Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



20
Ιουν
Αναγνωριζοντας πως ετοιμαζονται μεγαλες αλλαγες
Από signingstar

Το ακριβές τετράγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με το Δία από το Ζυγό, συμπίπτει με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Καρκίνο την Τετάρτη 21 Ιουνίου και αυτό σημαίνει πως οι παρορμητικοί (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο αναλαμβάνουν και πάλι τη δράση στα χέρια τους. 

Η ανάγκη να υπάρξει ασφάλεια μπορεί να εκφραστεί μέσα από την αναζήτηση της επιστροφής σε ένα γνώριμο παρελθόν, που είναι πιθανό να περιλαμβάνει ένα σπίτι, ένα πρόσωπο ή ένα εργασιακό περιβάλλον. Μπορεί να αναζητήσεις τον τρόπο να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που έχετε χαθεί και να κάνεις την αυτοκριτική σου για τη λήξη σχέσεων που δεν υπολόγισες και πολύ καλά, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να σου έχουν αφήσει ένα έλλειμμα μέσα στο μυαλό και την καρδιά σου. Μπορεί πάλι να αποφασίζεις να κάνεις την κίνηση σου που δείχνει πως σπας το καβούκι σου και προχωράς σε δηλώσεις που αναστατώνουν μία λιμνάζουσα αρρωστημένη ισορροπία. 

Η παρουσία βέβαια της Σελήνης στον Ταύρο τη σημερινή ημέρα μπορεί να δηλώνει πως όλα τα παραπάνω εξακολουθούν να βρίσκονται μέσα στο μυαλό σου και να μη γίνονται πράξεις για την ώρα. Αυτό όμως δε δηλώνει δειλία ή ανασφάλεια, αλλά μπορεί να αποτελεί μία εξαιρετική στρατηγική ώστε να χτίσεις πολύ προσεκτικά τα βήματα που θα ακολουθήσεις για να κατακτήσεις το στόχο σου. Χρειάζεσαι χρόνο για να πειστείς πως είσαι έτοιμος/η να κάνεις την αποφασιστική κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα, και αυτό μπορεί να σου προκαλεί περισσότερο πίεση, αφού δέχεσαι ερεθίσματα που σε τρομάζουν χωρίς να μπορείς να αντιδράσεις ακόμα. Η καλύτερη όμως αντίδραση είναι να ετοιμάσεις τη δική σου δράση και όχι να μπεις στο χορό που σέρνουν άλλοι.

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
21 Ιουν 2017 | 07:26
Στρατηγέ μου εκτιμώ πως η ημέρα είναι ιδανική για ομφαλοσκόπηση ώστε τα μεγάλα παιδιά να αναγνωρίσουν τι είναι αυτό που τα κρατά μακριά από το εσωτερικό παιδί ενώ τα βυζανιάρικα να αντιληφθούν πως το προσφιλές γι’ αυτά σπορ τα αποκόπτει από την υγιή ενήλικη αυτοτροφοδότηση. https://www.youtube.com/watch?v=BPdqvQ2MK74 …έτσι για να δώσουμε ένα τόνο ερωτισμού στις στρατηγικές μας.
Θεσεις πλανητων