Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html18
Αυγ
Ηλιακη εκλειψη 21/8/2017
Από signingstar

Η Ηλιακή έκλειψη της 21ης Αυγούστου στην 29η μοίρα του Λέοντα, επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους των τελευταίων ημερών του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) και των πρώτων ημερών του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. Ο χορός των εκλείψεων στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου ανοίγει και φαίνεται να ζητά αποδείξεις πάθους και διάθεσης να πέσεις στη φωτιά για να βγεις διαφορετικός/η.

Από την άλλη πλευρά, οτιδήποτε παύει να έχει και τη συγκατάθεση της καρδιάς, δεν μπορεί να έχει παρόν και μέλλον, αφού η καρδιά χτυπά δυνατά και δεν μπορεί να πάρει τη θέση του συνοδηγού σε ένα όχημα με οδηγό το μυαλό. Το πάθος ξεχειλίζει και μπορεί να οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις αλλαγής και εντυπωσιασμού, οι οποίες όμως υποστηρίζονται και από τις διαθέσεις για το μέλλον.

Η συγκεκριμένη έκλειψη φαίνεται να αφορά τους τολμηρούς σε ζώδιο/ωροσκόπο, αφού κάθε άτομο που τρέμει να βγει στο φως, είναι καταδικασμένο να τεθεί στο περιθώριο από πρόσωπα που μοιάζουν έτοιμα να ρισκάρουν να ζήσουν χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς.

 

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Λέοντα αποτελεί μία εξαιρετική στιγμή για να προχωρήσεις σε ανακοινώσεις σχετικά με την προσωπική σου ζωή. Η καρδιά σου χτυπά έντονα και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν μπορείς να παραμείνεις δέσμιος/α μίας σχέσης που έχει πάψει προ πολλού να σου προκαλεί ηλεκτροσόκ. Η γνωριμία με ένα νέα πρόσωπο πριν από λίγο καιρό δεν μπορεί πλέον  να κρύβεται, αφού το πάθος είναι παρόν και αδιαμφισβήτητο. Η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη μπορεί να δημιουργήσει ένα χάσμα ανάμεσα στο χθες και το αύριο, με εσένα να καλείσαι να το περάσεις σαν να πρόκειται για παιχνίδι. Να θυμάσαι πως μερικές φορές οι φόβοι είναι αποτέλεσμα της επεξεργασμένης εικόνας του μυαλού σου απέναντι στα πράγματα, οπότε το διακύβευμα να ενδώσεις στην πρόκληση είναι μηδαμινό, όταν καταφέρεις να παρακάμψεις το μυαλό σου και ακούσεις την καρδιά σου. 

Ταύρος

Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα δημιουργεί ένα σκηνικό αποχωρισμού από ένα περιβάλλον που δε σε χωρά πλέον ή από ένα μέρος που αρχίζεις να το βλέπεις πιο σκοτεινό από όσο αντέχεις. Καλείσαι να προλάβεις τις εξελίξεις και να θέσεις χρονοδιαγράμματα στις αποφάσεις τρίτων που επηρεάζουν και τη δική σου ζωή, αφού δεν μπορεί να συνεχίσει να σέρνεται μία αμφιβολία. Αν πάλι δεν μπορείς να κατακτήσεις το στόχο που πολιορκείς εδώ και αρκετό καιρό, τότε είναι ώρα να προχωρήσεις σε πράξεις που θα ξαφνιάσουν την άλλη πλευρά, δείχνοντας πως μπορείς να θέτεις στόχους, να τους κυνηγάς και να τους κατακτάς, ακόμα και αν αυτό δείχνει πως δεν κουβαλάς τις ευαισθησίες που έχουν συνηθίσει να σε βλέπουν να έχεις. 

Δίδυμοι

Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική αφορμή ώστε να δεις τα πράγματα διαφορετικά και να καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος που αναζητάς εδώ και κάποιον καιρό. Μία νέα οπτική ανοίγεται μπροστά σου και δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις κατά πόσο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην προσπάθεια σου ώστε να αποδράσεις από ένα πλαίσιο διαβίωσης ή συνύπαρξης με άτομα που δεν ταιριάζουν απόλυτα με το χαρακτήρα σου. Αν πάλι επιστρέφεις από τις διακοπές σου, τότε θα σου έλεγα να οπλιστείς με θάρρος απέναντι στις αιτιάσεις ανθρώπων που έχουν την άνεση να ορίζουν τις κινήσεις σου, εκτός και αν γυρίζεις αποφασισμένος/η να διεκδικήσεις ένα νέο ρόλο. Αυτός όμως δεν μπορεί να είναι έτοιμος μόνο στα χαρτιά, αλλά θα πρέπει να αρχίσεις να τον εφαρμόζεις κιόλας.  

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα στον οικονομικό τομέα, κυρίως μέσα από κινήσεις που πρέπει να γίνουν σε υπάρχοντα και σε κτήσεις σου. Η σκέψη για μία μετακίνηση θα πρέπει να επεξεργαστεί λίγο περισσότερο, αφού θα πρέπει να εξετάσεις κάποιες μικρές ή μεγαλύτερες λεπτομέρειες που ίσως να σου διαφεύγουν για την ώρα και θα μπορούσαν να σε προβληματίσουν στη συνέχεια. Είναι καλή στιγμή να πουλήσεις κάτι ή να απορρίψεις μία πρόταση που έχει επανέλθει στο προσκήνιο, αφού δε χρειάζεται να εμπλακείς με κάτι που δεν είναι προετοιμασμένος/η ώστε να το διαχειριστείς με την απαραίτητη σοβαρότητα. Μία αγορά που σου έχουν προτείνει, καλύτερα να βρεις τον τρόπο  να την αποφύγεις, αφού μοιάζει με κίνηση εντυπωσιασμού που δεν έχεις ανάγκη.  

Λέων

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου έρχεται να φωνάξει πως είσαι έτοιμος/η να δείξεις με κάθε επισημότητα πως ζητάς περισσότερα από αυτά που σου έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα. Ο τελευταίος μήνας μπορεί να έχει φέρει νέα δεδομένα στη ζωή σου, να σε έχει βάλει σε καινούργια τροχιά και μάλλον είναι ώρα να χαράξεις το μονοπάτι που σε πάει παρακάτω. Η ευνοϊκή συγκυρία της συγκεκριμένης Ηλιακής έκλειψης σε καλεί να τολμήσεις να σπάσεις το τζάμι που είναι μπροστά σου, χωρίς να φοβάσαι μήπως εκτεθείς σε κοινό. Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να πάψει να σε αφορά τι θα πουν οι άλλοι, αφού είσαι έτοιμος/η να σαλπάρεις για νέα εδάφη, για μέρη που θα συναντήσεις ανθρώπους που θέλεις να κάνεις παρέα. Η επιλογή είναι δική σου, κάτι που φαντάζει αλαζονικό, αλλά αυτή  τη φορά γνωρίζεις πως μπορείς να είσαι και γενναιόδωρος/η χωρίς να τρέμεις μήπως σου κλέψουν αυτό που ετοιμάζεσαι να χαρίσεις.  

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα μπορεί να σε τρομάξει, αφού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ανθρώπους που κουβαλούν θέληση και δυναμική, που έχουν αποφασίσει να δημιουργήσουν ένα αφήγημα στο οποίο είναι πρωταγωνιστές και εσύ έχεις ρόλο κομπάρσου. Ίσως λοιπόν να βλέπεις την πραγματικότητα μπροστά στα μάτια σου, να αναγνωρίζεις πλέον πως έχεις απέναντι σου πρόσωπα που δεν  κάνουν κανένα βήμα πίσω από τις θέσεις τους και να πρέπει να επαναπροσδιορίσεις το δικό σου ρόλο. Η απόδραση από ένα σκηνικό που σε στενεύει και μειώνει τον καθαρό αέρα που φτάνει στα πνευμόνια σου μοιάζει με ιδανική επιλογή, αλλά τι θα συμβεί μετά την έξοδο; Έχεις πλάνο ή απλά θα κάνεις μία ευχή και πιστεύεις να γίνει και πραγματικότητα; 

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου Λέοντα θα μπορούσε να σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας περιόδου που περνά μέσα από τη συμμετοχή σου σε καινούργιες ομάδες και κοινωνικά σύνολα. Ένας νέος επαγγελματικός ρόλος μπορεί να σε ευχαριστεί και να σε γεμίζει με αισιοδοξία σχετικά με το αύριο, να σε βοηθά να δεις το παρακάτω ακόμα καλύτερα σε σχέση με το σήμερα. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να συμμετάσχεις σε μία κοινωνική δράση στην οποία θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεδιπλώσεις κομμάτια του εαυτού σου που μέχρι σήμερα κρατούσες στο παρασκήνιο. Στον προσωπικό τομέα, είναι ώρα να τολμήσεις να μιλήσεις για μία γέννηση που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σου.  

Σκορπιός

Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα φαίνεται να σβήνει το φως από τα μάτια σου, κάτι που όμως δεν είναι απαραίτητο δυσάρεστο ή προβληματικό για εσένα, αφού θα σε βοηθήσει να κοιτάξεις πίσω από αυτό. Φρόντισε να αναλάβεις μία νέα επαγγελματική πρόκληση, να πιστέψεις στον εαυτό σου και να δοκιμάσεις πρόσωπα που μπορεί να κουβαλούν πείρα και ηγετικές διαθέσεις. Προσπάθησε να συγκριθείς με άτομα που είναι σε θέση να φέρουν εις πέρας αυτό που αναλαμβάνεις, τολμώντας να μιλήσεις για μία σύγκρουση ανάμεσα σας που δεν είναι απαραίτητο να έχει κάποιο άλλο έπαθλο, πέρα από τη θέση στον Ήλιο. Στον προσωπικό τομέα, κάτι αλλάζει στον οικογενειακό κύκλο και καλείσαι να αναλάβεις ένα ρόλο που μέχρι σήμερα κουβαλούσες κάποιος/α άλλος/η.  

Τοξότης

Η φιλική προς εσένα Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα θα μπορούσε να σου προσφέρει την ευκαιρία να κοιτάξεις την αλήθεια κατάματα, αποφεύγοντας να ακούσεις απόψεις που κουβαλούν ψέμα, που μυρίζουν παρελθόν και που φωνάζουν πως είναι έτοιμες να σε παρασύρουν σε περίεργα μονοπάτια. Αυτό που καλείσαι να πράξεις είναι να αποδράσεις από ένα τέτοιο νοσηρό περιβάλλον, να ανοίξεις την πόρτα για ένα ταξίδι ή για μία μόνιμη μετακόμιση, να φροντίσεις να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες εκπαιδευτικού χαρακτήρα και να σταματήσεις να δίνεις δεύτερες ευκαιρίες. Αυτό το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό, αφού δηλώνει πως έχεις πάψει να πιστεύεις στα λόγια μεταμέλειας και πως αναζητάς φρέσκα λόγια και άγνωστες προσωπικότητας που λένε αυτό που σκέφτονται και πιστεύουν χωρίς να κομπιάζουν, να δειλιάζουν, να το ζυγίζουν.  

Αιγόκερως

Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα μπορεί να σηματοδοτεί το τέλος εποχής για μία σχέση ή συνεργασία, μέσα από τη συνειδητοποίηση πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι ώστε να της ξαναδώσεις ζωή. Ακόμα και αν προσπάθησες τον τελευταίο καιρό να αναστήσεις κάτι που μοιάζει να παραπαίει, ακόμα και αν έδωσες δεύτερες ευκαιρίες, ακόμα και αν έβαλες τη λογική σε δεύτερη μοίρα, φτάνει κάποια στιγμή που πρέπει να δράσεις αποφασιστικά. Η επαναφορά στην πραγματικότητα μοιάζει να περνά μέσα από τη συνείδηση μίας ήττας ή συμβιβασμού, που δεν είναι απαραίτητη βλαβερή. Συνειδητοποιώντας πως δε θέλεις να παραμένεις μόνος/η, κάνεις ένα ουσιαστικό βήμα προς την ικανοποίηση του εαυτού σου, που τόσο καιρό αφήνεις στην άκρη.  

Υδροχόος

Η Ηλιακή έκλειψη απέναντι σου είναι η ευκαιρία ώστε να γιορτάσεις μία νέα αρχή που θα γίνει στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα, που εμπεριέχει την έννοια της μοιρασιάς. Η άλλη πλευρά μπορεί να είναι το άτομο που αναζητούσες εδώ και πολύ καιρό, να πρόκειται για το πρόσωπο που σε συμπληρώνει, που καταφέρνει να καλύψει ένα κενό που τόσο καιρό θεωρούσες πως μπορείς να κάνεις πως δεν υπάρχει. Αν πάλι η άλλη πλευρά είναι ο καθρέφτης σου, τότε καλύτερα να γίνεις πολύ σκληρός/η κριτής αυτού που βλέπεις, αφού πρέπει να κάνεις αυτό το είδωλο να ξυπνήσει από μία νάρκη που κράτησε πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε.  

Ιχθείς

Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα αποτελεί μία δοκιμασία για τα επαγγελματικά σου, αφού θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις το παρασκήνιο ή να ετοιμάσεις τις ενέργειες σου ώστε να μην πέσεις θύμα των περιστάσεων. Αν επανέρχεσαι στη δουλειά σου μετά από μία περίοδο διακοπών, τότε καλά θα κάνεις να ασχοληθείς σοβαρά με εκκρεμότητες, αφού σύντομα θα σου ζητηθούν απαντήσεις και αποτελέσματα. Αν πάλι υπάρχουν κάποιες ενοχλήσεις που έχουν να κάνουν με ένα θέμα της υγείας σου, τότε καλύτερα να ψάξεις αυτό που συμβαίνει, ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεων σε λίγο καιρό από σήμερα. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
20 Αυγ 2017 | 23:39
...η έκλειψη συμβαίνει σε RA στη μηδενική της Παρθένου, στην πολύ στενή περιοχή του Regulus, θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτή είναι η τελευταία έκλειψη στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων. Επιπλέον διαθέτει πάρα πολλά εξίσου σημαντικά στοιχεία. Ο βαρύκεντρος Ήλιος αποχαιρετά και από παραλληλία πλέον το ζώδιο του Ταύρου. Ηλιοκεντρικά, η έκλειψη είναι σε όψη με Ουρανό (Δεσμοί), Κρόνο (πάνω στο γαλαξιακό κέντρο) και Δία (ο τελευταίος, ανοίγει χμμ την πόρτα). στην ενάτη αρμονική είναι σε σύνοδο με Κρόνο (για να δούμε τι θα γίνει με το τρελό αγόρι Trump - πάνω στην γενέθλια αντίθεση των φώτων του- και γενικά με το Αμέρικα - Wall). το κυριότερο όμως στοιχείο, η Σελήνη λόγω της σχέσης που την συνδέει με τους Δεσμούς μπορεί στην ολοκλήρωση κάθε κύκλου της να έχει βρεθεί σε σύνοδο με όλα τα γενέθλια φώτα, πλανήτες, μαθηματικά σημεία αλλά όχι απαραίτητα και σε παραλληλία, αυτό οφείλεται καθαρά στη σχέση που συνδέει την Σελήνη με τους Δεσμούς (lunar standstill). Έτσι, Ήλιος, Σελήνη (όχι απαραίτητα) πλανήτες, μαθηματικά σημεία (Δεσμοί, Λίλιθ, ακμές) - στο διάστημα από τις τελευταίες μοίρες Σκορπιού μέχρι και πρώτες μοίρες Υδροχόου και αντίστοιχα τελευταίες μοίρες Ταύρου μέχρι και πρώτες Λέοντα- έχουν να λάβουν τη ολοκληρωτική χάρη της Σελήνης, και σε σύνοδο και σε παραλληλία, από τον Βόρειο Δεσμό στον Τοξότη. ειδικότερα, στο τελευταίο lunar standstill "άνοιξε" η παραλληλία της Σελήνης με Ήλιους, πλανήτες, σημεία στις 26-28 μοίρες Ταύρου - Σκορπιού και 2-4 μοίρες Λέοντα -Υδροχόου (αλλά και γενέθλιες Σελήνες που μπορεί να βρίσκονται στο 19+ παράλληλο και να καταλαμβάνουν άλλο ζώδιο)...οι τελευταίοι συλλογικοί πλανήτες που πέρασαν από τον 19+ παράλληλο (που αντιστοιχεί στο ως άνω εύρος) ήταν ο Κρόνος (2015) ...και Πλούτωνας (2012). Σκληρά, ατσάλινα χρόνια Αστρολόγε μου, αλλά άξιζε τον κόπο... τι να κάνω Γιατρέ μου αυτό είναι το τραγουδάκι μου... https://www.youtube.com/watch?v=Kc71KZG87X4 δεν γιάνω Γιατρέ μου :)
Θεσεις πλανητων