Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html02
Νοε
Πανσεληνος 4/11/2017
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 4ης Νοεμβρίου 2017 στη 12η μοίρα του Ταύρου, σε οριακή αντίθεση με το Δία από το Σκορπιό, φαίνεται να επηρεάζει έντονα τους εκπροσώπους του πρώτου μισού του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος δοκιμάζει τα όρια της φαντασίας και του ενστίκτου απέναντι στην ψυχρή λογική, την πραγματικότητα και τη γήινη αλήθεια. Κάποια όνειρα που είναι υπερβολικά θα πρέπει να αντιπαρατεθούν με την πραγματική διάσταση της ζωής. Από την άλλη βέβαια πλευρά, μία μακρινή απόδραση από την καθημερινότητα μοιάζει με λύση για θέματα που χρονίζουν ή δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με την κατά μέτωπο προσέγγιση.

Η συγκεκριμένη όμως Πανσέληνος μπορεί  να τεστάρει και τις αντοχές κάποιων απέναντι στην πλεονεξία και την αλαζονεία. Η κατά μέτωπο σύγκρουση ανάμεσα σε άτομα που μοιράζονται οικονομικά οφέλη είναι μία πράξη που μπορεί να δώσει λύση σε θέματα που δεν μπορούν να επιλυθούν με διπλωματικό τρόπο. Αν λοιπόν έρθουν στην επιφάνεια άγρια ένστικτα επιβίωσης και συντήρησης, τότε θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η  για μάχες μέχρις εσχάτων.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στον Ταύρο μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να βάλεις σε τάξη θέματα οικονομικού περιεχομένου τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσουν χάος στη ζωή σου αν τα αφήσεις στην τύχη τους. Είναι καιρός να ιεραρχήσεις τις δικές σου ανάγκες και να πάψεις να προσφέρεις αρωγή και βοήθεια σε τρίτους χωρίς να σκέφτεσαι εσένα. Είναι όμως κατάλληλη στιγμή να κάνεις κάποια κουβέντα σχετικά με την αμοιβή σου, αφού καλό θα ήταν να διεκδικήσεις το όφελος μίας ευκαιρίας που είναι παρούσα και να πάψεις να δίνεις χρόνο στις καταστάσεις, θεωρώντας πως η επιβράβευση θα αργήσει αλλά θα έρθει. 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου φαίνεται να μεγαλώνει τον προσωπικό σου εγωισμό και να σε ωθεί ώστε να μιλήσεις ανοικτά για κάποια θέματα που σε ενοχλούν στις σχέσεις σου  με άτομα της καθημερινότητας σου. Είναι η ώρα που θα πρέπει να βάλεις σε μία σειρά όλα τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στη ζωή σου και να θυμηθείς πως υπάρχουν προτεραιότητες που δεν μπορείς να αφήνεις στην άκρη. Προστάτεψε τις σχέσεις που σε αφορούν, τα πρόσωπα που έχουν μεγάλη σημασία στη ζωή σου, και απέφυγε να μοιράσεις υποσχέσεις σε κόσμο που γνωρίζεις πως δε θα μπορέσεις να διατηρήσεις. 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Ταύρο μπορεί να σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν οικονομικά δεδομένα στη ζωή σου που σε αγχώνουν και σου προκαλούν ανήσυχο ύπνο τα βράδια, αφού δεν μπορείς να τα καλύψεις με αποτέλεσμα να φοβάσαι μήπως ζεις παράλληλα με την πραγματικότητα. Θα πρέπει να προσέξεις μήπως αναλαμβάνεις υπέρμετρο ρίσκο σε κάποιες προκλήσεις που δέχεσαι και οι οποίες θα σε κάνουν να εμφανίσεις τα χαρτιά σου πολύ πριν να είναι η κατάλληλη στιγμή. Αν πάλι νιώσεις κάποιες ενοχλήσεις  που έχουν να κάνουν με την υγεία σου, τότε αναζήτησε τον τρόπο ώστε να επιβάλεις στο σώμα σου δραστηριότητες που αντέχει και όχι πολύ περισσότερες από αυτές. 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα πρέπει να αποτελέσει μία καλή αφορμή για να ξεμπερδέψεις θέματα που έχουν κατακλύσει το μυαλό και την καρδιά σου. Καλό θα ήταν να επιμείνεις να μένεις κοντά σε πρόσωπα που είναι σε θέση να σε βοηθήσουν να ξεδιαλύνεις τα αισθήματα σου και να πάψεις να λαμβάνεις γνώμες και απαντήσεις από άτομα που σε μπερδεύουν περισσότερο. Όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να γίνεις περισσότερο απόλυτος/η και σίγουρος/η για τις αποφάσεις σου, αφού θα πρέπει να δείξεις πως μπορείς να διαχειριστείς προκλήσεις που κάτω από άλλες περιστάσεις θα σε φόβιζαν. Κάποιοι αναμένουν από εσένα να γίνεις περισσότερο σαφής και είναι καιρός να το κάνεις πράξη.  

Λέων

Η έντονη Πανσέληνος στον Ταύρο μπορεί να αποτελέσει μία καλή αφορμή ώστε να αποδείξεις πως δε φοβάσαι να λάβεις αποφάσεις που μπορεί να δείχνουν και οριστική διακοπή καταστάσεων που δεν οδηγούν σε ξέφωτο. Μπορεί να έχεις μπει σε μία περίοδο που νιώθεις την ανάγκη να ξεμπλέξεις το κουβάρι της ζωής σου, κάτι που όμως δεν είναι καθόλου εύκολο να λάβει χώρα αν επιμένεις να δίνεις παρατάσεις στη λήψη δύσκολων αποφάσεων. Μία μετακόμιση ή επαγγελματική μετακίνηση αυτή την εποχή μπορεί να προκαλέσει σεισμό, αλλά δείχνει πως αποφασίζεις να οδηγήσεις τις εξελίξεις και να πάψεις να σέρνεσαι πίσω από αυτές.  

Παρθένος

Η φιλική προς εσένα Πανσέληνος στον Ταύρο μπορεί να αποτελεί μία καλή αφορμή για να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή την οποία φαίνεται να έχεις μεγάλη ανάγκη, την οποία αναζητάς για να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που σε έχει εξουθενώσει. Επίσης, μπορεί να προκύψουν συνομιλίες και συζητήσεις με πρόσωπα που γνωρίζεστε από παλιά, να έρθουν στο προσκήνιο κάποιες συνδιαλλαγές που απαιτούν κάποια προσοχή γιατί μπορεί να τεντώσουν το σκοινί της ισορροπίας. Αν όμως είσαι έτοιμος/η για ένα ξεκαθάρισμα, τότε επεδίωξε κάτι τέτοιο ώστε να βγάλεις από πάνω σου τυχόν αμφιβολίες και ανησυχίες που κουβαλάς για θέματα που δεν μπορείς να ελέγξεις και θεωρείς πως σε ξεπερνούν και θα ήθελες να οδηγηθούν σε λύση.  

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον Ταύρο φαίνεται να σου ζητά να ασχοληθείς με τη διεκπεραίωση κάποιων οικονομικών θεμάτων τα οποία δεν μπορείς να αφήσεις να σε εκθέτουν σε άτομα που δε θέλεις να έχουν άσχημη εικόνα για εσένα. Αν υπάρχουν συζητήσεις σχετικά με τα επαγγελματικά σου, τότε προσπάθησε να διαχωρίσεις τη δημιουργικότητα από την αμοιβή σου, αφού είναι πολύ πιθανό να πρέπει να δεις την πρόταση που έχεις στα χέρια από άλλη σκοπιά. Αν πάλι υπάρχουν ανακατατάξεις στον ερωτικό τομέα, τότε είναι μάλλον ώρα να αντιληφθείς πως αναζητάς κάτι που δεν μπορείς να βρεις σε ένα περιβάλλον που έχει παλιώσει, που έχει πάψει να ενδιαφέρεται κατά πόσο μπορεί ή θέλει να εξελιχθεί.  

Σκορπιός

Η Πανσέληνος απέναντι σου φαίνεται να είναι μία καλή στιγμή ώστε να θέσεις σε κίνηση τη ζωή σου, μέσα από νέες διαπροσωπικές σχέσεις. Η παραμονή σου σε ένα περιβάλλον που σε εγκλωβίζει ή δείχνει να μην μπορεί να σε ικανοποιήσει, δεν έχει κάποιο άλλο όφελος πέρα από την ικανοποίηση του προσωπικού σου εγωισμού. Είναι καιρός να στρέψεις το βλέμμα σου κάπου μακριά και να ανακαλύψεις λόγους για να μπορείς να βλέπεις το αύριο με μεγάλη αισιοδοξία. Αν πάλι είσαι σε μία σχέση, τότε μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις που ετοιμάζονται να σκάσουν σαν βόμβα, κάτι που βέβαια δε σε αναστατώνει, αλλά σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι πως αλλάζεις το προσωπικό σου στάτους, με τρόπο όμως που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως βίαιος.  

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Ταύρο μπορεί να φέρει μία μικρή ή μεγαλύτερη αναστάτωση στην καθημερινότητα σου, αφού είναι σε θέση να θέσει σε διαφορετική ιεραρχία τις υποχρεώσεις σου. Απαιτείται μία γενναία εκκαθάριση σε θέματα δουλειάς και να πετάξεις από μπροστά σου κάποιες υποχρεώσεις που σου έχουν φορτώσει χωρίς να τις έχεις  ζητήσει ή τις οποίες διατηρείς απλά από συνήθεια. Επίσης, καλό θα ήταν να αλλάξεις κάποιες καθημερινές δραστηριότητες, αφού είναι καιρός να βάλεις στον οργανισμό σου νέες δραστηριότητες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να νιώσεις πολύ καλύτερα με το σώμα σου. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος σε βοηθά να ευθυγραμμιστείς με τις ανάγκες του οργανισμού σου, ειδικά αν έχεις ξεχάσει να τον προσέχεις.  

Αιγόκερως

Η άκρως δημιουργική Πανσέληνος στον Ταύρο μπορεί να σε φορτίσει με ενέργεια και ιδέες, να σε κάνει ένα πολυεργαλείο έτοιμο να παράξει και να δημιουργήσει κάτι που φέρει τη δική σου σφραγίδα. Αποφάσισε να αναλάβεις δράση και πρωτοβουλία ώστε να φέρεις εις πέρας μία αποστολή που κολλά στα χέρια άλλων, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως μπορεί να φανείς περισσότερο από τους γύρω σου. Στον προσωπικό τομέα, καλό θα ήταν να έχεις κατά νου πως η έντονη κοινωνικότητα σου μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σου, να δημιουργήσει καταστάσεις ζήλιας απέναντι στο άλλο άτομο. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.  

Υδροχόος

Η έντονη Πανσέληνος στον Ταύρο φαίνεται να αποτελεί την πρώτη σου δοκιμασία απέναντι στις δεσμεύσεις που έχεις αναλάβει το προηγούμενο καλοκαίρι. Οι πρώτες εξετάσεις μπορεί να μοιάζουν με γιορτή αυτή τη στιγμή, αλλά να θυμάσαι πως κάποιοι παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή και κρίνουν ακόμα και μικρές λεπτομέρειες τις οποίες μπορεί να αγνοείς ή παραγνωρίζεις. Αν πάλι κουβαλάς αρκετή πίεση στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα, τότε αναζήτησε την ευκαιρία μίας απόδρασης με πρόσωπα που είναι σε θέση να καταλάβουν τις σκέψεις σου χωρίς να χρειάζεται να μιλήσετε και πολύ μεταξύ σας. Αυτό μπορεί να μοιάζει αλαζονικό από την πλευρά σου, αφού επικοινωνείς επιλεκτικά, αλλά την ίδια στιγμή αποτελεί και την ένδειξη πως δεν μπορείς πλέον να ικανοποιείς τους πάντες γύρω σου. 

Ιχθείς

Η ευνοϊκή Πανσέληνος στον Ταύρο φαίνεται να αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή προς ένα μέρος που μπορείς επιτέλους να σκεφτείς έξω από τα πλαίσια στα οποία έχεις μπει τον τελευταίο καιρό. Απόλαυσε τις στιγμές που έχεις την ευκαιρία να περάσεις, χωρίς να σκέφτεσαι θέματα οικονομικού περιεχομένου, τα οποία βέβαια δε σημαίνει πως έχουν λυθεί. Στον προσωπικό τομέα, η απόσταση από ένα γνώριμο άτομο θα κάνει καλό στη σχέση σου, αφού χρειάζεσαι μία νέα οπτική σε μία σχέση που έχει αρχίσει να σε βαραίνει χωρίς να μπορείς να εξηγήσεις τους λόγους. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων