενική αλλά οι πρώτες μοίρες του Λέοντα. "Almost everything comes from nothing." Καλή Αρχή : )
Θεσεις πλανητων