Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



12
Ιουν
Μαθημα συμπεριφορας
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με την Αφροδίτη από τον Ταύρο την Τρίτη 13 Ιουνίου φαίνεται να προκαλεί ένταση στον ερωτικό ή οικονομικό τομέα στη ζωή των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος).

Η μάχη ανάμεσα στα ερωτικά και καθαρά φιλικά συναισθήματα είναι παρούσα και μπορεί να προκαλεί εντάσεις που είναι δύσκολο να κρυφτούν και να αποφευχθούν. Η έλξη ανάμεσα σε δύο πρόσωπα είναι φανερή και μπορεί να φέρνει στην επιφάνεια ηλεκτρισμό και διέγερση που είναι δύσκολο να συνεχίσει να καλύπτεται κάτω από ένα παραπέτασμα καπνού. Η μάχη λοιπόν δεν είναι απαραίτητα μία προσπάθεια υπεροχής της μίας πλευράς απέναντι στην άλλη, αλλά μπορεί να είναι και ο τρόπος ενός φλερτ ανάμεσα σε δύο προσωπικότητες που μπορεί να μην έχουν ένα πιο πολιτισμένο και ισορροπημένο τρόπο για να εκφράσουν τα συναισθήματα τους. 

Στον οικονομικό τομέα, φαίνεται να είναι καιρός να λυθεί ένα πρόβλημα που χρονίζει και έχει αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα σε διαπροσωπικές σχέσεις ανθρώπων που αρχίζουν να απομακρύνονται μεταξύ τους. Ένα ισχυρό σοκ θα μπορούσε να ξυπνήσει συνειδήσεις, να φέρει προ των ευθυνών τους ανθρώπους που θεωρούν πως μπορούν να λειτουργούν με τον αυτόματο πιλότο, αλλά αυτή η προοπτική μπορεί και να είναι ιδιαίτερα ελκυστική για μάτια παρατηρητών. Αυτοί οι παρατηρητές μπορεί να αναζητούν πρόσωπα που λειτουργούν με ευθύνη των πράξεων τους, για άτομα που έχουν λόγο και πυγμή, οπότε αν θεωρείς πως βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που αδικείσαι, τότε φρόντισε να αναδείξεις την προσωπικότητα σου, γιατί κάποιοι σε παρατηρούν.

2 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
12 Ιουν 2017 | 22:24
Εσύ φιλενάδα μη μασάς, FOCUS
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
12 Ιουν 2017 | 22:24
Γιατρέ μου και τα σταθερά έχουν ψυχή… καλοκαιράκι έχουμε να μην κάνουν ένα πλατσα πλούτσα, ένα ερωτικό crawl να δροσιστούν λιγουλάκι κι αυτά ….είπαμε δίκαια πράματα ; ) https://www.youtube.com/watch?v=RJLhFQPvVlA
Θεσεις πλανητων