Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Δίας στο Ζυγό 9/9/2016-10/10/2017

Η επιρροή του Δία στο Ζυγό σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, είναι εδώ: http://signingstars.gr/index.php?param=art&id=6851

Οι Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων

Το αφιέρωμα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων είναι εδώ 

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ21
Απρ
Αποτοξινωση
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς το Σάββατο 22 Απριλίου φαίνεται να δυναμώνει την ανάγκη για εσωτερική γαλήνη ειδικά στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με το Βόρειο Δεσμό από την Παρθένο δημιουργεί αρκετό θόρυβο και λειτουργεί σαν τη γέννηση εκκρεμοτήτων σε μία καθημερινότητα που παλεύει να καθαρίσει το τοπίο από ότι θεωρείται ξένο σώμα και τοξικό στοιχείο. Κάθε προσπάθεια να προστεθεί και κάτι νέο σε ένα μυαλό που έχει πάθει υπερφόρτωση, μπορεί να καταλήγει σε ένα συναισθηματικό ξέσπασμα που είναι πολλές φορές δύσκολο να εξηγηθεί. Η συσσώρευση σκέψεων και εμμονών λειτουργεί παραπλανητικά σε ανθρώπους που αναζητούν την άκρη του νήματος, χωρίς όμως να καταλαβαίνουν πως κρατούν πολλά νήματα στα χέρια τους, οπότε δεν υπάρχει μία, αλλά περισσότερες άκρες που δε σχετίζονται μεταξύ τους. 

Η ευκαιρία της σημερινής ημέρας ονομάζεται απόδραση από μία καθιερωμένη καθημερινότητα, αποστασιοποίηση από καταστάσεις που είναι εύκολο να σου δημιουργήσουν νεύρα και ξεσπάσματα και συχνή επαφή με το ένστικτο και τη διαίσθηση σου. Ο ύπνος και κάθε μορφή χαλαρωτικής άσκησης είναι καλές ευκαιρίες να πετάξεις από πάνω σου κομμάτια μίας πραγματικότητας που σε κυνηγά σαν να σου έχουν φορέσει μία βαριά αλυσίδα στο πόδι. Αν χρειαστείς δύναμη για να κάνεις κάτι τέτοιο, τότε κλείσει κάθε ανοικτή μορφή επικοινωνίας με άτομα που σε βαραίνουν και αφέσου σε μία αποτοξίνωση που ξεκινά από μέσα προς τα έξω.

 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων