Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html04
Αυγ
Σεληνιακη εκλειψη 7/8/2017
Από signingstar

Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη της 7ης Αυγούστου στη 15η μοίρα του Υδροχόου, σε αντίθεση με τον Άρη από το Λέοντα και τρίγωνο με το Δία από το Ζυγό, φαίνεται να επηρεάζει έντονα του εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, και ειδικότερα αυτούς που έχουν προσωπικούς πλανήτες στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου των παραπάνω ζωδίων.

Η πρώτη έκλειψη του Αυγούστου μπορεί να οξύνει τον εκνευρισμό, να αυξήσει τον προσωπικό εγωισμό, να τονίσει τα ερωτικά πάθη και να οδηγήσει σε σωματικές ή λεκτικές εκρήξεις. Η ανάγκη για επικράτηση απέναντι στην άλλη πλευρά είναι εμφανέστατη και αυτό σημαίνει πως κάποιοι δε διστάζουν να φτάσουν τις καταστάσεις στα όρια τους. Η διεκδίκηση του δίκιου όμως περνά μέσα από το φιλτράρισμα της ομάδας, περνά και μέσα από τη σύγκριση με γνώμες, απόψεις και ιδέες ανθρώπων που έχουν μάθει να λειτουργούν και με κρύο αίμα.

Η συγκεκριμένη έκλειψη καλό θα ήταν να αυξήσει τα πάθη που δεν οδηγούν σε λάθη, γιατί κουβαλά και μία ακόμα Ηλιακή έκλειψη σε δύο περίπου εβδομάδες που είναι πιο καθοριστική σχετικά με τις απαραίτητες ενάρξεις και τροποποιήσεις σχεδίων και δράσεων. Κάθε παρορμητική κίνηση στη συγκεκριμένη Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να αποφορτίζει τις εντάσεις, αλλά την ίδια στιγμή δημιουργεί και ευκαιρίες αντίποινας στο εγγύς μέλλον.

 

Κριός

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο μπορεί να αποτελέσει τη χρονική στιγμής της εισόδου σου σε μία νέα ομάδα, να σε οδηγήσει στην ανάληψη μίας νέας δράσης, που είναι πιθανό να ξυπνά μέσα σου κομμάτια ενός εαυτού που δε θέλεις να θάψεις. Μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο μπορεί να βάλει φωτιά στη ζωή σου, να σε ταρακουνήσει και να σε κάνει να αναρωτηθείς μήπως αντιμετωπίζεις την πρόκληση μίας κατά μέτωπο αντιμετώπισης της κατάστασης. Οι αντιδράσεις σου απέναντι σε αυτό που έχεις μπροστά σου μπορεί να είναι έντονες, οπότε φρόντισε κάθε ενστικτώδης δράση να μπορεί στην πορεία να εξηγηθεί, λόγω πιθανής κριτικής που θα δεχτείς από άτομα που αισθάνονται απειλή. 

Ταύρος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο φαίνεται να προκαλεί αναταραχή στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα και να δημιουργεί αναστάτωση μέσα στο καλοκαίρι. Μία αλλαγή στο χώρο της εργασίας μπορεί να σε φοβίσει, αφού σε φέρνει μπροστά σε εποχές του παρελθόντος, τότε που δεν είχες τον έλεγχο των καταστάσεων. Ένα νέο δεδομένο μέσα στην οικογένεια θα αποτελέσει μία πρόκληση που καλείσαι να διαχειριστείς με σοφία και χωρίς να πέσεις στην παγίδα να βιαστείς να δράσεις. Βρίσκεσαι στο μέσο μία εποχής που σε αποσταθεροποιεί, οπότε μη ζητάς στηρίγματα για την ώρα, παρά μόνο προσπάθησε να διατηρήσεις δεδομένα που θεωρείς πως δεν είναι καιρός να χάσεις. 

Δίδυμοι

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο μπορεί να αναταράξει τις διακοπές σου ή να προκαλέσει μία αλλαγή σε ένα ταξίδι που σχεδιάζεις, αφού υπάρχουν νέα δεδομένα στον τομέα της οικογένειας ή της δουλειάς που χρήζουν προσοχής. Η διάθεση ενός ατόμου να αναλάβει πρωτοβουλία, να κινήσει τις διαδικασίες σύμφωνα με τις δικές σου βλέψεις και προθέσεις, μπορεί να σε ενθουσιάσει αρχικά αφού σε βοηθά να ακολουθήσεις το μονοπάτι που προτείνει. Την ίδια όμως στιγμή, θα πρέπει να καταλάβεις πως δίνεις τα κλειδιά σε ένα άλλο πρόσωπο, πως εμπιστεύεσαι ένα άτομο που θα μπορούσε να ζητήσει να αλλάξουν κάποια δεδομένα σε συνθήκες που θεωρούσες πως δε θα έπρεπε να αγγίξουν άλλοι. Και τότε ίσως να καταλάβεις πως μπαίνεις σε ένα χορό που δεν είναι βέβαιο πως ταιριάζει με το ρυθμό μέσα σου.

Καρκίνος

Η Σεληνιακή  έκλειψη στον Υδροχόο μπορεί να αποσταθεροποιεί κατά μία έννοια οικονομικά δεδομένα της ζωής σου που έχουν όμως την αφετηρία τους σε άλλους, οπότε δεν μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων. Μπορεί να χρειαστεί να πληρώσεις κάποια χρήματα που είναι πιθανό να μην είχες υπολογίσει, να υπάρξει ένα πρόβλημα σε πληρωμές από πηγές που θεωρούσες δεδομένες ή να δεχτείς μία πρόταση που σε βάζει στη διαδικασία αναθεώρησης της έννοιας της ασφάλειας. Αν αυτό το τελευταίο αφορά και την προσωπική σου ζωή, τότε ίσως να γίνει μία γνωριμία που αλλάζει τις ισορροπίες στη ζωή σου και αυτό μπορεί να σε αγχώσει. 

Λέων

Η Σεληνιακή έκλειψη απέναντι σου αποτελεί το πρώτο καμπανάκι πως βρίσκεσαι σε ένα σημείο που πρέπει να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ορμητικότητα σου απέναντι στα νέα δεδομένα είναι δεδομένη, αλλά τι σκέφτεται και η άλλη πλευρά για αυτό; Θα μπορέσεις να διατηρήσεις την ισορροπία σε θέματα που κινούνται στην κόψη του ξυραφιού ή μήπως θα αποφασίσεις να ρίξεις τίτλους τέλους ακόμα και αν αυτό μοιάζει με άλμα στο κενό; Ασφαλώς και συγκρίνεις δεδομένα με το παρελθόν, αλλά να θυμάσαι πως η σημερινή κατάσταση δεν έχει σχέση με τα παλιά. Βρίσκεσαι σε ένα σημείο που αλλάζεις τον κόσμο γύρω σου και αυτό είναι αναπόφευκτο να ολοκληρωθεί, ακόμα και αν η επιστροφή στο ασφαλές καταφύγιο του παρελθόντος μοιάζει με ιδανική επιλογή.  

Παρθένος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο μπορεί να αναταράζει δεδομένα εργασιακού περιεχομένου και να σε κάνει να ξυπνάς απότομα μέσα στο καλοκαίρι, επιδιώκοντας να καταλάβεις πως είναι δυνατό να έχει δημιουργηθεί τέτοιου είδους παρασκήνιο και να εκδηλώνεται. Η ανάγκη για άμεση δράση είναι επιτακτική, αλλά να θυμάσαι πως σε λίγες ημέρες ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σου, οπότε καλύτερα να σχεδιάσεις προσεκτικά τα επόμενα βήματα. Αν πάλι υπάρχει μία απόφαση που δεν μπορείς να αγνοήσεις ή να την αλλάξεις, τότε καλύτερα να δεχτείς την έκπληξη ή πρόκληση, αλλά να αρχίσεις να ετοιμάζεις και την απάντηση σου. Στον τομέα της υγείας, απέφυγε τις έντονες κινήσεις και τις απότομες μετακινήσεις και προσπάθησε να τσεκάρεις κάθε πιθανή πτυχή που θα μπορούσε να φέρει μία σωματική και πνευματική αναταραχή.  

Ζυγός

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο φαίνεται να θέτει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, αφού θα καταφέρει να κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει. Αν είσαι σε μία σχέση και επιδιώκεις το επόμενο βήμα, τότε αυτό μπορεί να γίνει μέσα από μία εγκυμοσύνη, η οποία μπορεί να προκύψει χωρίς μάλιστα να το περιμένεις. Αν πάλι είσαι σε μία σχέση που περνά μία περίοδο ύφεσης ή ηρεμίας, τότε να έχεις κατά νου πως είναι πολύ εύκολο να μπει ένα τρίτο άτομο μέσα σε αυτή και να ανατρέψει τα υπάρχοντα δεδομένα. Στον επαγγελματικό τομέα, τα σχέδια σου για να δημιουργήσεις μία ομάδα προχωρούν, αλλά είναι καιρός να εξετάσεις και το θέμα της ηγεσίας μέσα σε αυτή, αφού δεν είναι απαραίτητο αυτός ο ρόλος να πάει σε τρίτο άτομο.  

Σκορπιός

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο φαίνεται να σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι πως βρίσκεσαι σε μία εποχή που κάποιοι αποφασίζουν να σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πως αλλάζει ο ρόλος σου, πως βρίσκεσαι σε μεταβατική περίοδο και καλό θα ήταν να αποδεχτείς τις εξελίξεις. Αν τα γεγονότα συμβαίνουν μέσα στην οικογένεια ή στο σπίτι σου, τότε να έχεις κατά νου πως θα χρειαστεί να αναλάβεις πρωτοβουλία ώστε να λύσεις θέματα άλλων που μπορεί να μαυρίζουν την ατμόσφαιρα. Αν το γεγονός έχει να κάνει με τον επαγγελματικό τομέα, τότε ετοιμάσουν να δείξεις πυγμή και δυναμισμό προς το τέλος του μήνα, όταν και θα γνωρίζεις πλέον αυτό που καλείσαι να αναλάβεις ως νέο ρόλο. 

Τοξότης

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο μπορεί να κάνει τον εγκέφαλο σου να λειτουργήσει με διαφορετικό τρόπο, να βάζει φωτιά στη σκέψη σου ή να σε αναγκάζει να θέλεις να μιλήσεις με έναν εντελώς νέο και ίσως απειλητικό τόνο απέναντι σε άτομα που έχουν συνηθίσει να ακούν μία συγκεκριμένη συχνότητα λέξεων από εσένα. Καλό θα ήταν λοιπόν να ακούς αυτά που ξεστομίζεις, αφού είναι πιθανό να προκαλέσεις ηλεκτροπληξία στο περιβάλλον που κινείσαι, αλλά από την άλλη πλευρά, έχεις την ευκαιρία να οδηγήσεις κάποια γεγονότα προς αυτή την κατεύθυνση αν θέλεις να ταράξεις τα νερά. Στον τομέα των μετακινήσεων, προχώρησε σε ένα ταξίδι που δεν είχες σχεδιάσει, αλλά να θυμάσαι πως μπορεί να σε βγάλει εκτός προγράμματος και αυτό να φανεί προς το τέλος του μήνα.  

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο φαίνεται να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τον οικονομικό τομέα, ένας τομέας που το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί κάτω από πίεση ή ανάγκη εκκαθαρίσεων. Μία νέα επαγγελματική πρόταση μπορεί να χρειαστεί να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις οικονομικού περιεχομένου και να χρειάζεται να δώσεις μάχες με στόχο να κερδίσεις αυτά που θεωρείς πως αξίζεις. Στον προσωπικό τομέα, προσπάθησε να λάβεις αποστάσεις από ένα άτομο ή μία σχέση που βράζει τον τελευταίο καιρό, όσο και αν αυτό μοιάζει δύσκολο αφού έχει θιγεί ο εγωισμός ή ο ερωτισμός σου. Σε κάθε περίπτωση, και ειδικά αν πιστεύεις πως δεν έχεις έλεγχο των καταστάσεων, μία πιθανή αποστασιοποίηση θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι είναι αυτό που διακυβεύεται.  

Υδροχόος

Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου φαίνεται να ανοίγει το χορό εξελίξεων, οι οποίες όμως δεν πρέπει να προχωρήσουν εν θερμώ. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς από τις καταστάσεις που σε επηρεάζουν αυτή την εποχή, αφού μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να διαχωρίσεις ανθρώπους που θέλουν να σε στηρίξουν από αυτούς που έχουν βάλει ως στόχο να σε παρασύρουν στο χορό τους. Κάποιες σκιές που θα μπουν στη σχέση σου δεν είναι απαραίτητο να σημαίνουν και κάτι, αφού είναι πιθανό κάποιοι άνθρωποι να θέλουν να οδηγήσουν αυτή τη σχέση σε μονοπάτια που έχουν κατά νου. Στον επαγγελματικό τομέα, κάτι νέο φαίνεται να ξεκινά, αλλά καλύτερα να το θέσεις σε εφαρμογή σε ένα μήνα από σήμερα, όταν θα έχεις κατά νου περισσότερες λεπτομέρειες.  

Ιχθείς

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο χρειάζεται κάποια προσοχή από την πλευρά σου, ειδικά αν έχεις ανοικτά θέματα υγείας. Καλύτερα να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις, αλλά να προσπαθήσεις να ακούσεις και το ένστικτο σου σχετικά με την αντιμετώπιση ενός θέματος που μπορεί να μη χρειάζεται δράση μέσω της κλασικής ιατρικής. Ίσως πάλι να χρειαστεί να σκάψεις σχετικά με ότι γίνεται στον επαγγελματικό τομέα και δεν είναι εμφανές, αφού είναι πολύ πιθανό να παίζεται περίεργο παιχνίδι πίσω από την πλάτη σου. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ένταση και ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα και καλό θα ήταν να αποφύγεις να βάλεις το χέρι στην πρίζα χωρίς να υπάρχει λόγος. 

2 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
09 Αυγ 2017 | 19:25
...από την έκλειψη στην 15η του Υδροχόου θα κρατήσω τον τσαμπουκά του απίστευτου άλματος στον αέρα του απίστευτου ιπτάμενου γενέθλιου Ήλιου Στεφανίδη στην 15η του Υδροχόου (παρακαλώ) σε σύνοδο με γενέθλιο Βόρειο Δεσμό (παρακαλώ πολύ) και με γενέθλιους Άρη και Ουρανό σε σύνοδο και οι δύο εκτός ορίων (ξαναπαρακαλώ και τα εύσημα στον Άρη ενάτης ξαναπαρακαλώ πολύ)...she is a Champion made of Gold... Νίκες και μόνο Νίκες ... με αντίπαλο δέος το απίστευτα ειλικρινές, απεγνωσμένο, χειμαρρώδες ξέσπασμα του γενέθλιου Ήλιου της 15ης του Τοξότη σε χιαστί ακριβείας με γενέθλιο Β. Δεσμό στον Ταύρο της πολυ-πολυ-πολυ αγαπημένης μου Sinéad για την ασθένειά της. Σε αγαπάμε Sinéad, hold on ! https://www.youtube.com/watch?v=gNCOXPm4pDE
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
05 Αυγ 2017 | 09:23
...τα αντίποινα  σε  εικονικές πραγματικότητες που φαντασιώνονται πως μπορούν  να με θίγουν ή να με αδειάζουν  με στημένα παιχνίδια στην πλάτη μου είναι η πραγματική  ευτυχία μου...της Μεταμορφώσεως αύριο...τι να ευχηθώ Στρατηγέ μου;  Χρόνια Πολλά με Υγεία...Νίκες και μόνο Νίκες ...πραγματικές. https://youtu.be/x_WgGpewMrs
Θεσεις πλανητων